”Мостстрой” фалира, но магистрала ”Тракия” ще се строи

Нямам притеснения за строителството на лот 4 на магистрала "Тракия" заради искането за започване на производство по несъстоятелност на "Мостстрой".

Обратно в новината

Коментари - ”Мостстрой” фалира, но магистрала ”Тракия” ще се строи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към кой да се обърна да ми плащат и на мен да пиша "злобни" коментари по цял ден ? Тук явно има доста на такава длъжност. Моля споделете!

комунистическят мафиот черепа бил зив за озалване. притезавал само 21% от многомилярдня "холдинг". бедняк, да му помогнен с изпращане на смси . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СИ ПРАВ, И ОТ КОГА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПРОМЯНА В ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН ,АМА НЕ В НС САМО ТЕАТРО СЕ РАЗИГРАВА,ДРЕМЕ И ПРАВИТЕЛСТВО И ГЕРБ,ЩЕ НИ ДОКАРАТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА.

Плевнелиев ти си част от това некомпетентно, а вече и ненавистно правителство. Иди си с добро, нищо не можеш. Обърка целия строителен бранж с некомпетентостта си. Хиляди строители са на улицата, в друга държава биха те линчували.

Едно е да откраднеш предприятие от държавата за жълти стотинки, съвсем друго е да го управляваш и направиш печелившо.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ПЛЕВНЕЛИЕВ, че примерът на Божков е много заразителен?! ТОЙ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ПРАКТИКА! Не само той обявява фалита на фирмата си! Правят го всички големи бизнесмени. ПРАВЯТ ГО, РАЗБИРА СЕ, СЛЕД КАТО СА ИЗТОЧИЛИ КАПИТАЛИТЕ НА ПРИТЕЖАВАНИТЕ ОТ ТЯХ ФИРМИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ, УПРАВЛЯВАНИ НЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС! Да видим сега как ще съберете приходите в бюджета, как ще плащате на полиция и пенсионери?! ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПЛЕВНЕЛИЕВ, ОБЯВИ ВОЙНАТА НА НАРОДА - НА ДРЕБНИЯ И ЕДЪР БИЗНЕС! Сега ще жънете плодовете и - безработица и освирепели гладни! ИДВА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА. Ще трябва да давате обяснения за много неща, Плевнелиев!. ВЯРВАЙТЕ МИ ТАКА, КАКТО ВЯРВАТЕ НА СВОЯ ВОДАЧ - МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!... То за магистралата няма опасност - каква опасност има за нея?!... Изобщо няма опасност, освен някой вече да е гушнал парите и да е духнал в някоя далечна незнайна страна да си пече задника на слънце!... Този фалит не е случаен по никакъв начин! Жалко!... Нали питахте, защо български фирми не строят магистралите?! Този механизъм на разплащане удържа част от сумата за комисионни. Защо пък някои фирми да не си искат цялата сума? В крайна сметка това са изработени пари!... Опасност ли ?!... По-скоро - най-накрая да я видим като хората тази магистрала! А и всички други! А какво всъщност правят нашите специализирани структури, платени с наши данъкоплатски пари, за да осигуряват и изискват прозрачен и коректен бизнес!?

Правителството на ГЕРБ е правителство на едрия капитал.Едни забогатяват с милиони на ден,а милиони люде мизерстват за сметка на тях.Всички телевизии призовават бедните да пращат SMS,а никой не призовава забогателите от ограбването на народа да помогнат на болни,на сираци и т.н.Потенциалната енергия ще се превърне в кинетична-такъв е законът и тежко им на тези които потъват в разкош.

V stranite stanali primer na ostanalite,kato USA?vseki Razxod nad 10 xil.dolara se dokazva otnosno proizxod na sredstvata!Zatova tapite komentari za koruptziqta tuk i tam sa mnogo smexotvorni i izkreno me razsmivat!Da ne govorim sa mnimite faliti-tam zakonat e jestok!Eto za6to kato govorite za mutizatziqta na BG,ne q barkaite s "belite strani"!Na mnogo mesta po sveta ima otli4en red!

ВАСКО БОЖКОВ ПРАВИЛНО Е РАЗБРАЛ, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ ЗА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ НЯМА ДА ИМА, А В БЮДЖЕТА ТАКИВА НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ. КАКВО ДРУГО МУ ОСТАВА ОСВЕН ДА ОБЯВИ ФИРМАТА СИ С КОЯТО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е СКЛЮЧИЛО ДОГОВОР ЗА ФАЛИРАЛА. МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ НАМА ДА ИМА, КАКТО И ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО СКОРО НЯМА ДА ГО ИМА. СКОРО ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ТАМ, ЧЕ ОСВЕН СЕБЕ СИ НЯМА ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ НИКОЙ ДРУГ В ТАЗИ ДЪРЖАВА. С ВАС ИЛИ БЕЗ ВАС ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА. ДАНЪЦИ НЯМА ДА ИМАТЕ НИТО ОСИГУРОВКИ КОИТО ДА КРАДЕТЕ. АЙДЕ СБОГОМ ТАРИКАТИ.

Сбогом 666 , явно скоро глупости и безмислици няма да пишеш, както си ги писал на времето към 6 управление на ДС Божков е типичният пример за червен олигарх с препрани червени пари , явно е усетил че БСП никога повече няма да се върне на власт и никога няма да може да краде държавни поръчки чрез нагласени търгове и десетки анекси за много милиони към тях Но той си е опекъл работата , да му мислят хилядите прости червени пенсии те ще гладуват , докато техните висши другари от БСП си развяват байряка по чужбина Партията майка окраде техните пари

Тъпо герберче, приказваш за нагласени търгове, проведени и спечелени от омразните червени комуняги-олигарси. А сега си припомни от най-близкото минало: Кога и от кой се проведе търга за лот 4 на магистрала Тракия? Тази година от правителството на ББ. И кой го спечели? Холдинга, доминиран от фирмите на ВБ. Излиза, че сегашното правителство провежда нагласени търгове, които ги печели най-големия червен олигарх. На теб ще ти кажа - от много "акъл" влезе в собствения си капан. Хак да ти е! То простотията напоследък най-много ходи по гербечетата.

Абе, наистина ли Божков е фалирал? Да не е продал и "Еврофутбол", и колекцията си от картини и антики.... Лично на мен ми беше симпатичен, има ли сметка за набиране на средства за подпомагането на фалиралия бизнесмен. Ако да, публикувайте я, ще му пратя някой лев.

Пълно е с боклуци и шмекери в етапа на дивия ни капитализъм, когато мутри ядоха опашки на гущери и от задавяне решиха да изпаднат в несъстоятелност. Пешкира да го обира пак държавата!

Не държавата, а народът обира пешкира. В демократичните държави държава това е народа и, а не някакъв самозван политически елит.Идея за България- алтернатива на статуквото

ЗНАЕШ ЛИ ПЛЕВНЕЛИЕВ, че примера на Божков е много заразителен. ТОЙ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ПРАКТИКА. Не само той обявява фалита на фирмата си. Правят го всички големи бизнесмени. ПРАВЯТ ГО РАЗБИРА СЕ СЛЕД КАТО СА ИЗТОЧИЛИ КАПИТАЛИТЕ НА ПРИТЕЖАВАНИТЕ ОТ ТЯХ ФИРМИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ УПРАВЛЯВАНИ НЕ ОТ РАЗБИРА СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС НЕДОРАЗУМЕНИЯ Да видим сега как ще съберете приходите в бюджета, как ще плащате на полиция и пенсионери??? ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ПЛЕВНЕЛИЕВ ОБЯВИ ВОЙНАТА НА НАРОДА - НА ДРЕБЕН И ЕДЪР БИЗНЕС. Сега ще жънете плодовете и - безработица и освирепели гладни. ИДВА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА . Ще трябва да давате обяснения за много неща Плевнелиев. ВЕРВАЙ МИ ТАКА КАКТО ВЕРВАШ НИ НА ТВОЯ ВОДАЧ - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И ТАКА КАКТО ТОЙ ВЕРВА НА ЦАРЯ СИ

Красчо ти май си пълен малоумник Червените фирмички съществуваха благодарение единствено на огромните кражби от бюджета по времето на Сергей-крадливий , който крадеше заедно с изкуфялото царче и Доганчо БОЖКОВ , БАНЕВ и много други измислени червени перачи на партийката БСП са живият пример за безхаберието на бившата престъпна тройна коалиция , напълно нормално е сега да фалират ВЕРВАЙ МИ , така както вярваш на некадърният си Сергей управлявал четири години със същият този цар за който пишеш , или май вече си забравил кои ти бяха ортаците

На теб явно още не ти е ясно, че и сега се краде, и то не по-малко. Явно много бавно загряваш, но един ден ще ти светне и на теб. Дано!

Знаеш ли неидентифициран малоумнико, че твоите гербери ги садиха тези на които служеше преди това вожда Борисов. ПРЕДЛАГАМ ТИ МАЛОУМНИКО ДА НАБЕРЕШ В ТЪРСАЧКАТА "Бойко Борисов като охрана на Тато и на Симеон - видеоархив на БНТ" ИЗГЛЕДАЙ ТОВА КЛИПЧЕ !!! На него ще видиш настоящия премиер застанал слугинажно до Първия на БКЛ в съдебната зала в който обвиняем по делото е Тодор Живков. Не бях аз този ,който ОБСЛУЖВАШЕ Живков и семейството му. ТОВА БЕШЕ ЛИЦЕТО БОЙКО БОРИСОВ. Приятно гледане на клипчето и повече разум и по малко емоции.

То за магистралата няма опасност - каква опасност има за нея. Изобщо няма опасност, освен някой вече да е гушнал парите и да е духнал в някоя далечан незнайна страна да си пече задника на слънце. Тоя фалит не е случаен по никакъв начин. Жалко.

Нали питахте защо български фирми не строят магистралите:)

Този механизъм на разплащане удържа част от сумата за комисионни. Защо пък някои фирми да не си искат цялата сума? В крайна сметка това са изработени пари.

Опасност ли !? ... по-скоро -- най-накрая да я видим като хората тази магистрала .(а и всички други) А какво всъщност правят нашите специализирани структури, платени с наши данъкоплатски пари за да осигуряват/изискват прозрачен/коректен бизнес !?

По важното е как избрахте фалирала фирма ха търга - единствен отговор - многооооооо пари