Васил Тончев пред Dir.bg: ГЕРБ и ДПС прехвърлят цялата отговорност в "сглобката" върху ПП-ДБ

Социологът прогнозира много сериозни битки в София, Пловдив, Варна и Русе, но не очаква изненади в Бургас, Стара Загора, Перник, Велико Търново и Кърджали

Обратно в новината

Коментари - Васил Тончев пред Dir.bg: ГЕРБ и ДПС прехвърлят цялата отговорност в "сглобката" върху ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прехвърлят отговорността върху ПП заради изборите. Истината е,че ако искат утре могат да ги свалят,но не им изнася и за това продължават да ги крепят.

КОЙ гласува в комисията по енергетика на.сраните териториални планове!! Лилавите вън от властта !!

ДБ особено хич не ги търсете да носят отговорност, те не знаят какво е това.

предстоят мн интересни избори, дано народа не се поддадде на рушфета от 50 лв на ДБ

Ооо, да! Предусещам вече, какво ще направи Борисов... Осъзнал, че коритото на Сглобката неизбежно потъва, "лъвчето" вече се готви за скок през борда! На Хлъзгавия му е пределно ясно, че независимо от разпорежданията на Посолството, за сношението на всяка цена между всички джендър-либерасти и атлантици, в името на интересите на САЩ, това изчадие франкенщайново, наречено не случайно „Сглобката“, не е съчленено успешно и вече се гърчи в предсмъртна агония. На БаЦе не му остава друг полезен ход, освен да се изхлузи мазно от тази клоака и да се опита поне да си запази партията на национално ниво. Иначе просто ще изгори, заедно с ПеПейците. Сега следва поредната му "интерпретация", с влизането му в обичайната роля на "Спасителя", яхнал бял кон и притекъл се на помощ на изстрадалия плебс. И естествено, цялата вина ще бъде метната върху настоящото уродливо правителство на молеца Денков и укропитека Тагаренко, които са преките изпълнители на харвардското дуо - КУрчо & КОКОрчо...

Така е, Баце и Доган са играчи!

въпросът е, че и те не играят за нас...

А кой политик играе за народа?

Горката България! Нейните лидери са Борисов, Петков и Пеевски. От тримата, Кики е най глуповат, тъп и прост. Бацун също е прост, но е селски хитрец и комбинатор. Пеевски се промени много, отслабнала и замени кратките, заядливи забележки с уверен, смислен изказ и изглежда почти като държавник.

Си искат бацевата мизерия и после ще вият

Да, някой беше казал, че БаЦе е цвете в сравнение с харвардското гей-дуо КУрчо & КОКОрчо... До къде се докарахме, наистина! Направо не е истина!...

Ами големите простотии стават, когато педерасите от ППДБ да на власт. Баце е цвете в сравнение с олигофрена Кирчо и тлъстия педал Кокор

Ще направят сглобка и ще управляват всички бандити от всички партии заедно. Няма смисъл от конституция и изборни правила. Да живее МАФИЯТА.

На нас ни трябва някой "диктатор", като Путин, Лукашенко, Ердоган или Орбан, защото иначе НИКОГА няма да се оправим!

Ако се грижи за народа и вкара крадците в затвора - защо пък да не пробваме!!

турската партия дсп е създадена от болшевишката бкп !!! "ДПС си има традиционен електорат в смесените райони, където е била силна"

Раждат се новите леви глупаци и се връзват на старите комунистически лъжи. Ето затова в София ще се гласува за двама комунисти - този на БСП и този на ППДБ. Едните са дъртите комунисти, а другите са синовете и внуците им.

Ква отговорност се? Кирчовците станаха милиардери. Евроатлантизъм и антиРусия = нови обръчи от фирми и разпределяне на порциите. Само завършени е роби и дебили като българите не мога да разберат кво се случва и ей такива като тоя им манипулират и без това ограниченото мислене.

Haпpаво ги таковат с 200 А ония ги страх да мръднат да не изттарвът еврогювеча

Герб и дпс нямат никаква вина виновни са тези тъпани от пп дб защото се съюзиха с тях и изюъгайа избирателите

Припознаите наказателния вот

тези глупци ме отегчават.... Руди Гела къде е!?

Защо им дават трибуна на такива платени подлоги ???

Защото преди избори се плаща на много хора.

Моита социология показва ,че не съм крепостен селянин на Брюксел

За когото и от "сглобката" да гласувате все за Шорош гласувате.Агендата е да се унищожи семейството, националната държава и националното самосъзнание на човека.Ако искате децата и внуците ви да живеят в свят на извращения,култ към сатаната и да нямат поколения след себе си моля изборът както и последствията са ваши.

Та пп са си на власт,техни са хора навсякъде и е тяхна отговорноста

какви икономически процеси текат не само в у нас ми и в чужбина се пере пешкира

,,това е част от поредицата компромиси, които прави с база легитимация и възстановяване на доверието към него и към партията,,. Това никога няма да стане. Ако го няма корпоративния и купения вот, няма да изкласят. Цяла България ги видя що за крадци са.

Така е, най-големия ще е за ППДБ. Записите им го говорят.

Забрави!Имаме най-стабилното евроатлантическо правителство е парламента!.С 80% мнозинство.

Стабилно...кравар на лед на им го намести - само назад дават!