Възможен ли е пробив в защитата на ваксината: Отговаря здравната власт

Да се прави разлика между инфектиране и разболяване, съветват от Министерство на здравеопазването

Обратно в новината

Коментари - Възможен ли е пробив в защитата на ваксината: Отговаря здравната власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА НЕЕФЕКТИВНИТЕ ВАКСИНИ И УЧЕНИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ПРИЗНАВАТ ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СА РЕЗИСТЕНТНИ КЪМ НОВИТЕ МУТАЦИИ НА ВИРУСА САМО ДИРНИЦИТЕ ЗАДАВАТ СМЕШНИ ВЪПРОСИ!!! ВОЗМОЖЕН ЛИ Е ПРОБИВ....????ЩО ЗА ЗАГЛАВИЕ...... ОТДАВНА ОБЩЕСТВОТО НЕ ЧЕТЕ КОМСОМОЛСКА ПРОВДА, РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО И ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ..... ИДИОТИ

Ама тези си приказват каквото си искат и извъртат нещата както им отърва. Сега се оказа , че от заразените само някои се разболявали . . Ами кой даваше статистики всеки ден с “болни”от Ковид? Хиляди на ден ! Ама колко болни ? Най - добрата ваксина е човек да спре да чете и слуша новини.

А задравните власти защо всички с положителен пср, ги третират за болни а не за инфектирани?

аз трета игла няма да си сложа!

А какво ще стане, ако вместо да я "апликирате" я "приложите", ваксинацията? Ще има ли имунен отговор?

Няма ваксини, няма антибиотици! Спасението е само едно - чиста храна, природни лекове и народна медицина. Чували ли сте за колоидно сребро? Ами те китайците имат толкова научни експерименти със сребърни наночастици срещу патогени и доказват, че тези сребърни частици дори елиминират всички познати коронавируси. Ако се чудите как Китай си потушиха епидемията и си траят, помислете още. Не очаквайте СЗО и биг фарма някога да признаят този цяр, тъй като в бизнеса с ваксини има много кеш$. За повече инфо вижте този сайт - https://srebro.ddns.net - Научни изследвания за ковида тук - https://srebro.ddns.net/?p=524

Гнусно е непрекъснато да гледаш от ТВ и преституцията как масово бият ваксини на хората като на животни. Не знам за другите, но като видя такава сцена по телевизията, ми се повръща.

Всичко зависи от комисионната, която управляващите ще вземат от производителите на т.нар. ваксина.

За година и половина,съвсем-ДЕБИЛИЗИРАХА СТАДОТО!!! КАКЪВ Е ТОЯ СПОР...НАЛИ ИМА ВАКСИНИ “НА КОРЕМ”!!! КАКЪВ ПОРОБЛЕМ ИМАТ-СТРАХУВАЩИТЕ СЕ ОТ КОВИД И ВЯРВАЩИ В ЕФЕКТИВНОСТА НА ВАКСИНИТЕ!!! ЩО НЯКОЙ ЗАГРИЖЕН,НЕ МИ ДОНЕСЕ НЕКОЙ ЛЕВ,ДА МИ СГОТВИ,ИЗЧИСТИ,.......? Винаги ДИКТАТУРИТЕ СА ПОЛЗВАЛИ-ДЕБИЛИТЕ,ДАВАЙКИ ИМ ВЛАСТ ДА -ТОРМОЗЯТ ОКОЛНИТЕ!!!

Тези, които слагат минуси на линка или не знаят английски или не знаят как да отворят линка. И в двата случая са за съжаление.

Накои по долу искаха линк. Някакв коментар от неверниците или имат нужда от превод?

Ваксните 2 пъти по - ефективни от прекарана инфекция Early Release / Vol. 70 August 6, 2021 Reduced Risk of Reinfection with SARS-CoV-2 After COVID-19 Vaccination — Kentucky, May–June 2021

Преди ги развеждаха по:КРУИЗИ,ПЕТЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ,ДРЕБНИ ПОДАРЪЧЕТА В ПЛИК,КОМИСИОННИ ОТ ПРЕДПИСАНИ ЛЕКАРСТВА И ЗАКУПЕНИ МЕД.ИЗДЕЛИЯ....АЛЧНОСТА,КАКТО ЗНАЕМ Е -БЕЗГРАНИЧНА!!! ВДИГНАХА НИВОТО!!! СЪД-КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!

Стига бе, ваксина само срещу 3 белтъка на вируса по-ефективна от инфекция, която атакува всичките 82 белтъка. Е по-продажно нещо като учен проститутка на степендия от политик няма. Някакъв независим контрол даже върху ПЦР тестовете освен здравните власти? Публикация.. Учени, които си ръкопляскат един на други и си правят услуги приемайки си статиите в списания. Аз а тебе ти давам положителна рецензия е и ти на мене, разбира се. И всички с проекти, които не могат да постигнат друго, освен посоченото когато са просели парите от политиците.

Според коментар от една друга медия: "И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." из Библията:Откровение гл.13 Подготовката е започнала.

В самото начало от всички медии, доктори и политици не заливаха с изказвания как ваксините са напълно безопасни. Когато започнаха да умират хора в следствие на ваксинация, смениха плочата: от напълно безопасни, смениха плочата на ползите са повече от рисковете. До сега ни убеждаваха че ваксините осугряват имунитет. Ето точно тази статия ни подготвя че не е точно така и всеки ваксинкран може да боледува. Палячовци. Няма да се ваксинирам, нито аз аз, нито близките ми. Ваксинираните да не се притесняват за моето здраве, те са ваксинирани и са защитени.

Всичките ми приятели след ваксинация имат антитела, така, че не си прав!

Бога за рога ли са хванали????

Забравихте ли? ЗА БОЛНИТЕ-ЛЕКАРИ И БОЛНИЦИ(ПЛАЩАМЕ АВАНСОВО,АКО НИ СЕ НАЛОЖИ...ПАК ПЛАЩАМЕ,АВАНСОВИТЕ СА ГИ ОПОСКАЛИ) ЗА УМРЕЛИТЕ-ГРОБАРИ И ГРОБИЩА!!! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА: НИ ПОДЛАГА НА ПРИНУДИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ МАНИПУЛАЦИИ(ИЗВЪН УТВЪРДЕНИТЕ В ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯТ ИМУНИЗАЦИОНЕН КАЛЕНДАР)...ТЕСТОВЕ И НЕУТВЪРДЕНИ ВАКСИНИ!!! ДА НИ ОТНЕМА ПРАВА,ГАРАНТИРАНИ НИ В КОНСТИТУЦИЯТА И МЕЖДУНАРОДНИ КОНВЕНЦИИ!!! Това-ИЗВРАЩЕНИЕ,ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ С ТРИБУНАЛ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!

Колко много радетели на ваксинацията! Според тях "вредните" странични ефекти са пренебрежимо малки и поради това не е необходимо да им се обръща внимание. Така де, това са "съпътстващи" жертви. Интересно какво би мислил и казал, ако една такава съпътстваща жертва е баща му, майка му или детето му? Разбира се има и перверзници, които ще се изкарат герои, че са близки на жертвите, но за такива не говорим. Друго е когато се изпитва ново лекарство или ваксина и фирмата поема всички отговорности за доброволците съгласили се на експериментално лечение или имунизация? Защо фармацевтичните компании не поемат отговорност както финансова така и морална за провалите на тяхната продукция?

Значи да умираме от ваксина не искате, искате само от вируса? Така кажете.

при.... си вересиите!

Ваксината много помага на хората с други заболявания, да се преселят много по-бързо и сигурно на друго място. И до колкото знам, никой не си е признал дали е по-щастлив от това.

Боже, Гергана, мислете преди да пишете!!!

лъжат вече 2 години. лъжа повече или по малко...............

Скрие се бе глупак! Ковид ще те изяде с парцалите!

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд ОТ 1 ДО 10 НА "ТВОРЧЕСКИТЕ" РЕШЕНИЯ НА ШЕПА ХОРА, НАЛОЖЕНИ БЕЗУСЛОВНО ВЪРХУ ОСТАНАЛИТЕ, А ФАКТИТЕ ТУК И СЕГА... 1. Б@л Ге@т@: "Ще имаме по-смъртоносна пандемия.“ 2. К@м@ла Х@рис пред ООН: "Трябва да се подготвим за следващата пандемия." 3. Н@мск@ят здравен министър пред СЗО: "За да се борим с бъдещите пандемии, имаме нужда от Глобално зануляване." 4. Л@к М@нт@ни@, който е носител на Нобелова награда: a. "Тези инжекции са така разработени, че да убият бавно и разсрочено получателите." b. "Всеки ваксиниран срещу к@вид ще умре от ADE." c. "Няма надежда и няма възможно лечение за тези, които вече са ваксинирани. Трябва да се подготвим техните трупове да бъдат кремирани.“ 5. Първият ваксиниран в света, У@лям Ш@кспир, вече е мъртъв. 6. Доклад на учени от Факултета за биологични оръжия към Т@кс@ския университет, извод и фактите: "Не приемайте к@вид инжекциите." 7. За четири месеца са умрели повече хора от к@вид "ваксините“, отколкото от всички други ваксини между 1997 и 2013 година. И това е само според базата данни VAERS, но там се регистрират не повече от 1 до 10 процента на всички смъртни случаи и странични ефекти. 8. Смъртните случаи заради ваксини в С@Щ са се увеличили 27 пъти през 2021 година, в сравнение с цялото предишно десетилетие. 9. Според „Ас@шие@тид Пр@с“, страничните ефекти на к@вид ваксините се дължали на „безпокойството“ и били просто „продукт на въображението“. Така че в никакъв случай не си "въобразявайте“, че вие умирате от ваксината срещу к@вид. 10. Явно най-голямо "въображение“ имат в островната република Се@ш@ли, където и с двете дози вече са ваксинирани 62% от възрастните. Това е най-напредналата държава в програмата за ваксинация и само 8% я делят от измамния "ваксинален стаден имунитет“. И каква изненада, там заразата се развихри по-силно и от въображението им за странични ефекти, така че властите наложиха отново тежък локдаун.

Каквото и да обясняваш, слепеца ще си остане такъв, ако не желае да види истината. За жалост това е настоящето!

Някои не са съвсем здрави даже и ваксинирани. Очакване на живота на хора по-възрастни от 65 години в Испания: 2019 година до 82 годишна възраст. В 2021 година до 69 години. Всички на тази възраст в Испания са ваксинирани. Вижте официалния сайт на МОМО на карлос терсеро.

Разбира се, че може да има пробив, но пробив в имунната система на даден индивид! Всичко зависи от състоянието ѝ! Знаете как мрат болни от ХИВ от най-тривиална инфекция, нали? На другия полюс са индивидите с нормално функционираща имунна система. Те изкарват Ковида или безсимптомно или с леко неразположение, независимо от това, дали са ваксиниране или не! Съвсем друг въпрос е, колко „помага“ ваксината на индивиди с придружаващи заболявания или по скоро им „помага“ да се „преселят в един по добър свят“!

Това са много еретични мисли. Такивяа статистики няма да се допуснат. Че ще им прецакат стройната теория.

За това в интензивното ваксинирани, а не ваксинирани със вече съществуваща инфекция, няма. Сега некоя антиваксърска клизма дето разбира от всичко да дойде да се изхвърли като ч3киR на мокър пясък?

Човече, говориш глупости без да познаваш ситуацията.

До МЗ!!! Може ли след завършена ваксинация, да нямаш антитела? Какво следва? Чакам отговор от МЗ!

Имуната защита не се измерва с лабораторен тест. Т - имуния отговор не отговаря на антитела.,антителата срещу спайк протеина също не се хващат с повечето налични тестове. Наличните тестове може да посочат стара Ковид инфекция, но не ваксина.

Нека да уточним нещо важно: Това не са ваксини, а експериментални течности, с неясно влияние вурху организма, както в краткосрочен , така и в дългосорчен план! За всички негативни странични ефекти от тази течност , вкл.смърт и дълготрайна или постоянна инвалидизация , единствената отговорност е на доброволеца, съгласил се да му бият подобно нещо. Нито производител, нито здравни власти, нито ес, нито агенция по лекарства, носят каквато и да било отговорност в случай на негативни реакции. И по тази причина ооитните хора подписват информирано съгласие. Така погледнато - НЕ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!, нито сз , нито близките ми, нито децата ми. Ваксинираните сте направили своя избор и сте защитени. Не се притеснявайте за моето здраве.

Вземи прочети какво пише в информираното съгласие и после демонстрирай колко си тъп!

Няма какво да чета. Аз нямам намерение да се ваксинирам. Гледам обаче фарма компаниите дават зор. Така че те са тези, които трябва да обясняват и разясняват, да ми предоставят информирсното съгласие на крак и т.н. Обективно погледнато аз съм им клиент, така че те трябва да се борят да ме спечелят като такъв, не обратното. Капиш? Аз зор да се ваксинирам нямам, ама гледам други имат зор да ме ваксинират. Така че да се потрудят и да ме спечелят с доводи а ен с бълвоч!

Ега.и и лупаците. Кои ви народи. Ега..и умственото ниво в тази България. Ходете се образовайте малко преди да седнете да пишете по форуми. Нито от медицина разбирате, нито общата ви култура е повече от един средновековен туземец… идете и се образовайте

Имунитет от изкаран Ковид не е същия като от ваксина. Ново изследване от Щатите показва, че преминалите през Ковид инфекция но неваксинирани имат 2 пъти по- голям шанс да се инфектират от тези с ваксина.

Не заблуждавай хората! Някой ще вземе да повярва. Няма такова изследване!

Кой си ти? Аз съм лекар, който чете не само дира. Такова изследване Има и ти го цитирам. Ти кой си трол, който чете китайска преса, слуга на Путин? Кой си, Ганьо, кой си? Всякакви опинейтори тука.

Такова изследване, ама имбецила си заработва надницата! Който се върже - върже!

Ганю Неверни, прав е човекът. Има такова изследване. Провери в Медскейп, неукий лаик. Това, че ти не знаеш, не значи, че няма такова нещо.

Дай линк към изследването и ще ти повярват хората, че наистина го има. Нали си лекар и си го чел. Значи знаеш къде е-

И аз го четох това изследване днес. Даже ставаше въпрос не за два пъти, ами за 2.4. Да, звучи внушаващо. И какво от това? Никъде в изследването не се споменаваше какъв е индивидуалният риск от реинфекция. 2.4*х, ама ако х = 0.20%, тогава риска без ваксина е 0.48%. Голям праз, ми то почти същото. Не казвам, че риска за реинфекция е 0.2%, ама и те не казват колко е та да прецени човек това 2.4 дали наистина е толково внушително, колкото изглежда. Така че на тоя етап това ми звучи малко от тоя тип изследвания дето не знам си какво намалявало/увеличавало риска на 100%, ама като отидеш да прочетеш се оказва че в единия случай имаме един човек, пък в другия двама. Уау, верно е 100%, ама какво от това.

ДоФторе, кажи нещо за оъказа на СЗО пт ПСР. Нали всичкото цирк натези тестове бе изградено. И сега КО - циркът бил от аматяьори. Ама лекари!

"2 пъти по- голям шанс" - Щом са го опрели до шанс са ми ясни. Шанса винаги е 50:50 - или ще стане или няма. Вероятностите са друга тема, ама те са и друга дума.

Няма ваксини, няма антибиотици! Спасението е само едно - чиста храна, природни лекове и народна медицина. Чували ли сте за колоидно сребро? Ами те китайците имат толкова научни експерименти със сребърни наночастици срещу патогени и доказват, че тези сребърни частици дори елиминират всички познати коронавируси. Ако се чудите как Китай си потушиха епидемията и си траят, помислете още. Не очаквайте СЗО и биг фарма някога да признаят този цяр, тъй като в бизнеса с ваксини има много кеш$. За повече инфо вижте този сайт - https://srebro.ddns.net - Научни изследвания за ковида тук - https://srebro.ddns.net/?p=524

Ваксините са ефективни срещу тежък Ковид и смърт. В Великобритания вдигнаха локдауна имено защото ваксината е ефективна срещу тежък Ковид и смърт. И Ковид не представлява заплаха за ваксинираните.И не смятат да планират нов. За разлика в България такъв е много вероятен в най- скоро време - тай като ваксинираните са едва 15%. От 550 случаи вчера ще нараснат най- вероятно на над 5500 до месец.

време ти е за трета игла

Много си прав, човече. Ама, кой ли те слуша? Ганю разбира от всичко и не вярва на науката...

Мчи в Израел имаме над 3000 души на ден при 8 млн. население. И 300 в интензивно отделение - всички ваксинирани, естествено.

PEYTSCH

Написаното е само за да убеди колебаещите се.Поне един...Защо ми е да изграждам със субстанции имунитет след като си го имам ? Този бъркалоч го инжектират за да предизвика взрив от антитела каквито здравия организъм сам произвежда при нужда. Такива внезапно появили се антитела са като глутница и търсят образно казано като глутница „защо аджеба сме тук?“ и намират понякога заспали нещица които можело и никога да не се развият болестотворно...Я, кисти, я туморче, я раченце... И белата готова. Г-да, не си играйте на богове и си гледайте внуците !

PEYTSCH

Защо умират скоропостижно инъче здравите допреди „ваксинацията“ ? Много са.

Човече, говориш глупости.

Все още реална ваксина няма, затова и правят подобрения и бодат с втора, трета и т.н. дози. Затова и не позволяват на нито един учен да се изкаже по темата... парите които текат, докато тестват страхливите са умопомрачителни... Опитно зайче аз лично няма да бъда. Дано последствията за ваксинираните не като тези при масовите ваксини в Африка.

с няколко думи: срока изтича и ако искате експериментална генна терапия сега е момента, иначе ще ги изхвърлим и да не се минем а тези твърдения имаха някаква почва преди месец, сега всички болни са ваксинирани

Че то ако се правеше разлика между инфектиране и заболяване (и между заболяване и причина за смърт!), нямаше да има никаква ковид епидемия, пък камо ли пандемия, и нямаше да има никаква нужда от така наречените "ваксини"!

Е и, Възможен ли е пробив в защитата на ваксината? А бе дайте един отговор "да" или "не", а не да разтягате локуми. Всеки пробив не е пробив, ами някакви бълнувания за усилващия ефект на "втората апликация". И къде го измислихте това "апликация"? Тази "здравна власт" май се нуждае само от преводачи, лошото е че от здравеопазване е станала на "здравна власт". Очакваме сега и "бустера".

Възможен е пробив във всяка защита - отговорът на въпросът е "ДА" винаги. Но това е некоректен въпрос. Възможен ли е фатален пробив в сигурността на сградата, в която живеете? ДА. А в безопасността на водата, която пиете? ДА. В сигурността на автомобила, който управлявате? ДА. В токсичността на храната, която ядете? ДА/ Живота е съвкупност от вероятности да умрем. Ваксините не променят тези шансове в наша вреда. Сто процента ли ни предпазват? НЕ. Гарантират ли ни вечен живот? НЕ.

"Ваксините не променят тези шансове в наша вреда". И кой ви научи да правите изводи от общото към частното? И колко БЦЖ ни бият? По 3 пъти в годината? Добавете едно прилагателно, и продължавайте с тезата "Експерименталните ваксините не променят тези шансове в наша вреда". Има ли разлика, ами има. Няма проблем да ядем токсична храна, никой не я спира по магазините, но ние имаме имунитет. За другото, нямаме имунна система и те си умират на ината да набодат всички хора, това е не само странно, то си е плашещо.

Защо след като ефикасността на наличните ваксини при делта варианта е слаба, от всякъде продължават да ни облъчват да се ваксинираме ( справка на заразените в Израел)? Защо се подписва информирано съгласие след като ваксините уж са за доброто на хората? При ваксиниране с противогрипна ваксина или с такава срещу морбили дали се подписва информирано съгласие? Как ваксинираните предпазват останалите, след като могат да са заразоносители? Ваксинирането не е ли фалшива илюзия за предпазване?

Ами подписва, се защото ваксините са одобрени “под условие”, а има един член в Конституцията, че не могат да те подлагат на медицински експерименти без твое съгласие.

Защото ваксините са все още в тестов период и е нужно страхливо стадо, както и пари.

More than 4.37 billion doses have been administered across 180 countries, according to data collected by Bloomberg. Доста, а? Едва ли някой планира да модифицира генома на беден Ганю Неверни.

Тотален смях! Защитата за пръв път в човешката история се мери в проценти! Някой изобщо дава ли си сметка какво значи 80% защита? Толкова простотии на едно място, че не е смешно даже!

Е в какво да се мери защитата? В Джаули ли? Откак съществуват лекарства и ваксини, тяхната ефективност се мери в проценти. Кое му е смешното, в какво друго трябва да се мери?!

Е стойност от 0 до 1! Това трябва да се мери! Ако си 80% защитен коаля част от тялото ти не е? Кутрето ла невия крак? Промивката на мозъкците ви е успешна! Овце!

Ами защитата би трябвало да е като сегашният ПСР тест, или я имаш, или я нямаш, или си вирусоносител, или не си! Каква е ползата от тези ваксини, ако след тяхното поставяне пак може да заболееш и умреш от ковид, и пак да си заразен за околните?! Отделно че самите ваксини са експериментални, и май са по смъртоносни от самият ковид вирус!

80% вероятност е равно на 0.8. Толкоз ли е зле вече положението с математиката? Вероятността да умре човек преди да навърши 50 години е около 0.5 процента (0.005). Вероятността да си загубиш кутрето е съвсем друга работа, всъщност е много по-малка. Вероятността да умреш до 50 ИЛИ да си загубиш кутрето е колкото и да умреш до 50 горе-долу. Теорията на вероятностите е проста работа, но не е за прости хора. От там идват милионите търкащи билетчета с идеята да забогатеят.

Толкова ли си ненаучен? Къде ти говорят за вероятност? Говорят ти за защита! Оле седнал да подлага математическите способности на други! А не прави разлика между думите! Промивката на поредния лъсна!

85% от хората,срещащи се с -ВИРУСИ,НЕ РАЗВИВАТ СИМПТОМИ...ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ ТОЯ%,БИЛ80???

На този сайт има такива ненормалници….Ама недейте се имунизирате, никой няма да ви моли, сами ще плачите за това…, Не се имунизирате… света няма да загуби нищо без Вас ненормалните конспиратори…

Трябва да се прави разлика между инфектиране и разболяване. Добро утро! .... Някой има ли хал-хабер представа КОЛКО българи са срещнали Вируса и са го изкарали АБСОЛЮТНО БЕЗСИМПТОМНО?!

Щяха да имат ако бяха направили проучване за наличието на антитела в населението. Ама това си е работа все пак. Айде сега пък ще и работят.

Спасението ще дойде от САЩ. Те работят с вируса от 2002г. Ако искат да пуснат лекарство могат да го направят а ваксините е правене на пари. На много пари.

баси колко си тъп... ходи си в сащ да те оправят.... там е много хубаво

Когато се създава отрова винаги се прави и противоотрова. САЩ са създали вируса през 2002г. значи имат и лекарството.

не съществува, или ако вече има такава, това е много лошо. Освен това ваксините не защитават, в тях няма нито лекарство нито някаква магична защита, във ваксините има просто неща които провокират имунната система, която вече от своя страна може би защитава организма, зависи от индивида

А доказателството се казва Борис Джоунсън ! Вече ДВА пъти го ваксинираха ( и то пред камера ) , а резултата е : Премиера на Великобритания ПАК е поставен под карантина ! Значи Хем ваксиниран ; Хем карантиниран !?!?!? Това може да се случи САМО в един единствен случай - ако ваксината Е МЕНТЕ !

Или ако всичко е едно ПУНТА МАРА

Снимките с инжекциите са като онзи с ножа дето гонел щастливи жени. Всеки е сънувал такива кошмари.

Заради тия измислени ваксини вируса мутира и започнаха да се появяват по-сериозни щамове! Да ни бяхате оставили намира и днес да сме забравили, както забравихме за далеч по-опасните вируси в близкото минало!

Подхода с ваксините е напълно грешен. Не знам какво целят с това масово имунизиране но целта не е справяне с вируса.

Който разбира, тук се спира! Юруш на "безплатните" ваксинки! За „безплатната“ ваксина плаща правителството, а то взема парите от хазната, т.е от всички нас – данъкоплатците! Една дозичка струва минимум 20 евра, като достига до 50 евра! А знаете ли колко милиарда дозички са произведени до сега? А колко още ще се произведат? А колко трилиона прави това? Хайде познайте от първия път – Кой би се осмелил да опита да издърпа от устата на фарма-мафията такава тлъста хапка и за колко време ще бъде унищожен (и финансово и физически)? Сега досещате ли се защо ВАКСИНИРАНЕТО ОТ ДОБРОВОЛНО се превръща постепенно В ДОБРОЗОРНО? Защо на всякъде се говори за имунизационен паспорт и само плахо и то с половин уста за естествен имунитет? Изключително прозорлив е бил старият Рокфелер, когато посъветвал сина си: "И да знаеш, за каквото и да говорят, в крайна сметка става дума за пари!"

Няма грешен подход с ваксините! Всичко е много детайлно разчетено. Целите са няколко (опазването на здравето на хората не е сред тях), но ще се разберат след месеци, а може и след години!

Що не вземат да ви оставят всички вас, разбиращи от всичко, да си живеете спокойно. Така ще ви остане време да се заразите и да изпитате удоволствието от ковидчето. Ама така - яко. Тогава ще си изградите естествен3я имунитет и дано да спрете с съпоти3те си отно7но ваксините.

Е ние това искаме...ДА НИ ОСТАВИТЕ ДА ЖИВЕЕМ НА СПОКОЙСТВИЕ!!! Вие се-ВАКСИНИРАЙТЕ,ХОДЕТЕ С ПРОТИВОГАЗИ,СТОЙТЕ В МАЗЕТО....нали ще сте във-БЕЗОПАСНОСТ!!! Да,АМА-НЕ,ТЕРОРИСТИТЕ,ИСКАТЕ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВАТЕ,НАД НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!! НЕ ВИ ИСКАМ ГРИЖИТЕ(ПРИНУДИТЕЛНИ-БЛАГОДАРЯ!!! Ако имам нужда от-МЕДИЦИНСКА ГРИЖА,ЩЕ СЕ ОБЪРНА КЪМ ЛЕКАР,НА КОЙТО ИМАМ ДОВЕРИЕ!!! ДЕБИЛИ!!!

Струвате ми се напрегнат. Отпуснете се и дилайте дълбоко.

Да се прави разлика между ваксиниран и имунизиран! Има много хора с имунитет без ваксина и има много ваксинирани без имунитет. А реално целта е имунитет, а не ваксинация. Или бъркам...

Бъркаш. Целта е да се инжектираш със субстанцията. Защо ще разберем след години.

След години хора ще вървят по улиците ще падат и ще умират...

Какво беше заклинанието Ваксините са единственият ефективен и безопасен начин да предпазим себе си и своите близки. Я пак. Единственият? Ефективен? Безопасен? Да предпазим? Буахаха! :) :)

Аз няма да се “ваксинирам”! Независимо от пропагандата и терора. Мое човешко право е да откажа да участвам в медицински експерименти. Принуждаването за участие в медицински експерименти против волята се наказва със смърт съгласно Нюрнбергския кодекс.

Най-Голямата -ИЗМАМА!!! От много години,има-ПРОТИВОГРИПНИ ВАКСИНИ!!! ЩО НЕ ГИ НАПРАВИХА-ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ И НЕ ИЗКОРЕНИХА ГРИПА? ЩОТО Е -НЕВЪЗМОЖНО? ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ СА НЕИЗБЕЖНИ...ИЗРОДИТЕ САМО ГО ОСРЕБРЯВАТ,ОГРАБВАТ НИ(ОСНОВНО С НИЩОСТРУВАЩИ “КЛЕЧКИ-ТЕСТОВЕ”..€20-65-150)И НИ ПОРОБВАТ!!! ПОЛИТИЦИ И БЮРОКРАТИ СА ЕВТИНО ПРОСТИТУИРАЩИ....!!! СЪД-КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Много защита много нещо прави тая ваксина " ...защита от летален изход, защита от хоспитализация поради тежко протичане на болестта, защита от разболяване, защита от инфектиране..." да се чуди човек защо ваксинораните с толкова защити се плашат от неваксинираните, които са беззащитни? Защо почнаха да не ги допускат до ресторанти, кина хотели, а някои даже ги уволняват?

Аз се питам, колко е разумно да се ваксинираш при растяща заболеваемост! Ами ако няколко дни след ваксинацията се срещеш с вируса, какво се случва! Никога до сега не са провеждани ваксинационни кампании по време на пандемия! Това е в противоречие с всички медицински принципи! Който иска да е опитно зайче, да се боцка! Живота си е негов, отговорността също, не случайно се подписва информирано съгласие!

И за справка: всички вакснирани могат да се преносители на вируса, така че не ми пейте тоя изтъркан рефрен, пазя околните, не пазиш никой друг освен себе си, евентуално ;)

От 20г.съм на лекарсва със сърдечни проблеми,дори и лекуващият казва да се ваксинирам.Но няКОЙ дава ли ми гаранция ,че няма да у ра.Изолирал съм се максимално .Всички казват ваксинирай се ,а после

Гледай да се движиш достатъчно и да имаш чист въздух. Другото няма да те предпази.

Гайсчета, от цялата статия само едно нещо разбрах, че МЗ и всички медии много са се объркали, и са пропуснали да споменат подробности за естествено придобития имунитет. Сигурна съм, че сега ще поправят грешката си, и ще обяснят на хората, които не знаят.

Вчера имаше почти същата статия. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mz-napomni-kolko-vreme-tryabva-za-da-imame-efektiven-imunen-otgovor-sreshtu-covid-19 А утре какво заглавие ще и се сложи?