"Вашингтон пост": Администрацията на Байдън насърчава Киев за преговори с Москва

В САЩ констатират, че в Европа, Африка и Латинска Америка са загрижени заради забраната на Зеленски да се преговаря с Путин

Обратно в новината

Коментари - "Вашингтон пост": Администрацията на Байдън насърчава Киев за преговори с Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аЛИИ... Къф е тоя образ от снимката... Тва жив човек ли, или некой рептил?! Вижте само какви очи, каква кожа... тва е вегетиращо същество...

САЩ и Европа са изтощени, а Русия още чисти старо оръжие и тренира наемници, престъпници и лентяи на полигона в Украйна. Горката Украйна, такава мафия и престъпност ще настане, че Сомалия репички да яде.

Тия с омотаните мозъци зад океана са намислили пак някоя подлост-я да върнат Украйна на Русия я да чопнат Тайван от Китай.Цялата световна история е пълна с техни мерзости и воини.

Естествено. Искат преговори -защото НАТО губи войната с руснаците.

Искали Украйна да обяви, че ще участва в преговори, за парлама, за да угодяла на западните им партньори, но не искали Украйна да участва в преговори. Американско лицемерие! Вчера гледам впретнали цялата пропагандна машина да обяснява как Украйна едва ли не избила и изгонила руснаците, докато едва удържала (с героични усилия) поредния си град да не падне. Дори не виждат как сами си противоречат!

Ще им даваме милиарди и модерно оръжие, но го насърчаваме за преговори. Нещо не се вързва.

Връзва се идеята, искат Украйда да преговаря, т.е. да протака време докато някой свали Путин от власт. Т.е. даваме оръжия да се пазите, да воювате но позиционно, докато минат 10-тина години и Путин вече слезе от сцената. Щото като гледам само това е реално възможен ход в момента. Втори Афганистан, Сирия, Либия , Ирак...Така и за Русия е добре, войната лекува, ако има неонацисти ще се разбягат по света и обществото ще се изчисти. Но имайки впредвид че хора работили като войници на терен дълги години ще се занимават с завинаги после - в други части на света

Не е ли малко късно ,ами от нея вече нищо не става Украйна е като приластена и изоставена ,много заприличана Авганистан,сега ще гледаме как БАНДЕРОВЦИТЕ ВИСЯТ ПО САМОЛЕТИТЕ от ужас че ще им се иска сметка за РАЗСИПИЯТА

"Администрацията на президента Байдън неофициално насърчава украинските лидери да дадат знак, че са отворени за преговори с Русия и да се откажат от публичния си отказ да се ангажират в мирни преговори ДОКАТО ПРЕЗИДЕНТЪТ Владимир ПУТИН НЕ БЪДЕ ОТСТПАНЕН от ВЛСТ, СТ съобщи вчера в. "Вашингтон пост".Б Дойдохме си на думата. :) Колкото САЩ СМЕНИ РЕЖИМА в Сирия, толкова ЩЕ ГО СМЕНИ и В РУСИЯ. А Украйна е ВТОРА Сирия - ЖЕРТВИ, РУИНИ и БЕЖАНЦИ. БОНУС - СВЕТОВНА енергийна, икономическа и продоволствена КРИЗА.

"2022-11-06 13:51:52 Украйна е минало (нерегистриран) Украйна вече е собственост на САЩ, и ще правят каквото, както и когато им кажат. Може би си бяха въобразили, че оръжията и парите, които получават от САЩ са им подарък??? Не, не са. САЩ не подарява абсолютно нищо. Ще си вземат всичко с лихвите, че и отгоре. Може да ме оплюете, но в момента най-доброто за Украйна е.... ами да премине на страната на Русия. Защото иначе ги следва съдбата на България: Зависимост от САЩ, никакъв суверинитет - няма да имат армия, а американски бази. Очаква ги приватизация на енергетиката, и даването и на американски фирми. Очаква ги заграбване на природните им ресурси и изнасяне на всичко за САЩ.... абе, всичко което се случи в България ще се случи и на тях. Ще им разрушат заводите, ще им убият цялото производство - на техника и суровини. Какво стана с България??? От износител номер едно на стомана - сега къде сме?? Една от най-силните армии в Европа, от която турция се посираше - сега къде сме??? Над 2500 РАБОТЕЩИ завода - сега колко имаме? Произвеждахме кондензатори за СОНИ - сега къде сме? Произвеждахме харддискове, компакт дискове, флопи дискове и т.н. (Завод за запаметяващи устройства - Драгор) - сега там всичко е в руини. Произвеждахме собствени чипове, резистори, транзистори (някой ще каже - крадени. Да, ама ги произвеждахме), сега къде сме? Произвеждахме компютри, телевизори и т.н., а сега?? Произвеждахме дори самолети - напр. "Авиотехника" в Пловдив - сега там какво има??? Е, това чака и Украйна. Ако се продаде на САЩ. А зеления наркоман - той вече изпълни своето на 90%. САЩ ще си го приберат, както направиха с другото си куче - Горбачов. И ето как заради един продажник - страдат милиони." Тя /Украйна/ вече Е купена. Голяма част, над 50 на сто от обработваемата и земя е собственост на монсантовци, каргили маргили и т.н. и газопреносната и мрежа и разграбването на всичко друго предстои. Каква сметка има Западът да съществува такава държава в сърцето на Европа с над 40 милиона население, индустриално развита, богата на природни ресурси, с много обработваема земя, някой задава ли си този въпрос? Никаква.

НЕ е за оплюване истината. Благодаря за анализа.

Да спрат победоносното настъпление на унраинската армия! Кеф !

Кое да спрат?

Да спрат да приемат жестовете на добра воля на руснаците. :))))

Ееее, стига бе, нали са толкова добре, нали напредват и ще си върнат и Крим. Защо са им преговори, няма смисъл, те са шампиони…

Ще бъде отстранен на 35 май!

Войната се проточи... и Западната пропаганда вече взе да се притеснява че лъчезарният образ на Украйна взе да помръква, само че с каквото и да се опитват на Запад да излъскат образа на Украйна той постоянно бива помрачаван от самите украинци;)

Уж за три дни в Киев Ха Ха

"Американците са военолюбци! Искат война до последния украниец!" днес ще бъде сменено с "Американците - страхливци! Путин печели!" :))))) Не, че има значение, тука любовта към путини и омразата към "колективния Запад" е толкова голяма, че каквито и глупости да пишеш ще бъдеш посрещнат радушно, стига да мразиш и обичаш правилните хора. :))))

Квото можаха го могилизираха. Когато излязат наяве реалните жертви на Украйна наглоскасонското гомно и фенчетата му ще спекат доста яко. Изродите пратиха на сигурна гибел хиляди млади украинци заради едното нищо.

Администрацията на Байдън ще бъде осъдена за геноцид срещу еврооейските народи! Администрацията на Байдън знае чудесно,че конфликтът между Киев и Москва е пародия,а не международна война.Това,което прави администрацията на Байдън(цигански произход) е да насърчава въоръжаването на Москва чрез помощ на Киев.Всичкото дарено на Зеленски оръжие е на разположение на Путин.Чрез един евтин трик като "атака-отстъпление-контраатака-контраотстъпление" украинците предават,уж изоставяйки в бягство оръжието на московитите. Администрацията на Байдън подстрекава тази лъжа,чиято цел е създаване на предпоставки за превземане на Европа от руската моско-киевска армия чрез лъжебежанство. Само в Полша има вече над десет милиона руснака!!!! Администрацията на Байдън знае орекрасно,че случващото се е случвало мбогократно вече в историята и на такъв феномен му се вика -"иберско,еврейско нашествие".Администрацията на Байдън е една еврейска змийска мафия,която воюва именно на страната на Путин! ОРЕДСТОИ СВЕТОВЕН ОКОНЧАТЕЛВН СЪД ЗА ЕВРЕИТЕ И НИКОЙ ...АБСОЛЮТНО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЯМА ДА СЕ СПАСИ.ЕВРЕИ И ЦИГАНИ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. Искам,моментално след изборите във вторник,Доналд Дцон Тръмп да започне с прочистване на Съединените Американски Щати,които са под латиноамериканск испано-циганска окупация ! Да живеят Расите! Долу мекезите зомби !

Е резултата от политиките създадени от Кисинджър и Бжежински. Сорос е просто оперативно звено на ЦРУ следващо техните инструкции. Да си помислиш, че Русия е слаба икономика, която от санкциите ще се срине и да пропуснеш развитието и в електронната война и то при положение, че всичките ти професионалисти крещят фактите, си е резултат на пожелателно мислене водено от култова вманиеченост. Америка не е хегемона, който си мислеше, че е. Не може вечно да държиш в страх и подчинение света през спекула и войни. Всичко това е логичен резултат от клептокрацията на военните комплекси на ционистката държава САЩ. Алчността им мина всякакви граници, и резултатите са, че създадоха най-големият си враг в лицето на Китай. Ако бяха по-умни, нямаше да си убият икономиката с аутсорсинг. Са да си ядат чорапите.

Много точно казано, поздравявам ви за поста! Жалко, че сме толкова малка държава и не можем да бъдем съществен фактор в света.

корупцията клептокрацията и аутсорсинга са само върха на айсберга. Нещата са по-дълбоки. През последните сто години имаше относително добре работещ неоколониален модел базиран 3 неща - икономически натиск чрез неизплатими заеми и налагане на американския долар като единствената резервна валута (Световната Банка, Международния Валутен Фонд, надправителствени глобални търговски споразумения), вътрешно политически контрол чрез инсталирани васални правителства, цветни революции (ЦРУ, различни НПО-та, тотален медиен контрол), Американската армия с над 1000 бази по цял свят и непрекъснати военни операции в по-проблемни и енергийно богати райони. И трите неща са зациклили напоследък и авторите на този модел се надяваха че Войната в Украйна ще отпуши и удължи сегашния неоколониален модел. Това което се случва обаче е точно обратното - големи части от Азия, Южна Америка и Африка заеха неутрални, независими позиции без страх от последствия.

интеесен начин за насърчаване към преговори. Оръжията ли насърчват към преговори.

Хахахах айде козяшки тролове дъвчете на байдъня дъртата дъфка....

Зеленски и Путин, насъскани един срещу друг от САЩ.... вместо да седнат да се разберат, единия играе по свирката на новите си господари, а другия - не го слуша главата, и си подпали чергата.... Нищо добро не ги чака и двамата.

Aло анализаторчето поне не се излагай пред толкова много хора а си стои тихо в ъгълчето

Украйна вече е собственост на САЩ, и ще правят каквото, както и когато им кажат. Може би си бяха въобразили, че оръжията и парите, които получават от САЩ са им подарък??? Не, не са. САЩ не подарява абсолютно нищо. Ще си вземат всичко с лихвите, че и отгоре. Може да ме оплюете, но в момента най-доброто за Украйна е.... ами да премине на страната на Русия. Защото иначе ги следва съдбата на България: Зависимост от САЩ, никакъв суверинитет - няма да имат армия, а американски бази. Очаква ги приватизация на енергетиката, и даването и на американски фирми. Очаква ги заграбване на природните им ресурси и изнасяне на всичко за САЩ.... абе, всичко което се случи в България ще се случи и на тях. Ще им разрушат заводите, ще им убият цялото производство - на техника и суровини. Какво стана с България??? От износител номер едно на стомана - сега къде сме?? Една от най-силните армии в Европа, от която турция се посираше - сега къде сме??? Над 2500 РАБОТЕЩИ завода - сега колко имаме? Произвеждахме кондензатори за СОНИ - сега къде сме? Произвеждахме харддискове, компакт дискове, флопи дискове и т.н. (Завод за запаметяващи устройства - Драгор) - сега там всичко е в руини. Произвеждахме собствени чипове, резистори, транзистори (някой ще каже - крадени. Да, ама ги произвеждахме), сега къде сме? Произвеждахме компютри, телевизори и т.н., а сега?? Произвеждахме дори самолети - напр. "Авиотехника" в Пловдив - сега там какво има??? Е, това чака и Украйна. Ако се продаде на САЩ. А зеления наркоман - той вече изпълни своето на 90%. САЩ ще си го приберат, както направиха с другото си куче - Горбачов. И ето как заради един продажник - страдат милиони.

Не се бийте бе хорааа.....чалав,чалав

Байдънците усетиха, че си отиват и смениха плочата в последния момент!

администрация на байгън не си навира носа в чужди конфликти сега нямаше да има война! НЕ НА НЕОФАШИЗМА! НИТО ЕСЕС НИ ПОМАГАТ НИТО ФАЩ.ТЕ НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА КОЯТО НЕ ИСКАМЕ! ЗАЩОООО ЗАЩОТО МАЗНИТЕ ПАРТИЙКИ ГЪРБСДС,ПП,ДПС И БСП ВЗИМАТ ПАРИ ЗА ТОВА ДА ВКАРВАТ БЪЛГАРИТЕ В ЛАЙ.....А.НИКВО ПРАВИТЕЛСТВО С ТЕЗИ ПАРТИИ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА ОСВЕН ВЪЗРАЖДАНЕ.АМАН ОТ НЕОФАШИСТКИТЕ ИМ ЗАКОНИ И САНКЦИИ,ТЕ НИ УБИВАТ!

Значи си признават за насърченията

Аз ко ви казах, Зелю ше фърга бялата кърпа няма къде да ходи.

Предизборен трик, целящ абсолютната манипулация на народа.

Насърчава ги за преговори, като им дава гаубици.

Хахахах - след като умишлено допуснаха Украйна да бъде срината и заробена в ангажименти, блокираха обмена на Европа с евтини и достъпни енергоизточници и задължиха членовете на НАТО да засилят покупките на US оръжие, се заговори за дипломация. При анализа на всяко събитие има принцип - следвайте пътя на парите. Всички нормални знаехме, че този конфликт ще се реши само с дипломация, но защо чак сега се заговори за това????

Късно е вече. Докато не падне нацисткият режим в Киев, няма да има спиране.

Украйна е вътрешен проблем на Русия и трябва да си го решат без да се месят други държави като САЩ които ще подкрепят Украйна до последния украинец.

нещо Русия не може да се справи с този проблем.. ще трябва НАТО да се намеси..ха.ха

оле колко си плитък.... кандидатсвай за награда Дарвин моля те

Материалът е в изпълнение на предизборна поръчка на дълбоката държава в САЩ преди наближаващите избори. Явно далеч не всички американци подкрепят действията на Джо Байдън и сина му Хънтър Байдън в Украйна.

Казано в резюме - САЩ не желаят да се водят преговори и да се прекрати войната, но са загрижени, че това може да е отблъскващо за много народи. Затова предпочитат да си дават вид, че се борят за мир и демокрация.

Дръжки. Трик на демонократите преди изборите. Видяха, че не минава номера с перемогите и са го дават "пацифисти". Ти пикам на демокрацията, щом Обама, който запали войни му дадоха Нобелова награда за Мир, ква демокрация е тва? Няма институция, която тия ционистки подлоги САЩ да не са корумпирали, като се почне с ООН и се свърши с СЗО. А матряла попръцква в екстаз, докато го зануляват.

Злото на Земята от 100 години е обединението на Злото... САЩ! +техните ЕС и други колонии! Терористичната групировка САЩ е Единствената в историята на човечеството,която с Ядрено оръжие уби 300 хиляди цивилни мигновено,и 5 милиона от рак по късно. .... Преди това беше Британия Тази статия е потвърждение на това.

Брех, какъв обрат - до преди 3 дена ни обясняваха от администрацията на Байдън, че ако Украйна не воюва няма да има Украйна, сега се сетили, че от войната до последния жив украинец американските глсоподаватели нямат голяма полза и поради тов ще гласуват за републиканците. Малко късно се сетиха от администрацията на Байдън да призовават за мир! Изборите са в ход вече, а все по-бедните американци гласуват за десни и крайно десни, както става в Европа. Ама лявото у демократите на САЩ го няма никакво след като те от30 години само войни водят по целия свят.

Глупости. Точно обратното, САЩ постоянно нагнетяват обстановката в Украйна и разпалват война без да им пука за нея. Русия си я взима обратно и това е единствен шанс да оцелее.

САЩ нямат интерес войната да спира, но нещата за тях явно вървят на прокси-загуба. Така че "минимизиране на щетите".

т.е. да се разбира "недейте казва никога" защото от устата на Зеленски това се разбира , а американците продължават да си мислят че тия от Кремъл ще играят по някакви правила !

jingiby

Сатър за Мордор...

Само идиот вярва

Братския Хамерикански президен няма никаква полза от спиране на войната.Целта им е да накарат всички тъпанари от бившия соц.лагер да си ПОДААРЯТ руското оръжие на Украйна а те да ПРОДАДАТ техните оръжия на тях.А на най-тъпите като нас продават чертежи за милиарди и тия дето ги избираме се дупят отварят бузки и още чертежи купуват....Баси ние страната на виртуалното искуство ли сме или кво??? :D

Те ще върнат делото за Хънтър Байдън и Украйна Тогава фамилията Байдън и Клинтън ще се сгромолясат

Мисля че просто ще пуснат следващият вариант на вируса. Тя войната за снян на Тръмп започна със ковид вълните.

САЩ правят всичко да Продължат войната,а не да има мир, но.... САЩ се притесняват,че Света вече Провидя че САЩ рушат мира ,затова.... "...искането на американски длъжностни лица не цели тласкане на Украйна към масата за преговори, а е пресметнато усилие да се гарантира, че Киев ще запази подкрепата на други държави, чиито електорати се притесняват, че войната ще се разпалва още дълги години." ....

Проблема на мира в Украйна е че ще направят ревизия на Зеленски и обкръжението му. Но това може стане и сега ако спечелят републиканците. И за да не яде много як пердах пуска тока на ЗАЕЦ, не бомбардира язовирната стена на Херсон и изобщо го кара по-скромно тези дни. Но сигурно ще нападне днес утре да покаже поне на хартия перемога. Не му трябва повече, само телевизионно шоу за спонсора Байдън.

Американски предизборни фашкии.

С ФАШИСТИ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ САМО С ОРЪЖИЕ !!! И ТУК НЕ СТАВА ДУМА САМО ЗА УКРАИНСКИТЕ ФАШАГИ НО И ЗА ТЕХНИТЕ ЯТАЦИ !! БОЙ ДО КРАЯ !!!

сега бори сатанистите в Украйна.

Нещо взеха да дават назад тия пачи САЩ, май ще им се увиди при ядрена война печалбите им ще спихнат за секунда. Украйна не иска МИР, това е основния проблем. Само блещи да и се пращат нови оръжия като че ли някой ѝ е длъжен, а народа мре като мухи и ще гние цяла зима…

Значи , Зеленски да заговори за преговори , за да излъже " загрижената" Европа , че може да има такива и край на войната.И тя , вече с надежда , ще продължи да налива пари и оръжия.Но обнадеждена, видите ли.Само дето ние губим надежда да видим Европа силна и независима.

Дъртака не го интересува Европа. И тересуват го изборите, че да не загуби Сената.

САЩ,лъжи и цинизъм.

Ето отговора на Русия, видео:https://youtu.be/3eEW--XOHF0

Ето отговора на Русия, видео:https://youtu.be/3eEW--XOHF0

Еха,супер..