Важно ли е как се облича Кирил Петков?

Измачкана риза, набръчкани панталони, вехти обувки: защо голяма част от мъжкия състав на българската политическа каста нехае за външния си вид?

Обратно в новината

Коментари - Важно ли е как се облича Кирил Петков? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя боклук най ще ми хареса облечен в дървен сандък.

Ко ме интересува как се облича един педерас

Нашето гардже, най си е хубаво! Няма друг по-елегантен от нашия вожд, да се свети името Му!

Не го харесвам, но не разбирам как чак до обувките му стигнахме. Вашингтон е далеч, полетът е дълъг. Човекът най-вероятно е подбрал удобни обувки, в които може да изкара поне 48 часа без сваляне. Надали като кацне и като нас отива в хотела да се преоблече. Наистина не разбирам тази парвенющина. Статията е 200 на 100 нелепа.

Българите, Дори не разбират, Неговият изискан канадски фокус! Това е традиционно светско обличане в Канада! Време е да свиквате българи

Стила на обличане е Не ми пука То като знаят от къде си , както и да си облечен все тя .

Едва ли нацията я интересува как се облича този въшлив травестит за хората е важно как и със какво ще си плащат разходите при тези цени

Важното е, че пак се е снимал « за спомен» А как се облича.....че на кой му дреме крокодила дали е с ботушки?! Разбира се, че е важно и то много важно! Какво ще кажете за кралица Елизабет? Айде чао, че днес ще има бой за пенсии и всички ще се намачкаме.

Както и дасе облече този грозен педал той си остава педал да не говорим че този буклук една дума неможе на кръст да каже

А тази Камила до него как изглежда? Възможно най-НЕженствено, грозен дебел сив костюм. Повечето дами от елитковцит навлякоха панталони и не се разделят с тях. Има пророчества - в края на света мъжете ще станат жени и жените - мъже. А за елитковците какво да говорим, те жените им изглеждат като лелки на пазар, за тях да не говорим. В политиката са предимно тъпи хора, алчни, примитивни с ограничен кръгозор. Как да докарат визия?

Пътник е Кирчо

ВАЖНО ! ВРАТОВРЪЗКАТА ИЗОБЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА КАТО АТЛИБУТ ...ИМАШ ЛИ ВРАТОВРЪЗКА - ЛЕСНО ЩЕ ТЕ "ОБЕСЯТ" СЪС НЕЯ !

От бастун какво да излезе. Каквото мисли, каквото говори, такова му и обличането и външния вин.

Кааа са "безнес ънпрофешанал" стил. Класика сред бг псевдо елита

Киро все пак е американски възпитаник, с жена канадка, все от оня край на света, където дрехите нямат значение. Още от първия ден се питам защо жена му не му оглади една риза. Явно не пипа ютия. Как изглежда един мъж зависи от жена му. А от моите лични наблюдения на американци в Европа по бизнес - всички са така. Че и европейците прихващат от тях и зорлем го докарват небрежни. На конференциите най-добре облечени са източноевропейците, особено ние и сърбите. Пък и по-хубави мъже ;)))

Всеки може сам да си изглади ризата! Очевадно едни пропаднали псевдо мъже са със завряни ръце в задниците! Та и ти, та и кирчо! Прошляци!

Тази тема е безмислена, народът ни е казал : посрещни го по дрехите, изпрати го по акъла

Стилът се нарича немарливост!

DW - фабрика за лъжи

Честно , не

За тава как изглежда един мъж ,вижте жената до него, така изглежда и подредбата у дома…или ,с други думи казано, разхвърляни, немърливи! Като на панаир ,само пуканките липсват.

Външния му вид наистина буди учудване.Как е възможно в това горещо време да е в костюм? Нормалните хора отдавна са в тениски, къси гащи и сандалети(джапанките са неудобни все пак - понякога изхвърчат от стъпалот и трябва излишно да се занимаваш с тях) - ей то Зеленски сума време не свали зелената тениска и камуфлажните гащи и никой не го е видял в костюм. Е то вратовръзка винаги може да се сложи .... щом се разцирикахте за дрес код

Бе на тая снимка е пак добре, миналата седмица в Италия (в Италия!!!) беше се барнал като Гаврош. Срам!

Важно е и се отразява на имиджа на страната всичко - и външност, и обща култура, и лидерски качества, и умението да се ориентира бързо, да преценява точно и да води преговори и отстоява интересите на страната си. Никой не уважава смотан човек, който се оставя магарето в калта.

Един мъж ако е с нелъснати обувки, неопрятен костюм и намачкани риза и вратовръзка при явяване на важна среща просто е мърляч! И никакви ангажименти не променят това! На мен ми направиха впечатление на снимката особено нелъснатите обувки.

Няма значение как се облича, защото ще е на този пост за малко и никой няма да го помни. На външен вид прилича на селски ерген, в опит да се издокара. А като си отвори устата и заговори, затвърждава първоначалното впечатление, че и допълнителни краски добавя. А с аграрното приятелско поведение и прегръдки, направо кърти мивки в правителствения протокол. Ама то и протокола е същия, затова.

И да допълня нещо - от къде на къде дойче веле ще си позволява да дискредитира нашия премиер? Да си гледат техните - меркела и тн. Аз може да си хейтя министър председателя, но няма да оставя някой си тупан от друга държава да го прави!

Аз не съм видял да е намачкан или нещо да не е неговия размер. Струва ми се че се облича нормално или айде да кажа по нормално от Борисов. Много чужди лидери не са винаги перфектни в облеклото.

Разбира се, че е важен т.н. "дрес-код" особенно за Премиер, но много по-важно е как се изказва, умее ли да говори правилно и т.н. Все неща, които му куцат на просто(ватия) Киро.

Да се облича както иска, само по-скоро да си ходи, че страната ни става много по-намачкани от ризата му.

Толкова ли не може да звънне на шивачката на Десито да му даде съвети за стил

Толкова си може, Канадското миризливо фашистче. Да си хваща сладкарката за прасците-боздугани, косматата конеста либовница - Гуглена Неуглена и марш при приятелчетата фашаги в Канада. Тука само дъжд от камъни го чака. Макар, че със задоволство констатирам, че няма такива намерения, което означава, че ще имаме есенен майдан в Софията.

Както и да се облече все е същия смотаняк.

Мисля, че е крайно време кирчо да излезе и да каже 'Извинявайте, хора, подведох ви. Не мога да се справя' Проблемът не е в дрехите, а в липсата на държавност и далновидност. Всеки ден се взимат решения, които плаща целия народ. Страх ме е този какво говори по срещите и какво подписва. Дали не ни е харизал вече на сащ, Просто така, от простотия и незнание. Всъщност, България не е ООД където да си криеш данъците и да лъжеш партньорите си е признак за успешност.

По дрехите посрещат, по ума изпращат. При Кирчо изпращат, както и посрещат. Няма разлика.

Според мене на човек които е министър Председател е по важно гкакво има в главата. Толко е Интелигентен,че не можете да му намерите други костури и се хващате за обувките. Тия изпълнения на Пайнера малко ми идват в повече

осъден за нарушаване на конституцията, хванат в лъжа, по*ерко и патологичен лъжец :)

Освен костури му намираме раци, октоподи и акули. Вадим добър улов като цяло от него.

Както и да се облече си остава прост лъжец

Важното е как се облича Ленчето…

И как се съблича ..

Само да се маха простото в дупката си от която изпълзя- друго не искаме...

Ясно, че по дрехите посрещат и т.н. и т.н., но очевидно Петков е бил приет добре в САЩ. Договорил е газ на прилична цена, договорили са директни самолетни полети между България и Америка, според тяхната посланичка... Като цяло, добре се е ориентирал човекът. Ама не - българинът няма да види, че премиерът ни е измъкнал от тъпата ситуация, в която Русия ни натопи, а това, че панталоните му били дълги и обувката му била развързана. Няма угодия.

В каква ситуация те е натопила Русия тебе бе, бастун?

"Едностранно нарушение на договор" да ти говори нещо? Ишо спирането на газ, който си плащаме като всеки друг месец? Твоята мила, драга Русия вчера ни заплаши с ядрено оръжие; няма какво да я браниш... Бастун си ти, тъпак.

Само във война да не ни вкара

на снимката американката не изглежда по-добре от петков

Гласувах за тоя и много съжалявам.Това е самонадеян,човек,послушник на Козяк,мразещ българите,опасявам се че целта му е да ни вкара във война.Мръсник и продажник.ЧУ ЛИ , КИРО,МРАЗЯ ТЕ БЕЗПЛАТНО.ЩО НЕ СЕ ПОУЧИШ ОТ ОРБАН ИЛИ ЕРДОГАН.МРЪСНА ТВАР!

Всеки ден срам....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Я направо по халат и джапанки. То и без това сивото вещество и за това е много.

А на Зеленски зелената камизолка какво ви говори? Че е спортен пич ли, близък до народа и военен фен.

Съзирам дърва за огрев за нашите деца.

Важно си е! Много е нелеп! Сигурно и намирисва.

Колкото по-бързо се отървем от тоя клоун ,толкова по - добре за всички! Поредния либерален шут ,който ни натресоха отвън ! И оня ококорения ,час по скоро да изчезват ,че ще дадем фира всички българи ,барабар с държавата ! Окрайна 2...

На Кито му била измачкана ризата. А на Бокича винаги беше изпъната, особено на шкембето.

idio

Дойче веле ПАРЦАЛ

На Кирчо му казват Манекена; На други им казват Тулупи и Бидони...

и кой му вика Манекена на това пелтечещо,хилещо се на всичко недоразумение? Аз знам,че всички му викат Простото и това е единственият прякор,който му приляга!

явно се прави на българския ципрас