Коментари - Възприемате ли като "Да" за еврозоната подготовката да сечем евромонети? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато държавите от ЕЗ изпълнят критериите по маастрихт (без да ги променят), тогава и България ше влезе в тая коака еврозоната. Иначе сме в ситуация България е готова, ама другите не са. Така, че как беше.. "искаме ви, ама не сега".. според небинарния джендър Рюте.

Мразим еврозоната, сатанистите, джендърите и журналистите.

В България, като парична единица ( валута) си имаме Български ЛЕВ от СОВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария от Мюсюлманско РОБСТВО, през 1878 г.. Който иска да ползва Евро или Турски лири, нека се маха от БЪлгария... ВЪН Предателите !!!

От тогава насам, въпросният лев се е сменил 5 или 6 пъти. Рублата 3 пъти. Доларът си е същият.

Пхахаха. Падането на златния стандарт е поредния фалит на долара. Има и други, но тази "мимикрия" на долара е най-значимата през последните 80 г. (от Войната насам) Горе долу по това време в Британия има хиперинфлация.. и са я "излекували" както китайците лекуват Ковид - сменят му името.. британците променят дефиницята за billion. Лъжци до мозъка на костите си.

, "въпросният лев се е сменил" - правилно, "сменил", а не премахнат и сменен с чужда печатница и банка.

Възприемам го като "Да", но това не е моето да, а на предателите. Аз в еврозоната не искам да влизаме, нито им ща еврото.

Мнението на един руски педал като теб не интересува никого.

странно! обикновено цените високо мнението на педалите.. то при вас други има ли? ххохохо.

Още по-малко има значение мнението на болен психопат като теб. Айде навирай си вибратора в гъза и си трай.

БГ от 11г е изпълнила всичко за ШЕНГЕН , но все още си чакаме ! Така, че с еврозоната има да си чакаме !

Някой пак бърза с вазелина !

Изобщо нищо свързано с еврозоната не искаме и да чуваме!

В контекста на новината изглежда, че въпросът всъщност е: "Радвате ли се, че от Еврозоната, май може и да ни одобрят и ние да станем част от нея?" Ако това е въпросът, не, никак не се радвам. Доходите и пенсиите автоматично ще паднат двойно като цифров израз. Цените, възможно и на храните, но със сигурност на наемите и услугите, ще запазят сегашното си цифрово изражение. Заплата от 1000 лв., ще стане 500 Евро; наем от 450 лв., ще стане от 450 Евро. Освен това, при техническата смяна на валутата, по най-различни причини ще остане огромна сума необменени левове, които ще въдат похарчени светкавично и това още ще допринесе за подготвяния ценови шок. Не, никак не се радвам.

не ги притеснява миризмата на парите ни. притеснява ги нашата собствена "миризма". те са опитни лицемери.

ХЪРВАТИЯ сече от 2 години. плюс че сме свалили гащи пред ецб. нема еврон.