Васил Божков поиска ЕП да разследва България за "брутално беззаконие" по неговия казус

Закон в разрез с ЕС ме третира като виновен, това е присъда без съд, оплаква се той в писмо до евродепутатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагъл

Чери Баба, шъ ти уредя молбата, ама преди това трябва да ми разровиш с език рунтавата румънска прокурорска гюдерия.

То вярно си е беззаконие! Да гепиш 500-600 млн и да се излежаваш в Дубай! Ако държавата бе САЩ, Германия или Япония отдавна щеше да си пандиза или обесен на някое дърво!

Ох горкия череп ще ме разплаче. Череп ПТМ.

Да бъдат дистанционно направлявани по мрежата Пари ли нямаш, Череп ?! Срамота е да се стискаш…

Наистина е пълно беззаконие! Те искат да го съдят, а той не иска да се е.

Не иска да се прибере.

Костов , Костов , защо ни излъга да тиебпм ... Не извади всички Досиета изцяло и не направи Закон за лустрацията ? ? ? ?

Европейския Парламент да разследва? Защо например да не се разследва от испанската агенция по храните, английската кралица или примерно белгийските монаси варящи бира.

Добре де, накраде се от наивния български народ, да не кажа друга дума. Направи милиарди и имаш безброй животи напред. Каква точно справедливост иска? Да е плащал данъци, да е плащал спечеленото? Най-добре е да се приземи малко. Да не се възприема като жертва. Вместо да вие на умряло, да си живее живота.

Извинявам се, ама Божков НЯМА неплатени данъци. Неговите лични данъци като физическом ице са платени. Правителството има претенции към таксите (за хазарт не се плащат данъци), които е внасял и то при условие, че лично министърът е одобрил декларациите??? Но даже и да има неплатени такси, те са на АД-то, не на Божков. И отговорен за тях е материално отговорното лице, подписало грешните декларации. И това не е Божков. Но даже и той да беше за неплатени акции се издава акт и се подканва длъжникът да си ги плати заедно с глоба. Не се полагат арести. Просто обвиненията са изсмукани от пръстите.

Божков го натириха, за да не им издаде гадостите на ГЕРБ и ДПС.

Е па брутално е, щом не си у панделата.

Божков тотално е загубил всякаква връзка с действителноста! Ми то тогава ЕС трябва да разследва и САЩ, понеже САЩ наложиха наказание и запор на сметките му по закона "Магнитски". САЩ няма как да грешат! Службите на САЩ знаят от години абсолютно всичко за Божков!

ЕпМ!!!! Ела, ще те обесим на паметника на Левски, мишко ньедна! Дано умреш в страшни мъки!!!

Колкото повече се разгласява тази история - толкова по-добре, толкова по-големи са шансовете да излезе цялата истина, каквото и да е тя! Но защо Божков не изкара доказателствата - вкл. записи, с които категорично се доказва корупцията във властта и с каквито той разполага? Подобно на Цветан Василев... Какво още чакат?

Защото всичко е пунта мара за пред офцете , дето трябва да гласуват или да се ваксинират ( резултата е един същ)

Разглеждайки внимателно социалните мрежи (не компютърните), не може да не се стигне до извода че атаките срещу определени личности българи, идват всъщност от едно место: от харвардската престъпна групировка. Която сега се опитва да вземе властта в полза на Канада. Дори и скорошните атаки срещу Кристалина Георгиева са от там. Атаки, които са просто смешни: защо Армения пред война или Белорусия пред налагане на санкции са по-назад в класацията за правене на бизнес от Китай. Ами умна била сетила се. Божков може и да е за затвора, но не всичко направено от него е ненужно. Проблема е че и така наречения президент участва в тази координирана атака срещу България. Санкциите магнитски са всъщност санкции срещу страната а бе сеещу някой си. И твърде вероятно е Харвардската групировка, специализирана в присвояване на фондове и 1изсмукване на държави да дойде на власт. По същество фашистка групировка със например задължителна ваксинация и изчегъркване на неваксинираните. Групировка, която ще ни подчини изцяло на чужди закони. Канадски например. Закони, по които ще имаме по-малко права и от купетата

Череп, и с Бойко и без Бойко само ще сънуваш заснежените върхове на Рила, Пирин и Витоша от пясъците на арабската пустиня. Много майки си разплакал. Ти си знаеш. Господ да те съди!

И защо марионетката на Борисов и Пеевски толкова го е страх да го разпита, бе! Както и Цветан Василев! Защо толкова ти е страх какво ще каже и ПОКАЖЕ!!

Никой няма да допусне и косъм да падне от главата му. По същия начин както не разпитаха и Цветан Василев. Какви ли не шпагати ще се направят само и само да скрият далаверите на Борисов, Пеевски и Доган.

Кой беше този…? ;-)

Парите на наща мафия заминават за САЩ. Нема по големи мутри от мутрите в белия дом

Я па тоя, и той ще се жали. Да си дойде тук и да се оплаква колкото си иска!

ВБ - Президент, единственият достоен !

Ех, то само по неговия да беше ...

Божков да се оплаче и на арменския поп,не само на европарламента!!!! Ефектът ще бъде същия!!!

Баш мафиота се жалва от безаконие, този тотално се е самозабравил. Вместо да се покрие той се звери.

Разбута България с парите си сега ще се изкарва че е мъченик пред Европа!

Най - големият бандит в България. Нова на бандитите. Не съм фен на Бойко, но браво че ми скочи.

Той не му скочи, бе тъпанар, не внимаваш. Песът на Пеевски - Гешев му скочи, защото Черепът отказа да го рекетират и да им даде бизнесът си, когато тези станаха съвсем нагли - точно както и при КТБ с Цветан Василев!

Ела Гешев те чака.

Да търкате билетчетата МУ Докато черепът опъва анално на бюрото си поредната “ манекенка” :)

Тоя да се оплаче на комисията Магнитски!!!!

Ела си , Дончева и Манолова ще те защитават в съда !

На тоя му блокираха бизнеса по закона Магнитски, но защо на Пеевски не му направиха нищо , въпреки, че и той е в списъка ? Да не говорим за “корумпирания политически лидер”, за който Каскета си прави оглушки !

Божков е много интересен като казус - макар че него едва ли това го топли особено, че е единствен и неповторим. Много е трудно да даваш обективно мнение за човек, който познаваш само от медиите. Понеже съм израснала в един такъв квартал в едни такива времена, когато всеки, който не беше смотаняк мамин, беше някаква мутра, познавам доста екземпляри от тази порода. Много от тях като хора са невероятно свестни - колкото и неочаквано да звучи. Божков е много различен от останалите, да ги наречем крими контингент, макар че всеки е невинен до доказване на противното. Не мога да го сложа в един кюп с Банев и разни други такива. Доколкото мога да го преценя и по аналогия с мои познати от тези среди, ако живееха в наистина правова държава, щяха да играят по правилата и пак щяха да са постигнали много. Тези, които са спортсмени, щяха дори да са по-доволни от живота, защото чистата победа по правилата е най-сладката. В известен смисъл Божков също е жертва на прехода и средата. Много от приписваните му престъпления нямаше да ги извърши, ако нямаше тази възможност. Вероятно част от тях ги е извършил и за да се защити от други мутри, зящото няма държава, която да го направи. Хвърлях по един поглед на някои от обвиненията към него и честно казано ми звучат като забележките на джофрата по математика в гимназията ("Мяука в час по математика! Да дойде придружена от родител!!!!") - едни такива измислени и изсмукани от пръстите. По тези обвинения Гешев едва ли ще го осъди. То не че Гешев досега е осъдил някого, де, ама Божков едва ли ще е първия. Божков е много прав да вдига шум по истинския проблем - че това досъдебно производство или както се казва там му е съсипало бизнеса. Ако не беше ги майсторски финтирал и офейкал у Дубай, а го бяха тикнали у някоя килия под хигиенните стандарти даже на Факултето, щяха да са му съсипали и здравето. А варварският начин, по който му арестуваха колекцията - у чували, все едно товарят грънците на стрина Пена от Долно Сусурлево, а не безценни културни съкровища, определено беше някакъв сюрреализъм - гледаш и не вярваш на очите и ушите си! И в крайна сметка като го оправдаят на последна инстанция, дори и да осъди държавата и да получи някаква компенсация, в ной-добрия случай тя ще е една хилядна от истинските материални загуби - а стреса и скъсаните нерви не знам по коя тарифа се калкулират. Присъдите по делото Божков ще заложат стандарта за всички следващи присъди - оправдателни, условни и т.н. за всички "герои" от 90-те и след това. Затова е хубаво нещата да се прецизират - но това си мисля, че е много над възможностите на нашата прокуратура.

Г-жо пийте си ракията на спокойствие.

Интересен коментар! Божков, от чиято особа никога не съм се интересувал, съвсем изведнъж се оказа най-лошия от лошите. Не знам за него в детайли, единствено знам, че въртеше талончетата дето простолюдието търкаше като побесняло, и че щерката на Софиянски му е снаха.

Срещу Магнитски и ръжен не се рита.Счупват се краченцата.Най лошо че и с подкуп не става само с честност,но откъде такава у нас.

Глупостите си писал. Има ефект само ако правиш бизнес американци, или държиш пари там

Ами ела си в БГ-то и се яви пред съд, докажи си невинноста и си готов! После съдиш държавата за нанесени щети и пропуснати ползи..

На Мая и Бабикян спонсорът иска справедливост. И той е от почтените....

Горкият!!!

Магнитски беше само да накарат корумпираните политици да се разграничат от него. Сега Васко може да се оплаква на арменският поп.

Абе измамник и убиец, идиот ти срам няма, ли бе кзрод мръсен. Дебелокожа мръсна фад

На Черепа Магнитски даже му е малко! 30 години краде от бедна България, стана милиардер, обаче е толкова алчен, че не му стигна и поиска повече. Поиска да прави държава в държавата, вместо да отиде да си харчи краденото по островите! Магнитски му е малко!

Абе, Череп, какво стана със страшните компромати, които щеше да вадиш за Баце още преди изборите в Април??

https://www.mediapool.bg/mladiyat-peevski-na-razhodka-s-iliya-pavlov-news207634.html Да припомним!

Трябва да му се отнеме българското гражданство и забрана да влиза в България.

Васе, ти си един лъжлив страхливец!

Сега къде са милионите, които Божков е плащал като рекет ?

Сигурен съм, че е "мутра" като Бойко, само че доста по-успешна икономически. Твърди се, че като вкарали Бойко в затвор в Панкрац Чехия, като шофьор от група за автокражби с Иво Карамански, чешките власти предполагали, че колите били за Божков. Още не съм чул и една дума от Бойко срещу Божков. Последният твърдящ, че дал 60 милиона лева подкупи. И разни държавни служители като Шехерезада и Горанов, си купуват/строят имотчета за някой милион лева. При всички положения изпуснати 700 милиона лева данъци, са идеална среда за корупция. От друга страна е прав Божков. Има презумпция за невиновност и по конституция, закони и европейски норми. Някой се води виновен, чак след изнесени доказателства в съда и осъдителна присъда. Така че чисто формално, в момента Божков се води невиновен. Невиновен е израза употребяван в закони и конституция, а не невинен. За: "2 години по-късно срещу него нямало нито едно обвинение от страна на прокуратурата, което да е в съдебна фаза" Еми то е нормално в България. За залятото от държавен язовир село Бисер с 11 починали, делото почна тази година (9 по-късно) и го върнаха. А както прокуратурата се хвали с малоумия, като 300 тома хартия по дело дето внасяли, как ще се движи дело? Кой ще чете това? Кой го е писал? Трябва да се наложи максимум листове на подавано обвинение и да се връща като е повече, плюс екоглоба от заплатите за хартията за всеки лист. Пълна безсмислица. Още повече, че реално се съди по най-тежкото престъпление, а другите влияят на тежестта на присъдата.

Моля не давайте трибуна на такива не само бъларски, но и международни престъпници.

На Бойко защо дават думата? Не че подкрепям Божков.

Бойко не виждам да е с присъда. Ако ти виждаш, моля да предоставиш доказателства в съда.:)

Васко връщай се, че много гадове има за тепане. Само ти единствен заяви, че всички полит м.астии ще им резнеш.. топките. Нито един лидер от другите партии нямаше куража да заплаши мафията с ликвидиране, което показва, че всички са вълчета от едно и също котило, затова само се джавкат, но не се бият, ръфат и пускат кръв.

Ти си живото доказателство, колко безмозъчни са антиваксърите! Ще му станеш тоалетна хартия, като се върне! С език ще го чистиш!

Ми, прав се е чилякът. Те му дали..., не им довърнал и искат да му скълцат мадурите. Айде, де!

В писмото се е подписал като Васил Божков - Черепа или?

Гад Яде кебапчетата не рева ??? а сага било брутално беззаконие.Да се смееш ли или да плачеш??

Жертва си на ,,официалната пропаганда,,!

А ти си жертва на някоя пияна акушерка.