ВАС отсече: В овцефермата на Ана от Болярово не е имало чума

През лятото на 2018 г., когато бяха избити хиляди овце и кози в Странджа, тя не допусна екипи на БАБХ да умъртвят стадото й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ветеринарно медицинска служба е хранилка на всички партии още преди създаването на БАБХ.Там са от една партия-своята и никой не може се справи тази крадлива и доходоносна държавна структура .

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Работа, работа, работа...

И какво от това като никой няма да и върне нервите, времето, несгодите от гербераските действия???? А онези дето от страх им се подложиха да пият по една студена вода и да се радват на мангизите дето им дадоха и които може би ще се наложи ние да връщаме на ЕС...

НЕ САМО....БЪЛГАРСКИТЕ ФЕРМЕРИ СА МЕЖДУ ЧУКА И НАКОВАЛНЯТА ОТ ЕДНА СТРАНА АМЕРИКАНСКИ ГМО СОРТОВИ СЕМЕНА И ГМО-МЕСТНИ ПРОДУКТИ.... МОНОПОЛ А ОТ ДРУГАПОДОБНИ ЗАРАЗЯВАНИЯ....... НА ДОБИТЪКА И МАСОВОНО УМЪРТВАВАНЕ ПОД ЗОРКОТО ОКО НА ДПС-АГЕНТИТЕ... ТА ТЕ СА ПЛОД НА ДЕЙНОСТ ОТ НАША"добронамерена съседка" КОЯТО ИСКА ДА ВНАСЯ БОКЛУЦИТЕ СИ...

Браво на жената, че е имала смелостта и дързостта да се опълчи срещу произвола и най-вече да го отстои !!!

ПРОДЪЛЖАВА ТОВА НЕКАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ И БЕЗЗАКОНИЕ!? СЕГА ВСИЧКИ ПОТЪРПЕВШИ ЧИИТО ЖИВОТНИ СА БИЛИ УБИТИ... ДА БЪДАТ КОМПЕНСИРАНИ ОТ ДЪРЖАВАТА.... ВКЛ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ........! ....

А дали някой даде толкова здрави животни на животновъдите, колкото им избиха? Или това си беше опит за затриване на местните издръжливи на нашите условия породи и замяната им с прехвалени и болнави такива?

измамата е в основата на не0либералните режими престъпленията на БАБХ и МЗХГ обслужваха няколко враждебни на България чужди интереси : Между тях : - лишаване от поминък на хиляди семейства в невралгичен граничен район и неговото обезлюдяване с оглед улесняване на операции на наша земя от геостратегията Дъга на нестабилността - разчистване на пазарни ниши с непазарни средства, ползвайки репресивната мощ на държавата срещу гражданите - ХЕРОИНя Мустафа даже имаше възможността да блесне като търговски пътник на ГМО говеждо внос от Империята https://www.24chasa.bg/novini/article/8171498 ....

Крадливата, мазна, комунделска банкянска свиня УБИ ДРЕБРНИЯ ЖИВОТНОВЪД С ЛИЧНО СТОПАНСТВО! По същия начин изтрепаха стотици хиляди свине само и само да уреди котараците да внасят безпрепятствено месо отвън! ДЕБЕЛИЯТ ТОЛУП ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЕСЕН!

Скоро, както го нарече Толупа, ще се измъкне от всичко. Като спрат медиите да говорят за него и ще го забравиш, както всички бивши министри. Всичко е сценарий, случайни работи няма.

Забелязвам, че основен разпространител на истерии, които стресират обществото са медиите. То бяха репортажи по тв, то беше чудо. Разбира се ,че това са поръчкови истерии. Същият сценарии ни разиграха и с "проблема РСМ", а в същото време са маскирали огромните кражби от МО, както и огромните злоупотреби с продажби на паспорти. Но, думата ми е за медиите. Хора, аз мисля, че политическите партии трябва да подходят много отговорно към предизборните си обещания, които да имат опция и за справяне с проблема ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

Когато чиновник ти каже да скачаш в кладенец,ако не скочиш си престъпник,а той си е изработил бонус.ха-ха-ха!

И ся кво? Що ручахме жабетата?

То акълът расте, когато се ручат живи жабета, тази е целта на занятието. Това е образно казано, но Биологично Обединяващият Ген -БОГ, така си извършва репликирането (българския ген) на своя образ и подобие.

Еб....х тая тъпотия. Как така съд реши дали има болест? Не трябва ли това да го кажат доктори? Има един приятел на който му открих рак. Да дойде съда и му го закрие тоя рак.

Истините за клиентелистите на гербавите започнаха да излизат

Некадърни и безскрупулни ,но пък амбициозни, крадци и чуждопоклонници управляваха България. Дано да влязат в панделата и да си платят, като им вземат всичко, което завлякоха

БАБХ,са главния рекетьор на земеделските производители под ръководството на герб и тиквата.

Нали западняците ЕС ни кара да унищожаваме всичко -селско стопанство и промишленост вече 20 години

Крайно време е експертите да вземат връх в тази държава и да се слуша само тяхното становище. Експертното становище е че чума има, експертизите показват наличието на чумен бацил и следователно стадото подлежи на унишожение, а Ана дължи компенсации за излагане на животновъдството в риск. Не виждам какво значение имат значението на овчарката плюс ентусиасти при наличието на експертно становище за наличие на чума. Крайно време е съответните действия да бъдат предприети и заповедта на ветеринарните власти да се приведе в изпълнение. Правовата държава и върховенството на закона следва да са возещи в нашето общество

" Експертно решение"!!! Кое му е толкова експертното? Не ви ли идва наум, че резултатите могат да се манипулират, протоколите могат да бъдат с невярно съдържание, т. е. фалшиви. В нашата държава такива експерти под път и над път. Сега да се направи пълно разследване на случилото се през 2018г. и виновните за този цирк да отговарят за това. Нанесени са големи материални и морални щети не само на населението, но и на държавата. Виновниците са известни, покриха ги съвсем умишлено заедно с цялата им схема.

Илчовски простичко обясни схемичката - унищожава се производството у нас, остават само фермите на правилите хора - на герберастите. Освен това ако някой реши да внесе от чужбина месо, на границата веднага му се открива я салмонела, я нещо друго и се унищожава. Така отказват мераклиите за внос. Остават само производителите и вносителите герберасти. За това имаме некачествена и скъпа храна.

"... да падне забраната за износ на живи животни..." Като ги избиеш какво точно ще изнасяш? Даже мъртви няма да има за износ.

Изроди избиха животните от алчност.

Целта бе една - да се унищожи българското производство! Не защото САЩ или ЕС или Русия така наредили или казали, А защото тогава потреблението ще се задоволява изцяло чрез внос на месо от "правилните" фирми, свързани с МАФИЯТА, трупайки огромни печалби за сметка на българския народ!

Какви САЩ бе, те са голям производител на телешко, а тук то не се търси много. Русия сама си наложи санкции и не изнася за ЕС. Гербеастите го направиха, за да се продават само техните месо, млеко и яйца.

"ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ " чрез хуманен геноцид и парадоксът с изтребването овцете и козите в Странджа, прасетата, птиците ...ХУМАННО

Само в Странджа ли, в цялата страна !