ВАС разпореди запечатване на хотела на Арабаджиеви за седмица

Според съда мярката е необходима, за да се защити държавният бюджет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

списък на всички хора, които са получавали пари, за да ги прикриват. За 25 години, няма да е къс.

Нещо не ми става ясно как ''ще защитят'' бюджета като го затворят за седмица хотела?? Може би им трябва толкова на нападжиите да си договорят рекета?????защото тия от нап и ъсда въобще не ги е еня за бюджета а гледат собствените си джобове..

Има нещо, което не ми се струва много читаво при Вълчо и Маринка. Дори и да не са им много наред кинтите, чак да се задържа детето им като голям престъпник и да се запечатва работещ обект, защото ги няма е бруталност, която не намира много основание в справедливостта. Има някаква рекетьорска крайност при нападжиите, сякаш те самите са света вода неотпита. Ние сме обречени да водим живот втора ръка, докато ония като Баневи полудяха. Струва ми се, че Вълчо и Маринка може нещо да имат политически грях към някои от силните на деня. Но знае ли човек къде се крие засмърдялото животно?

Обекта е с касови апарати, които не са лицензирани и свързани с НАП. Чукат 20% ддс, което отива в джоба, отделно това води до отчитане на по-ниски приходи, съответно си спестяват и данък печалба. Лятно време за същото затварят заведения по морето. А и по всяко друго време. Що се отнася до сина им, изпразнил е едни 2 млн. от сметките им. Сигурно е искал да ги дари на сираци, а? Пъшнолетен и е съвсем наясно какво е вършил.

Ами то и от големите вериги пише СЛУЖЕБЕН а не Фискален бон ама там май всичко е ''лицензирано''....

Ния данчни са само да съсипват бизнеса в Блгария Че укриват доходи укриват ами заставете ги да си водят счетоводство както трябва Данъчните налагат големи глоби на малки фирми а на големите не могат да ги заставят да работят както трябва.

Нема да се плашите. Майчето се е заела с местата за задържане и скоро всички заподозрени ще чакат следствените действия в седем звездния „Бурж ал Араб”.

А Брендо какво казва ?

не ги издирва! Издирват се само милионите които се дължат за рушвет...и всичко ще се размине.

БСП държи Съда и всячески спасява олигарсите си, но този път ще ядат дървото и го знаят

ВАС остави в сила заповедта на НАП за запечатване на хотел "Маринела Интересното е че един несвързан с НАП фискален апарат, води до запечатването на този може би най-голям хотел в България,като остава на улицата стотици служитеи и работници,както и това,че държавата ще загуби много повече данъци от затварянето на хотела