Ваксината срещу рака на маточната шийка била безопасна

От днес личните лекари ще поставят ваксина срещу рак на маточната шийка на всички 12-годишни момичета, чиито родители са дали съгласието си. В тази възрастова група у нас попадат около 32 000 момичета.

Обратно в новината

Коментари - Ваксината срещу рака на маточната шийка била безопасна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дащеря ми е на 12 години,живеем в англияя,чета уясяващи новини за тази ваксина,колко е опасна и дори смартоносна!как да поступя нз,страхувам се.това което пише по саитовете е доста противоричиво,едни казват че е безопасна,други ,че уврежда детето ти за цял живот.как да поступя за да напрява наи доброто за детето си?????????????????// *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не правете тази ваксина, пълна лъжа и измама.Направих на дъщеря си и сега стана по-лошо,а цената 900лв,е никой не жали пари за здраве, но от опит съветвам- не правете тази глупава ваксина!

Ако е безопасна защо е забранена в САЩ ?

Ваксината е ясна.Аз предлагам да се прилага ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за ромските семейства,че нещо много взеха да се размножават!

Сестра ми имаше този рак и то от ЧПВ, махнаха и всичко. Въпреки това аз лично засега съм против да се сложи ваксината на дъщеря ми. Има още няколко години да помисля. Страх ме е, твърде много негативни неща съм чела за нея. Все още не се знае със сигурност какви и колко са и страничните ефекти. Много рискована ми се струва.

Слагайте тези ваксини на дъщерите си, защото в момента няма по-добър начин да ги направим стерилни. Населението трябва да се намалява, така де... После да не се чудите защо записванията за ин-витро са чак за 2014 г...

Де да бяха се опитали да я направят задължителна, че да видят една малка революция... А сега който иска, може да подлага дъщеря си на експерименти.

много валко, че у нас не се носи отговорност за подобни твърдения. личните, от моя опит, дори листовките на препарата не четат...