Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии

Хората търсят нещо различно. Между 2 и 2,5 млн. българи ще отидат до урните, смята социологът

Обратно в новината

Коментари - Васил Тончев: Минимум 300 хил. гласоподаватели ще се отлеят от големите партии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възраждане ще са втори и това е за добро

ДАА, Даже може да са първи. Както отидоха на балотаж в София и с най-голяма група в СОС:-)). Още 1 година и добруджанския джоревец ще тръгне по стъпките на Белата Златка.

Почакайте още малко. На тия избори ще има нова партия, която ще прескочи 4%, но на следващите, които няма да са чак толкова далеч ще има друга, която ще спечели мнозинство. Тогава и ще започнат по-съществени промени.

Ала ги политическите анализатори - пак откриват топлата вода. Конкретно Тончев винаги си е бил такъв залюхан некадърник, цял живот обикаля медиите да ни каже неща, които вече се знаят от всички.

То 3 милиона не гласуват, този експерт сега разбра, че ще се отвратят още 300 000...... Само като допълнение вее не останаха "големи" партии.

Този,като каже нещо, става точно обратното!

Едва ли някой друг, освен партийните членове, платеният вот и тези с бизнес интереси, ще гласува.

Платенеа калинка!!! За първи път има нещо ново!! Полк.Марков и Ивелин! Обиколките им в страната продължават. На всички срещи има записи . Хора, поне ги гледайте и вижте за какво иде реч. Последните 3 пъти не гласувах, нямаше нищо различно. Сега поне на теория има нещо ново, дали ще стане на практика нямам как да рзберем, трябва да го кредитираме с доверие. Но, ако човек има критично мислене ще види разликата.

Преподавател от сороският университет НБУ . Ще променя нещо аре у лево . Марков толкова глупости наговори че няма откъде да го почна . От това да не се гласува до това че нашите Възрожденци били бълхари

В България след преврата от 1989 година се навъдиха партии колкото си искаш. Жалкото е че са само на книга. Която се докопа до властта с левчето от субсидиите прави някакво партийно строителство и толкова. Загуби ли парите, умират. А, бе луда работа са това партиите, хората се литкат сред това море повече емоционално и моментно. И на тези избори ще е същото, какво стана с Марешки, Каракачанов, Софиянски, Томов, Мая, Царя, да не говорим и за ново излюпените в последните две години, няма ги и няма и да ги има.

т.е. само партиите с контрабандни канали оцеляват! итнерестна теория ;)

Недоволството от подмяната е огромно. Зелените имат уникален шанс за пробив, защото изключиха няколко предадатели и по същество бяха опозиция в нечистото троесношение, наречено коалиция. За целта е нужно да обединят около себе си гражданските оргаизации, които спомогнаха за появата на ПП, но в последстие се отрекоха от тях и свалиха доверието си. Само със зелената идея няма да се получи, защото там бяха хвърени много пари за да ги изкарат маскари и вече мозъчетата на критична маса хора са програмирани с готови 'а вие къде бяхте когато' - съвременна форма на пролетарски оутабаутизъм.

"Зелените" /според мен// залитат и губят баланса между вредно и НЕОБХОДИМО ! В някои неща прекаляват и за това не бих разчитал на тях да ми оправят живота.

Аз мисля че ще се сринат пепедебе са съставени от 15 процента протестен вот и 4 процента автентични радикално леви жълтопаветни. А познайте дали протестния вот ще остане при тях. Левите фанатици ще останат само. Тях не можеш ги бутна те са по твърди от електората на дпс. Сектанти

хич не си разбрал че ПП и ДБ то са партии които сее подкрепят от САЩ и Запада и поради това присъстват в медиите . А че ПП била създадена от граждански организации , хахаха и кои са те? Протестния вот бе използван. А ПП и ДБ никога не са били леви партии, бъркаш понятиата! Това са си крайни неолиберали!

Как се обърнаха нещата. Вече партиите на прокопи имат повече тролове от решетников. може би са назначили същите хора даже

той прокопите винаги е имало повече тролове от който и да е

Никой не може да има повече тролове от Решетников!

Пак ни подготвят за кражба на вота. Нямало да се сринат ППДБ? Що бре? Щото пожънаха успехи и се доказаха като некорумпирани ли? Та те и ГЕРБ дори се сринаха, когато бяха поставени в подобна ситуация. Всичко, което тези говорят означава само едно - фалшифициране, дори не купуване, а доректно фалшифициране на изборите. При купуването поне пак имаш избор - фа продадеш или не продадеш гласа си. При фалшифицирането ти го продават от Сиела.

а като се разпадне престъпната групировка герб, която няма никакви белези на истинска партия знаете ли много избиратели ще има свободни хахаххахха

Да :) 30 000 от ГЕРБ и 270 000 от левичар-затоплизстите

Около 4.8-5 милиона са всички избиратели в България. Традиционно гласуват 1.8 -2 милиона . От тях 500 000 гласуват под строй/ДПС/ , остават 1.5 милиона. Този остатък ще реши изборите ! Отлива от ГЕРБ заради заиграването с ДПС и ПП+ДБ ядоса избирателя и ще има наказателен вот , същото е и при ПП+ДБ/много крадоха и вярващите им балъци ще ги отсвирят !!! ИТН-има вероятност да посъбере повечко гласове , но те ще са предимно от чужбина ! "Възраждане" изглежда ще е в печеливши позиции, ще обере наказателният вот . БСП -под "крилото" на Корнелия партията почти няма живот/особенно в провинцията/ , така че я мине 4 % , я не .

Точен: моят глас е също за Възраждане .Единствената партия която не влезе в никакви сглобки и остана вярна на избирателите си.

Моят глас е за Възраждане. Не вярвам на никого друг.

Но тези хора не могат да ми имат доверието само с приказки и само на контра с останалите.

Същата измама като ПП, ГЕРБ държи Възраждане за патерица и когато им потрябва, ще я използва и после в нужника при ПП. Как не се научихте толкова години, че се създават такива "патриотични" партии, само като патерица на ГЕРБ и ДПС. Жалко, много жалко.

Триста иляди беха изселниците "гласоподаватеЛи" въф Бурса Ама от дека акъл да понимае че друже Тито и Он е опуштил брачо Сръбе из Гейропата като наште демократе близо три МЕЛЕОНА матрял Арканове делиjе, То су храбри момци, Хеj, хеj, тигрови, Српски добровоjци. Ко су праве делиjе, Душмани то знаjу, Не жале за Србиjу, И живот да даjу.

Коети идва да каже, че плана за "стабилизиране" е изпълнен. Ще останат старите "зевои" на лява резба. И нищо по -добро. Наистина експеричента демокрация "синя идея" приключи. А решението беше съвсем очевадно промяна изборният закон, изискването за регистрирането на партии, и накрая двете с най -висока поддръжка се явяват на балотаж. При сегашните правила -за какво е необходимо въобще да се харчат пари за избори. Нима законотворците не виждат колко кукувичета се събират в гнездото за изборните субсидии -за болшинството сигурен начин за издръжка; поради което избори ще правят и на три месеца. Накрая някой ще дръпне шалтера на държавата България и след време ще я споменават като траките, катоспартанците, като данайците, като шумерите -само дето археолозите няма да намират артефакти че е съществувала такава държава

От къде ги копаете тия анализатори. Всеки втори в България е анализатор или фризьорка.

Малко е!

Какви избори, посолството определя кой и как ще управлява.

Шило

Разбираем е този отлив. Важното е, къде ще отидат?

Ми как къде, сезонната забрана за риболов е минала, кой на вилата кой за риба, други в Гърция и Турция да съберат положителни емоции