Васил Божков купи Телефонната палата в София

Телефонната палата в София вече има нов собственик - "НГ Пропърти"ЕАД. Бизнесменът Васил Божков е член на Съвета на директорите на дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Васил Божков купи Телефонната палата в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време е за национализация.Всички черепи и тикви в затвора и да се почне на чисто.Еееех,мечти!Прост народ,слаба държава!

Така е .Количествените изменения ,предизвикват качествени изменения.Благата трябва да се разпределят равномерно,както кръвта тече по цялото тяло.Закон на природата е.Ако не се разпределят равномерно тялото боледува т.ес държавата.Сега свръхбогати и много бедни.В нормалните държави,примерно в Англия,строителният бизнес започнат от прадятото,дядото ,бащата ,синът и така се развива.В офисите какъвто компютър има собственикът ,такива имат и служителите.Гледа се елемента на справедливост.Богатство не се трупа чрез ограбване и нищожни заплати.В пътното строителство в страната ни във ф-ми на Божков ,нередовно плащане на заплати и то ниски.Бургаската корабостроителница взета от Божков и съсипана.Румънската е ,била много по зле от бългаската,но я вземат норвежци ,високи заплати и сега е на високо ниво.Примери много.

Българина не е беден, а е богат! Щом ''бедния'' българин всяка година дава на Васил Божков по 320 милиона лева, няма как да го наричаме беден!

не разбрах само как я купи. с ддс ли, или без ддс. щото държавата отдавна е изкупена без ддс.

Недосегаемите мутри изкупиха освен държавата и душите ни, няма кой да ги спре!

Нека "купуват" да "трупат " ...Историята ще се повтори ...Не само Марксиско-ленинското учение го е казало ,но дори и чисто природно-физически закони твърдят ,че :.... "КОГАТА КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ НАТРУПВАНИЯ СТИГНАТ ДО ОПРЕДЕЛЕНО НИВО ...ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ...КАЧЕСТВЕНИ ПРОМЕНИ..." В човешкото общество най-вече ...РЕВОЛЮЦИОННИ, А В ТЕХНИЧЕСКО...ОБИКНОВЕННО ВЗРИВНИ-РАЗРУШИТЕЛНИ КАТО ДА ТИ ГРЪМНЕ БОЙЛЕРА НАПРИМЕР ОТ СВРЪХ ПРЕГРЯВАНЕ. И тогава ще настъпи такъв ..."ЖИВОТ " че 01.02. 1945-та ще изглежда като една обикновенна селска панахида .... ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ...КУПУВАТ ,ПРИВАТИЗИРАТ И КОНЦЕСИОНИРАТ .... СОБСТВЕНОСТТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ПРЕДЦИТЕ ИМ ... И ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ,ЧЕ СЛЕД ТЯХ ОСТАВАТ ....МЛАДИ,ЗДРАВИ ,НО ...ГЛАДНИ ПОКОЛЕНИЯ ... А ГЛАДА ....СЪВЕТВА ...ЛОШИ ПОМИСЛИ ...

Бошкоф, заминавай на много далече. Комунистите идват на власт.

Нема ли други балами да построят нова. Вече има соц инвеститори.

Шменти капели вътре се намира НАЙ-скъпия СУПЕРкомп на България струва няколко милиона$ извършва милиарди операции в секунда и СЪБИР Акато пччела-майка кошера цялата налична инфоррмация за милиони бг граждани и фирми включиттелно инффоормация оотевроатл. паортнъории службиЕК НАТО и после се преппраща на сървъри в МОСКВА

СУПЕРкомпа IВМ струва 2МИЛКИ в зелено и е собственост на Стенмарк-Стоян Марков(дяснаата ръка екс консилиер на Огнян Дойнов) и библиотекаррите от Унишийт

боко тъпото му е дал карт бланш за да купи телефоният палат

....Културното наследство на Булгаристан !

Слава Богу! Ще стискам палци на Васил Божков да си реализира проекта на живота! Важното е, че по-смислено приложение за тази уникална сграда няма. А Божков има и с какво да я напълни. Дано стане.

"...oговарящ на световните стандарти..." ??????? В България на световните стандарти отговаря само киселото мляко!

Голям оптимизъм те тресе ! Да беше казал ... киселото зеле!... зелки , чиста вода и морска сол....

Чета и ме избива на истеричен смях. Дългогодишни интереси, двустепенни ТАЙНИ тръжни процедури, меценатство, черепи... просто не мога да спра...

добре дошъл в българия!

Най-големия крадец и престъпник си откъсна най-голямото парче от българската баница.

комуноидните отрочета си внасяха от "омразния" им Запад разни дреболии, включително и играта "Монополи", на която си играеха на бизнесмени. След 1989г. продължиха играта, но с реалната държавна собственост на гърба за сметка на българския народ.

Какъв паметник на архитектурата може да е това? Стил късен сталински ампир от 1949-та. И какво всъщност ако някой си притежава тази сграда, но е ограничен какво да прави с нея, защото е паметник? Честно казано не виждам голям смисъл, освен за гъделичкане на самочувствието. "Аз притежавам Телефонната палата". Голям праз.

от североизточна България и не си чувал, за т.н. монументална пропаганда.

LeGrandTulup

Заглавие на роман. Е, и?

Само да спомена за простата, мързелива и крадлива комунистическа сган - МУЗЕЙ е едно завдение доста по различно от кварталната кръчма където негодните за нищо комунисти жулят пърцуца менте.

са разкопани с негово съдействие? Колко безценни културни скоеве са унищожени с негово финансиране?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

И за това Цветан Василев е в СЪРБИЯ! Дружката на Русия ТУК на БАЛКАНИТЕ!

За да се е оплитал с управленските ДС черва сега и тогава означава, че е практически техен. Просто актьор в теартъра за отчливане на вниманието от краденето на банката. Да, играе нещастното ченге. Ама парите са заграбени, нали? С държавна подкрепа на 100000%.

Казано.Няма случайни неща,всичко се планува и обмися но собствениците са винаги комунисти,а сегашните изпълняват техните желания. В идеален център изгодна сделка. Вечно ще си тънем в мизерия, е тъка всичко премина в тяхните джобове.

Какво нещо е "Животът" -най-вече у ...нас ! Значи днес Божков си напазари Сградата на бившата Централна поща... Що си спомням ,че в мътните години на в зората на "демократичните промени" ...Стефан Софиянски си хвърли червения партиен билет и напусна Директорският си пост в тази Държавна Институция ... Днес двамата са си ...СВАТОВЕ... Прав е един черничък наш политик ...като казваше ...У нас всички сме си рода...

Някой да се съмнява в правилността на случката с "цвета на нацията"? И има ли някой, дето мисли, че сега е по-малко от преди?

От къде Божков, както и другите "бизнесмени" имат тези средства, като при социализмът е имало уравниловка и те са били от общата средна маса. От къде са техните средства? Кажете бе господа от Дира и не само вие.

От там че с демокрацията идва и възможността, които има акъл да го използва - било то в един или друг акспект. А тези като теб, които нищо не са направили с живота си, докато са живи ще задават риторични въпроси :) Този отговор харесва ли ти?

Тя бе реализирана при Луканов, Павлов и други светли умове.

От червените куфарчета пълни с пенсионния фонд на родителите ни и заработеното от тях.

Но куфарчетата се раздаваха на ,,нашите хора,,,а на бедните лъжите и манипулацийте,,Кой не скача е червен,, невероятно изпълнена постановка която още се играе

И аз я исках... :(

Не го знам и не ме интересува. Сграда, идентичнист на държавата, е няма по-голяма идиотщина. А, бе Българийо, абе нямам думи, до кога, до кага идиоти ще стават собственици на това което не им принадлежи . Явно нова револяция трябва. Сопа.

и.д. директор на Спортния тотализатор разработихме и предложихме на правителството идеята за Държавен Еврофутбол, но нищо не стана, а и.д. директора беше уволнен от жан ???

Ето това е - освободен от ДДС хазарт и гладен народ, който търка ли търка картончета с надежда да се спаси от мозерията, води до най-апетитния имот в центъра на София.

Ще го призная за добър бизнесмен само ако направи следното. В някоя развита държава да започне бизнес с 20-25 000 евро и да постигне поне 10% от това което е постигнал тук.Всичко останало са схеми и далавери на гърба на народа.

Искаш да кажеш ...0,10 % ... т.е на днешното му богатство от над 1 000 000 000 в евро да има официално ...1 000 000.... При честен ,нормален бизнес започнат с капитал от 20 -25 000 евро -това можеш да натрупаш след 20-25-годишна дейност .... Всякакви други "теории" са ОТКРОВЕННА ДАЛАВЕРА И ...ГРАБЕЖ НА ОБЩОНАРОДНО БОГАТСТВО !!!

Да опита в Китай. Ще бъде осъден и екзекутиран по тяхната процедура в рамките на 1 час.

Какво се нервите2 Сигурно забравихте,че така нареченото лицемерно определение"демокрация" замени същностната дума "капитализъм".

Този се сочеше за спасител на антични ценности намерени в България. Да беше друг щяха да го съдят за иманярство и контрабанда.

почитател на черепи ? Знаеш тикво непоръбена, какво е работил т.н. череп по времето на соца ?

Хазартът е нещо гнусно. Такива са и хората, които го популяризират и печелят от него. Мръсните пари не се изпират.

Реално,сградата е купена от всички,които чегъртат картончетата на печално известната "Национална лотария". Да им е честита!

Аз пък си помислих , че е купена от миньор от Перник или от бивш работник от Кремиковци.Играта на монопол но истински продължава.Какво ли още ще купи

си прехвърлят "бащинията".

Пресметнах - по 1950 лв. на квадратен метър...в идеалния център :D Да е честит на софиянци и гостите на столицата новият музей :D :D :D

Телефонната палата ще бъде дом на уникални експонати и колекции в областта на изкуството и световното културно-историческо наследство. Сигурен съм, че там след време ще можем да видим най-добрите образци на световното изкуство, разбира се срещу платен вход.

Като казваш уникални експонати да разбирам ли че ще поставят там Бойко, президента и останалите или...?

Ще отворят музей на черепи.

и Пощата купиха, мамката им чорбаджийска

Разпродажбата на България продължава- по европейски.

Ето! Имало печеливши от талончетата! Даже знам и втори! Дансаджийче с 13 годишен опел!

Квадрат до квадрата.....:)))

Ми да вземе да купи и сградата на народното събрание . И без това 60% от вътрешния пълнеж е на заплата при него

та притежава цяла България и е по богат от Крез.

Просто има акъл в главата, докато ние само си губим времето.

Не, има добри връзки с управляващите държавата през всички властови мандати досега и добър отдел със служители, отговарящи за корумпирането на управляващите държавата през всички властови мандати досега. С една дума - добре успяващ олигарх.

Работи: - "Поставено лице"... назначен от великите "перестройчици" и десетоноемврийски "демократи"...все бивши БКП-тарикати...