Свидетел: Алексей Петров ми поръча да убия Васил Божков

Бившият служител на ДАНС Алексей Петров е поръчал убийството на един от най-богатите българи - Васил Божков. Tова заяви под клетва в съда свидетелят по делото „Октопод” Пламен Устинов.

Обратно в новината

Коментари - Свидетел: Алексей Петров ми поръча да убия Васил Божков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехааа ... значи ДАНС са били изпълнителите на мокри поръчки? Пък матриала си мислеше, че са мутрите.. ц-ц-ц. А тоя, трябва да е "баш мойстора", с 3-4 поръчки наведнъж .. хахаха. Майтапят се нашите хора от славната ни Прокуратура!

В какво се е клел този свидетел като е давал показания? Имах един съученик,който,когато лъжеше, казваше: Ако лъжа,да умре прабаба ми.

Не,че чак толкова лошо щеше да бъдат поизчеткани такива ,като божковци и ганчевци,но ,все пак си е свидетелско показание.

Това някаква нова тенденция ли е - наближат ли избори да прибират Алексей Петров във затвора? Първия път беше ясно, че се изказа срещу банките и го прибраха, но вече почвам да си мисля, че Борисов го втриса от страх!

Брей,ние не знаехме,колко е имало за убиване,ама тоя защо ли не ги е убил?Защо,чак сега проговаря?Уж наемен убиец-пък се стахувал-айде де ние какви филми сме гледали,че едва ли ще му повярваме.

Ама много некадърен тоя Устинов! Толкова много поръчки и нито един уцелен:) Че той и за плашило в бостан не става.

Юнак бре! Направо професионалист! Да му се ненарадваш. Утре, в другиден току виж се сетил за още някоя мокра поръчка. Колко ли ще му платят/обещаят за Цецко? Или не! По-добре за Цецка! Не, не! Фидосова е по-дебела!

този трактор започва да ми става симипатичен, първо гриша ганчев, сега и черепа, какво лошо, аз мога да допълня списъка

Мисля, че ако толкова напред с материала човек, като Алексей Петров, ако е искал да убие някого, вече да го е направил! Отново предизборни сериали и харчене на грушни пари!

Нашият сериал със сигурност ще надмине италианския Октопод, как след 6 години днес ще се сетиш, че са ти поръчали да убиеш някого, когато си човек на реда, та той трябва да бъде съден, за това, а не да е свидетел, да укриеш опит за убийство какво значи в нашия НК. Интересна държава затова хората остават с убеждение, че това е политически процес, не може обществото да не научи истината крайно време е този процес да завърши, справедливо, ако има доказателства за обвиненията срещу А.Петров, е Господа осъдете го, трябва да има справедливост , законност в държавата ни, иначе скоро ще останем 4-5 милиона .

Много лесно ставали тези убийства...

Този Устинов,се изкара,че е специалист в поръчковите убийства.Защо прокуратурата не се занимае малко с него?Хора който логически немогат да мислят,за пари са готови и майка си да продадът.

ТОЯ ВЕЛИК СВИДЕТЕЛ ГО ВИДЯХМЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НА ЗАПИСА ПРИ АДВОКАТИТЕ НА ТРАКТОРА-ПЪЛНА МИЖИТУРКА И СЛАГАЧ. ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАМ ЗА ПАРИ Е ГОТОВ ДА КАЖЕ ЧЕ ПЕТРОВ Е ПОРЪЧАЛ УБИЙСТВОТО И НА БАРАК ОБАМА. СМЕШНИЦИ!

Долината на вълците

Несериозно скалъпени брътвежи. Не стават за доказателства. Стават за опит за омазване, ама и то несериозен.

Странно. Досега при мен никой не е идвал с поръчка да убия някого, а при тоя цели две поръчки. Ми аз да съм на него ще осъдя поръчителя, че ме е помислил за наемен убиец:)

пу никакво достойнство няма този Устинов, а изглежда такъв честен и добър човек.:))) И аз се чудя защо не е подал жалба за обида и клевета. А наистина е странно -и на мен никой нищо не ми е поръчвал?! :)))

на циганин такава мокра поръчка не дава че цялата маала шъ разбере.