Взривиха бизнесмен в кола в центъра на Варна

Варненският бизнесмен Йордан Харасимов бе взривен в аудито си в центъра на града тази сутрин. Той има бизнес с риба, рибни продукти и рапани.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха бизнесмен в кола в центъра на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето едно от убийствата което няма да бъде разплетено-просто защото е поръчано от Рапона- той сам си го организира -нали за това си взе човека и 2 дни отпуска- за да се скрие от службите (чужди де) който му оформят досието... Бих си дал единия крак- да прочета всичко в това досие и да го публикувам 1 към 1....

Ужас.Бог да прости.Този живот минава, а после- съд Божи..

В България думичката "бизнесмен" стана синоним на бандит, борец, мутра и мафиот. Чудя се аз и се питам, и накрая стигам до извода че знам отговора, има ли изобщо бизнес в България или няма. Няма какво да се лъжем - в България бизнес няма. Няма и истински бизнесмени. Следователно, спокойно можем да употребяваме тази думичка със значението на бандит. По-различно е ако говорим за друга държава. Примерно - германски бизнесмен, това има съвсем друго значение.

Кво му е на българският бизнесмен ... да не би всички хора които имат бизнес в БГ да са престъпници?

Интересно, при това европейско развитие на страната на Гражданите за Европейско Развитие на България, какво ли ще кажат от Европа? Важно е, защото когато говори Меркел, той слуша.

Ц.Ц: "Притеснително е, защото действително се извършва в централната част на Варна. Но хубаво е, че няма други пострадали..." Б.Б.: "Алооо, Маргините, що така бе братлета? Па изчакайте го да излезе извън града, а вие - джаста-праста! Можеше да пострада някой! Може да сме си другарчета, ама вие сега ми се друсате на главата..."

Притеснително е, защото действително се извършва в централната част на Варна... Ц.Ц. покори нов връх на физкултурната дебилия! Очакваме довечера официално обръщение по медиите: "Господа организирани и неорганизирани престъпници, много моля не извършвайте взривовете в централните градски части! Тези дни министерският съвет ще даде допълните указания къде е най-приемливо да извършвате взривовете, така също в коя част на денонощието."

Заминавам някъде, за да ме няма в понеделник. Не ми се мисли какво ще бъде пред клуба на ГЕРБ. Море от джипове и лимузини. Контингента ще бъде привикан още днес на обичайните места за срещи, а в понеделник е на клуб. Очакваме нови по-подробни и неедносрични подробности от говорителката на МВР- за заловените извършител и поръчител, ако може.

Това е сторено нарочно. Целта е да се компрометира предстоящия туристически сезон. защото кой богат турист ще дойде в град в центъра на който взривяват коли посред бял ден. По-добре да отиде в АФганистан или Ирак ако е любител на такива изживявания. Това и за да се провли сезона на Азалия, Астера и останалите хотели на ТИМ.

Една мутра по-малко! Но ми е чудно, как все още се срещат чугунени глави да обвиняват комунистите за всичко.

Не е ясно, борчето от спорта ли беше или от активните против фашизАМА.

Другари дабре облечени бизнесмени, моля изпълнявайте поръчките и убивайте на по -спокойни места, там, където ни няма нас и децата ни в голямо количество, защото ние с настървение се трудим за вашите луксозни коли, яхти и имоти, срещу мизерна заплата.

Тва че се трудите е нормално.

Те ги е страх да отидат там вие искате да хванат някой ТИМаджия, смях ТИМ е по-силно от държавата.

лошата новина е че е починал, хубавата че аербега на колата му работи.

Кой и как следи в България притежаването и употребата на взривни вещества? Ей това да отговорят милиционерите от ГЕРБ и да кажат, защо са изтървали този взрив от контрол? А онези пред редакциите и политическите централи? Кажете страшини, ние ще ви разберем.

Напълно си прав, изглежда цигарите са по-опасни, затова контролът е по-стриктен.

Не е така. Най-опасни са дребните търговци, защото ги свързват директно с НАП. А може би интернет потребителите и ползвателите на телефони, защото ги подслушват и следят. Как обаче са пропуснали този взрив? Имало ли скоро във Варна концерт на Маринов?

Абе щом почнахме да изнасяме рибни храни за Япония и Корея значи сме номер 1.

Тимаджийте тралят дъното и изнасят за чужбина от 15 години поне, то това не е от вчера. Лошото е че заради това вече няма калкан и рапани и прочие....

"Бомбата е била поставена под шофьорската седалка" "Рана в корема, несъвместима с живота". Как е седял??? Ако и двете са верни, би трябвало да е седял на задната седалка и да търсят още един труп.

Шофирал е сам. Взривът е насочен нагоре. Бомбата най-вероятно е залепена отвън на пода под седалката. Чиста и професионална работа. Скъпо платен майстор е пипал тука. Разгледайте другите снимки - прозорците от другата страна са невредими.

Как да се справи Цецо с престъпността след като има съдии като Тодорова. И великодушен президент, който пуска на свобода убийци.

ТИМ И УКРАИНЦИТЕ РАЗЧИСТВАТ КОНКУРЕНЦИЯТА! А ТИМ СА АВЕРИ НА БОЙКО! ИЗВЪРШИТЕЛЯТ НЯМА ДА БЪДЕ ОТКРИТ!

А Цецо се пребори с престъпността...

вече е разкрито,че е имало конфликтни точки,така че основната работа е свършена остава да видим кои ще лапне бизнеса на борчето ;)

Нас не ще ни уплаши смъртта. Пада другаря в смъртен бой, за да изгрее и стане той, малка червена звезда. Освен това не забравяйте, че сме на всеки километър!

С този експеримет се доказва, че и този не е намерил все още начин, да си занесе нещо в отвъдното.Май само Дянков знае как.Да не се върне за аудито ..........а.ИЗВОД:Живей колкото ти трябва за деня да не живее някой друг с твойте богатства ,след това .....

Сигурно е пръднал докато си е палел цигарата...

Така, чета и мисля(доколкото мога) не случайно взрива е пред Икономическия. Тук всичко е икономика. Имало една пица(пазари) и от нея през последните 4-5 години си чопват всички. Тази пица беше доста голяма и имаше за всички "бизнеси" и бизнеси. Тогава спряха бомби и гърмежи и логично орг престъпност беше "премахната". Обаче дойде 2011 и пицата БГ стана малка, не стига за всички и се започна да се гледа в парчето на другия, който и да е той. Икономически погледнато в следващите години пицата ще става все по-малка и по-малка а парчетата на другите по - апетитни. И т.к. икономиката на БГ се движи основно от неграмотни хора които освен да гърмят не знаят как да спечелят по голямо парче и следва - бууум! Боко, Цеко и другите там - престъпност не се премахва със сила а с акъл. П.С не знам какво ще чака хората спечелили от тотото! Пак ще върнем в 93-94 когато след всеки джак под пред тотото в Сф имаше 2-3 джипа и чакаха спечелилия да му "изкупят"фиша. На печелившите честито! Извод(изход): Терминал 2 на летище София, еднопосочен

Трябва сила. Силна държава. Италиянците така правят. Акъла е за по после :)

Абе защо все така се получава че най-великите "бизнесмени" са борчаги и тям подобни. И по някаква случайност честичко ги гърмят. Без да са виновни за нищо, разбира се. Да не би пък това да е някаквъ вид "правосъдие по български". Е, сега чакаме да гръмнат и Маргините - нали "независимият" български съд ги пусна. Време за килърите.

А, ама кои бяха тия Маргините? Съдружниците на Борисов ли? Тия, същите, които Станишев ги прибра? Е, другарю КГБ - как да не мразиш комундетата! Ще прибират партньорите на премиера, а?

И какво направи другаря ти Станишев,като ги прибра?...малко след това се посра...

Маргините ли ? Не си разбрал. Тва са едно момчета дето се отчитоха на ген. Любен Гоцев. И тях партията ги създаде :)

явно не само с риба се е занимавал

Дали това е свързано с оправдаването на Маргините?

Бизнесът му не бил рисков. А, бе, има ли борец, дето не е с рисков бизнес?

Варна е един от най -хубавите градове в България. Е в това го превърнаха комунистите и близостта с Русия за съжаление.

боже господи, отиват си един след дрyг всички наши изтакнати бизнесмени-борци

Това си е ЧИСТА работа на трите букви от Варна.ДО ДВА месеца всичко е в тяхни ръце на готово,както са свикнали.Колкото и правителства да дойдат смирено да си наблюдават как си правят и убиват който си искат.

Борис Велчев - дето е главен прокурор...Какво ще се изцепи пак по случая?!

ТИМ, ТИМ, ТИМ .......

Ами че този човек вече няколко години само позира, има красива говорителка..... Какво искате от човека, прокоратурата е "много натоварена" с кокошкарси казуси, не искайте да се самосезира, как не ви е срам?

"Автомобилът "Ауди А6" е билA в движение, когато е гръмналA и по инерция се е ударилA в светофара, предаде БТА" - ама може ли чак толкова да сте неграмотни и да не си проверявате писанията?!

еУементарно, Уотсън! Първоначално са написали "колата", но после са го редактирали, като са разбрали марката и модела.

Сега пак много бързо, ще "арестуват" някой с много колоритен прякор. Цецко ще се изтъпани пред камерите и заяви, че има безспорни доказателства, но няма да каже какви, защото са следствена тайна. Ще благодари на служителите на МВР, за всеотдайната работа и ще ги награди с пържоли. После, след определен период, съдът ще го освободи поради липса на доказателства /както знаем, "самопризнанията" и "свидетелските показания" не са достатъчни/. Цецко ще ревне, че съда подкрепя организираната престъпност и че е готов да се закълне в децата си, че това е извършителя. Абе "Дързост и красота".

Много точен коментар!!!

На теб какъв ти е проблема ? ! Взривили са човек ти пак управляващите ти виновни. С куфари като тен никога няма да се почустваме по-добре.

Извинявай! Човекът добър или лош, няма да се върне. От тук нататък обаче, не е ли работа на управляващите да заловят поръчителя и извършителя? АМА ИСТИНСКИТЕ! Сега разбра ли ме? Сега разбра ли какъв ми е проблема?

ДУМАТА БИЗНЕСМЕН В БЪЛГАРИЯ Е НЕЩОТО КОЕТО ИСТИНСКИ МЕ РАЗСМИВА......., МИСЛЯ ЧЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА У НАС ЗНАЯТ КОИ СА БИЗНЕСМЕНИТЕ У НАС!!!!

най-смисления коментар дотук...

ЕТО ТОВА Е ЖАЛКОТО И ЗАТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ

е те затова сме на това дередже ...партията маика си е назначила малоумни дебеловрати да и въртят парите-те вземат че си повярват и в 1 момент колатата върви по инерция :д

Голяма глава си явно. Кво им е на бизнесмените в българия. Познавам стотици умни , находчиви и упорити хора които се занимават с бизнес. Не можа така да слагаш всички под един знаменател! Глупаво е.

Нали Бойко каза,че нямало вече знакови убийства?

Ти луд ли си бе? Това е отвсякъде битова драма! Вероятно го е взривила любовницата му.

Ами, сигурно е гръмнала батерията на GSM-ма му....

А бе кво става Борците ли се връщат, Мултигруп ли....

Поредната долна комунистическа провокация срещу постиженията на управлението на ГЕРБ, което ликвидира престъпността в България!

Кое е комунистическа провокация?? Че кметчето на Варна, избрано с квотата на БСП, после квотата на ГЕРБ, е тясно свързано с тимаджиите ли?? И че никой не смее да ги пипне с пръст????

Ако си го казал на майтап, тогава съм съгласен!!!

Стига с тия комунисти, бе! Излагаш се, не останаха такива, това са мутри и бивши милиционери комундета, борци срещу престъпността, която сами генерират!

Откачалник ненормален платен гербаджия нахален прост и тъп!

Според мен това си е чисто самоубийство. Възложил съм на ГДБОП да "намерят" предсмъртното писмо.

1chovek

Стига сте наричали мутрите "бизнесмени" - обиждате хората, които се занимават с легален бизнес. Мутрите са си мутри. А лошото е, че май тия времена се завръщат...

Мне той си беше бизнесмен. Просто на едно трибуквие явно много му е трябвал дохода му...

"...Харасимов е бивш шампион по класическа борба ..." А НЕ Е КАПИТАН РИБОЛОВЕН КОРАБ ИЛИ шЕФ ОКЕАНСКИ РИБОЛОВ... НЕКАК СИ НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА БОРЦИ И МИЛИЦИОНЕРИ!!!!!!!

"Гръбнакът на тежката ораганизирана престъпност е пречупен, което е политическата воля на партия ГЕРБ и което благодарение на един системен и проактивен подход, и което беше оценено от всички партньори и това че това се случило още веднъж показва че сме прави и ако съда го беше осъдил, където му е мястото, това нямаше да се случи, но благодарение на ГЕРБ, това е останало от тези 20 години демокрация и от тройната коалиция, която се управляваше от Октопода...бля-бля"

"Гръбнакът на тежката ораганизирана престъпност е пречупен..."? А какво става с гръбнака на тежката "реорганизирана" престъпност?

Отново само глупости от коментиращите ! Още нямаме никаква крим. информация , дали ще има някога ? Отново нета е с едни гърди напред , по БТВ казаха , че гръмнала кола във Варна и човека е мъртъв ! Е това ако е журналистическа информация здраве му кажи . Пожелаваме на полицията да си свърши работата и разкрие извършителя !

Ще го открият на върба в сряда!

Към допълнителната информация имам забележка: Като видя президент на ООД написано, направо ми настърхва кожата на гърба! Много дразни!

Я ПО-ПОЛЕКА!ТОВА ДА НЕ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ!ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ!АКО БЕШЕ ОРГАНИЗИРАНА ТРЯБВАШЕ НА МЯСТОТО ДА ИМА ЛИНЕЙКА,ЕКИП ОТ БНТ ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ПОП!!!

Виновни са: 1.Тройната коалиция 2. Международното положение 3. Талибаните 4. Правителствата преди тройната. 4 Правителствата след това на Боцко. Боцко и цецко нямат нищо общо със станалото, те са невинните агънца.

Бегай от тук с тия тъпи изказвания.

Добре е да кажеш и по какъв начин са виновни споменатите. Само омразата не е интересна. Може би те предотстъпиха бизнеса на мафията. Каквото се сетиш пиши.

И как дойдоха гробарите на власт??? Не бяха ли гръмки обещания !! И пипнаха ли тимаджиите с пръстче, най организираната престъпна групировка в Варна?? Или предпочетоха да си прибират комисионните, както предишните. Всъщност не, няма предишни, няма сегашни. И БСП, и ГЕРБ- всички са от БКП.

Вариант 2: Към собственика: - Правим политичекса чистка. Сменяме ръководствата на всички печеливши структури с наши хора. Подай си оставката ! - Няма ! Аз съм частна фирма. И парите с които работя не сте ми ги дали Вие. - Така ли ? Я дръж за малко този тротилов експлозив.

Скоро някой каза че в БГ вече няма поръчкови убийстава.

- Парите или живота ! - Парите свършиха. - Тогава бум. Цветанов да каже кой си е поискал парите и не си ги е получил. Борец с много пари - направо вони на далавери.

"Отмъщението на рибите." Може пък и тия от Грийн Пиис да са...

Най-вероятно. А може би ятото руски бомбардировачи не случайно е прелетяло вчера покрай България.

Маргините оправдани, братя Галеви много добри хора, нямали сме престъпност а?? Затворите пълни били......аз май останах без думи.....Българио

мечтата на всяко ченге да стане бопаджия и след това дарявата да им даде бизнес за много кинти с отчисления разбира се *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и нашите тръгнали да правят сериали хахахах

Доволен съм от управлението на Борисов! Защо: 1. Най-накрая ликвидираха организираната престъпност. Следващият мандат, когато се организира и неорганизираната престъпност - и нея ще оправят! 2. Маргините, тези видни бизнесмени задържани от комундето Станишев, колеги на Пашата, най-накрая бяха оправдани. 3. Както другарят Борисов обеща преди няколко месеца, беше ликвидирана и цигарената контрабанда! Затова станахме съвсем европейци и от юни вече няма да пушим по заведенията. 4. Никое друго правителство за 20 години не успя да направи българските кокошки щастливи! Всъщност - най-накрая някой е щастлив в тази държава! Една забележка имам само, преди да гласувам пак за вас: Моля, вземете най-накрая пуснете стандарта за българската лютеница, защото детето ми само нарива: "Тате, тате, защо пак си ми намазал филия с нестандартна лютеница!"