Коментари - Заснеха възпитателка как скубе и бие деца в детска градина във Велинград | Днес.dir.bg

Заснеха възпитателка как скубе и бие деца в детска градина във Велинград

Петър Томанов, баща на едно от малтретираните, казва, че неведнъж синът му се е прибирал с белези по лицето и тялото

Обратно в новината

Коментари - Заснеха възпитателка как скубе и бие деца в детска градина във Велинград | Днес.dir.bg

Коментари

Тая вещица на централният площад на кладата....и дм да я няма

Да живее чалгата.

Какво слдва - наказателния кодекс има ли текст за подобно деяние.

Таткото ако е мъж на място, нахлува в градината, изважда я таа измет навън и бой, бой - докато спре да шава. Това е правосъдие.

И после много ще е полезен на семейството си от затвора. Много умно, няма що! Не си по различен от идиотката "възпитателка".

Никъде не пише дали въпросната учителка е отстранена от работа докато протичат следствените дейности и това би трябвало да е факт след като прокуратурата се е заела със случая. Но дали е така?

Винаги ми е било странно как големи мъже (!!!!), На които детето е пострадало или убито , тръгват едни интервюта, сълзи, мрънкане, самосъжаление Дали не е по - бързо и добре някъде... без свидетели, кюта-пата и лопата. И нито ще чакат 20-30 години дела, нито ако има присъда и ще рантутим паразити.

С тези заплати, това е персонала който може да се осигури за тези работа. Освен това, напълно подкрепям, действията на учителките, след като вие родителите не полагате необходимите грижи и време, да си възпитате децата. Все някой, трябва да го направи. В случая жената се е заела да го прави. Трябва да и благодарите и да и носите някакви подаръци, че ви върши работата.

Не ви е срам, за глупостите, които сте написали! Детето е легнало и тя го вдига от леглото за косата и го бие. После го слага да ляга и пак го налага, когато е легнало. Това е зверство. Назначенията са само с връзки, я да видим кой стои зад това назначение?

Ами правете им психотестове всяко лято, както и тестове за проверка на възможностите. Която не изкара ще работи в чистота докато не се подобри догодина... Така е в белите държави...

душевноболна пръдла веднага в психиатрията - там да я скубят другите откачени за гъза

Много тъжно!

Имаше едни канадци, дето си бяха продали всичко в Канада и отишли в Русия да си отгледат децата ( над 4 деца бяха, ми се струва) на традиционно и патриархално. Може и тука да дойдат.

Не, ще идат във Швеция и ще сменят половете на децата си . Както са направили вашите , за да им е шаренко и нетрадиционно.

Боят изгражда, а не разгражда, както обича да казва обикновения българин. Тука може да се види в коментарите как всички, дето са ги били като малки са станали хора... п.п. "Мене ме биха преди, сега и аз ще бия!!" е много силна житейска философия...

Както винаги крайно мнение от откачен левичар. Вижда се и тези , които не ги пошляпват изобщо какви дегенерати растат ма Троцки веднага трябва да се изкаже или в едната или в другата крайност муахахахахах

Възпитатлите трябва да са строги с децата които буйстват, а за буйните деца са виновни неправилното хранене и най-вече родителите които не учат децата на респект към учителите и по възрастните! За съжаление в България либерастката политика в която всичко е на самотек, криворазбрана толерантност и конформизъм води до такива резултати!

Е къде го видя това дете да буйства? Тя го вдигна от леглото за кичарата и го тръшна обратно да го налага, то си се беше свило кротко в леглото. То на таа а, ако ѝ се падне наистина някое бясно дето хапе и дере да я видим, мърла!

Всичко е ясно - нервите на един човек не са издържали. Това, което е странно - кой е правил записа и защо не е предотвратил ситуацията. Надали това е дете на 5 години. Същият този, който е правил записа, трябва да се смята за съучастник на деянието и даже да бъде по-строго наказан.

Като не му издържат нервите - писхотерапевт или смяна на професията

Тази "възпитателка" трябва да влезе в затвора, където да я превъзпитат със същите методи...

Това трябва да е част от рекламата на заведението. Изберете ни, защото тук децата се възпитават с бой и други средства. Като нищо затова разни родители ще изберат да си пратят там децата.

Хипотези: 1. Всички деца са станали, за да закусят или излязат навън. На дететео е казано/повикано да става, но то е будно и се инати да остане в леглото. Лелката остава, за да наглежда спокойния сън на детето и оставя без /със занижен контрол останалите деца. Последствията - другите проявяват безпокойство, нарушават дисциплината, стигат до ексцесии или нараняване. Резултат - Лелката е виновна и търпи наказание. 2. Всички деца са станали, за да закусят или излязат навън. На дететео е казано/повикано да става, но то е будно и се инати да остане в леглото. Лелката се грижи и обслужва другите деца. Те също искат да спят още или не искат да закусват/да излизат. Последствията - проявяват безпокойство, инат, неподчинение на общата цел или решение. Резултат - Репутацията на лелката пада (защо за един може, а за тях не може), а децата разбират, че от утре и те могат да правят така (предпоставки за мултиплициране на нарушенията). 3. Всички деца са станали, за да закусят или излязат навън. На дететео е казано/повикано да става, но то не е будно/още спи или е болно. Всяко приложено действие от страна на лелката са недопустими и осъдителни. Извод - Лелката е взела решение малцинството (спящото/лежащото дете) да се съобрази с мнозинството, т.е. детето да се накара да стане НАСИЛА. Избран е твърд авторитарен подход, но начина на реализирането е приложен грубо. (Както когато репликирайки инатесто полицай можеш да се озовеш проснат по очи и болезнено отведен с белезниц за проверка на една легитимация). Заключение - решението на лелката е правилно, но реализирането му е осъдително. Хау!

Абе, тъпунгер.

Кое и е иновативното на тая детска градина?

И не ги учат на оргазми...нито да си самоопределят пола, нито да ги оперират за смяна на пола...запишете си ги в детските градини на запад в Германия, Швеция бе тъпаци да видите иновативните неща за които сте зинали да получите

Хайде пак наново. Създали комисия която ще разгледа и анализира. Направо в тази държава за всичко се създават някакви комисии, които все разглеждат и анализират и ..... това е нищо друго не се случва.

Боклукът от килийте на разпадащите се блокове и градове искал присъди....хаха начукайте си го с вашия лигльо, боклук....на като й му пука за детето ти.. ..а "ваксинираха" ли го по давоския календар???

Вдигайте им заплатите. В образованието е пълен хаос - камо за пари се говори . Аз съм работещ с 40 г трудов стаж - не съм съгласен от моите данъци да се вдигат заплатите на тези търтеи. Те не заслужават тези заплати - Да им се намалят заплатите и те да се увеличават на някакъв резултат- а не те произвеждат само неграмотници понеже те са неграмотни.

От тъпите ти гени да произведат гений ли

Гледам сиц носталгици с умиления си спомнят за шамарите в градината . Сега разбирам от къде толкова русофилски партии единствено в България. Положението е биеме защото ме обича .

Ма нема се плашиш, вече няма шамари има гей паради и и инфлуенцъри. Също така няма ни ЕДИН политик , който да е родолюбец т.е. да е до някаква степен идеалист и да слага интереса на Родината над своя собствен интерес. Никой не е толкова наивен, че да мисли за социализма , като за идеална система, само че можеше да се вземат полезните и ефективни процеси и системи и да се отхвърли останалото. По принцип крайностите, като при теб, който зад всеки нормално мислещ човек вижда русофил, путинист и въобще враг на народа, са признак или на патологична омраза в резултат на психична травма или нисък коефициент на интелигентност и лесна манипулируемост.

детето прави беля и то сериозна, рита хората около него, а майка му му купува играчка заради всичкия цирк който спретва нейния невръстен наследник!! Учител по математика с показалката удря учениците по главите и попода на ученик който му хваща показалката, издърпва я от ръцете и я чупи демонстративно!! Та, ситуацията е одста интересна особенно със възпитателката защо така е постъпила???

Гледайте каква новина: "Осмокласници в Русе запазват отсега ресторанти за баловете си през 2028-ма година". Хау!

Мисля че правилното наказание е, да позволят на бащата на детето да вдигне лелката за косата и да я влачи из стаята по същият начин. А фактът, че има хора които я защитават е направо шокиращ. Бил съм буквално бит от учители и никога няма да го забравя. Едната, другарката Караманова не спря докато майка ми не я заплаши със съд. Имах постоянно главоболие и това 8- 10 години. Но през соца нямаше камери. А като си и партиен член, не могат да те пипнат с пръст. Няма оправдание когато един възрастен бие едно дете.

Варнааа, я кажи сега колко добро дете беше?? Разкажи за белите които си правило??

Много по-лесен метод. В тъмното след работа особено през зимата много тегаво им става и после стават добрички или наускат. Голямата ми дъщеря си биеше куклите а още не можеше да говори нормално та да ти обясни, и после беше весело детето, като ходеше на ясла за не повече от месец се промени коренно. Грам угризение нямам, дете на 2 години и лелка на 40.

Ми и децата са ви като вас бе- боклуци

Да влачиш дете за косата няма как да е възпитателно, НО мен примерно един случай в детската градина ме отказа от клеветенето. Отидох да се оплаквам на другарката от някакво друго дете , май че в учиителска стая или нещо подобно, защото бяхме само аз и тя. След като хубаво наклеветих другарчето си , другарката ми отвъртя един шамар и ми даде да разбера, че само слаби и недостойни хора говорят зад гърба на другите.... Имам много недостатъци, но говоренето зад гърба и ковладенето , не са един от тях. Та така, аз съм и благодарен на другарката Шулева.

Свидетел съм как 4-5 годишно дете се подиграва на възпитател, в присъствието на родител. Какво правим цял ден с такъв проблем?

Възпитаваш го, както би го възпитал баща му :))

1. Записвате поведението на детето и на съд 2. Съюазявате се с други, пред които детето се е държало лошо, и правите план за действие 3. Настройвате другите деца срещу него

На мен ми се случи нещо подобно през 90-те години. Не бях от децата, които спят наобед, но си стоях в леглото с отворени очи и леличката ми удари звучен шамар през лицето и ми заповяда да заспивам. Хаха. Ами не подейства. След това ревах всяка сутрин, докато родителите ми не ме отписаха. Абе травматизиращо е за децата, понякога тези жени съвсем малко им трябва да си го изкарат на децата, особено като знаят, че никой не ги гледа.

Расъл съм във времето, когато един шамар от учителя не беше престъпление, но.... За такова отношение към малко дете---на тая бих и скъсал главата! Да дърпаш за косата едно беззащинто хлапе и то да ти се моли да го пуснеш... Бащата с пълно право може да и натроши тъпата кратуна, но явно такива ще са новите "възпитатели"-рожби на чалгакултурата!

Леличката трябва да поеме отговорност. НО си възпитавайте децата, за да не ви ги възпитават други. Защото доста вече деца от малки са лекенца.

...иви да родителите на тия лигльовци....всеки необразован агресивен простак има право да се разможи ....явно след детската градина, бащите им на тия лигльовци ходят да стрелят по другите бащи и техните лигльовци в първи клас ...така че лелката не ви е виновна, кухи идиоти, а тия които са ви родили са виновните ..

Всичко иновативно е добре забравеното старо!

Чета коментарите и се учудвам що за болни мозъци сме възрастните. 80% защитават възпитателката за "прекрасното" и отношение към детето. Не само не трябва да се спре видеото а трябва да се поставят камери в тези заведения. Да се следи за работата на персонали и за защита на децата.

Ходи инсталирай и камери и дронове пусни

в Периода 1970 - 1976г учех в Бойчиновци. По онова време имаше един преподавател по математика, който процедираше така: Изпитваше ни за теоремите, които трябваше да научим наизус. Който не знаеше какво гласи поредната теорема биваше строяван в редица до прозореца. В края на часа този преподавател уддяше шамар на учениците в тази редица. Шамарът беше доста силен, защото някои по слабички падаха на пода. Никой тогава не се оплака и този продължи да бие и след мен. Предполагам по този начин се е отнасял и с жена си и с децата си.....

И държавата цъфтеше...нямаше измамници , наркомани и престъпници масово по улиците, а трудововъзпитателните училища вкарваха в правия път и най- трудните за възпитаване и им спасяваха животите реално на ти деца, превръщаха ги пропаднали в нормални хора с нормално поведение ...то се вижда разликата във манталитета на българите от 70те години и тия схеаджии и "нотариуси" дето сте днес....

на баба ти комунистическата метла от тея със съчките които сега ги събираш..

А ти мухъл, кво построи за тая държава??

Как е България - учителки бият малки деца, тийн пребиват себеподобни и по-големи, семейни побоища, кучета убиват хора, всеки ден трупове и осакатени по пътищата, няма лекари, няма линейки, няма нормални спортове, градовете приличат на бунище, магистралите недовършени, а вие се джафкате кой е по-добре Бойко, Пеевски, Денков или ЕС, САЩ и НАТО срещу РФ и Китай. Пропаднала работа.

Как ще бие чуждо дете???? Абсурд

Ами пребийте я и толкоз. Ни полиция ни институции никой... Бой в носа

Възпитателката върши работата на родителите, така че да не я обвиняват, че въпитава децата. Ако родителите си вършеха работата в семейството и възпитаваха децата, на възпитатели и учители нямаше да им се налага да се занимават с дебили.

После в училищата стават наркомани, заплашват и бият учителките, бягат от часовете ...и затова се трае ..тия деца не се учат и на труд...едно време лятото при дядо ми и сено събирахме, и картофи и за животните се грижехме....сега само ги хранят да спят и серат тия деца

А защо не си остана на сеното и в колхоза??? Или май личния пример го нямаш за нищо?

Ти твоето така ли го "възпитаваш" ? Събуждаш го директно за косата .... надявам се че не, ама като ти чета коментара .... А по темата .... тая "учителка" още ли има зъби ?

Умнико, ако си научил детето си на елементарни неща няма да се налага на възпитателката да го учи тя, но след като тъпите родители са решили че децата са им кучета и са ги дали на училище за да ги възпитат, е, понякога несхватливите получават наказание за да влязат в правия път.

Ай умнико, на кое казвате "елементарни" неща ? Да става от първия път като го бутнеш от сън? Като в казармата? Амиииии и аз не ставам от първия път, ела ме хвани за косата да ме събудиш!!!

Статията е много манипулативана, както и клипа. Бой не се вижда. Грубо хващане за косата и водене на детето нанякъде се вижда. Обаче, какво е предшествало това? Какво е направило детето също не е ясно. Какво е последвало също? Също така, изглежда много избирателно са изрязани тези няколко секунди клип. По скоро са снимали на детето изпълненнията и после се е случило това и от изтеклото видио някой си е изрязал каквото му е удобно.

Това трябва да спре с тия видеа ...като не им харесва, че не получават царско отношение към лигавото им дете в детската градина , насила никой не ги кара да ги зарязват по детските градини тия "любящи" родители....

Е само такива дето не им става, фригидни и мижитурки могат да влачат дете за да се почувстват "гоуеми" . Нали баце - ти ги разбираш нещата !

Искам да ти кажа, че има деца и "гоуеми" деца. Пожелавам ти, да ти си имаш вземане-даване с "гоуеми"-те деца.

АБе Дада според тебе, някой насила ли я кара госпожата ..... не всяка работа е за всеки. Ако нямаш подход ще има "гуеми" деца винаги :)

Ми то се вижда .,.. детето спи ... явно не е станало при първо повикване .... та тва с косата е явно за разсъняване ..... манипулативно е щото не е твоето дете .... или за твоето дете това е нормално ?

И ти си май получовек, като даскалицата от клипа. Как ще вдигне дете от леглото за косата? Каквото и да е направило. Ако почнем така да се държим с всички, които ни дразнят по улиците, на работа, в магазина....само пребити и трупове ще има. Аман от малоумници! Тази не е попаднала на родител. Ако беше моето дете не аз, ами жена ми лично щеше да я прати при перукер до живот. Всеки, който защитава тази имбецилка си е за освидетелстване, и специални грижи...

Учете ги на труд и материали важение към възрастните, щото в момента поредно поколение лигави и мързеливи готованци отглеждате в 70% от случаите....поне като ви отстъпи човек място в автобуса или метрото, няма да ви заболят устите да накарате детото ви да каже едно " благодаря" ....децата трябва да се държат строго иначе им чроваляте бъдещето....

Ехаааа твоето дете на 4-5 години, колко трудов стаж има ?

Такива учителки винаги е имало, това не е от сега. Когато аз бях дете през 80-те, и в детската градина ни биеха, и в училище. Шамари, щипане, скубане и не винаги е било предизвикано. Някои хора просто не стават за тая работа и лесно си изпускат нервите.

Да те видим тебе след една седмица с тия лигльовци

Ама, "лелките" в детските градини по трудова повинност ли ги държат насила или сами са кандидатствали за тези длъжности? Като не могат да се справят с приемливи методи, в Лидъл и в Била постоянно търсят персонал. Обаче, май там искат и да се гърбиш.

Ами защо си там, като не ти харесва да работиш и възпитаваш "лигльовци"?

...да си захвърлиш детето в детската градина...

Не е насила, обаче "либералната демокрация" е така устроена, че трябва да се бачка яко, щото държавата прибира над 50% преки и косвени, скрити и явни данъци. След детската градина, училището май все пак беше задължително, поне началното.

..и за лелката ...Кой знае и ти кой мамиш и обираш по цял ден и го изкарваш "яко бачкане"....това е вече общество от измамници и нула производство

Които защитават биячката: Ако бият вашето дете ОК ли сте?

малодушна пасмина агресивна само към по-слаби - това е бъгларина днес ....

- Синко, в детската градина биете ли се? - Ъхъ!... - И кой побеждава? - Госпожата.

Видите ли дете бягайте далеч от него, децата днес са източник на неприятности, главоболия, разправии, дори и побоища, да се изтървете да му се порадвате и неговата мама и татето му може да ви скочат и дори да ви принудят да се биете, хахаха

Като сте си отгледали нагли келеши, редно е да бъдат бити и възпитани.

Дете в детска градина бе, какви глупости дрънкаш?

Функционал

Мамин сладък, моя съм го бил, когато трябва от същите години и стана човек от дете, с нормално поведение на обществени места.А Вие, понеже сте плод на разюздаността на 90-те, не вдявате, изобщо какво постилате на бъдещите поколения.

Да вземат някои от бащите да причакат тъз биткаджийка на някое тъмно кьоше и да вземат мерки първо да й паднат зъбите пък после може и някой да я опъне грубо в кафевия ауспух за наказание, мисля, че това е добро наказание за нея - избити зъби и обезчестена отзад.

Ти си за психиатрията. Дано да нямаш деца, че и те ще са психари, като теб!

И защо да избираш зъбите на момичето бе садист.Достатъчно е бащите да се съберат и да ги обслужи всички доброволно,ако има майки мераклийки и тях.Ше избива зъби...

това ще оправи ли възпитанието на децата им? С "ударят ли те по едната буза, обърни и другата" християнството учи именно на това: "Не бъди първосеигнален! Проучи нещата и намери първопричината!" Маргинали като вас не могат да го схванат обаче.. "Око за две, зъб за чене!", нали?

Християнството е робска доктрина за експлоатация на овцете. Всичките му постулати са за малоумници. Оптималните научни модели на взаимодействие са разработени от видни учени и нобелови лауреати, ама вие няма и да сте ги чували, така че стойте си с християнските глупости. Само да те светна, че и по Неш, и по Доукинз, оптималното решение е око за око - нито за две, нито за никакво.

Робрска психика имаш ти! Не познаваш християнството, ама си позволяваш да лаеш...

На тез дето ме критикуват само ще кажа - тука в БГ е така - "бий, за да те слушат"! Справка Баце и Шиши - бият всички наред и всички ги слушат и не смеят да гъкнат. Та и тъз лелка ще слуша ако срещне "мечата лапа". Инак и аз подкрепям реда и дисциплината, ама от първи клас нагоре, особено и най-вече от 1-ви до 4-ти клас = там трябва да са яките шамари по малките калпазани. Не подкрепям боя над 3-4 годишни деца дето още едвам говорят, виж от 1-ви до 4-ти клас си трябва як пердах.

Когато родителите са нагли и невъзпитани с огромни претенции, какво очаквате от децата им? Учителките не са звероукротителки. Те трябва да се справя с двайсет и повече идиотчета. Скоро няма да има учители и тогава ще трябва сами да си гледате лигавите деца. Има много майки, коите не работят, по цял ден се шляят, но децата ги хвърлят в градините за да не им пречат.

Този велинградски вампир веднага в мазето на районното и бой ,докато мърда !

комунистите в коментарите разбират от бой, затова смятат, че и децата трябва да се възпитават така.

Вие с евроатлантическите ценности, затова отглеждате джендъри и психопати.

Не знам конкретният случай. Но не случайно си има българската поговорка, бий дупе, за да не биеш дупище. Ако е имало за какво, да благодари бащата на тази и да и последва примера. После защо онзи разцепил колата с 175км/ч и в колата райски газ или друг убил французин с 195км/ч. Еми защото са станали дупища и са изпуснати навреме да се вкарат в ред.

Значи, ако децата се бият и скубят по между си, както ги учат по телевизиите е ОК. Възпитателката ползва познати те им методи от бита!

Коментари - Заснеха възпитателка как скубе и бие деца в детска градина във Велинград | Днес.dir.bg

Заснеха възпитателка как скубе и бие деца в детска градина във Велинград

Петър Томанов, баща на едно от малтретираните, казва, че неведнъж синът му се е прибирал с белези по лицето и тялото

Обратно в новината

Коментари - Заснеха възпитателка как скубе и бие деца в детска градина във Велинград | Днес.dir.bg

Коментари

Тая вещица на централният площад на кладата....и дм да я няма

Да живее чалгата.

Какво слдва - наказателния кодекс има ли текст за подобно деяние.

Таткото ако е мъж на място, нахлува в градината, изважда я таа измет навън и бой, бой - докато спре да шава. Това е правосъдие.

И после много ще е полезен на семейството си от затвора. Много умно, няма що! Не си по различен от идиотката "възпитателка".

Никъде не пише дали въпросната учителка е отстранена от работа докато протичат следствените дейности и това би трябвало да е факт след като прокуратурата се е заела със случая. Но дали е така?

Винаги ми е било странно как големи мъже (!!!!), На които детето е пострадало или убито , тръгват едни интервюта, сълзи, мрънкане, самосъжаление Дали не е по - бързо и добре някъде... без свидетели, кюта-пата и лопата. И нито ще чакат 20-30 години дела, нито ако има присъда и ще рантутим паразити.

С тези заплати, това е персонала който може да се осигури за тези работа. Освен това, напълно подкрепям, действията на учителките, след като вие родителите не полагате необходимите грижи и време, да си възпитате децата. Все някой, трябва да го направи. В случая жената се е заела да го прави. Трябва да и благодарите и да и носите някакви подаръци, че ви върши работата.

Не ви е срам, за глупостите, които сте написали! Детето е легнало и тя го вдига от леглото за косата и го бие. После го слага да ляга и пак го налага, когато е легнало. Това е зверство. Назначенията са само с връзки, я да видим кой стои зад това назначение?

Ами правете им психотестове всяко лято, както и тестове за проверка на възможностите. Която не изкара ще работи в чистота докато не се подобри догодина... Така е в белите държави...

душевноболна пръдла веднага в психиатрията - там да я скубят другите откачени за гъза

Много тъжно!

Имаше едни канадци, дето си бяха продали всичко в Канада и отишли в Русия да си отгледат децата ( над 4 деца бяха, ми се струва) на традиционно и патриархално. Може и тука да дойдат.

Не, ще идат във Швеция и ще сменят половете на децата си . Както са направили вашите , за да им е шаренко и нетрадиционно.

Боят изгражда, а не разгражда, както обича да казва обикновения българин. Тука може да се види в коментарите как всички, дето са ги били като малки са станали хора... п.п. "Мене ме биха преди, сега и аз ще бия!!" е много силна житейска философия...

Както винаги крайно мнение от откачен левичар. Вижда се и тези , които не ги пошляпват изобщо какви дегенерати растат ма Троцки веднага трябва да се изкаже или в едната или в другата крайност муахахахахах

Възпитатлите трябва да са строги с децата които буйстват, а за буйните деца са виновни неправилното хранене и най-вече родителите които не учат децата на респект към учителите и по възрастните! За съжаление в България либерастката политика в която всичко е на самотек, криворазбрана толерантност и конформизъм води до такива резултати!

Е къде го видя това дете да буйства? Тя го вдигна от леглото за кичарата и го тръшна обратно да го налага, то си се беше свило кротко в леглото. То на таа а, ако ѝ се падне наистина някое бясно дето хапе и дере да я видим, мърла!

Всичко е ясно - нервите на един човек не са издържали. Това, което е странно - кой е правил записа и защо не е предотвратил ситуацията. Надали това е дете на 5 години. Същият този, който е правил записа, трябва да се смята за съучастник на деянието и даже да бъде по-строго наказан.

Като не му издържат нервите - писхотерапевт или смяна на професията

Тази "възпитателка" трябва да влезе в затвора, където да я превъзпитат със същите методи...

Това трябва да е част от рекламата на заведението. Изберете ни, защото тук децата се възпитават с бой и други средства. Като нищо затова разни родители ще изберат да си пратят там децата.

Хипотези: 1. Всички деца са станали, за да закусят или излязат навън. На дететео е казано/повикано да става, но то е будно и се инати да остане в леглото. Лелката остава, за да наглежда спокойния сън на детето и оставя без /със занижен контрол останалите деца. Последствията - другите проявяват безпокойство, нарушават дисциплината, стигат до ексцесии или нараняване. Резултат - Лелката е виновна и търпи наказание. 2. Всички деца са станали, за да закусят или излязат навън. На дететео е казано/повикано да става, но то е будно и се инати да остане в леглото. Лелката се грижи и обслужва другите деца. Те също искат да спят още или не искат да закусват/да излизат. Последствията - проявяват безпокойство, инат, неподчинение на общата цел или решение. Резултат - Репутацията на лелката пада (защо за един може, а за тях не може), а децата разбират, че от утре и те могат да правят така (предпоставки за мултиплициране на нарушенията). 3. Всички деца са станали, за да закусят или излязат навън. На дететео е казано/повикано да става, но то не е будно/още спи или е болно. Всяко приложено действие от страна на лелката са недопустими и осъдителни. Извод - Лелката е взела решение малцинството (спящото/лежащото дете) да се съобрази с мнозинството, т.е. детето да се накара да стане НАСИЛА. Избран е твърд авторитарен подход, но начина на реализирането е приложен грубо. (Както когато репликирайки инатесто полицай можеш да се озовеш проснат по очи и болезнено отведен с белезниц за проверка на една легитимация). Заключение - решението на лелката е правилно, но реализирането му е осъдително. Хау!

Абе, тъпунгер.

Кое и е иновативното на тая детска градина?

И не ги учат на оргазми...нито да си самоопределят пола, нито да ги оперират за смяна на пола...запишете си ги в детските градини на запад в Германия, Швеция бе тъпаци да видите иновативните неща за които сте зинали да получите

Хайде пак наново. Създали комисия която ще разгледа и анализира. Направо в тази държава за всичко се създават някакви комисии, които все разглеждат и анализират и ..... това е нищо друго не се случва.

Боклукът от килийте на разпадащите се блокове и градове искал присъди....хаха начукайте си го с вашия лигльо, боклук....на като й му пука за детето ти.. ..а "ваксинираха" ли го по давоския календар???

Вдигайте им заплатите. В образованието е пълен хаос - камо за пари се говори . Аз съм работещ с 40 г трудов стаж - не съм съгласен от моите данъци да се вдигат заплатите на тези търтеи. Те не заслужават тези заплати - Да им се намалят заплатите и те да се увеличават на някакъв резултат- а не те произвеждат само неграмотници понеже те са неграмотни.

От тъпите ти гени да произведат гений ли

Гледам сиц носталгици с умиления си спомнят за шамарите в градината . Сега разбирам от къде толкова русофилски партии единствено в България. Положението е биеме защото ме обича .

Ма нема се плашиш, вече няма шамари има гей паради и и инфлуенцъри. Също така няма ни ЕДИН политик , който да е родолюбец т.е. да е до някаква степен идеалист и да слага интереса на Родината над своя собствен интерес. Никой не е толкова наивен, че да мисли за социализма , като за идеална система, само че можеше да се вземат полезните и ефективни процеси и системи и да се отхвърли останалото. По принцип крайностите, като при теб, който зад всеки нормално мислещ човек вижда русофил, путинист и въобще враг на народа, са признак или на патологична омраза в резултат на психична травма или нисък коефициент на интелигентност и лесна манипулируемост.

детето прави беля и то сериозна, рита хората около него, а майка му му купува играчка заради всичкия цирк който спретва нейния невръстен наследник!! Учител по математика с показалката удря учениците по главите и попода на ученик който му хваща показалката, издърпва я от ръцете и я чупи демонстративно!! Та, ситуацията е одста интересна особенно със възпитателката защо така е постъпила???

Гледайте каква новина: "Осмокласници в Русе запазват отсега ресторанти за баловете си през 2028-ма година". Хау!

Мисля че правилното наказание е, да позволят на бащата на детето да вдигне лелката за косата и да я влачи из стаята по същият начин. А фактът, че има хора които я защитават е направо шокиращ. Бил съм буквално бит от учители и никога няма да го забравя. Едната, другарката Караманова не спря докато майка ми не я заплаши със съд. Имах постоянно главоболие и това 8- 10 години. Но през соца нямаше камери. А като си и партиен член, не могат да те пипнат с пръст. Няма оправдание когато един възрастен бие едно дете.

Варнааа, я кажи сега колко добро дете беше?? Разкажи за белите които си правило??

Много по-лесен метод. В тъмното след работа особено през зимата много тегаво им става и после стават добрички или наускат. Голямата ми дъщеря си биеше куклите а още не можеше да говори нормално та да ти обясни, и после беше весело детето, като ходеше на ясла за не повече от месец се промени коренно. Грам угризение нямам, дете на 2 години и лелка на 40.

Ми и децата са ви като вас бе- боклуци

Да влачиш дете за косата няма как да е възпитателно, НО мен примерно един случай в детската градина ме отказа от клеветенето. Отидох да се оплаквам на другарката от някакво друго дете , май че в учиителска стая или нещо подобно, защото бяхме само аз и тя. След като хубаво наклеветих другарчето си , другарката ми отвъртя един шамар и ми даде да разбера, че само слаби и недостойни хора говорят зад гърба на другите.... Имам много недостатъци, но говоренето зад гърба и ковладенето , не са един от тях. Та така, аз съм и благодарен на другарката Шулева.

Свидетел съм как 4-5 годишно дете се подиграва на възпитател, в присъствието на родител. Какво правим цял ден с такъв проблем?

Възпитаваш го, както би го възпитал баща му :))

1. Записвате поведението на детето и на съд 2. Съюазявате се с други, пред които детето се е държало лошо, и правите план за действие 3. Настройвате другите деца срещу него

На мен ми се случи нещо подобно през 90-те години. Не бях от децата, които спят наобед, но си стоях в леглото с отворени очи и леличката ми удари звучен шамар през лицето и ми заповяда да заспивам. Хаха. Ами не подейства. След това ревах всяка сутрин, докато родителите ми не ме отписаха. Абе травматизиращо е за децата, понякога тези жени съвсем малко им трябва да си го изкарат на децата, особено като знаят, че никой не ги гледа.

Расъл съм във времето, когато един шамар от учителя не беше престъпление, но.... За такова отношение към малко дете---на тая бих и скъсал главата! Да дърпаш за косата едно беззащинто хлапе и то да ти се моли да го пуснеш... Бащата с пълно право може да и натроши тъпата кратуна, но явно такива ще са новите "възпитатели"-рожби на чалгакултурата!

Леличката трябва да поеме отговорност. НО си възпитавайте децата, за да не ви ги възпитават други. Защото доста вече деца от малки са лекенца.

...иви да родителите на тия лигльовци....всеки необразован агресивен простак има право да се разможи ....явно след детската градина, бащите им на тия лигльовци ходят да стрелят по другите бащи и техните лигльовци в първи клас ...така че лелката не ви е виновна, кухи идиоти, а тия които са ви родили са виновните ..

Всичко иновативно е добре забравеното старо!

Чета коментарите и се учудвам що за болни мозъци сме възрастните. 80% защитават възпитателката за "прекрасното" и отношение към детето. Не само не трябва да се спре видеото а трябва да се поставят камери в тези заведения. Да се следи за работата на персонали и за защита на децата.

Ходи инсталирай и камери и дронове пусни

в Периода 1970 - 1976г учех в Бойчиновци. По онова време имаше един преподавател по математика, който процедираше така: Изпитваше ни за теоремите, които трябваше да научим наизус. Който не знаеше какво гласи поредната теорема биваше строяван в редица до прозореца. В края на часа този преподавател уддяше шамар на учениците в тази редица. Шамарът беше доста силен, защото някои по слабички падаха на пода. Никой тогава не се оплака и този продължи да бие и след мен. Предполагам по този начин се е отнасял и с жена си и с децата си.....

И държавата цъфтеше...нямаше измамници , наркомани и престъпници масово по улиците, а трудововъзпитателните училища вкарваха в правия път и най- трудните за възпитаване и им спасяваха животите реално на ти деца, превръщаха ги пропаднали в нормални хора с нормално поведение ...то се вижда разликата във манталитета на българите от 70те години и тия схеаджии и "нотариуси" дето сте днес....

на баба ти комунистическата метла от тея със съчките които сега ги събираш..

А ти мухъл, кво построи за тая държава??

Как е България - учителки бият малки деца, тийн пребиват себеподобни и по-големи, семейни побоища, кучета убиват хора, всеки ден трупове и осакатени по пътищата, няма лекари, няма линейки, няма нормални спортове, градовете приличат на бунище, магистралите недовършени, а вие се джафкате кой е по-добре Бойко, Пеевски, Денков или ЕС, САЩ и НАТО срещу РФ и Китай. Пропаднала работа.

Как ще бие чуждо дете???? Абсурд

Ами пребийте я и толкоз. Ни полиция ни институции никой... Бой в носа

Възпитателката върши работата на родителите, така че да не я обвиняват, че въпитава децата. Ако родителите си вършеха работата в семейството и възпитаваха децата, на възпитатели и учители нямаше да им се налага да се занимават с дебили.

После в училищата стават наркомани, заплашват и бият учителките, бягат от часовете ...и затова се трае ..тия деца не се учат и на труд...едно време лятото при дядо ми и сено събирахме, и картофи и за животните се грижехме....сега само ги хранят да спят и серат тия деца

А защо не си остана на сеното и в колхоза??? Или май личния пример го нямаш за нищо?

Ти твоето така ли го "възпитаваш" ? Събуждаш го директно за косата .... надявам се че не, ама като ти чета коментара .... А по темата .... тая "учителка" още ли има зъби ?

Умнико, ако си научил детето си на елементарни неща няма да се налага на възпитателката да го учи тя, но след като тъпите родители са решили че децата са им кучета и са ги дали на училище за да ги възпитат, е, понякога несхватливите получават наказание за да влязат в правия път.

Ай умнико, на кое казвате "елементарни" неща ? Да става от първия път като го бутнеш от сън? Като в казармата? Амиииии и аз не ставам от първия път, ела ме хвани за косата да ме събудиш!!!

Статията е много манипулативана, както и клипа. Бой не се вижда. Грубо хващане за косата и водене на детето нанякъде се вижда. Обаче, какво е предшествало това? Какво е направило детето също не е ясно. Какво е последвало също? Също така, изглежда много избирателно са изрязани тези няколко секунди клип. По скоро са снимали на детето изпълненнията и после се е случило това и от изтеклото видио някой си е изрязал каквото му е удобно.

Това трябва да спре с тия видеа ...като не им харесва, че не получават царско отношение към лигавото им дете в детската градина , насила никой не ги кара да ги зарязват по детските градини тия "любящи" родители....

Е само такива дето не им става, фригидни и мижитурки могат да влачат дете за да се почувстват "гоуеми" . Нали баце - ти ги разбираш нещата !

Искам да ти кажа, че има деца и "гоуеми" деца. Пожелавам ти, да ти си имаш вземане-даване с "гоуеми"-те деца.

АБе Дада според тебе, някой насила ли я кара госпожата ..... не всяка работа е за всеки. Ако нямаш подход ще има "гуеми" деца винаги :)

Ми то се вижда .,.. детето спи ... явно не е станало при първо повикване .... та тва с косата е явно за разсъняване ..... манипулативно е щото не е твоето дете .... или за твоето дете това е нормално ?

И ти си май получовек, като даскалицата от клипа. Как ще вдигне дете от леглото за косата? Каквото и да е направило. Ако почнем така да се държим с всички, които ни дразнят по улиците, на работа, в магазина....само пребити и трупове ще има. Аман от малоумници! Тази не е попаднала на родител. Ако беше моето дете не аз, ами жена ми лично щеше да я прати при перукер до живот. Всеки, който защитава тази имбецилка си е за освидетелстване, и специални грижи...

Учете ги на труд и материали важение към възрастните, щото в момента поредно поколение лигави и мързеливи готованци отглеждате в 70% от случаите....поне като ви отстъпи човек място в автобуса или метрото, няма да ви заболят устите да накарате детото ви да каже едно " благодаря" ....децата трябва да се държат строго иначе им чроваляте бъдещето....

Ехаааа твоето дете на 4-5 години, колко трудов стаж има ?

Такива учителки винаги е имало, това не е от сега. Когато аз бях дете през 80-те, и в детската градина ни биеха, и в училище. Шамари, щипане, скубане и не винаги е било предизвикано. Някои хора просто не стават за тая работа и лесно си изпускат нервите.

Да те видим тебе след една седмица с тия лигльовци

Ама, "лелките" в детските градини по трудова повинност ли ги държат насила или сами са кандидатствали за тези длъжности? Като не могат да се справят с приемливи методи, в Лидъл и в Била постоянно търсят персонал. Обаче, май там искат и да се гърбиш.

Ами защо си там, като не ти харесва да работиш и възпитаваш "лигльовци"?

...да си захвърлиш детето в детската градина...

Не е насила, обаче "либералната демокрация" е така устроена, че трябва да се бачка яко, щото държавата прибира над 50% преки и косвени, скрити и явни данъци. След детската градина, училището май все пак беше задължително, поне началното.

..и за лелката ...Кой знае и ти кой мамиш и обираш по цял ден и го изкарваш "яко бачкане"....това е вече общество от измамници и нула производство

Които защитават биячката: Ако бият вашето дете ОК ли сте?

малодушна пасмина агресивна само към по-слаби - това е бъгларина днес ....

- Синко, в детската градина биете ли се? - Ъхъ!... - И кой побеждава? - Госпожата.

Видите ли дете бягайте далеч от него, децата днес са източник на неприятности, главоболия, разправии, дори и побоища, да се изтървете да му се порадвате и неговата мама и татето му може да ви скочат и дори да ви принудят да се биете, хахаха

Като сте си отгледали нагли келеши, редно е да бъдат бити и възпитани.

Дете в детска градина бе, какви глупости дрънкаш?

Функционал

Мамин сладък, моя съм го бил, когато трябва от същите години и стана човек от дете, с нормално поведение на обществени места.А Вие, понеже сте плод на разюздаността на 90-те, не вдявате, изобщо какво постилате на бъдещите поколения.

Да вземат някои от бащите да причакат тъз биткаджийка на някое тъмно кьоше и да вземат мерки първо да й паднат зъбите пък после може и някой да я опъне грубо в кафевия ауспух за наказание, мисля, че това е добро наказание за нея - избити зъби и обезчестена отзад.

Ти си за психиатрията. Дано да нямаш деца, че и те ще са психари, като теб!

И защо да избираш зъбите на момичето бе садист.Достатъчно е бащите да се съберат и да ги обслужи всички доброволно,ако има майки мераклийки и тях.Ше избива зъби...

това ще оправи ли възпитанието на децата им? С "ударят ли те по едната буза, обърни и другата" християнството учи именно на това: "Не бъди първосеигнален! Проучи нещата и намери първопричината!" Маргинали като вас не могат да го схванат обаче.. "Око за две, зъб за чене!", нали?

Християнството е робска доктрина за експлоатация на овцете. Всичките му постулати са за малоумници. Оптималните научни модели на взаимодействие са разработени от видни учени и нобелови лауреати, ама вие няма и да сте ги чували, така че стойте си с християнските глупости. Само да те светна, че и по Неш, и по Доукинз, оптималното решение е око за око - нито за две, нито за никакво.