В Русе търсят помощ за по-чист въздух (Снимки)

Повече от 200 семейства с малки деца и бебета се събраха на протест под наслов “Русе иска да диша“.

Обратно в новината

Коментари - В Русе търсят помощ за по-чист въздух (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕЩО ПО ВЪПРОСА?! ЗАЩО НЕ РЕШИХТЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА РУСЕНЦИ,ДР.НИНОВА?! ТЕ СА ОЩЕ ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ,ПОМНИТЕ ЛИ?!

45-годишен господин от южна България търси запознанство мъж за сериозна връзка и създаване на семейство. Моля, ще отговарям само на сериозни предложения на господа над 45 години! Аз съм артистична натура и за да ви го демонстрирам, си позволявам да пусна на многоуважаемата публика една своя творба от далечната 2006 година. Както виждате, от тогава да сега съм си все същият. Приятно четене! ----------------------------------------------- Стара Загора - градът на талантливите музиканти. (Поради високия интерес към старозагорската музика си позволявам да пусна тази статия преди "градът на живописната архотектура) Автор: Евгени Павлов Здравейте отново. Тази статия ще бъде сравнително кратка, но както винаги съдържателна. След небивалия интерес към статиите ми: "градът на мечтите" и "градът на нощния живот" следва първата статия посветена на Стара Загора, която ще бъде публикувана и в известния седмичник "7 дни Стара Загора" този петък. Естествено първите, които могат да я прочетат сте Вие - посетителите на най-четените клубове на dir.bg. Стара Загора е единственият град, който е дарил на България и света двете най-големи знаменитости от музикалния свят. Това са по-фолк творците: дивата на българската музикална арена Мария и поп-фолк кралицата Анелия. Както е известно те са продуцирани от "Пайнер Мюзик" - музикална компания, в която старозагорските инвеститори "Аданис Ко" и "Верея Мюзик" са с повече от 98% участие. Това автоматично превръща музикалната компания в собственост на Стара Загора. Както вече споменахме не случайно в Стара Загора се строи първия по рода си "Планета Пайнер Клуб" на три етажа с вместимост 13 000 души. Изпълнителите Мария и Анерия радват сърцето на българите и европейците от доста време. Те са родом от Стара Загора и са носители на културното наследство на древния град. Ако проследим внимателно тяхното индивидуално звучене можем да намерим много общи неща със древните римски мотиви от самото създаване на стария град. Просизходът на поп-фолк творците, които посочихме е с доказани старозагорски корени и е от прабългарски етнос. Този факт характеризира неотразимата красота в тяхната външност. По последни данни дори Лили Иванова има старозагорски корени свързани с рода на баща и. Други дейци на изкуството свързани със Стара Загора са: Михаела Минева, Станко Георгиев, Стамат Павлов, Рашид Заимов, Севджан Орхан, Сергей Павлович и Кеворк Кеворкян. Поради непрестанния емигрантски поток от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Шумен, Враца, Лом и Кърджали се очаква в стария град да се заселят още много музикални величия, което ще превърне Стара Загора в абсолютния монополист на българската музикална сцена. Благодаря за вниманието! Очаквайте скоро четвъртата моя статия посветена на Стара Загора, която ще се казва, "градът на живописната архитектура"! Тя ще бъде публикувана и в останалите старозагорски ежедневници, които се четат от 40% от българското население.

Защо ми изтривате мнението? Уважавайте хората с нетрадиционна сексуална ориентация, като моя милост. Търся си мъж!

Е какво искат тези незадоволени жени? Незадоволени защото вечно искат нещо от някого - от баща си, от мъжа си, от шефа си, от държавата, от ... Направени са куп експертизи - от частни агенции, от БАН, от държавни лаборатории и и никой досега не е открил нищо. Което значи, че те умишлено и целенасочено се заяждат с частния бизнес, който между другото покрива високите екологични европейски стандарти. Та е крайно време да им се повдигнат искове за тяхната дяволия

Личи си, че способността за мислене не е най-силната черта на евролибералите.

когато човек има бизнес задължително спазва норми за екология и етика.При вас драги ми господине освен обноски липсват и първите 7 години. представям си ако имате работници как се отнасяте с тях и споменавате майка им .... Твоят висок стандарт е да тровиш хората с мръсен въздух и да не им плащаш здравни осигуровки !!! Боклуци като теб на съд и затвор!!!

Привет от най-замърсеният град на Европа - гр.Гълъбово.След няколко годишната терапия на доктор Ковачки в града преобладават болните старци и рояци бездомни цигани...Дано в гр.Русе имат по-сериозен отзвук исканията и се вземат някакви мерки.

При демократизма няма чистота.

Административните актове падат в съда сещате се защо... Дори да глобят в мартен заводчето нищо. Русии успех

Двустъпковата. ...на петиция точка Ком от днес.

Еййй колко спецЯлисти се извървяха в това Русе и пак не разбраха кой ги омирисва на бакелит? То БАН ли не беше то някакви австрийци - резултат нула.... Явно работата понамирсва на саботаж от гражданите на русенския въздух!

Оправете днес бг бе

епа да ги закопат у метро като у софето! и там да дишат да дишат да дишат... и скоро вече нема да дишат....

Къде продават тези противогази?

Русе от умиращ до няколко години ще е призрачен, можеш да си купиш апартамент по центъра на по ниски цени от Сирия, '' ама за ко тий''.

с лека ръка българската Виена. Сливо Поле да си сади зеленчуците.....на Русе другите занаяти:))

Въздухът е добър, русенци миришат.

Е, що е тази самодейност? Закрихте ли Комитета за защита на Русе? Сега нещата са сигурно по-зле?

Някога от този въздух се започна.Нешка няма грешка! Куклен се оказа чист и конкурира даже Марково!

това е демоде!

Бях на протеста, по скоро на бар Европа на площада! Нямаше и 50 човека. Събраха се за снимката и толкоз. Стига сте рекетирали индустрията!!!!

Абе нали Испанци мират замърсяването Дистанционно. Да не са ги пратили по Рила и Радопите

Вярно, че съм рядко в Русе, но все е в събота и неделя. И не ми мирише. Намирисва ми повече на пропаганда и далавера с/срещу нещо в полза на друго.

Абсолютно в правилната посока мислиш !!! Трябва да бъдат съдени хората които предизвикват тези психози на база на недоказани твърдения !!!

в тия години всички заводи бяха в града.П.Караминчев,Г.Генов,Печатни платки,Г.Димитров,Жити....не съм усещал кофти въздух дори и на Стъклената будка:)))

..да попиша още. Вероятно мирише, но как пък все Монтюпе е в новините? Сякаш няма други предприятия. Може и да замърсяват - но нека се каже и покаже и докаже.

БЪЛГАРИН СЪМ..до мозъка на костите си!!! Представяте ли си, някой българска фабрика/завод, да замърсява от има няма "само" 50-60г. град в съседна държава?!!? Мислите ли, че тази държава, ще си "затваря" очите ..ТОЛКОВА ГОДИНИ???!! В същото време..т.н. "ЕВРОПА"..ни търси за всяко нещо кусурите?!! Ако ние имахме такъв завод/фабрика..ЕВРОПА-та, отдавна да се погрижила..НАДЛЕЖНО,ПО ЗАКОН,ПО ЕВРОПЕЙСКОМУ..ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕН!!! БЪЛГАРИН СЪМ...НО НЯМАМЕ ДЪРЖАВНИЦИ, ДА ДЪРЖАТ НА БЪЛГАРСКОТО!

ами заведете дело срещу смотаната дързжва за 500 млн. евра

деер

Нали искахте ЕС? На ви демокрация! Проверете за какво си харчата парите в посолството на САЩ, щом руснаците са единствените експлоатори! След време ще разберете, че от най-малкото зло, вместо да си изберем добрето, сме избрали най-лошото зло! Сега познайте кой построи американска водородна бомба в България!??? ....ЕС!!! Къде? На руска частна територия в ...... Честито на печелившите. Къде сте , бе, протестъри? Будилникът ли не е звъннал още?

деер

И да цъкате минуси фактите са си факти!

Айде стига сте мрънкали де, не свикнахте ли вече!

това битото дете в детската градина директорката и уцхителката жеднага да бадат уволнени. какви са тия учители. щяла да съди родителите. ами това дете как ще се удари така. вън гадини долни. ше ида ще ги избия.

Това "правителство" няма как да реши каквото и да е.То се е надупило здраво.

Невероятно но факт -русенци са още живи и дори искат да дишат .Толкова години кой не ги трови и с какво ли не и...соца се затри но и новите господари пак ги тровят за да запазят традицията.

Прецедента е зает с хуйдожествената гимнастика, не го закачайте, моля

Какеее, ама, нали от "Прецедента" нищо не зависи, ма! Или, както ти е удобно го изплозваш, гномче нещастно! Гнусна твар, подмолна!

И ние искаме чист въздух!!! ...но си плащаме за "Лудогорец"

а недей плака като вдовица за к.р. "Диамант" не работи от 20 г. ....Антибиотици не ви тровят... Добре че беше Домусчиев да ви направи съвременен стадион с елитен отбор да има къде да се кефите.