Въведоха по-строг режим на водата в Перник

Вместо по осем часа, както беше досега, ще се подава вода по седем часа в денонощието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ликвидират ни също като прасетата, а ние ядем пасти и се хилим.

0

Да напомня на анцузите във властта, че годината е 2020-та и подобни ситуации са допустими само за държави във война.

Най-вероятно са докарали водоноски с надпис "ГЕРБ".

Честито мишлета. Вие явно си мислихте , че от нова година и вино ще текне от чешмите. Карай. Лягайте да спите пак !!!!

Е, колко още по строг? Нали имаха вода по 3 часа на ден. После затегнаха мерките, сега пък още по-строг режим. Какво, да не ги карат да носят вода в язовира вече? И нито един наказан. Няма даже служебна забележка. А народът ни си трайка. Страшните перничани с винкелите изритат няколко жени на улицата да повикат малко и толкоз! Бати мършата сме. Направо се чудя как сме останали под турско само 500 години.

Силно се надявах винкелите да се завъртят в правилната посока, но явно тази сила идва на перничните само в пиянските свади и срещу собствените им жени! Жалка картинка! НОО може да се промени в момента в който ги накарат да носят кофи с вода към Студена!

Нищо, парфюми в магазинуте бол

С водата в България заради герб нешата отиват към отпреди 1945... Кладенц и манерки. Герб изобщо не съобразяват че концепцията за водата с язовири вече е морално остаряла несъобразена с новия сушав климат! В арабските страни защо няма язовири а станции за обезсоляване? Защоти не вали и няма сняг! Тук се очертава съшото. Решението е две станции на Ч Море Варна и Бургас две тръби покрай Хемус и Тракия до София. Така проблема с молебена за дъжд отпада. Арабите са устанивили оше 1956 г че дори Аллах му идва зор да кара облаци с вода... Редовно

София е на 500 метра надморска височина. Следователно за един кубик вода само за да се изкачи от морското ниво до 500 метра са нежни 5 мегаджаула(mgh=100010500) което са киловатчас и половина. Дотук натоварихме кубика с 30 стотинки само за да се изкачи. Ами десалинезацията? Ами хоризонталното разстояние? За сравнение ВиК-тата купуват водата от язовира по 10 стотинки на кубик.

Проблема е, че някой е построил язовир и народа се научи да се къпе всяка неделя. Ако го нямаше, нямаше да има проблеми едни 32 милиона завлечени от Лилето и народа щеше да си се къпе всяка пролет и да си свирка.

Някой пак клати властта на мутрите.

БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДАВА ВОДА БЕЗПЛАТНО, А НЕ ДА КУПУВАМЕ.НАЛИ Е БЕТСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕТО В ПЕРНИК.

Споко перничани. Днес за вас има две новини - една лоша и една много хубава. Лошата е, че от днес още по-няма да имате вода, а хубавата е, че цената на водата се запазва и няма да се вдига.

"Въведоха по-строг режим на водата в Перник" Сигурно са им вдигнали цената на водата!?!

ТАТО е виновен,чи построи на СУДЖУКА и демокрастията язовир! Тоя скапан комунизъм дет вкара хората в 20ти век.

Че на скоро БОКО ТЪПОТО не се ли биеше по гърдите и казваше че нямало да има строги режими на водата. Или пак поредната лъжа

Прякото доказателство, че перничани си карат добре на ракия и без капка вода е нечовешкия воден режим, срещу неудобствата , от който излязоха има, няма хиляда човека. Железни хора са- потвърждава се всеки път! Ама ако им се пусне водата, може и туристи да идат да ги видят и нещо от туризъм да се завърти натам.

Горките хора. Тиквите ще ги уморят заради това че на гласуваха за кандидатката им Вяра Церовска, аналог на Тетка Цецка Цачева.

колко по сторг?! Да не да им искат те да дава по литър на ден на ВиК?!?

Няма да се притесняват пернинчани, затова пък няма да имвдигнат цената... до юни. :))))

коя година?

Значи ще пият рикия с един час повече.ха.ха.ха

БРАВО, КМЕТЪТ НЕ Е ОТ ГРОБ..............ХИ ХИ ХИ

Към потърпевшите. Хвала.

Наказани са гражданите защото управлвнието от министерството е, меко казано, некадърно, да не кажем ПРЕСТЪПНО

Изводът е, че основната причина за тези кризи е използването на водата за производство на ток. Значи все пак ако "гьолът" беше построен, проблем едва ли щеше да възникне. Сега онзи, който вместо да работи за интересите на страната слуша "началниците", имитира загриженост. Вярвай, народе! А като дойдат изборите, мисли на кого поверяваш съдбата си!

Нищо, скоро и хептен на сухо. От другата седмица се очаква и постепенно ограничаване на въздуха до пълно изтребление. След това ще видим коя област ще е наред. Директивата за мат'ряла влиза в сила с пълна пара.

Нека не генерализираме и не вадим изводи от един регионален за Перник проблем ...

Само дето се оказва, че още няколко областни града са заплашени от същото.