"Възраждане": Кънев от БСП еднолично е взел решение да провалим събитието на Генералната асамблея

Ефектът за България е, че в момента си затваря вратите за сътрудничество с най-близките ни страни от региона, което е недалновидно управленско решение, смята Стоян Таслаков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копейкин е новия Волен..ха.ха

Поправка: "Новият Болен"

Ято от 13 качулати юрдека се надпреварват да крякат.

Костя копейкин пак не си е пил хапчетата

На "Рублаждане" им пари под гъза. Никаква не я вършат и Путлер ще си поиска парите.

Гърция и Румъния също са бойкотирали, и кои би останаха най близките в региона? Българомразсците от Сърбия и Македония ли.. Смях

Браво на Кънев от БСП! За какво сътрудничество с Русия мечатят тия тъпанари?! Дай да бягаме от богатите и да отидем при мизерзниците и бедняците - да им имам целите!

За теб русия е бедна, но за копейкин е източник на финансиране. Дреме му за България.

За какво ли са му тия пари,субсидии,дупене на Русия?Той изглежда на 60,а бил само на 43г.?Що не си гледа живота.

Смешник, Русия винаги ни е била брат

На тебе може да ти е била и съпруг.

"Възраждане" окрадоха синчетата на комундетата и БСПто ке умре.

За какво "сътрудничество" става въпрос? Очевидно е, че от 13 държави да разговарят искат 4. Това повече би приличало на свирка на любителите на водката, отколкото на международна среща.

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ СКОРО ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ Е 80% ! МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ С МИНУСИТЕ ! АКО ДОСТИГНЕТЕ 20 ЗНАЧИ СЪМ ПРАВ, НО ВИЕ СТЕ 6-7 НАЙ МНОГО 8 ! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НАКРАЯ ДА СЕ ПРЕБРОИТЕ ::)

Пожелавам ви го.

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЕТО,И НИЕ СИ ГО ПОЖЕЛАВАМЕ !

Така ни го пожелаваш отдалече, отрекъл се от родината си. Сигурно си от тия са обслужващ персонал някъде на Запад иси много горд, че живееш като скот в някоя квартира и бачкаш денонощно да си платиш наема, мислейки, че си постигнал мечтата на живота си - да слугуваш или в най-добрия случай, да чиновничестваш в запада, ама точно тия като вас сте родоотстъпниците и предателите, и гледате отстрани като мишки, напуснали кораба, когато стане напечено.

тези дето миеха чинии на запад, щото са некадърни отдавна се върнаха в България по време на пандемията - и станаха електорат на Възраждане! И Щото са некадърни решават да предадат децата си и родината си и да слугуват на диктатор!

Много сме.

Най-обичам опорките на тъпите евроатлантици, дето повтарят едно и също като хипнотизирани, всеки който мисли обективно и не е изманипулиран от западната пропаганда да ходел да емигрира в Русия (ама не в Москва или Санкт Петербург). Ами що не емигрирате вие в Америка, кво правите тука, като там е толкова яко - ама искам да си изберете някой от вътрешните щати - Айдахо, Небраска, Луизиана, Арканзас, Оклахома... да миете чинии в Taco Bell, сигурно ще ви хареса и ше си мислите, че сте от интелигенцията с модерно мислене.

Като руски чайник.

Хахахах добре:))) Аз руски чайник не знам кво е, ти явно знаеш! Дайте нещо по-забавно беее, кви са тия смотани опити за оригиналнечене. Това забавно ли трябваше да бъде сега?

Може да не е оригинално, но ти хем си тъп хем се опитваш да сравняваш несравними неща, например: простият реднек пасящ крави в Айдахо, живее сто пъти по- добре от мускала работещ за 300 долара където и да е в Ръша, освен ако няма достъп до 10ината поставени от Путьо мутри,държащи 90% от БВП на Калната империя.

Да, да, точно така е, както казваш ти, вярваме ти на теб и на "независимите" статистики, които по цял ден четеш и си мислиш, че всичко си разшифровал...

А бе, кьпрпе, не знаеш ли, че в САЩ живеят хиляди българи-емигранти, плюс децата и внуците на полвината червена номенклатура, плюс консулски и дипл.служители, служители в ООН, агенции, библиотеки, фондации, студенти и пр. Абе сина на Курни е там! Любка Качакова е консул и дьщерите са там, Бокова и семейство ….

Знае, и в Ръша знаят ама не си признават което е отличителна черта на посраните комундели- те никога за нищо не са виновни.

Виждам че много си запознат, предполагам, че животът ти е много интересен и вълнуващ, отделяйки целия си ден на много ползотворен за обществото research на кой детето му къде учи и мир да не намираш и да не можеш да спиш заради маниакална травмираност по някакъв режим, който е приключил миналия век. В твоите представи може би това е да си успешен individual със здрава психика. Както съм казвал и преди такива конформисти като вас, нагаждащи се към най-популярния наложен стандарт в момента и там, където им е най-лесно да сочат с пръст и да определят на някой как трябва да мисли и какво мнение да има по обществени въпроси, и ако имаха възможност щяха да изпратят по лагери всички, които мислят по различен начин от наложения в момента за правилен. Точно както живеещите в мозъците ви комунисти си правили, вие сте същите. Ако сега бяхме комунизъм, такива като вас щяха да бъдат първи и най-горди застъпници и носители на режима и може би доносници. Такава ви е природата просто - злобни конформисти, уж демократи и борещи се за свобода на избор, а най-обикновени кучета, лаещи срещу тези, които мислят, а не изпълняват това, което в момента върви.

Може би и аз като теб трябва по цял ден и по цяла нощ да не мигвам и да проучвам (или пък да вудо кукли, които да бода с игли) куде са внуците на нацисткия режим в Германия или да се чудя как ли живеят наследниците на извергите от Америка, които хвърлиха ядрени бомби и избиха стотици хиляди невинни граждани (в това число деца естествено), но избирам да живея нормално и да не се фиксирам в неща и режими от миналото. Live your life, man! No hate!

Селски,само в Чикаго живеят 160 000 българи.

Както виждате, котилото е същото ... Еврогейски трансджендърно либералистичен проваксърски антиПутинистичен славоУкраински свободноАбортирал русофоб ... Що е то? ... ПУСИФОБ!

Не слугувам на никой, за разлика от вас тъпанар. Няма как да не си платен на 100%.

То БСП- БКП - освен със съботажи и тереростични дейности с друго нищо не се занимават.

А какво мислят от Възход?

вГъзВход нямат с к'во да мислят ... няма и кой да мисли за тях! ... ПП2 нещем!

В Габрово показаха как Путлер пере Капейкин на задна прашка. На Костя му бяха изскочили очите като на хамстер.

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ СКОРО ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ Е 80% ! МОЖЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ С МИНУСИТЕ ! АКО ДОСТИГНЕТЕ 20 ЗНАЧИ СЪМ ПРАВ, НО ВИЕ СТЕ 6-7 НАЙ МНОГО 8 ! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НАКРАЯ ДА СЕ ПРЕБРОИТЕ ::)

Я заминавай за Красноярск и умри в лайна.

Пожелавам ви го на Народа.

Числото 80% случайно ли е подбрано или подсъзнателно?

1. Политиката му към макетата е безкомпромисна 2. Евтината ел енергия да се разпредели за БЪЛГАРИТЕ 3. За моряците в Мариупол първи Костадинов предупреди правителството. 4. Против изпращане на оръжия във война, която не е наша, само хуманитарна помощ 5. Против санкции срещу Русия ( заради продажните ни политици унгарците плащат 4-5 пъти по евтин газ от нас) 6. За възстановяване на българската армия 7. Пробългарска политика в ЕС и защита на българският ЛЕВ ! Ако имате по-добро предложение за кого да гласуваме се обосновете и репликирайте, продажници платени!

Всичко е диктувано от Мутрофанова.

Ако е вярно, значи е Българка, за разлика от теб, пича въшко!

Първо пропускаш основните крясъци и изцепки на Копейкин: - да излизаме от НАТО и ЕС. Нали разбираш, че това е 100% желание на Путин и е гаранция за мизерия. Също така ти какво разбираш под възстановяване на армията без НАТО? Щото варианта е само по 3 години минимум задължителна казарма на цялото мъко население. Със забрана за излизане зад граница на всички мъже от 10 г до завършване на службата си. - Ами благодаря!

V като Vендета ... V като VъZраждане ... Само отбелязваме ... наесен всичко ще си дойде на мястото!

Vъшльо

Ако не стане ядрена зима, джуджето ще е труп.

Зеленото ли? Верно по ситен от Путин.

Най-големият патриот на България Костадин Костадинов, наричан от някои Костя Копейкин, поискал оставката на правителството. Пак. Мисля, че Кирил Петков трябва да му я даде. Това е единственият начин онази част от българите, които примират за Путин и Русия, веднъж за винаги да скъсат с тази зависимост. Съвсем сериозно. Останалите трябва да проявят търпение само около два месеца. Ето как ще стане: - Костя печели предсрочните избори, защото, както той сам твърди, партията му има най-висок рейтинг, който социолозите прикриват; - Щом вземе властта, ще проведе референдум за излизане на България от НАТО и ЕС. Същите социолози ще уредят това да се случи; - Следва преподписване на договора с Газпром и ще почнем да плащаме за газа в рубли и копейки; - Ще спрем всякаква помощ за Украйна, а бежанците ще бъдат вкарани в лагери, за да могат в хотелите по морето да летуват честните, отрудени и любящи съветската власт българи; - По БНТ и БНР ще се спусне квота за руски и български песни в съотношение 70:30 в полза на "Любе" и Йосиф Кобзон„ - Български военни части ще се включат активно, заедно с буряти и чеченци, в погрома на украински села и градове, освобождавайки ги от нацизма; - Паметника на съветската армия ще бъде лъснат и открит отново, заедно с г-жа Митрофанова, а бул. „Руски“ ще бъде отрупан с руски знамена; - България ще подпише вечен договор с бившия завод за Рено в Русия, който вече произвежда Москвич; - Американската посланичка в София ще бъде обявена за персона нон грата и България ще се освободи от американското иго; - Всички национални предатели ще бъдат тричани и обесвани където бъдат хванати – достатъчни са два кола и въже, както вещо обясни самият Костя Копейкин; - Военният министър в кабинета „Костя“ Ралица Симеонова и началникът на кабинета й Стефан Янев, ще подпишат тристранно споразумение за военна взаимопомощ между Русия, Беларус и България; - От 1 декември всички пенсии и заплатите в държавния сектор ще се изплащат в рубли; - Българските спортисти ще започнат да се готвят за Игрите на дружбата, които ще се проведат в руския град Ижевск… - С постановление на МС Костя ще нареди всички българи зад граница да се завърнат в родината, за да дадат своя принос за разцвета на неговата „Възраждане“ - стига са се шляли из загниващия Запад; - Всички български деца ще се влеят в новата пионерска организация, утвърдена от Путин, а най-активните ще бъдат изпращани в лагера "Артек". Ще се случат и други неща, които след два месеца ще доведат до бунтове на русофили и путинофили с искания да се върнем в цивилизацията. За Путин и Русия в сегашния вид няма да искаме да чуем поне два века. За Костя - умножете по пет. И всичко това – само с една оставка…

та вдлъбнат

Преподписване на Вършавския договор бе ватник прост.

Добре написано Чета коментарите по адрес на поста и се убеждавам, че възрожденците са с IQ 000

Дреме ми на лангата какво казват мърсъците от Израждане. Забрана!

БОКЛУЦИ,ВИДЯХТЕ ЛИ СЕ В ГАБРОВО

Вгъзараждане !!!!!

Мамка ви рубладжии мръсни! Забранете Израждане и вкарайте Капейкин е затвора. Качиха ни се на главата теа уруди.

Баси "гадните" Руснаци, искат пари за газта ... Абсолютли аутрейжъс, а какво стана с братската любов, забиха ни страпон в гърба/ГЗа? ... Ха-ха-ха!

Гнусни руски пръчки.

Тъжовен е костя копейкин , че няма да иде до масква та путлер да му подиша тежко в ушето ?

заминавай за маЦква бе! айде не чакай, моля!!!

Гледайте да не ви вземат парите като идете в Москва. Мисля за вас

Свиквайте, че дълги десетилетия ще е все така...

На никой вече не му се ходи в москвата,че да не го арестуват путлеристите:)))

па се вихриш в руските сайтове като Дир. бг

БСП са подлоги американски. Те спряха Южен поток. Също така се коалираха не знам си колко пъти с незаконната партия от ДПС. БСП в отново са на власт и подхранват корупцията. Но те са такъв тип подлоги, че са готови да се подложат на всеки било то Русия, САЩ или даже Турция.

Е, те от БСП са си американски шльохи:)

Кой ги спира? Да заминават за Масква и да не се връщат!

Няма и да има, за да е ефективна измамата за промяна.