Кирил Йорданов отново кандидат за кмет на Варна

Бившият кмет на Варна Кирил Йорданов, който подаде оставка през 2013 г. след масови протести и самозапалването на Пламен Горанов, отново се кандидатира за поста

Обратно в новината

Коментари - Кирил Йорданов отново кандидат за кмет на Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по-нагъл тип от Кирил Йорданов! Човек без никакво достойнство! Супер гнусно е да се кандидатира след като бе свален от власт от народа по най-позорен начин. Проклинам него и цялото му семейство!

Чувсвам се като унизен Варненец само от мисълта че този пак може да е кмет. През годината и половина когато го нямале получихме децкинплощадки из цяла Варна, има места в децките градини, полупихме нови главни улици из цяла Варна, реставрирахме аспарухово след инцидента който беше в следствие на многото години бездействие, запопнахме лека полека попистването на максуда, центъра е красив с нова настилка която не е хлъзгава когато стане леко мокро, има нови пейки из центъра имаме нов голям шадраван, няколко по малки из градът ни и всипко това не спира за цялата година и половина и продължаваме! А ... Сега да запитам по времето на кирчо кога видяхме децка площадка да се прави? Да попитам също последната пейка в центъра на градът ни кога беше сложена или шадраваните ни кога бяха оправяни за последно да не говорим за нови, и в края най-вяцния въпрос... Улиците на град Варна кога бяха преправяни толкова мащабно? Нека отговоря да не се затруднявате - никога (за 14 години власт в сравнение с годината и половина на Портних).

Геноцида продължава

Името на наглостта!

БРЕЙ ТОЯ КАТО КМЕТА НА ХАСКОВО-ДО НАСИРАНЕ.

Няма ли кой да му тегли един 7,62 на тоя наглец????? Търси си го,ама ха да видим.

То бива , бива ама срама няма ли този човек. Не сига ,че нищо не правише за Варна , краде и сега пак. Нагъл ама много нагъл. Сигурен съм ,че Варненци няма да го изберат.

TIREX

"самозапалването на пламен горанов"въпросния го използваха - нито имаше намерение но нали тъп даде фира та чак фондация му спретнха.. купил си билети за екскурзия и после са планал...тъп тъп

Аз

Варноооо, Варно...

ИЛИ РУСКАТА МУЦУНА ПОРТНИХ ИЛИ ТОЯ ДЪРТ КОМУНЯГА!!!

Портних е интелигентен човек, но спрямо Варна има някаква политика на сдържане в полза на Бургас и Пловдив. Предполагам заради силното руско присъствие, във всеки случай това не е въпрос на личности, колкото на някаква политика отгоре.

Кире, ти да не си си купил танк, че да можеш да ходиш на работа, ако те изберат за кмет на Варна ? Забрави ли как се криеше от хората с камъни пред кметството? Или ТИМ са ти подарили двете " кубчета" с охраната, барабар .

Този не се ли насити най после ? Или много е изгладнял през тези години извън кметуването ?

На тоя човек наглостта няма граници! Толкова мандати и години не си вдигна пръста да направи нещо за града, само облажваше ТИМ, сега за какъв чеп ще се кандидатира, щото в града влизат пари за ремонти, които пак да подари на ТИМ ли?

кандидатурата му е провокация за гражданска война

Да не правим от форума панаир, но Кирил Йорданов е избираема кандидатура! Да се обзаложим! Портних и невзрачен човечец.

Киро мумията не играеше ли с еволюиралите бандити, самонарекли се ТИМ?

Варналии да ви е честит Кирчо, готови сте за задния ход с този "велик" кмет!!!

Кирето от отдавна трябваше да е в затвора!!!

Кирчо е поогладнял?!

в затвора ,не се наяде народен изедник...

Боже опази ни

На тия избори поне един кандидат, който не е от ТИМ ще се яви ли? Колкото до АБВ - тези вече не дъното удариха, а направо отвориха дъното, за да изтекат в канала. Ще остане ли отпадък на БСП и отпадък на ГЕРБ, който АБВ да не издигне за кмет?

Само така Кире...нема се предаваш! Сладък е тоя пост па и без него що ше чиниш?

Зад Кирето - коалиция от фирми (зърно, петрол, пристанища, застраховане, речно плаване, проучване и добив на нефт и газ, ...) които отдавна са регистрирани в средата на 90-те години - ТИМ !!!!!! Пак ще яхнат властта, но им трябва Кмета Кирчо !

Единственото обяснение за неговата "саможертва" да се кандидатира отново е,че докато го нямаше,населението на Варна се увеличи многократно и е време за самоубийства.....

В случая се залага на шокираща наглост, която да парализира естествените човешки реакции на гняв, възмущение, отвращение... Също таргетна група са потенциалните носители на "шведски синдром". Разчитаме и на болните от склероза и Алцхаймер. Комитет от несправедливо изгонените от Максуда също работи в наша подкрепа.

''Шведска'' е масата и тройката - синдромът е ''Стокхолмски''- не че има някакво значение всъщност....

Те ти булка -- гьонсурат !!!

Си мисля, че национален отбор на България по гьонсуратлък, може спокойно да вземе отборно първото място в света. Имаме и претенденти за индивидуалната титла в абсолютната категория. На мен фаворит ми е Сергея, макар че конкуренцията е голяма.

нова интересна политическо- военна онлайн игра за България: link/lan.277504/

О'Варна - пристанище на Шумен :) Дотам я докарахте, с трицоната гиди прости варненски говеда :)

СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ СМЯХ,СМЯХ,ПОМОООООЩ ЩЕ СЕ ПУКНА ОТ СМЯХ

Абе, май на гол г.з е такъв смях!?!?

КИРО,ТИ ЛИ СИ БЕ?

Оф... тоа па тоа... Пак да цоца иска... Беги бе, беги... Бургас отдавна изпревари Варна... Изберете си мениджър - млад, работоспособен, работохолик... да раздвижи и разкара тая огромна и НЕработеща администрация, дето е окупирала бившия партиен дом и си живурка... Варна е станал.. да не казвам какъв... град... Едно време беше приятно място за отдих... Сега е... мръсотия, цигания и разруха. Чак ми е болно като гостувам там и гледам на какво е заприличала Варна...

Откакто е Портних кмет има доста промени във Варна,явно не си идвала скоро към нас! Докато при Кирил всичко беше в застой цели 3 мандата!

А, дано! Силно се надявам и много ще се радвам да видя онази Варна - чиста, зелена и подредена!

не се отказва този хамелеон, само и само да бъде пак на хранителната верига! Чудно този път с коя бой се е боядисал...

винаги е бил червен крадец

Kрадците цвят нямат .Сините задминаха червените крадци ,затова и се сринаха ,под 2% общо /електорат/.

Само той е! Други няма...

Кмет-професионалист.