Васил Божков: Вместо да ме наградят и освободят, искат да плащам

Завърналият се от Дубай бизнесмен с нов пост в социалната мрежа след три седмици, откакто е под домашен арест

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков: Вместо да ме наградят и освободят, искат да плащам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Божи Гъз каква награда искаш ? Кур с брада ?

смийгъло се е пристрастил към неква синтетика у Дубай и е загубил връзка с реалноста...."БЪЛГАРСКАТА"- РЕАЛНОСТ...СЯ ЩЕ ГО ИЗЦЕДЯТ КАКТО Е ПИСАЛ ПО ДОЛУ ЧОВЕКО С ПУКАНКИТЕ И КАТО НЕМА ВЕЧЕ КВО ДА СЕ ЦЕДИ.....ГЕЙМ ОВЪР ГОЛЛУМ

Абе, този в много НАГЪЛ. Заблуден луд, нагъл престъпник. Изрод, който трябва да не излиза от затвора

"Черепо и той ке гушне букета га му пробият и на наго главата." - Баба Ванга (цитат от книга)

Културистчето в НАП му премахна запорите по сметките и сега може да си харчи 50 млн лв. Слушах го по телевизията, Културистчето рече, че на Божков все пак му трябват някакви джобни. Ми тъй де, 50 млн лв джобни. Той и Културистчето нали завлече държавата с данъци, та ние баламите все плащаме за далверките на разни Черепи и Културистчета.

Тези културни ценности са открити случайно при обиск .Те са над 6000бр. ,нерегистрирани защото са от иманярски набези и копани незаконно.Разорана е цяла БГ ,без оглед какъв исторически принос има съответното място.От тях има бройки които са изнесени от други държави и те вече имат претенции.Като е искал да запази ,можеше да уведоми археолозите и археологическите музеи да си ги приберат ,ама не !За толкова много антични ценности присъдата е много висока

Ти да нямаш амнезия? Да не би да си забравил миналото си? Твойте хора затваряха ул. Московска за да слезнеш от лимоззината не обезпкояван.

Черепа да се благодари че само ще плаща. Щото го очаквапанделата. Там, такива като него много ги обичат. Богаташи връзката. Ако го набарат насаме груповото изнасилване не му мърда. Нищо че е дърт. Ще му сцепат гъза. Ще цъфне като майска роза. И дълго време ще пърди като бас саксофон. Може да се стигне и до спонтанна дефекация. Насиране , по народному.

Абе направо орден " Cтара планина " да му дадат, как не се е сетил да поиска

Вагнер щяха да ти излязат по-евтино

УМНАТА мутра колекционира КУЛТУРНИ ЦЕННОСТИ; ПРОСТАТА мутра - ПАЧКИ и КЮЛЧЕТА.

Краде искаш да кажеш културни ценности

Аууу ха ха ха , сякаш взетото от държавата е негово , а не национално !!!! Мамути нагла лешпер .националното богатство твое ли е ?????

Е затова съм аз..заради такива типове..отварт нахалство

Хора, потърпете още малко,...ще видите .."Къде го чукаш ,...къде се пука"..!;) Черепа, да не си мисли Някой , че се прибра "Доброволно"..?? АЗ,...НЕ !;) "Върнаха го", американските и нашите служби,...ТЕ ...работят "ТИХО",...както им "препоръча"..Боку-Тиквата преди няколко дни !;) Целта е ДРУГА ,...ще го използват за ОПРАСКВАНЕ с 200 на Толупа , Владито и вероятно Менда, защото ТЕ са в основата на смяната на Закона за хазарта !...тоест казали са на Чери : Глей ся ...открихме, че дължиш близо 700 милиона данъци, НО ...ще сменим закона и Тези пари ...ще ги дадеш на НАС ,...като започваш ОТ СЕГА ....по МАЛКО ...примерно по 50-60 милиона на месец ...от утре Севда-"Имотната", ще идва при теб и ти ще и снасяш Кеша !? И Чери започва , да снася (той го обяви публично ), НО ...в един момент усеща , че нещо НЕ Е ...наред и спира да снася кеша ...и те му спретнаха 19 обвинения с Каскета !!;) Нататък, ще СТАВА ...интересно...купувайте Пуканки и се наслаждавайте !!;)

За каква награда говори този екземпляр? Всичко тотално се побърка в тази държава!

Бай Васко живее в собствен свят. Изгубил е всякаква връзка с действителноста горкият...

To biva biva da si naglec ama kato na tozi naglostiata niama krai. Iznasilva4 i ubiec. Dojivoten za jivotnoto.

няма такава държава - крадци окрадоха крадеца със държавни неханизми.... е как да вярваш че имаме държава

Сигурно скоро и на тебе ще ти платят! С лихвите... Само по чакай малко!

Зъл човек. Руски агент.

На кой плащаш, на съдиите ли :)

Клепоухият да му тури орденче,на Черепчето!

Направете го герой на Република България.Радев, награди човека с медал. Затова си президент , а не да ходиш по села и градове да хулиш партийте и любимите ни народни представители.

Голяма част от това,което изравяше от земята иманярската мафия,той го изкупуваше.Незаконно,но все пак оставаше в България. Имаше предложения, да му купят колекцията, от чужбина, за умопомрачаваща сума.Но искаше да направи собствен музей в Пощенската палата.

Това човече е изключително нагла утрепка. Не знам каква сделка с ключа с американците за да не извади компромати за правителството но е прекалено нагло пред цялото ни общество и цялата псевдо правоздавателна система на България

Това педалче е руско мекере

"Бизнесмен" що иманяри преби ,че и нещо повече Да ги научи да му предават всичко намерено. Изнесе стотици артефакти и има наглоста да тръби,че бил спасител. 20 години затвор и да върне всичко ,ще са му малко. Трябва на ден и 100 тояги да му удрят.

Гаранцията му се вижда доста малка! За това не иска да плаща! Вдигнете му я, на 1, 5 милиона, спешно!

Изнасилвач.

Чарлз Буковски е казал: Проблемът на този свят е, че образованите хора са пълни със съмнения, а идиотите са изпълнени с увереност.

Черепа е доста самоуверен....

Божков, ти не си ги върнал, иззели са ти ги! Много си крал, та за това сега ще връщаш, видя че цената е тежка, нали...

Абе "момче", аз те мислех за по-умен. Върнал си се в царството на лумпени, завистливци, нагаждачи, подлизури, помияри, предатели...да продължавам ли? Естественно че ще ти искат парите, за какво друго си им? Наивник..

То щото ги е спечелил честно!

Изнасилвача, Само това го спира