Борисов уволни областната управа на Варна

Цялото областно ръководство на Варна е уволнено. Премиерът Бойко Борисов е освободил губернатора Данчо Симеонов, както и заместниците му Славчо Славов и Николай Няголов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов уволни областната управа на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДЯ СЕ,КАК ТОЯ ДЪРТ КОЗЕЛ-БАЗИТОВ/ЩЕ СЕ ОПРАВЯ С ЕВРОПРОЕКТИ,КАТО ДОСЕГА НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ.А ЧЕ Е НАГЛЕЦ И ВЗЕМА ПАРИ ЗА ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ГО ЗНАЕМ.ПЪК И КАКЪВ ГЕРБАДЖИЯ Е,ЧУДО.ДА ВЗЕМЕМ ДА НАПУСКАМЕ ВЕЧЕ РЕДИЦИТЕ НА ГЕРБ-ВАРНА.

борисов,от сарзе ти се моля,ела и изхварли всички от обстината вав враза_затриха града!некадарни,но изклъчително нагли!осте утре ела! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О, ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА НЕВИННИ?кОЙ ПРОДАВАШЕ ОСЕНОВСКА ЗЕМЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ НА ПРИБЛИЖЕНИ,АПАРТАМЕНТИ И ДРУГИ БЛАГИНИ.ВАРНА НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ГРАД И ВСИЧКО СЕ РАЗЧУВА.

еми като раздава ей така за разкош апартаменти на прибижени и протежета , пък и кой знае още какво има

А аз мразя глупавите, неграмотните и лудитемаксове! Вземи малко се образовай! Агенция Митници няма нищо общо с МВР ! Гранична полиция е към МВР, но те не са митничари !

де да имаше смелостта и доблестта боко да се самоуволни за несправяне с работата си?

А Станишко какво трябва да направи, за скандала в Австрия, където дал едни пари(от бюжета )на един лобист, на тоз дето клати гората, а той върнал част от тях на жената от която Сергей се хвали че има дъщеря?

Нещо ? ...или отново - нищо ? ------------- А такованка - с Кирчо и тим(урк)уфсити ко стаа я, бате Бобчо ?!

Голяма драма, кадрите на военното контраразузнаване биват подменяни с обикновени политкомисари.

Само ВКР и милицията, само данчо и славчо. Добре си поживяха. Сега да видим славчо къде ще се намести. Той е като дялан камък. Сигурен съм, че няма да е кмет на родното си село. Трябва само да се обади на ДПС.

юли

В духа на добрите традиции би трябвало да се благодари за добрата работа в продължение на три години, и един банкет би решил всичко. Ако имаше проблем с "губернатора". А сега се получава ... не бил доволен от тригодишната работа на "губернатора" /има ли такова животно в БГ?/. Абе, земи увОлни "тая" /PR-ката на МВР-то/ дека се изказа неподготвена вчера по телевизоро. Нема да сгрЕшиш.

данчо някои ти е спретнал интрига.