Въздушна тревога в Украйна вкара президента Щайнмайер за час в бомбоубежище

"Нещата са много по-страшни, отколкото ние в Германия си представяме", заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Въздушна тревога в Украйна вкара президента Щайнмайер за час в бомбоубежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички високопоставени гости от Запад в Киев ги посрещат с въздушна тревога и ги принуждават да се крият в скривалища. Може би по този начин им загатват че същото може да се случи с тях и когато се приберят обратно в страните си.

Большой театр,е на гости в Киев, скоро и наистина ;)

Абе то имаше опит за киевски 'гастрол' преди 8 месеца ама нещо представлението не беше съвсем успешно - много от актьорите се прибраха с непълен комплект крайници, а някои въобще не се върнаха :)

Този Щайнмаер отиде да види къде се е бил дядо му по време на Втората световна война.Но не можа да види къде е убит -при Севастопол ,защото Крим е руски.

Според OSINT (open-source intelligence) невозвратимите загуби на Украйна до 20 октомври 2022 г. е 402 000 души, от които 387 000 убити. Ако това дори приблизително е вярно, укронацисткото правителство на Зеленски води истински геноцид на собственото си население.

Руските пък са няма и 6000 (Шойгулята тъй речи) - пей сърце, к'во си се развълнувал?! Всьо ИДИОТ по плану :)

Един лидер (колкото и да ви е неудобен, щото се оказа много по-умен и по-смел от вашия) няма как да води собствения си народ към 'геноцид'. Спести си крокодила–Генските сълзички, праZнославна душице широка.

Ако е нямало гърмежи или тупа лупа, защо са я пуснали таз сирена да се покажат пред шваба за още оръжие ли д.. Ба кретените

lu4ka

‘Айде с’я номера от селски вечеринки.

Омръзна ни от сценариите на артиста Зеленски,постоянно играе роля на която се хващат само глупавите.Президента Ш. трябва при тази визита да има каска,защото територията която посещава е обект на военен конфликт.На тях ЕС им даде всичко за сметка на благосъстоянието на хората и постоянно реват,да вдигат белият байрак и да ходят на преговори.По добре е да запазят държавата и хората си,защото за там в бъдеще ще трябва да им пращаме мъже,инак са имали юнаци.

Поредната украинска манипулация , за да искат още пари, да се жалват лъжливо и лицемерно, защото едва ли е имало някакво реално основание за тези сирени освен поредното лъжливо представяне на нещата..

Все ми се струваше че тия глупости с “България и Конго - социалистически братя” ги бяхме оставили в едно мрачно минало - но щом вече са “братя” всички “европейци, германци, украинци” (сякаш това е цяла Европа) - ясно е какво следва за ЕСССР…

От глутницата хиени.

10-15% от българите са Путински отпадък, но вдигат шум и правят впечатление като за 85%. До кога обществото ще е толерантно към тези явни фашисти и нацисти проповядващи насилие, тероризъм и генацид и дори чист нацизъм и расизъм? Болна ли е нашето общество, за да търпи психопати и типове с престъпни наклонности?

Уаааау пиклата от ингилизкия Център за психологически операции е в акция :))). Тъпа си моме, не ставаш за тролка. Може само плащачите ти да излъжеш. Какво искаш нма, да верваме у Сънчо ли? да ни изнасяте някакви абсолютно некадърни представления с цел да ни измамите и да ви се връзваме на простотиите ли? Това ли искате? Не се ли погледнете, събрали сте се някаква групичка дебили, от глупак нагоре, тръгнали да ни промивате мозъците. Да сме повервали в каквото ни кажете. И да правим каквото поискате. Това са ви целите. Много морални, страхотна ценностна система. Но е стара, известна от древността, нарича се робство. Това ни проповядвате, да станем доброволни роби. Тъпа патка. Като толкова мразиш руснаците, ходи се бий с тях, какво ни занимаваш нас с психичните си отклонения и параноична лакомия за пари. Проста С.П.

Са 85%

И още, фашизъм, в най-чист вид в момента се наблюдава в САЩ и по-слабо все още в останалите Европейски Диктатури. Ама в най-чист вид. Вземи прочети какво е това фашизъм и ще видиш всичките му характеристики в САЩ например. Не случайно руснаците извадиха знамената от СССР в тази война. Отново фашизмът ги е нападнал. И отново със същите мераци, да им завладеят територията и ресурсите. Всички действия не се случват в Европа, не се случват в САЩ, нито в граничните райони на тези държави. А се случват именно на границите с Русия. Дори само това е ясно, кой кого е нападнал. Както и преврата в Украйна 2014г, когато САЩ окупираха Украйна и сега я използват срещу Русия.

И що още кибичиш в Еврохейска диктатура под схета на ФАЩ, вместо да се отправиш гордо към вАкзала на СвабАдата? А вече и нова Екстра - вАенкамата-портал към Рая на ватното вечно щастие!

В Украйна причинени от Варварите- мужици, водени от един обезумял КГБ идиот, страдащ от Наполеонов комплекс, че е новия господар на света. Това миризливо руско лайно обърна света наопаки, причинявайки глад, студ, заплаха от ядрена смърт. Малко е да го убият, трябва да го кълцат на дръвника жив

Чак пък целият свят обърнал наопаки... Айде сега глупости. Проблемите н света не са руско-украински

Проблемите на света са фашисти, нацисти, комунисти и друг такъв човешки отпадък, който ражда диктатури като РФ, КНДР, Ислямска република Иран, Толибанистан ...

Путен е написал книга Как да владеем Вселената, като избягваме санитарите

Хамериканистан

Именно това е логиката на фашизма - всички проблеми са породени от маргинални етнически групи, които съвсем случайно не могат да се мерят по мощ с агресора. И за Хитлер всички икономичрски проблеми на Германия са по вина на еврейското население. Избива хората и проблемите изчезват. Само че нито един икономически проблем не изчезва с кървава баня. Просто се създават нови. Постове като вашият показват до каква степен евроатлантиците в България са хора с фашистки убеждения, но просто прехвърлят вината по другите. Един велик агресор организира кървави бани от повече от 50г насам. сваля режими, хвърля развиващи се страни в средновековието, използва атомни бомби, отрича правата на собствените си граждани. Кой е той?

"Допълнителните ракетни установки "Марс II" и четири самоходни гаубици "ще бъдат предадени на Украйна" еха, направо обърнаха хода на войната с тия 4 гаубици. Много са ларж германците

Е поне са успели нещо да си изпросят срещу поредната си манипулация със сирените украинците..., че напразно да не са свиркали..

Немско украински комикотргичен филм по сценарийй на Селенски, в главната роля, артиста Щайнмайер от Германия

Добре е когато нацистите се поддържат взаимно.

Руснаците са нацисти и Путлер е техният фюрер.

Сценариста е Еленски

Дано му дойде акъла и да нареди на Круп да пратят 500 гаубици сега. Алкашите трябва да се млатят по главата.

Веднага да се доставят.... четири гаубици. Направо уби рибата с тая военна помощ, да се чудиш някое село ли ще защитават с това?

Те толкова дали имат общо, бе момче?!

Ще ги произведат, деде :)

Хайде всички комунисти-путинисти начело с Радев да заминават за Москва.Образува се нов батальон, за спец акция в Киев.

В Руската федерация са приели закон забраняващ педофили и педерасти, затова не могат да идат за съжаление. От тях го знам това.

Сирени имало.... А опасност от въздушен обстрел - вероятно не. Целта на Киев е постигната - Щайнмайер е вкаран в бомбоубежище, за да види колко страшно е в Украйна...и да лобира по исканията на Зеления. Не хората им писна от манипулативния и назидателен тон на Киев

Истината е една. Хохола трябва да бъде бит докато кандиса и изкупи грешките си за последните 8 години.

а кога в Донбас (за да провери как се изпълнява формулата Щайнмайер) там го чакат от 2015та

"Първия час и половина прекарахме в противовъздушното убежище", каза Щайнмайер. "Това ни даде особено ясна представа за условията, при които хората тук живеят." Честито!!! Украйна току що спечели нови, двойно по-големи доставки на оръжия. Модерни оръжия. Такива, които на нас не дават, щото се опъваме като магарета и пеем песни за митологичния "неутралитет", който на практика не съществува!!! Ако си бяхме пратили старите оръжия, щяхме да се оборудваме с нови от НАТО.

кво ще прати този дядо на Украйна.По данни на германски ескперти в складове на за оръжия и техника на Германия практически няма нищо. А за производство на нови трябват от 3 до 5 години но няма русурс за това.

Спокойно... :) Има какво! Германия има машини и фабрики.

А нещо за "митологичния неутралитет" на Унгария и на Виктор Орбан? Или всичко, което не ни изнася не го виждаме. То някак не съществува. Контрола на САЩ за Украйна го няма в цяла Латинска Америка, Централна. Само САЩ и Канада. С Австралия. Африка никой не подкрепя САЩ. В Азия, американските пудели са само Япония, защото е под американска окупация и Южна Корея. Много тъпа тролка си. Дори това не можеш да схванеш, колкото и да ти се обяснява. Явно добре ти плащат, щом успешно залъгваш и плащачите ти. Но те и без това са безнадеждно отъпели, така че не е особено постижение.

На нашия Кирчо само му взриви фойерверки на 200 метра от него. Явно този е по-голяма клечка в шоуто на заления за да го вкарат даже в мазата. Но от друга страна е по-евтино от фойерверки.

А там майка си и баща си ли търсеше?

Търсеше да оплоди майка ти сине!

Този отдавна е безплоден. Те затуй са го сложили на тази длъжност. Нищо не може нито отдолу, а нито отгоре.

Добри сме в сценариите.

Горда независима единна и демократична Украйна има всеобщата подкрепа на цялото прогресивно човечество и тази рискована визита е неопровержимо доказателство. Агресорът ще бъде разбит и отблъснат и това ще бъде поредното тържество на евроатлантическите ценности, като след това няма да има кой да препятства нашето движение към светлото бъдеще.

Към гордия евреец - Евроатлантическите цености направиха тази война. Зеленски реши да жертва украинците и да ги навре зорлям във война, като заплаши Русия с НАТО.

Тъпи ли сте или пишете лъжлива пропаганда. Руската империя не е станала толкова голяма от миролюбие!

Комунистите едно време ги плещеха същите глупости. Вие явно сте по-зле и от тях. Голямата война чука на вратата байчо за да измете такива боклуци като вас.

Ееей.. Къде ти подготвиха текста бе пундек? Северна Корея?

Как излъгаха Укро-Нацистите Германица с нападение на Русия ! Еврейски игри , наречени СКЕЧ ! Щайнмайер го прецакаха като ученичка ! Руснаците казаха че в Лъвов няма Военни претприятия и няма смисъл да бомбят ! Хитри евреи са Укрите , в кафенето ни , старите хора съжаляват че сме спасили евреите които днес избиват Православните , още има живи които са ходили като деца с Родителите си на протести ! Ей ДИРА , стига трихте !

Така ще е като се разнася тайно из бойното поле.

Бой по бандеровските терористи. До пълно изчистване

ама съм убедена, че нарочно са пуснали сирените. Много често се пускат в цяла Украйна, въпреки че в района няма заплаха! Това го знам от мои приятели в Украйна. Непрекъснато пускат сирените по няколко пъти в денонощие, като най-често са през нощта! Оплакват се, че не могат да спят, децата са стресирани и те са неработоспособни през деня! Това се казва психологически геноцид на собствения си народ от кликата на Зе-екипа!!!

Зеленски е казал - ще се бие до последният украинец - като той понеже не е от украински произход, предвижда да оцелее. Искат да чистат територията на Украина, други хора ще заселват там.

Аз пък казвам, че не си жена, а си травестит

Хахахахаха дори немците се оказва, че не вярват на този цирк: «Киев так и задумал»: Фото Штайнмайера из бомбоубежища смутило немцев Задължително, на всеки пристигнал се спретва това представляние. Особено ако е спонсор. Номеара със сирените го играха и за Анджелина Джоли. Това софт варианта. А хард варианта, е, като забият 1-2 ракети в близкостояща жилищна сграда. Естествено без хора и ввече ударена. Не е проблем това да се направи. Дори на шефа на ООН го изиграха. Със същата висока чест удостоиха и делегацията дебили от България, во главе с Киро Тъпото. Защото не искахме да им подаряваме оръжие. Хубавото е, че хората вече са наясно с тия циркови изпълнения.

Украйна до две години ще е страна от ЕС. Русия до 5 месеца ще се върне в 90 година , с Корекоми , обувки Ромика и дънки Панака на черния пазар и прочие.. В България проруските маргинали ще си останат маргинали на социални помощи и достъпа до света ще бъде телевизора на изплащане който показва по цял ден Первий канал и новите катюши , докато нормално мислещите евро насочени хора се пекат по плажовете на Италия и Гърция. Това е ...

Маргиналите си гледате там Фермата и друго подобно по някакъв друг канал и попивате западни ценности. Когато жена с опит срещне мъж с пари, жената си тръгва с парите, а мъжът с опит. Ти от кои си?

... и ще потекат реки от мед и масло по пътищата. и от всяка чешма ще потече вино от едното кранче, а от другото уиски. И където и да забиеш сонда, все нефт ще блика, по десет метра стълб. И всички песни ще пеят и славославят господаря Сатаната и неговия пророк на земята американския президент.

Едни и същи глупости всеки ден... Я си кажи за ваксините , чемитрейлз и облъчването от 5G.

Голямо представление са му спретнали на немеца...... Сирените се задействали, бегом в скривалището....хахаха... А дали е имало реална опасност, не се споменава... Почна нещо да ми омръзва....

Така беше и с Анджелина Джоли. Снимаха клипчето, сирени вият, тя бърза за бомбоубежището. А следващия ден руснаците обявиха, че в района и наблизо въобще не са провеждали операции.

Такава блудкава пропаганда отдавна не бях чел. Побратимени градове... сега остава и немските дечица да започнат да си пишат с непознато украинско другарче, член на Юунген Бандераи циркът ще е пълен. Европа тотално се изроди. Жалко...

с цветовете на дъгата :) Яко!

Не съм го пратил там тоя тъпанар.

дане беше ходил в Укрия.

Нека свиква, руснака обича да кара и сирените в Берлин да вият денонощно.

Kalin

Поредния Цирк на украинците

Това шоу на хунтата в Киев вече сме го гледали и при други посещения.

От Русия във Втората световна война и явно още не са го преживели.

Спасителите на климата заливат сега Украйна с бомби и ракети. Войната е между Русия и Украйна, или?

Русия нападна целия цивилизован свят и иска да подмени световния демократичен ред с диктатура. Светът просто се отбранява от руската агресия!

А нещо ракета не падна ли на безопасно разстояние от бомбоубежището или само се чуваха взривове

Само сирените са му пуснали май...

Украински НОМЕР за МАНИПУЛАЦИИ и ПЕЧЕЛЕНЕ на ТОЧКИ! В тази Зона по това Време НЕ е имало НИКАКВИ Руски Атаки!!!

За президентите и другите клечки има бомбоубежища. За нас, раите - няма. Затова не трябва да допуснем да ни въвличат във война!

Спретнали са му пърформънс на швабата...

Смърт за руските свине!

Ъхъ...ма засега се очертава смърт на бандеровките свини...

Европа се управлява от малодушни и послушни некадърници. Пропадането е много по-страшно, отколкото си представяме.

Малко му е този швсб трябваше го думнат нацистко псе