Крадци не успяха да оберат банка

Неуспешен опит за банков обир бе извършен в сряда вечерта във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Крадци не успяха да оберат банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мани, мани, каквато полицията, такива и обирджиите, само пропуснаха да споменат, че престъпниците са направили опит за обир под съпродвод на песента "Нашата полиция ни пази".

тука па не обират банки в германия ..аз живея в германия ...познахте ли ме бре ..здравеитие пичовие... нема никва преступност тука а вазе че ви оберат докато спите бре и циганите ше ви оберат дорде спите бре..опраяите се.

доообре поузнахте ...ти си много известен в германия :д

ша ти подам нещо чесно ти каазвам....глеи да не те оберат и тебе .келеш..

много са напреднали в Германия! Гледай, и в лудниците им има интернет!

не са я обралии ли ?еми като са смотлиовци..

Некадърници

Не се изненадвам. Ние и банки не можем да обираме като хората.

Може да спрат кражбите по банките ако нашите банки направят двоини врати както гръцките банки са направили - идете в Солун и вижте (това струва пари но веднаж се харчат.) Чиста работа.

Защо не сложат сензори, които да улавят дали това, което влиза притежава лице или е закачулено - и тогава автоматично да се заключват вратите. Щом търсачката гугъл може да разпознава дали една картинка е снимка на лице и да сортира изображения - защо една проста програмка да не може? Абе това, охранителните фирми тъпи ли са???

N. S.

Излиза да са тъпи. Технологии по въпроса има колкото си щеш, само да имаш желание да спреш обирите. Знаеш, има фотоапарати.........ако се засмееш - щракат, ако си начумерен - не щракат. Защо да няма технологии, като споменатите от теб.

обикновенния гражданин Цв.Цв ще ги хване, споко

Банките се грабят само от много закъсали хора или истински престъпници... За съжаление тях ги хващат доста бързо. "Държавните" престъпници, тези които полицията ги пази, обират трезори с граждански пари и никога, ама НИКОГА не ги хващат!

Охранителите на подобни учреждения трябва да са въорежени са автоматично оръжие с пълнител от минимум 30 патрона .Но за сметка на това с новите промени в закона за оръжията на 90% от охранителите бе отнето личното оръжие. Това е то демокрация , но не като в САЩ .

Генерале, като даваш Чичо Сам за пример, кажи къде в САЩ си видял охранители в банка да са с автоматично оръжие?

да бе милушев, точно така, с автоматични оръжя, направи им и картечни гнезда па им и раздаи и бракувани армеиски гаубици. те тогаз какъв мир и тишина ще настане ...

престьпницете са се сврели в миша дупка и не смеят да се покажат-нашата полиция ни пази

Бойко ще хване бандюгите!

цяла година обири само в дск. не мога да си обясна защо??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

варненците огладняха здраво.така е то-парите от имотите свършиха....

не бе,просто в дълбоката софииска провинция изредихме банките и малко по морето да пошаваме,че лятото много туристи,селяни от провинцията и ченгета

хахаха посвършиха лесните кинти,посвършихаааа......ама вас и за обири не ви бива,то акъл и за това се иска хахахаха.то не е като да продаваш ниви и съборетини по селата около варната:):):)

я се скрии бе морски варненец ,и се научете да говорите първо и тогава ми говори..

така, така... Голяма държава е БГ, даже местен шовинизъм си имаме... Поздравления!

Гледайки БГ телевизия оставам с впечатление, че НИКОЙ софиянец не говори български. Но вероятно греша ;-)