Вътев: Земеделските искания са удовлетворени, настояваме Украйна да задържи износа

Земеделският министър кани на среща протестиращите стопани да уточнят за кои храни ще е забраната, след като в МС решили да изпълнят петте точки от протестната декларация

Обратно в новината

Коментари - Вътев: Земеделските искания са удовлетворени, настояваме Украйна да задържи износа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За зърното трябва квотен принцип! Вдигнат ли цените, увеличаваме квотите и т н Вдигнат ли цените, Удряй през ръцете! Иначе няма оправия с местните велможи!!!

"Настояваме Украйна да задържи износа към България...!!!!! Тези таак са се продали, че не моат да изпълят българската държавност - настояват Украйна да задържи износа?! Ами ако сте българи, просто ще постановите да няма внос. Но понеже сте подчинени предатели, настоявате (пред посолството ли?) да изпълни някой друг държавните ви задължения. Това са държавни изменници! Настовали били! Пред кого настоявате, бе никакъвци?! Нали о бяхте наежили голем?! Сега надупиха ли ви, че и настоявате! Безумци долни.

Те са на пълно подчинение на външни сили. За това не моат да вземат решение, а да настояват. Това е позор.

Айде бе, Десетина Майбаха ще управляват България! Абсурд!

Българите сме глупаво племе ревем срещу вноса от Украйна а не виждаме огромния грабеж на народа от страна на Европейския съюз нашият АЕЦ произвежда изключително евтина електроенергия но е с ни накара да изнесем енергията на Европейския пазар и по този начин плащаме 10 пъти по-скъпо тока Бай Тошо ми направи атомна централа и Вместо да живеем царски и да плащаме най-евтиния ток в Европа като пълни глупаци плащаме колкото европейците но не отчитаме че техните доходи са в пъти по-високи от нашите прав е Бойко лош материал мрази да мисли

Усукват го!

Внимавайте че паксе опитват да ни подхлъзнат! Тихомълком ще хи вкарат всички които са заявили от усрайна! Оставка!

А ти искаш, От Москва, ли?

Докога ще предавате народа...предатели....до кога ще клюките на някакъв гном наркоман Иде НАРОДЕН СЪД!!!

Обърнал си годината, Не сме в червеният соц!

Къде е Галя? Защо на този парцал му е оказана такава висока чест, да губи от времето на посланика? Нещо странно се случва.

На украински фураж води до по малко пансионери за държавата!!!НА БАБХ ЩЕ ПОВЯРВАМ НА ПУ..ИНА КОЛЕДА ОТ 20 Г НИ ТЪПЧАТА С ТОВА И НИКОЙ НИЩО НЕ ВИ КАЗА НАЛИ?ОСТАНАХМЕ НАЙ-ПРОСТАТА И НАРЕДЕНА ДЪРЖАВА В ЕС ДЪНО НА ДЪНОТО!!! НЯКОЙ УМИШЛЕНО УБИВА БЪЛГАРИТЕ.УТРЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ ИДЕТЕ ЗА БУСТЕРЧЕ,НЕ ЗА ЗДРАВЕ ЗА БИЗНЕСА НА УРСУЛА И НАЩЕ РАЗБОЙНИЦИ!!

Може да лъжем другите, но когато лъжем себе си!? Елементарна икономика: 150 лв рента на декар, при цена от 40 ст/кг пшеница, това са 375 кг пшеница на декар за рента! Е как е възможно да работи това? Другите разходи са направо смешни в сравнение с рентата - 50-60 лв/дка, от тях ли да икономисват!? Ами да намалят рентите!

Гледах го този при Цветанка Ризова - нямало било отпадане на забраната за внос на украинско зърно, имало било уговорка между премиера Денков и украинския премиер нищо да не се внася, докато не се уредят режимите. Жалва се колко много работил той и колегите му, как денонощно се грижели за българския национален интерес, как той и премиера седели пред телефоните до късно и чакали да им съобщят, че е паднала забраната за вноса; направо да се разплаче човек. Да си се връща при колбасите.

Това е.От 3 години улицата командва държавата.

Голям смях от големи глупаци Сатеричния театър ряпа да яде

…нещастни! Толкова са жалки и безсилни, че се обръщат нашите собствени министри на нашето собствено правителство с настойчива даже молба за помощ към Украйна. Тя да спре вноса си, защото те не могат да го спрат тук за и на територията на България !!!! Жалки утрепки , толкова низко ниво са в момента допуснати от нас в политиката на България ! Тя Украйна в момента ни напада ! Така излиза и нашите госпожички се разпищяха от ужас , те разбират само от ЛГБТИ

Така е.

последен научи какви глупости ще свършат Кирчо и Пеевски. В момента изпълнителната власт тотално е неутрализирана от ония безотговорници в НС. Пълен разпад на държавата

Каквото наредят от Посолството!

Много са тъпи нашите управляващи. Трябваше да вдигнат забраната за зърно от Русия. Путин може и безплатно да ни го дава, а зърнарите да си протестират тогава колкото си искат.

Тук е пълно с руска пропаганда, вероятно наѝ-вече с източник самата Русия.

Объркал си се! Ти не си на място! Марш в САЩ! Ние сме БЪЛГАРИ!

Значи българският министерски съвет настоява Украйна да задържи износа, но не е в състояние да забрани вноса от Украйна в България? Излиза, че нашите министри имат влияние в Украйна и украинците ще ги послушат, но нямат влияние в България. Наистина ли мислят за толкова тъпи земеделските работници??? Да заминават всички министри в Украйна тогава. Да им помогнем да се изнесат там.

В този сайт защо не пишете как ЕС ще ни глоби ако не вземем украинското зърно, и как Унгария и ко. ще съдят ЕС, че им налагат какво да купуват и какво не?

Това правителство са терористи срещу българина!

Какво са изпълнили, като днес в големите хранителни магазини имаше украинско пилешко месо. Преди това сигурно са го водели за българско. Егати и лъжците!

Защо се молите на украинците да задържат износа. Забранете и толкова.

Тези украинци толкова ли няма къде да изнасят,че искат в България където сме вече шепа население. Да изнасят във Франция,Великобритания,САЩ.

Украинците свикнаха с мисълта , че целия свят им е длъжен и като нищо ще ни съдят ,че се осмеляваме да им откажем нещо. А гладуващите в Африка нека си чакат зърното. На Украйна е по- удобно да го стовари някъде наблизо.

Точно така всички сме им длъжни

И боклуци,вземате си партакежите и заминавате за Окрайчена.И без това имат нужда от плът за фронта!

Искам да купувам жито по 20 стотинки килото не по 2 лв килото После ще го раздавам на птичките защото тях няма кой да ги храни..

А доставката от Молдова, дали ще е забранена? Питам за един приятел дето купуваше боеприпаси от БГ и ги внасяше в Полша.

Ако подбива нашите цени,ще бъде забранено.

Земеделците не са терористи а рекетьори на държавата. Получаваш субсидии и искаш и голяма печалба за сметка обикновените хора. Сопсидиите смятате ли ги за печалба?

Не знам как да го нарича министър-председател или предател бих предпочел предател защото е Мижитурка командван от посолството Не можеш да наречеш терористи хора които хранят държавата ни и точно заради тези хора имаме на масата хляб и то български качествен хляб А той ги нарече терористи точно това което каза той на запад отдавна щеше да бъде принуден да си даде оставката Това е недопустимо тези хора се самозабравили помислиха че държавата е тяхна собственост Всички зърнопроизводители и хората които ги подкрепят трябва до край докато той не си подаде оставката той трябва да подаде оставка заради думите си

Вътев, с такива залагалки никой не можеш да преметнеш! Утре идват за главата ти!

Само атака по мръсните ви продажни герберастко-пп-дб главички ви оправя вас в правителството на националното предателство!

Този бивш борец май много са му удряли главата в тепиха. Не разбра ли , че вече има решение на НС. И решение на ЕК. Жалък министър- неориентиран, страхлив и очевидно зависим

Как ще задържа чужд износ бе? Забранява се вноса от съответната държава!

Тоя министър или е побъркан,или смята другите за побъркани.

... Не е побъркан ;)

Тези добре ли са?! Укронацистите да си ограничат износа?! Хахаха! Тези горят живи украинци от руски произход в Одеса 2014 г., избиват военноплениците, стрелят умишлено по пазари и болници в Крим 9 г. вече, стрелят умишлено по АЕЦ и смешно обвиняват руснаците за този обстрел, като според тях руснаците ще стрелят по себе си и ще се взривят сами с АЕЦ, забраняват руския език, а и българския ако сте забравили, и много други престъпления!!! И нашите предатели очакват Укронацистите сами да се съобразят с нас!!! Смешници!!!

Поред път министри не познават Конституцията. Нали МС чрез НС утвърди решението за премахване забраната на украинско зърно. А сега този министър говори друго. Решението е минало през заседание на МС и за по-сигурно, утвърдено от НС. Това, което говори този министър е нереално и е в противоречие на решението. Ако искат промени, по същия път решение на МС и НС. Всичко друго е лъжа. Управляващите да запомнят, че хората не са като тях, да мислят еднодневно.

ко значи да задържи износа????? Шашмаджии! Затварят границата за тировете им и финито!

Нещо като да обещае да не свършва вътре....

Аве в Dead Island кво стана не видяхте ли? Не искаме заразено зомбо хляб от Украйна. Не давайте шанс на готвения зомби апокалипсис. Справка деад исланд 1 и 2. Лошо ни се пише. Ако не спрете зомбитата, започвайте да си правите бункери.

Хм, министъра е в Тандем със сглобката. Между другото, някой разбра ли, Тандема какво е искал да каже - не видях позиция, а нещо като " пълзешком, напред!", много кашаво .......

Хора, аз така като гледам виждам ,че земеделците имат повече и по-яка техника от военни, които всичко нарязаха, продадоха, изнедоса... при пряк сблъсък залагам твърдо на хората, които произвеждат храната ни !

БЪЛГАРИЯ е Солидарна с ЧЕХИЯ, ПОЛША И СЛОВАКИЯ. Незабавно гласуване в Парламента на безсрочна Забрана за Внос на Всякаква Земеделска продукция от украйна, в противен случай - ОСТАВКА на Продажното и изключително вредно наше Правителство.

Всичко да го изкупи чичо Сам, че той им подпали чергата.

Както каза баце, слаб е тоя земеделски министър

Аве не искаме Т-вируса от украинско зърно ве. Вие резидент евил 1,2,3,4,5,7 не сте ли гледали/играли. Хората и ремейк на 2, 3 ,4 направиха. Не давайте шанс на Умбрелла да пръснат заразата по света. Там в резидент 5 в африканска държава експериментираха, точна като в България.

Човече, ходи се лекувай.

И ТОВА Е ТЕАТЪР С ПЛОСКА ЦЕЛ - РАЗВАЛЯНЕ НА И БЕЗ ТОВА НИКАКВИЯТ ИМИДЖ НА КОЧИНАТА, КОЕТО ЩЕ НАКАРА БРЮКСЕЛ ..."ДА ВДИГНЕ РЪЦЕ" ...И ТОЙ ВЕЧЕ ВДИГА .. . БЛЯДОВЕТЕ 2 МЕСЕЦА И ВЪРШЕЯТ В ТЕРИТОРИАЛНИТЕ ВОДИ - ТИЯ - ЕДИН ИЗСТРЕЛ НЕ ДАДОХА ! . СНОЩИ ГИ ТЕСТВАХА С ДРОН - И ПАК НИЩО ...ДАЖЕ НЕ ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ Е ДРОНА . А В САЩОТО ВРЕМЕ КУКИТЕ СЕ ПРАВЯТ НА ХОЛИВУДСКИ ЕКШЪН ГЕРОИ "УМИРАЙ ТРУДНО 200" - УБИВАЙКИ УЧЕНИК, КОЙТО ИСКАЛ ДА ОТКРАДНЕ 2 ВАФЛИ, . ЗА КОИТО Е НЯМАЛ ПАРИ, ЩОТО МАЙКА И БАЩА МУ СА ОГРАБЕНИ ОТ СЪЩАТА ТАЯ МАФИЯ, КОЯТО ПЛАЩА НА КУКИТЕ ДА Я ПАЗЯТ ! . ЗАКРИВАЙ ТОВА КРЕМЪЛСКО ПОСМЕЩИТЕ - ПАРОДИЯ НА СТРАНА!

Кочината е Украйна

Пълна лъжа! Никакви земеделски искания НЕ са удовлетворени. Това, че ще настоявате ЕВЕНТУАЛНО, Украйна да задържи износа си към България е смехотворно и абсурдно, защото на всички ни е ясно, че няма да стане, тъй като на украинците изобщо не им дреме за нашите проблеми. Ние за тях сме само кръвни донори и ще ни точат докато могат и докато им позволяваме!

Не искаме зомби заразен фунгус продукт от зомбо Украйна ве. World war Z не сте ли гледали. Започвайте да строите стена тия зомбита да се спрат. Не давайте шанс на заразата да тръгне по света. Не на заразеното зърно

С разрешението за внос на украинско жито България се утвърди, като бракониерски канал на забранени за есъ стоки, управляван от родни бракониери-каналджии на държавна заплата, покровителствани от трафикантските босове на евроатлантическия картел на хранителните наркотици и отрови. Навремето бяха само пакети в спасителни жилетки, сега ги почваме на цели кораби. Само стоката дето е малко по-различна. Ше им разкажем играта. Те ше ни цакат със запор за шенген и еврозоната. Айде, да ги видя сега европеец украинско жито яде ли!

номера беше "ако мине"..... Па и залога беше твърде голям - потупване по рамото от "посолството"......

Американо-украинското ГМО ще се изяде от бившия източен блок. Запада знае какво да яде. Така че тази натровена от какво ли не продукция искат да ни я пробутат на всяка цена. Освен това с един удар убиват и без това убитите земеделци.

Ако съм на мястото на Вътев просто ще си подам оставката, защото се вижда, че и той не е съгласен с безочливите действия на кабинета на молеца Денков... Иначе, при внимателен прочит между редовете, министърът всъщност казва следното: "Ние (правителството) клекнахме за сваляне на забраната, под външен натиск и минимум, за да изтъргуваме Шенген. Сега след като сме я вдигнали, няма да дадем заден и да я въведем отново, защото така ни е разпредено, но ще се молим на украинците да не ни внасят боклуците си, независимо, че много добре знаем, че това няма да ги трогне, защото не им пука и ще ни наводнят само и само да натрупат още кинти. Е, вие всички ще плащате за това, но к'во да се прави!"