Трета бомба за автомивката на Полковника

Взривно устройство е избухнало в двора на автомивка "Рийс" във варненския квартал “Владиславово” около 1.15 часа миналата нощ. Това е третата бомба, избухнала в обекта, собственост на 55-годишния Руси Динков, известен с прозвището Полковника.

Обратно в новината

Коментари - Трета бомба за автомивката на Полковника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се изгонят сегашните Висш съдебен съвет и Апелативния съд,избрани от Първо и Гейо!Иначе в тази страна ще има винаги престъпност и то ненаказана!

Моите уважения към варненци, но ще си позволя един съвет към тях. Всички обикновенни жители на Варна, изнасяйте се от там. От хотелиери, бизнесмени и др. не чакайте да създадат условия за спокоен живот. Едно е да си богат, а друго е да живееш мъдро!

Съгласен съм с d относно тово,че този сайт губи значението си!Сипят се само псувни и ругателства срещу които операторът е безпомощен и само мига на парцали!Освен това служи само за изразяване на злоба-към правителството,към световните сили и техните мерки срещу тероризма,към определени политици на ГЕРб и всичко това организирано от БСП!

да се чете доти(не дото)...,спецялисти по взривове. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

всички дето пишете тука у саито сте едни мързели,лентяи,бикоборци и лежaчи които само интриги ги вълнуват и пишат глупости които са абсол.безмислени

а ти какво правиш тука?

И като всички знаят кой е виновен защо нищо не се прави по въпроса? Алооо, ГЕРБ, така печелят комунистите, от безразличието на управляващите.

мечо толкова ли си тлъст че си се кръстил мечо брее...вампирчооо

Споко бе, чиляци! Бат Бойко и аверчето му Цецо ще въдворят ред в хубавата ни морска столица.

А някога какъв град беше Варна. Сега е разхвърлян, строителство навсякъде, магазините повече от хората, центъра е невъзможен за живот, няма паркоместа, няма тротоари, няма паркинги. Извън центъра става все по-малко подреден. Все по претъпкан. И най вече тоя ТИМ. Струва ми се , че нищо вече във Варна не се прави за хората живеещи там.

Нищо необичайно ТИМ работи нормално на териториятя на техния град.

Това е терористичен акт на Алкайда. Американците ни предупредиха. Спешно ни е нужен американски ракетен щит за 400 млн.

варна....

какво Варна?

Хубави хора. Само дето не случиха с ТИМ

Човека иска да каже, че щом е Варна какво се чудим. Нали само там има престъпност. Ами хубаво като във Варна са ТИМ и някой хора са много навътре в нещата, да вземат да ме ограмотят и да ми напишат районното разределение на групировките в цялата страна в %.