Коментари - Възможна ли е коалиция ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ в това Народно събрание? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да останат на власт всичко е възможно.Има огромен натиск отвън да царуват "евроатлантическите ценности". Които не са ценности, а лицемерие и грабителски интереси на завладяващите света.

Е възможна е коалиция! Мафиите като се обединят е възможна коалиция между мафиоти те. Българския народ си е роб по рождение.

И въпреки това на предните Три парламентарни избори никой не ги подкрепи(дпс-то не се брои). Мафия не мафия подкрепи ли ги някой сега ще е края за всичките партии. Нима герб ще приеме за партньори хора с които до преди ден два се обиждаха кой бил мафиоти? Как не. Ще се повтори сценария от миналата година.

Разбира се ,че е възможна такава коалиция. Всички са евреи .

Смятам, че не само е възможна, а дори е наложителна тази коалиция. Смятам, че няма партия, сред чийто кадри няма некадърници и корумпирани. От тази перспектива погледнато, нито едните, нито другите са ми мили и драги, още по-малко безгрешни и свети води ненапити, НО тъй като живеем в ситуация на война при черноморските съседи, имаме нужда от Правителство, което трябва да дава ясни проевропейски сигнали не само спрямо нашите съюзници, а и на вътрешнополитическо ниво. Мисля, че когато става на въпрос за развитие на държавата в дългосрочен план, то мисленето трябва да излезе "out of the box" - т.е. да излезе извън рамки образно казано. Мисля, че на ниво вътрешна политика трябва да се гледа от малко по-голям мащаб, т.е. вместо взиране в детайли като личности, да се обърне по-голямо внимание на целите. Проблемът към настоящия момент е, че няма цели и то дългосрочни, а хаотични идеи с цел решаване на моментни проблеми, а кофтито е, че и за малките цели няма съгласие. Има едно фокусиране върху една корупция, която никога няма да бъде решена в дългосрочен и световен план напълно и която може единствено да бъде ограничена. Нека не забравяме, че в нея участват винаги 2 страни - даващ и получаващ, а фокусът на нашите политически партии е само върху получаващата страна. Като цяло се занимават с утопични идеи и оставят реалните проблеми, за които има механизми да бъдат решени, всъщност нерешени. Опита на ГЕРБ е от значение, колкото и това да не се харесва на опонентите им. А ПП съвсем не са толкова кадърни, колкото пропагандират, че са. В този живот нищо не е нито толкова черно, нито толкова бяло. Друг е въпросът дали такова Правителство би било възможно в този Парламент или следващ.

Възможна е, разбира се. Все гладни крадци, но... Накъде без бесепе?!

От Европа се задава нов апетитен котлет. Дали ще стане както преди бсп си заделя пържолата и хвърля кокъла на СДС не знам. Знам само че пак се натискат и за тази нова пържолка. Не дават и не дават на втория ешалон на БКП

Никога няма да гласувам за коалиция, която включва ДПС.

Ми добре, ама някой от келешите-отцепници от итн дали си пита избирателите преди да се орезили. Сега им е паднало да лапат, сега лапат.

Относно въпроса за коалицията : В споменатите 4 партии всичко е възможно щом става въпрос за ВЛАСТ И ПАРИ !

Възможна е разбира се, основната цел на тези партии е да яхнат държавата и да грабят слугувайки на Козяк.

Абе кой ги измисля тези нефелни въпроси?

Мюсюлманите от етническата ДПС тихичко потъркват потни тъчипки...

Откакто Радев вдигна юмрука до ден днешен изминаха почти 4 години. Отдаван ГЕРБ не трябваше да го има. А то какво стана? Значи всичко е било въздух под налягане. Промяната се издъни. Слави чегърта чегърта пък взе друг курс.

Възможната коалиция е Герб, ДпС, БСП без Нинова и Изхождане на Янев. Плюс скрити ръчички от Изродите, когато и ако се наложи.

При такава конфигурация и Вагиналния от Кремъл може да им пусне някой финансов и корупционен фандък, той или наследника му, ако Вагиналния не доживее.

Естествено че е възможно и ще стане защото заедно гласуваха за френското предложение и щом са гласували заедно по това значи, че ще бъдат в коалиция! Ето толкова е просто!?! Ей сега на секундата ще заровят томахавката и ще направят коалиция вместо да се правят на интересни и кой по-добър от другият, кой бил истинският мафиот и т.н. След като всички са истински депутати които не обслужват егото си и истински искат да помогнат на нацията. - край на сарказма Може ли толкова прости въпроси? Забравиха ли хората какво беше миналата година с проведените на три пъти парламентарни избори? Всеки се правеше на интересен, само отлагаха и отлага отговорностите си към електората и нацията защото всички искат да са в опозиция на герб, докато от герб исакт да стоят от страни и да им се присмиват. Цирк Балкански ама 24/7 с 240 клоуни!

Според мен беше грешка, че махнаха стоманените решетки на вратите на народното събрание. Трябваше само да добавят решетки на прозорците и заключване от вън. Така, бързо и лесно щеше да се уреди заслужения пандиз на 240 члена на ОПГ-та, наречени "Политическа партия ООД". Гласувах с "да", защото ясно си давам сметка, че цената на депутат, дори и 100 милиона/бр. да е, всъщност не е чак толкова висока, когато ги купуват с чужди (т.е. нашите) пари.

Цитат: "Намираме се в нова вълна на COVID-19, обяви пред NOVA News главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев." Кой ще ги опандизи тези, дето постигнаха за 2 години поне 68 хиляди повече починали. Спряха мерките и смъртността секна. Сега има седмици с под 1900 починали при преди 20 поредни с над 3000. За румънците с калиев йодид, тук си се знае. Завиваш се в бял чаршаф и тръгваш към гробищата. ;)

Аз като избирател на ГЕРБ, ще се разсърдя много на Бойко, ако се коалира с корупционера Киро. Трябва морална хигиена! Даже Христо и Мустафа са приемливи пред Прокопи.

Бойко за първият си кабинет казва, че е имал 5-6 министри предложени от Прокопиев. Единият е Плевнелиев. Освен Дянков и други.

Правилно казваш - за първия кабинет. За четвъртия - едва ли.

Споко, избирателите на ДБ също няма да простим коалиция с крадеца от Банкя.

РАЗПУСКАЙЙЙ !!!

То, че е възможно възможно е. Обаче оправданията защо са влезли в такава коалиция, ще ми е много интересно. Еле след Росенец и ареста на Бойко, или Бойко ще е премиер в сянка?

Коалицията е следната: ГРОБ - ДПС - ПП - БСП - ДБ

ПП паднаха, и започна да се говори за ковид, за мерки, за маски. Започнаха да се показват старите идиоти - кунчев, баба радка, оня плондер гломб.... Съвпадение, или просто опити за отвличане на вниманието?

Възможна е, как да не е възможна. Тия ще направят всичко, за да не пуснат кокала....

2022-06-27 12:25:38 Мен (нерегистриран) Възможна е ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждането. ----- харесва това!

Не харесват това. Това го харесва Херо Мустакат

Не харесват това. Това го харесва Херо Мустакат

Киро Парапета на всичко е способен. Ако не в този, в следващия парламeнт ще се прегърнат.

Възможна е ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждането.

И защо така реши? Тези ли партии гласуваха заедно за падането на ветото или ПП+ДБ+ДПС+ГРОБ ?

ГЕРБ се прави на европейска партия. Но сами се закопаха..

В коалиция с тези боклуци? Слънчасала си!

Чета заигравки с ковидиотията... Внимавайте... Романтичните времена с кълчене пред уебкамера отминаха.. тоя път няма герб мерб по кк и т.н. ще ядете бой по български...

от експерти предложени от всички партии....ДА! Обаче от ВСИЧКИ, а не само от изброените в анкетата.

2022-06-27 12:17:19 евроатлантик (нерегистриран) ГЕРБ - най-голямата и успешна дясна европейска народна партия в България. Партия, която има достатъчно дълга история и традиции, разполагаща с експертиза и безпорно доказала се в непоколебимата си евроатлантическа ориентация! ----- подарене овчарка всички я помним , хеликоптерните доклади - също ... а тръбта стои и българитя е плащат без файда за тях! а имайки напредвид, че герп - това е тиквата, и тиквата това е герп, дажи диквата да се "пенсионира" - герп ще носи прокобата на тиквата и дефакто приключва курса ! герп са свършени ! тръбата ги утрепа !

ГЕРБ с този вот на недоверие сами се наиграха. Но явно от схеми тип Капитан Андреево КОЙ губи много и жертва цяла партия за целта.

Всички са алчни за власт, така че е възможно!

Това е желаната коалиция от народа, която би била принципна и на основата на евроатлантизма! Все пак, ръководната роля в този случай трябва да принадлежи на ГЕРБ - най-голямата и успешна дясна европейска народна партия в България. Партия, която има достатъчно дълга история и традиции, разполагаща с експертиза и безпорно доказала се в непоколебимата си евроатлантическа ориентация!

При ДПС или ГЕРБ във властта жълтите павета отново ще посрещнат многохилядни протести.

С интоксикираните джендъри от ПП и ДБ??? Никакви коалиции, лумпенизирана сган.

Киро арестува Борисов, незаконно при това. И Борисов сега да се прегърне да управлява с Киро?!

В политиката няма вечни врагове. Има вечни ИНТЕРЕСИ!

някой да ме "уволни" и после да ми се обади - "ама ела пак" отговорът е - никога ! от петте пръста - третият ! достойнството е над всичко - ако нямаш достойнство - няма нищо !

Всичко завили от парите. Ако платят на всеки депутат достатъчно, всякаква коалиция е възможна ...

Гласувах с НЕ! НО с тези продажни, фурнаджииски лопати наречени народни представители нищо не е сигурно! Те България продадоха на Франци и Северна Македония, та коалиция нама да нпаравят! хаха Това са си мазни български предатели и смешници!

Всичко е възможно!! Но чак пък ПП ППодмяната и ГЕРБ?????? ГЕРБ трябва да са луди..

Според мен бочко подготвя почвата за отегляне от политиката. И се опитва да сключи сделка да не му търсят отговорност. Да видим.