Варна на бунт срещу Covid ограниченията: Хиляди блокираха центъра (снимки)

Нова вълна от безработица - от това се опасяват работещите в сектора, които са над половин милион души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер, само това е начина, така ще се вдигнат зверските ограничения, които ни мачкат всеки ден

Путки сте и мръсни подлоги, защо не излязохте при предишното затваряне, а ве помяри.

Нагледно доказателство колко е изпростял българинът.

Гледам от вчера мачканите сте със 109 по-малко

Преброяване на идиотите. Нито една интелигентна физиономия няма на снимките, само селяндури и простаци

Браво! Това трябва да стане в цялата страна и не само от заведенията! Гражданско неподчинение! А управляващите могат да си затягат само задниците за да не ходят до голяма нужда,! Новите управляващи отново предлагат от същото, което гледаме години две почти вече!

Искали да ги обезпечат до 100 процента заетост .. абе ей смешки и преди ковид не бяхте на 100% заетост

Да бяхте спазвали ограниченията и препоръките ! Сега като в останалите нормални държави, бачкате, на сигурно обаче, с предпазни мерки !

Вдигайте се на масови стачки. Следващите за инжектиране ще са децата. Да спрем ФАШИСТИТЕ.

Ма тия безсмъртни що не разпишат , че няма да търсят мед помощ, кат ги тръшне “китайската кашлица” и, че ще обезпечат финансово лението на контактните си лица, като ги изпозаразят, пък нека са “свободни”. В смъртта. Примати.

Браво на варненци! Там хората не са роби и меки китки като софиянци. Напълно ги подкрепям.

Ваксина или една декларацийка, за заплащане на евентуално лечение в болницата и да се избира.. Може да пуснат и болници за неваксинирани с повечко легла (по стълбите и коридорите).

Да махнат ограниченията ... 50 000 умрели, 3% по малка безработица ... ще вкарваме авганистанци да работят ... и без това Българите са мързеливци .. .

Тъпак!

Ко речи? По морето няма мерки. Няма допълнителни разходи. Масите са наблъскани една до друга, персоналът без маски изчезва при проверки. Пуши се на закрито, прибират си бакшиши, направо от рестото, без да те питат. Да затварят, не ми пука. А хотелите в Албена по програмата за приемане на ученици получиха по 100 лв на дете. Персоналът им ме слага маска, нямат гелове. И на всичкото отгоре за 6 ДЕНА един път не влизат да чистят, щото децата не са истински клиенти. Ама получиха истински пари за тях, нали???

Браво!!! Мунчо и компания ни съсипват. ОСТАВКА!!!

Вчера Алибагенов каза че ако въведат ограниченията щели да съкратят 800 090 човека. Тези днеска че в бранша работят 500 000 човека. А като погледнеш отчетите на НАП за миналото лято при неработещи заведения няма намаление на приходите от данъци.

Варна не е България,че те да решават какво да се прави със не-ваксинираните,и кое да работи,и кое не,да пращат Жандармерията и да ги разчисти,ако се наложи и да се опотрежи сила срещу Младежкото Герб,интересно,защо когато Тиквун управляваше си мълчаха като мишки,ами сега се сетиха да протестират а????Защото са всичкоите от Герб,

Радев е същата Путка като Бойко Борисов. Щял да ваксинира народа с помощта на бандата си. Президент ли ? Махайте го тоя Мунчо. Крие черната кутия над 2 месеца, защото знае за приятелския огън.

Крайно време е да се остави на природата да си свърши работата. Който оцелее - оцелее! Ясно е, че простотията е по-силна от смъртта в нашата държава!

Радев, каквото пося, това ще пожънеш! Гледаш ли снимките, Радев! Хайде сега иди и им обяснявай. Внимавай с рейтинга...

Мдааа много брутално намирисва на политически протест искат си тиквата хората и това е той ги затваря, нищо не правят, а сега още не са ги затворили и излязоха. Смешни сте.

Мисля, че всичко безболезнено може да бъде решено по схемата маси за пушачи и маси за непушачи, съответно табелки маса за ваксинирани и маса за неваксинирани. Схемата си работи безпроблемно вече десетилетие, така че не виждам проблем защо да не бъде мултиплицирана.

на майкати в меката п..тка , тъпак такъв

И каква е логиката, след като "ваксината" евентуално може да те накара да го прекараш по-лесно, но не те спира от това да заразяваш другите? М А Л О У М Н И Ц И

Да искат оставката на Кунчев и това е

То това правителство на "промяната" май поголовно не се справя, а пък временният министър председател се фука че всичко било по мед и масло. ДА ама НЕ.

Ритмично и спокойно,поехме "нагоре по лай-яната река ,без гребла".Но след не продължителен интервал от време, ще грабнем греблата и устремно и с небивал ентусиазъм за загребем по съща река и в същата посока.Е, след това ще има вайкане и кършене на ръце,но ние сме корифеи в тази насока=Българска класика ,в която основна роля играе българският лумпен -гербаджия ,който вярва ,че е вълхът на еволюцията и дава оценки на специалисти от своето битностно ниво."Ба ,они учените дака ,че ми го рекат на менека, язека дека знам ,по-добре от них"

И как това ще помогне за наплива в болниците?

На тия селяндури даже и плакатчетата са им с граматически грешки. Толкоз си могат.

Ами например може да не умреш. А и да се заразиш е доста по-трудно

Какво общо има радев ако протеста не е политически.

Скрий се бе тъпунгер!

Като има ограничения за заетост Хунтата на Радев да плаща пари. Не да ги лапа. Румен Радев е осигурил 120 милиона за pcr тестове на децата за година напред. Пълен Фашист.

За някои неща изглеждат прави Защо да няма задължаване на държавните служители да се ваксинират? Всички работещи с хора Учители По гишетата Контролни органи Всеки който има някакъв досег с тебе И ако не се ваксинират всички те, нагоре по веригата да има смъкване на заплатите

Чай да ти обясня като за малоумен.. Като го прекараш по-леко няма да влезеш в болница, болниците няма да са претъпкани, хората няма да умират заради липса на легла и доктори Капиш?

Подкрепяме ви!Опитват се да наложат ваксина,която не пази от пренасяне на вируса и боледуване,така са им казали от ЕС,ще фалират бизнеси с данъците от които,купиха въпросните ваксини.Като стане криза и невиждана инфлация тези,които искат въпросния сертификат,пак ще ревнат

Половината от тези смешници не ги осигуряват " работодателите" им, другата са осигурени на 4 часа раб. време, а всички СА на минимална забрана, но ТЕ не стачкуват срещу "работодателите", а срещу Кромид мерките. Пълни ИДИОТИ. Техните т.н. работодатели пък внасят данък от 0 лева, тъй като все са на загуба, но не спират да ревът за помощи. Най-добре е данъчните да ги ошамарят тези идиоти.

респект подкрепа от всякъде, човек трябва да защити хляба си! стига експерименти, не сме говеда да ни бодат когато си решат!!!!

аз виждам стотина сезонни работници за които летния сезон приключва ей го утре 1 септември и си търсят виновник

Какви са тези дебелаци? Срам. Без маски. Простаци.

Да бяха толкова активни, когато т.лупа ги затвори. Да го бяха информирали, че "наемът е 100". Да му бяха благодарили са смехотворно ниско ддс сътворено само за тях.

за тия неблагодарници.

Точно щото са роби са изкарани на протест под строй. Знаеш ли как се работи там? Да ри разкажа, щото аз знам- по 12 лв на ден в курортите, смени от 16-18 часа на ден, без транспорта до там, с автобус смятай час в посока. Другото казват от бакшиши. На месец и половина един почивен ден. Аз съм подписвала и договор, който месец след уволнението се оказва, не е регистриран никъде. Работила съм и на рецепция в хотел, в съчетание със сервиране и обслужване на бара. Смени по 24 часа, за да не ти плащат транспорт за 8 часови. Заплащане- 3 лв на час, за сервирането 7 лв на ден. И ако си вземеш кафе, което уж ти се полага, почват вой до небето колко са го закъсали икономически. А да, за 24 часа ни се полагаше и едно ястие, обикновено останките от яденето на господарите, което вече е негодно или нежелано за консумация. Трудовият договор, ако имаш късмет, е на обикновен работен ден, масово се водят на половин. В целият град масово частният бизнес води персонала си на минимална заплата. Затова и хората се оказват в особена позиция, при мерки от страна държавата. Откажат ли такъв договор- намира се кой да приеме условията.

Българите не са овцете в Западна Европа. Само мършите се ваксинираха и се умират. Няма да има и 20 процента Ваксинирани .

Има надежда. Дано това да е само началото

Слагай скафандера и остави хората да дишат.Маските не пазят от вируса

Дам, българите не са овцете на Европа, съгласен съм с ВАС! Българите са малоумните идиоти на БЪлгария!

Няма как да стане , нали знаеш че Алибегов беше на хранилката и си мълчаха, сега му спряха кранчето и ще протестират, това е цялата работа.

В Дания, ваксинирана на 80%, премахват всички мерки, ограничения, маски, сертификати. В Англия няма мерки от 2 месеца. Същото е в Швеция. Няма как при под 20% да няма мерки.