ВАЦ остава в България. Засега

Германската медийна групировка ВАЦ ще се изтегли постепенно от Югоизточна Европа, но намеренията й за България засега остават.

Обратно в новината

Коментари - ВАЦ остава в България. Засега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко са българите, които знаят, че ВАЦ е медийна група, която се контролира (и в значителна част е собственост) на Гермаската социалдемократическа партия. Познайте с кого са в една парламентарна група в Европарламента? С БСП, разбира се! Хайде сега, познайте чии интереси обслужват техните вестници в България и на Балканите? Познахте!!!

Със слугинажа си на разни политически и олигархически интереси тези ВАЦ сринаха тиражите от близо 400 хиляди до 60-70 хиляди. В България може да сме бедни, но не сме пълни идиоти и винаги сме санкционирали ибрикчийството.

60-70 000 са само в мокрите сънища на главният редактор. Реланите тиражи на тези хартийки са не повече от 20 000. :-) :-) Спадовете са в световен мащаб и скоро /до 5 години/ вестника като хартиено понятие ще изчезне от търговският оборот. :-) :-) Просто няма да издържат на конкуренцията на интернет, радио и телевизия.

Ц ц ц. Тъкмо се бяхме зарадвали че спрат да цапат.

и кво като остане в бг? да не помагат с някви жур. разследвания за поява на гражданско общество - обслужват мутренски интереси с мизерните си вестничета !

наистина в момента са им нищожни тиражите 60хиляди а бяха над 300хиляди дневен труд