Изчезна бившият шеф на Института по океанология

Бившият директор на Института по океанология към БАН проф. инж. Веселин Пейчев е в неизвестност от петък.

Обратно в новината

Коментари - Изчезна бившият шеф на Института по океанология | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mдaa в БГ има 1000 инженери, 1000 готвачи, 1000 шофьори, всичко останало е учени и професори.

Да се отнемат правата на тези АжурНа листи, които дават повод да се обсьжда личния живот на гражданите. Драскачите, не се занимавайте с личния йивот на хората!!!! Вижте му SV то и се ухапете отзад....мизерни, некадьрници!

Ако пие по моря... по океански, тъкмо ще се надига вече от леглото.

Защо вЕлИкИтЕ ПоЛиЦаИ не го издирят по местонахождение на клетъчният му телефон,както между впрочим доказаха убийството в София наскоро.

Издирваме 57-годишен мъж, каза за "24 часа" говорителката на полицията във Варна Ивана Милева. Тя обаче отказа да потвърди дали става въпрос за бившия шеф на Института по океанология проф. Веселин Пейчев, като добави, че оповестяването на иманета на издирвани лица може да става само със съгласието на техните близки.

Човекът има "депресирани очи". Така наричам очите зад които няма нищо. Такива са очите на хора с хронични проблеми и тежки характери. Каквото и да му се е случило - е по негово желание, не нещастен случай :(

Във всеки случай е знаел накъде вървят нещата

Путин е виновен!

Ей един умен човек да каже нещо вярно

Разбира се че Путин е виновен, че кой друг:)

Изключва ли се телефонът, като му свърши батерията ... хм ...

Не. Продължава да звъни, черпейки енергия от космичните лъчения.

Е това ме тревожеше ...

Оставете човека на мира. Обикаля си любовниците.

Дано да е така .

Човекът е забягнял с някоя любовница. Ще се появи.

Ти пък винаги най-лошото си мислиш.

Дано да е това!

Изгонване на руския посланик и прекъсване на всякакви икономически и дипломатически отношения с Москва.Само тогава България ще започне да върви напред с по бързи темпове,защото сега руснаците и техните подлоги в България спират този процес

А турския посланик няма ли да гоним или ти него го харесваш?

Турция досега никога не ни е пречила за нещо,нито за влизане в НАТО и ЕС,нито по отношение на нашия икономически разтеж - така че не въпрос дали харесвам или не турския посланник(така като гледам скъсването на дипломатическите отношения с Турция е неизбежно с оглед случващото се с Холандия и цяла Европа) Точно обратното се отнася за Русия - от самото начало на прехода Русия се меси и пречи на нашия икономически възход.С източването на парите от външнотърговските дружества ,пенсионния фонт,пирамидите,кредитните милионери и фалирането на банките.После с грандоманските и никому ненужни проекти Белене,Бургас - Александропулис,Южен Поток,Цанков камък и най накрая умишленото фалиране на КТБ и придобиване на всичките и активи

Пхахахахахаха да се смея ли или да плача... България е само надолу след слизането ни в "Европа". Ти нормален ли си? Качеството на ВСИЧКО е долу. На ВСИЧКО.

Напротив,има си всичко.Магазините са пълни със стока - хората купуват,заведенията пълни - хората ядът и пият.По улиците задръствания,тоест има коли има и бензин.Няма визи - хората пътуват свободно.Има свобода - хората говорят свобдно. Има проблем със здравеопазването - там трябва да се пипне,ама как да сее пипне като другарите не дават да се прави реформа - щото грабенето от там е огромно. Най големия проблем е правосъдието,а там другарите изобщо не дават да се пипне,щото ако се оправи правосъдието ,ще се оправи и здравеопазването и всичко останало.Ама как да се оправи като имаме назначен руски главен прокурор на България ,е няма как

объркал си форума, пич!

Тия руснаци почнаха да ни отвличат и учените вече. Мамицата им мурзилска

Даже мозъка ти са отвлякли

Че си тъпо парче си личи от далече.И то мноооо тъпо.Но когато си и невъзпитан работата става зле.Няма оправяне.

Мерси!Казаното от идиот мога да го считам за комплимент

Обикновено педалите са интелигентни и креативни хора, но ти си фрапиращо изключение - личи си, че работиш само с горното си отверстие и това оправдава тоталното ти малоумие!

Радвам се че ме цитираш - щото същите думи ги написах вчера за Путин

В какви времена живеем........... Колко народ изчезна, включително и деца. Нищо не се разбра за тях. Само престъпниците знаем къде си харчат краденото.

Имали сме институт по океанология?

Черноморската вода при малка обработка след като се изпари се вадят по няколко грама злато на тон вода. Явно някой се опитва да открадне тази древна рецепта от професора.

Всеки който гледа дискавъри е застрашен.

Еми ти вземи го гледай, че да не говориш толкова тъпащини. По Дискавъри никога не са изпарявали морска вода за злато или извличали по някакъв друг начин от самата вода! Има предавания за събиране от дъното, като пресяват пясъка и разни утайки. Тиква проста.

по-добре да беше изчезнал института по океанология и цялото БАН-нямаше да се пилеят парите на хората за нищо!

Браво - една умна мисъл да прочета тук. Напълно подкрепям - БАН е предприятие което работи на загуба и само източва бюджета

Науката е свещена и един от първите приоритети на всяка цивилизована държава. Поучете се от Великобритания.

От някое циганско гето ли пишеш? Защото там ще стигнем, ако слушаме такива като теб.

Че от години е вървял по ръба на пропастта, не от нужда, а от любов към риска.

какво казва, че не разбрах?

Какви са тези океанолози в България...Къде ги намират тези океани. Това ми намирисва на филма КИТ с Георги Колоянчев....

не помниш ли вица когато Владко искал да е министър на океаните?! бай тошо казал "българия няма океани!" а Владко отвърнал "и култура няма, но как е министър на културата!". същото си продължава и до наше време: няма нито култура нито океани но чиновници рушветчии, министерства, агенции и институти неизброими!

Нали имаш море бе Саше?

Ами навремето имахме Български океански риболов, затова рибата струваше стотинки, а сега плащаш по 10 лв. килото.

То в Ирак Садам беше направил бензина 1 цент,ама това не направи иракчаните богати(пак си взимаха по 30 долара заплати на месец)

Май храни рибите в океана?! Но не се знае в кой океан?!

Вербуван е от бкп-(бсп) !

Това Варненско, Добричко е като Бермудски триъгълник. Маса хора са изчезнали там.

gonzales

дай още една точка за да стане триъгълник. иначе си е проста права - Варна-Добрич.

вместо риба да не го е изпържила по погрешка-приятелката, щерката... те спец службите си знаят работата... ще го открият, но знае ли се как? --- жив или мъртъв...така мисля През соца един беше убил жена, надробил я на парчета , сварил я и след това в камината... и спецченгетата са открили по златният накит на жената останал в камината...

... малко прилича на Ценко Чоков . Десетки древни потънали кораби са открити дълбоко в Черно море - 21 октомври 2016

Потънали кораби в Черно море колкото щеш, но с това червейче учените драпат за финансиране. Като ги вдигнеш на повърхността, какво ще правиш с тях? Без консервация се разпадат, къде ще се излагат?

Преди няколко дни Института по океанология обяви как ще сме новия енергиен Клондайк, ще добиваме метан и сероводород в Черно море по патентована от тях технология. И ето, професорите на Института започнаха да изчезват...дано не се е запил някъде само :)

Е, гаа ти и случаят!? При толкова много океани?!

Справка с биографията му сочи, че бандитските изпълнения не са му чужди: геолог, опитал да е шеф на Аквариума, провалил се като директор и на океанологията, уличен съвсем наскоро в далавера с общ. поръчка с кораба "Академик". Така че нищо чудно не се е случило - търкулнало се гърненцето и най-сетне си намерило похлупак...

Справка с твоята пък сочи - ама очеизвадно и то - какво точно ти е на душата и сърцето!