Василев е против добавки за Великден, ощетяват 75% от пенсионерите, НОИ няма 40 млн.

Тази мярка поставя под риск парите за юлското увеличение на всички пенсии и може да доведе до дефицит

Обратно в новината

Коментари - Василев е против добавки за Великден, ощетяват 75% от пенсионерите, НОИ няма 40 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нарочно го направиха: Едните вдигат яко заплати на държавни служители - останалите да ...се оправят, другите дават пари само на половината пенсионери - останалите, които са внасяли осигуровки - да го...да се оправят! И накрая няма да има нищо! Затова - или да има за всички, или за никой!

А ЗА ИЗБОРИ МИЛИОНИ ИМА

Асен Василев - "Бедните да мрат! Иначе не ми излизат тънките сметки!" Милиарди за Украйна - има, за пенсионерите, дето са си скъсали гъза от бачкане и да отгледад сегашните поколения - няма и 40 милиона. Браво бе!

За пенсионерите няма пари,а за Усрайна дават без отчет...

с налични 1 милион МАН густи с лилави венци, нежелаещи нито да учат нито да работят, а само да скубят кинти от Социала, нищо хубаво няма да стане. Който успее да накара мангите да работят, ще бъде вечен победител на всички избори.

Добре е че джендъра скоро никой няма да го пита

На тази грабителска практика наречена 'социална политика на Гергана и дпс' трябва да се сложи край. Дават бонуси на тези дето не са се осигурявали или ако са го правили е било на минимум. Не сме длъжни да храним лумпен електоратите им на село. Мутрата и Пеевски да раздадат от клюлчетата и авоарите си в Близкия изток. Защо мислите се биха на живот и смърт за външно министерство?! За регулярните обиколки в Близкия изток? Какъв е точно този гигантски бизнес дето има България там?

Да се чете 'Герп и Дпс'. Изобщо не разбирам каква е тази 'Гергана' и кога я е поставил коректора, и кой точно

А за партийната касичка "Топлофикация" се намериха едни 1,5 млрд., а? Бай Тошо добре го бе казал: - ето за тези отрепки Ви предупреждавах, вижте ги!

Просто тиквите и чалмите искат да се направят на играчи преди изборите,евтин номер на хора с нисък интелект. 75лв за глас с държавни пари, а познайте тези пари при хора от кое съсловие искаха да дадът?! Хора, на тези избори не ходете за риба, а излизайте да грасувате!

явно на мафията държавните служители им идват в малко и за това търсят за 75 лв да подкупят най бедните и скъсани граждани на българия за следващите нови избори

И откъде ще вземе тези пари, които тъй щедро обещава? От другия ни джоб. Кокорчо пак иска да хвърля пари от вертолета, но после ние ще ги плащаме, двойно.

А пари за увеличаване на заплатите на чиновниците имате, за да гласуват за Вас. Купуват легално гласове.

Нали щяхте да променяте модела на пенсионната система- всеки получава от НОИ спрямо внесените осигуровки , а за тези под линията на бедност - помощ от социалното министерство.Тогава ще има пари за пенсии.И тогава всеки ще се замисли дали да се осигурява на минимума , а после да чака помощи.А когато се дават добавки за празник , този празник е за всички.Значи ли , че тези с 550 лева пенсия не го празнуват.

30 000 лв струва всеки час работа на парламента ни! 240 000 лв дневно! 5 280 000 лв месечно! 63 360 000 лв годишно!

Е, и? Какво общо имат парите за Парламента с парите за пенсиите, кретенче??? Или искаш да закрием Народното събрание и да си поканим някой Бащица, Путин например?! Странно защо никой не поставя нуждата от Парламент в развитите страни, а само там, където има голям брой дебили на глава от населението - като тебе?! И върха на сладоледа - колкото и да е парадоксално пенсиите в тези страни са доста по-високи от тези на дебилите!

Как какво общо има. Добре го е сметнал колегата. И без това тоя парламент не върши нищо друго, освен да изпълнява нарежданията на посолствоТО. Ликвидира се, оставя се само едно правителство, на което директно се спускат задачите за изпълнение. Без цирковата програма и мелодрамите, без порното в парапетен стил, без туризъм. И ще се спести огромна сума. За какво ни е тоя парламент, само за арена на битка между крадци. А и пари се харчат да бъдат избирани, кой да дойде на власт, да изпълнява американските простотии и да крадне колкото се може повече. Само да е с психотест в правителството избора. И да не допускат никой, който има курсове и сертификат или случайно диплома от харвард. И там подобните малоумия.

Тоя нали каза, че Баце крадял по 9 милиарда на година!? Къде са парите Асене?

Тъпичек, ще трябва да попиташ разследващите служби, оглавявани от любимия на Баце - Калинчо Стоянов!

а бе тъпак, човека има предвид, че борисов вече 3 години не е премиер, което ще рече, че не е крал годишно по 9 милиарда лева, значи тоя трябва да има 27 милиарда в повече! а ги няма!! що тъй, тъпако???

Боклуците от ГЕРБ търсят всякакви начини да прелъжат хората да гласуват за тях. Явно купения и корпоративния вот не стигат! И въобще не им пука ни за юлското увеличение на пенсиите, ни за България! Важното за тях е да крадат и да не им се търси отговорност!

От властта в България незабавно!!! То бива наглост, популизъм и аутизъм..... Цялата гей-либерал сган трябва да бъде чегъртана от тук до Щатите!!!

Пари няма , но някак витае една либерално демократична мирис. Кой ли се е изпуснал от демократите....а да харвардите щото май са прекалили с турското мазно кафенце

Кокорчо,остави ги пенсионерите,работата е да осигурим пари за Украйна!

Не пари, хора вече нямат.

Машала ефенти, ето че турското мазно кафе даде резултати!

Кокорчо такъв, Кокорчо инакъв. Ама Кокорчо с колко увеличи пенсиите и като служебен финансов министър и като министър в тяхното правителство,преди и сега,никой не ги е увеличавал толкова.Ако беше Тиквата,щяхме да духаме супата.

Нали Тиквата му е гласувал бюджета. От ПП все забравяте, че не управлявахте сами

Ето заради такива заблудени като тебе още дълго ще ни управляват Кирето, Банкянския бидон и Дебелян, и ще крадат милиарди.

Глупости на търкалета.......... Увеличил пенсиите, А КОЛКО Е ИНФЛАЦИЯТА? И говоря за тази на ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ, защото пенсионерите не си купуват през ден пиано или бяла техника! А дали си даваш сметка, че това увеличение с взети заеми даже прапраправнуците на пенсионерите ще трябва да изплащат???

Не ги е срам !!!!!

Знаех си, че пенсионерите вдигат инфлацията, а разни Нотариуси, Здравни каси, Кирета, Ленчета и Дупедати се опитват да я свалят като си "индексират" грабежите от хазната.

за баба и дядо няма, а 3.6млрд за окрайна има?!

Не е за Усрайна, а за Зеленият клоун и ФАЩ.

Бюджетът за първото тримесечие е с 400 милиона на плюс, пари за добавки за нашите родители, баби и дядовци НЯМА! Но за избрани привилегировани прослойки, Топлофикация, украинските курортисти и за навлеците от Афганистан и Сирия, пари - бол! Господ ще ги съди, че оставиха пенсионерите без тези пари, с които можеше празникът да им бъде малко по-щастлив! Геноцид спрямо пенсионерите от ПП-ДБ!

Кокорчо Черната Дупка. Педал мръсен, ако си оставил държавата да не може да прати 40 млн., трябва да ви избесят цялото ППДБЛГТБ с главата надолу!

на данъкоплатците Буци си купува още 100 хиляди гласа

син на бивш офицер от КАТ-Хасково, известен като "уникален мръсник"...

е около 3К. Трябва да стане поне 5К за да може да си позволим високи пенсии.

Май нещо не си наясно - има максимален осигурителен праг и той е 3750 - за парите над него не плащаш осигуровки

Така е, но най - честно е всеки да се осигурява на реалния доход. Да няма таван както на М0Д така и на максималната пенсия

Стимул за лентяите които цял живот живеят на гърба на другите но са избиратели на ГЕРБ и БСП

С две ръце го подкрепям тук. Може да е всякакъв, ама е прав в тоИ случай. Не може цял живот на държавата сульо и пульо да разчитат, дето са се осигурявали на минимална заплата и са вземали под масата хиляди левове. Трябва малко да се стреснат всички, които сега работят, че не може да разчиташ вечно и само тия дето работят да ти плащат пенсията. Защото с тая демография няма как да се случи, не излиза бакалската сметка просто.

Нека помислим по колко са вкарвали в пенсионния си фонд хората които сега са на 64-66 г.? Имаме частен сектор от 34 години. В Япония няма такова нещо държавата да ти плаща пенсия. Като се пенсионираш взимаш колкото си си вкарал в пенсионния си фонд. Нямат и ограничения за месечната вноска.

В България е същото . Не пиши простотии преди да се информираш .

Не тази мярка застрашава бюджета на НОИ! Това, което застрашава бюджета са максилалните пенсии от 3400 лв., които осигурихте на вашите роднини от червената номенклатура! Хилядите, образовани инженери, математици, литератори, историци, географи, биолози, културни дейци в най-благоприятния случай едва стигат до 1500 лв. пенсия!

какъв процент от изработеното тези хора са инвестирали в собствените си пенсии?

Човече , НОИ има Справка . Моля да я разгледаш .Там има изчерпателна Информация . Хората с максимални пенсии са работили в Частни Фирми . Няма Полицаи , Военни и Политици . Тези хора са били Инженери и Мениджъри които са плащали Максимални Осигуровки , те са умни хора и са искали Всичките им Доходи да са на Светло .

Тези пари са предизборни! Мижи да ви лажем!

Лили Иванова , Орлин Горанов , Христо Кидиков , Христо Панайотов , Мими Иванова и още една дузина артисти и певци ще получат по 75 лева за Великден - те взимат 500 лева пенсия . Смятате ли че има хора с Пенсия 500 лева , които са плащали за старини ?

Да, има. Пенсионер съм по възраст (67+г) с непълен стаж и получавам 445 лв, даже не 500 лв. Не се оплаквам защото осигуровките са били на мин заплата, сега -мин пенсия. Обидно е всичко което Асен Василев и сие правят за България, не само за пенсионерите !

Прасето Кокорчо да намери пари, хем ще заслабне малко.

Асен Василев предлага на пенционерите постна пица.

Пари за избори ВИНАГИ ИМА! Пари за пенсии и заплати НИКОГА НЯМА! Изводите са за вас!!!

Аааа, и за заплатите на властта и дупетатите има !

-Сър, защо в америката снимат филми за босовете на мафията, на територията не снимат? -Джон, разбира се че снимат - партийните босове!

Може ли да напишеш вица отново , нищо не разбрахме от словореда ви , сър .

Другата седмица ще имаме нов финансов министър! Той ще бъде честен и почтен човек, няма да е световен измамник!

-Сър, защо в америката снимат филми за мафията, а на територията не снимат? -Джон, разбира се че снимат - параментето и правителството!

Някакъв жалък педал нямал в бюджета да даде по под 40 Евро на пенсионер.А иска в евро зоната с 250 евро пенсия и 450 евро заплата.Миризлив мизерник.Най добре да преброи сперматозоидите които набутват в задника му.Селски боклук.

Абе и 450 евро заплата са ти много. 130 би било по-справедливо.

PEYTSCH

Спецов пред мен е гимназиална учителка по английски. На 70 години и с 42 години трудов стаж без никакво прекъсване ! И е с 560 лева пенсия !!! Простаци и крадци като вас ще направят да влезем с Еврозоната с по 260 евро доходи !!!

Няма да има и е ясно защо. Съвсем наскоро си гласуваха двойно увеличение на заплати - кметове и депутати - 10000 лв. , общински съветници 7000лв. нищо правещи в общия случай и така нататък. От друга страна по европейски инициативи се отделят крупни суми за войната в Украйна и издръжка на мигранти. С две думи пенсионерите са последната дупка на кавала.

Докато бедните българи издържат имигранти от всякакъв калибър, и бедни и богати, най вече украинци, богато платени властници, както и войната в Украйна, пари за пенсионерите няма да има.....

Този тлъст некадърник и ПВУ осра

Този опулен идиот нали е в оставка, какво пак се изказва неподготвен?

За Украйна и украинските бежанци има пари. За българския пенсионер-не. "Патриоти"! Дано час по-скоро си заминат там, откъдето са дошли!

дя така но ве само БГ а цяла Европа и не сямо наря пари за украинците

Киностудията Бояна започва прегледа на стария български филм - Момчето си отива. Преведено - Асен Очите /може да има връзка с Митю Очите/ си иска властта и парите но има усещането, че на бай Ставри му е по -голям!

Човек трябва да е обективен, прав е тук за популизма.

хм, май наистина се готвят да фъзнат за топлите острови вече, тая гнусна променкаджийска банда, ошушкала България бетер башибозук!

Събрахме се ПП и ДБ и решихме: Да го духат бедните.

Ако беше по - умен и не толкова алчен можеше ти да ги дадеш и да извлечеш дивиденти, а и партията ти..... Но действително едни пенсионери да получат, а други не също не е редно. Най - добре е или всички пенсионери да получат по 75 лева или никой.

Такива глупости които пишеш ги правят само от ГЕРБ ! Замисли се - има пенсии които са 300лв , но има и пенсии които са 1300 лв ! Този който получава 1300лв едва ли му пука за някакви 75 !

Минсуджията дано имаш пенсии от 300лв !

Не, пенсиите на роднините на хората от ПП-ДБ, които са от червената номенклатура са 3400 лв.

Пенсиите грубо са такива за колко време и на колко си се осигурявал. Тук не определят нови коефициенти или формули. Това са добавки и ако има да са за всички.

111 , Боко ти ли си ?! Тъпунгер !!!