Тийнейджър простреля с въздушна пушка други двама, брали круши

Тинейджър простреля двама младежи с въздушна пушка заради няколко круши.

Обратно в новината

Коментари - Тийнейджър простреля с въздушна пушка други двама, брали круши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момчето. Така трябва да се действа с кардците.

popov

И какво общо има закона в САШ, (който явно не познаваш) с това че две деца са брали от дърво, което е на улицата?!

Тийнейджър- тинейджър.

Абе сбъркан "хан", крушовите дървета не растат по улицата от самосебе си!Те трябва да се засадят, да се облагородят, да се режат, да се пръскат.Върви на пазара да видиш колко струва килограм хубави круши.Така,че когато видиш 2ма мангали, кацнали на дървото да берат (не е върно,че са се качили за 2-3 круши, както пише.Толкова и от земята е можело да си откъснат, или поне само единият да се качи), грабвай пушката.Тук не става въпрос за 5 круши, а за това , че тия паразити поскат от къщите всичко, което им попадне. А и нали частната собственост е не прикосновена?

Това е квартал състоящ се от големи ЕПК-блокове и малки двуетажни блокчета от времето на разцвета на мината. Така че там НЯМА къщи! Въпросната круша се намира в тревната площ (градинка) срещу едно такова блокче. Друг е въпроса че в последните години собствениците на тези блокчета си заграждат незаконно тревните площи около въпросните блокчета. Но дори и в този случай дървото е извън всякакви заграждения - законни или незаконни. Била е наречена за своя и само по тази причина"бранена".

kgb777kgb

Със сигурност си прав , аз в Перник не съм ходил , но дори и да не е била на момчето с пушката 100% не е била на тия дето са искали да берат ! Няма ничие нещо - обща собственост има само в комуните и израелските кибуци ! Щом нещо не е твое НЕ го пипаш !!!

Доколкото разбирам, крушата е на общинска земя. Това си е предумишлен опит за убийство, стрелецът е за затвора. Най-малкото сега трябва плати сериозно обезщетение за нанесени телесни повреди.

kgb777kgb

Не знам какъв е тоя квартал дето къщите нямат частни дворове 21 като не са частни какви са ??? Аз не знам къща с обществен двор ! Но това няма значение щом нещо не е твое НЕ ГО ПИПАШ ! Като го пипнеш следват изстрели - така се прави демокрация , когато си заобиколен от крадливи цигани / американците са доказали верността на законите /.

Прав си, звучи жестоко, но е така. Законът в САЩ допуска да застреляш със законно притежавано оръжие някой, който има наглостта да проникне в имота ти. Частната собственост при капитализма е неприкосновена.

Няма такова нещо като незаконна въздушна пушка. Защото те са на свободен режим на продажба. Единствено подлежат на регистрация въздушни оръжия със сила на изстрела над 24 Джаула. Така че уважаеми журналисти, първо четете законите преди да обявите нещо за незаконно. Че ставате смешни вече.

popov

Администраторите, не ви ли пречат престъпно-расистките коментари?!

Каква е разликата между "Вълк грабна овца." и "Canis lupus задоволи хранителния си нагон с предсатвител на дребния рогат добитък." Да наричаш нещата с истинските им имена не е нарушение на правилата.

На теб какво точно ти пречи? Коментирай си докато можеш. Ами ако влезе у вас някой циганин и те остави без компютър? Дано поне си имаш някоя въздушна пушка да респектиращ следващия, дощъл да ти резне кабела за тока.

popov

1) Никъде не се казва, че са били цигани. 2) У никого не са влизали простреляните. Става въпрос за дървета в градинката пред блока. И да те попитам, ти никога ли не си бил дете, никога ли не си се качвал на дърво?! А какво ли ми пречи?! Пречи ми, че се върши престъпление с тия коментари. Пречи ми, че се насажда ненавист и расизъм, което рано или късно ще доведе до размирици, помнете ми думата! Пречи ми, че се оформя мнение на една тотално деформирана общност, но май ти си от тия, на които това им върши работа.

За съжаление в такива случаи циганите се респектират само с насилие. Първо със сачми, ако няма резултат - и с по-сериозно оръжие... Самоотбрана и защита на собствеността със собствени сили - това е единствения изход при липса на ефикасни действия от МВР.

Само така! Ако бяхме нормална държава щяха да го похвалят. Не съм фен на янките, ама затова там има повече ред отколкото при нас някога ще има. Няколко круши.... Днес няколко круши, утре велосипед, после кола, после сейф... Трябва ред да има, а не хаос.

Този не е от Перник бе, стрелял със сачмалийка.... Да беше хванал винкела, всичко щеше да си дойде на мястото.

Каторга за този, как така ще си позволява да стреля по мургавия електорат на ГЕРБ

+100 !

Съгласно конституцията частната собственост би трябвабло да е неприкосновена. Та, за "няколко круши" крадците са получили "няколко съчми от въздушна пушка"! И защо детска педагогическа стая не работи с крадците, а със защитилия конституционните си права и собственост младеж?! Ей, не сме мръднали от комунизма!!!