Коментари - Майка скочи от 9 м, разбрала, че синът й е загинал | dnes.dir.bg
назад

Майка скочи от 9 м, разбрала, че синът й е загинал

Служителка на ТЕЦ-Варна се хвърли от 9 метра височина от прозореца на офиса си, след като научи, че 22-годишният й син е загинал в тежка катастрофа с мотора си, съобщи "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - Майка скочи от 9 м, разбрала, че синът й е загинал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iskam da kaja na vsichki glupaci tuka che mitko beshe edno dobro momche i nikoga nqma da bude zabraveno zashtoto prez tiq 22 godini jivot toi napravi neshta koito hora ne sa pravili prez celiq si jivot .... toi beshe neveroqten chovek ..dobur priqtel ... imashe dobro obrazuvanie i beshe idealnoto dete a za tezi koito go pluqt moga da kaja che sa prosto edni glupaci

moga da ti kaja 4e maikata ne e sko4ila a e padnala i mom4eto be6e mnogo razumno ima6e kategoriq i motora ne be6e nov ne go e izprobval moga samo da kaja leka mu pr1st i molq stiga ste pisali t1pi komentari kato ne znaete ni6o

a ot motora pone stava li ne6to

malee nqmam dymi.....takava golqma tragediq .....p1k kakvi ne6ta 4eta....yjas.da svedam glavi i da pom1l4i za malko leka mu pr1s na mitko!stiga s taq agresiq........

вие всички дето написахте тези глупости несте добре как може да пишете след като него познавате митко нито леля ирина тои беше много добро момче и караше много внимателно вие сте жалки нямате сърца и леля ирина не се е хвърлина а е паднала ясно ливие горкия чичо камен беше нещо ужасно само може дасе молин на бог за леля ирина дано дасе оправи почиваи в мир митко винаги щете помня и дане забравя като не знаете каква е цялата история моля не пишете простотии щото несе знае нищо когато тие писано тогава

Просто се чудя как може да има такива нещастници като вас,да правите коментари без да имате ни най-малко идея за какво става въпрос,нито познавате момчето,нито нищо.Да го наричате безотговорен и какъв ли не.Аз мога само да кажаПочивай в мир Митко,а на всички долни комплексирани измекяри мога да кажаМолете се да не се случи във вашите семейства,да ви видя дали ще плюете така.Нямам думи,как може да има толкова злобни хора в тази държава!!!

Не разбирам защо в България от човешката драма се прави сензация. Дори фактите не са верни. Всичко е журналистическа фантасмагория. Защо никой не се замисли, че по прелестната магистрала хората умират. Дупка до дупка. Моторите се продават, хората имат документи за тях. Същото важи и за колите. Всички плащате данъци, а карате по пътища, които ни убиват. С какво помагате с наглите си коментари за деца, глезени от родителите си или други такива глупости. Може ли някой да забрани мторите или да кажете на 22 годишното си дете, което вече само изкарва пари, какво да прави с тях? Един родител да каже, че контролира детето си на тази възраст?????????? За родителите оства само постоянния страх. А доколоко майката се е опитала да се самоубие - питайте колегите и. Кой в неделя в ТЕЦ Варна работи в офис? Жената е паднала и то не през прозорец. Четейки всичките ви злостни коментари се чудя, кой от вас си позволява да коментира с такъв хъс неуредиците в тази държава? Българина е много голям , когато се касае за нещо, което не го засяга, а когата трябва да говори за наистина големите проблеми е един от стадото с обцете. Мир на праха на Митко. Моля се Ирина се оправи и живее.

не са изроди мотористите,изроди са журналистите които пишат такива неща!Тези които от трагедията правят сензация!Не мога да разбера сърца ли нямате или мозък в главите си?!Хора не се ли замисляте че на това семейство и на близките им е достатъчно тежко,че и вие да пишете такива коментари?И отгоре на тва без да ги познават и без да знаят въобще какво се е случило,дали е така и т.н.Хора преди да тръгнете да обвинявате някой и да говорите много разберете каква е истината,защото по този начин наранявате все повече близките.и истината е че това което пише във вестника е противоположно на това което се случи-първо мотора не е нов,от доста време го има и не го е и не го е изпробвал!Второ тои си имаше нужната категория за този мотор!трето майката не е скочила!Другото е че той не е такъв човек-никога не е мислил само за себе си,много внимателен на пътя без значение с какво превозно средство!а немога да разбера българите защо сте такива?защо вместо да се молите да се молите майката да се оправи вие почвате веднага да опреквате другите!много е лесно винаги да кажеш той е такъв и такъв .....или родителите какви били.....И не са виновни хората които са и казали на жената....виновна е държавата ни....защото не е нормално тя да разбере след толкова много време....и всички останали хора да разберат преди родителите!според вас нормално ли е?а замисляли ли сте се ако вие сте в тази ситуация как ще постъпите след този стрес и шок?Не е лесно.....А на безмозъчните журналисти мога само да им кажа да се съобразяват какво пишат,защото заради вас се получава така.....мисле че хората които са изживяли това са изстрадали достатъчно че и да чуват нелепи неща за детето си навсякъде!вие живеете в една голяма лъжа!Почивай в мир,Мите!Ти винаги ще останеш в сърцата ни!а ще се моля за маиката да се възстанови,защото има много хора,които я обичат!

Ne vi li e sram hora da pi6ete takiva gluposti.Zatova sme na takova polojenie za6toto ima takiva kreteni koito davat takiva prosti komentari vmesto da zamal4at ,za6toto si otide o6te edno mlado mom4e.Tova sme nie balgarite ....

Митко бе единственото им дете.Тя винаги е била против мотора,но така и не успя да го убеди да не си го купува,а парите си ги изработи на бригада в Англия.Що се отнаяся до самоубийството,това са глупости на журналистите,които пишат за скок от прозорец на офис и т.н. Нищо подобно,та на това място няма нито офис,нито дори прозорец наблизо.Просто научавайки новината по телефона/не знаем кой безумец може по такъв начин да я извести на работното и място/ тя хуква към стъпалата надолу,но явно в този момент нито вижда,нито чува,нито осъзнава движението и посоката и се случва нещастието.Момчето наистина беше свястно.Мир на праха му.Не бъдете злобни.Такъв е животът понякога,но трагедията,която само за 2-3часа преобърна наопаки живота на цяло едно семейство,наистина е ужасна.Стискаме палци и се молим майката да оцелее!

Айде бе добре че не поднасят гумите... На последното състезание на Кейси Стоунър не му беше добре загрята задната гума и падна от мотора точно защото даде повече газ! По нашите пътища с кола е опасно, да не говорим с мотор... трябва да си луд или просто да си търсиш белята!

Ако прочетеш какви глупости си написал, ще се гръмнеш! Според тебе тези мотори са направени така, че не могат да катастрофират, освен ако не ги засече някой москвич! Че и с правописни грешки в тях - дяДка се пише с д, а не с т!!!

Всички сте глупаци! КУПИШ ЛИ СИ МОТОЦИКЛЕТ - КУПУВАШ СИ СМЪРТТА!

Като те чета, не звучиш като някой, който има деца и нямаш никаква представа какво чувства една майка при такава вест!Шок, безнадежност и ужас Или викаш ,първо да го погребе, па после ,ако още иска да се самоубива!

Прекършен е още един млад живот. Отишло си е от този свят 22-годишно момче, чиято единствена вина е била тази, че е обичало високите скорости. На тази възраст си мислиш, че смъртта е все още много далеч. Скоростта те опиянява и ...непоправимото идва за секунда. На нас, 30- годишните и нагоре ни се иска младите да са по-разумни, по-отговорни, но те стават такива, когато са на 30 и нагоре. Не съдете момчето и родителителите му. Не одобрявам безотговорното каране, трябва да пазим живота на другите на пътя, но мотоциклетистите най-често застрашават само собствения си живот. По-страшни са пияните, дрогираните, каращите без книжка, самозабравилите се млади и не толкова млади комплексари. Лека му пръст на момчето. А майката - няма утеха за нея. Дано оцелее - сигурно има хора, които я обичат и имат нужда от нея.

Ама ти верно си голям тъпанар...

Айде стига глупости книжка мотор или кола не кара.Голяма работа като не е имал категогия.Новите мотори са направени перфектно и са изчислени да се движат без проблем с 200 и нагоре км. в час.Гумите им също са сликови и не поднасят. Кой знае кой дятка с москвича го е засякал и той не е имал много избор.Жалко и за момчето и за мотора.

СТИГА СТЕ ЗЛОБЕЛИ,КАРАНЕТО НА МОТОР Е ТЪРСЕНЕ НА НЯКАКВА СВОБОДА...ДА КАРАТ НЕРАЗУМНИ... ДА ОСТАНАЛИТЕ ЧЕСТО СА НАСТРЪХНАЛИ ПРОТИВ ТЯХ НО....ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА СЪДБА...КАТОСЕ СЛУЧВАТ ТАКИВА НЕЛЕПОСТИ Т НЕ СА СЛУЧАЙНИ..ПРОСТО МОМЧЕТО СИ Е НЯМАЛО ДНИ...АКО ПАДНЕШЕ НА ТРОТОАРА И ПРИМЕРНО СИ СЧУПЕШЕ ГЛАВАТА ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЯХА ПО ДРУГ НАЧИН ДА ГОВОРЯТ... ТАКА ,ЧЕ ПРОСТО БОГ ДА ГО ПРОСТИ МОМЧЕТО

Ти си типичен комплексар. Вероятно живееш именно в панелка и си от Обеля, Люлин или Перник. Карам мотор от 25 години. Соц мотори не съм карал. Имам 3 падания и нищо счупено. Когато моторите станаха достъпни за всеки цървул, започнаха и белите. Да почива в мир момчето. Лека му пръст.

Не мога да си представя че съществуват такива лайнари, които да дават коментари от сорта на един самоубиец по-малко, или така му се пада....Няма такива боклуци като вас! Стойте си в къщи и си живейте мизерните животи! Гадове мръсни!!

така е ..след като се качиш на такъв звяр да си носиш последствията..и да не ме наречете краен...

Трагедията е голяма, но животът си продължава!

И моят син загина с мотор, но не бих го заменила с никой от вас страхливци. Сто живота да имам пак ще искам да съм с него, живя свободно, както избра.

Не е случило на майка.За тия, които ще побързат да се разпротестират, пояснявам: Една истинска майка не може да си позволи да направи така.Като е искала да се самоубива , трябваше, длъжна беше да изчака поне да погребе сина си, да го изпрати като майка за последен път, а не да се спасява така егоистично от задълженията си на родител. Дано младежа и прости егоизма.

МИЛИ СМЕ НЕМИЛИ СМЕ, А ИСТИНАТА Е ЕДНА ЧЕ МОТОРИСТИТЕ КАРАТ КАТО ЛУДИ И ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ КАКТО НИ СПИРАТ НАС ШОФЕРИТЕ С ТЛЪСТИ ГЛОБИ И ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКАТА ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ

Kakto sa kazali horata zemesh li si motor 1 ediniq krak v groba s drugiq v zatvora

ТОВА СА ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ!!!НИТО МИТКО Е КАРАЛ МОТОРА СИ ,ЗА ДА ГО ИЗПРОБВА ,НИТО МАЙКА МУ Е СКОЧИЛА!!!!!!кАК МОЖЕ ДА ГИ НАРИЧАТЕ САМОУБИЙЦИ !!!!!!ТОВАПРЕКРАСНО МОМЧЕ,РАБОТЕШЕ ДОБРОВОЛНО В ЕДНА ЦЪРКАВА И БЕШЕ ТОЛКОВА МИЛ!ЕДИНСТВЕНАТА МУ ГРЕШКА БЕШЕ,ЧЕ КАТО ВСЯКО МОМЧЕ СЕ ЗАПАЛИ ПО МОТОРИТЕ!КОГАТО СЕ Е СЛУЧИЛА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ СЕ Е ПРИБИРАЛ СЛЕД КАТО Е ПОМАГАЛ НА БАЩА СИ!тАКЪВ ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК СИ ОТИДЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!!!!!!!А МАЙКА МУ НЕ Е СКОЧИЛА.....ПАДНАЛА Е ПО СТЪЛБИТЕ СЛЕД КАТО Е БИЛА В ШОК!!!!сАМОУБИЙЦИ БИЛИ!!!!ВИЕ ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВА ТРАГЕДИЯ Е !!!НАДАЛИ НЯКОИ ОТ ВАС ГИ ПОЗНАВА....АЗ ДА И СА ПРЕКРАСНИ ХОРА!!!НЯМАТ ПРАВО ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ДРАСКАЧИ ДА ПИШАТ НЕЛЕПА ИНФОРМАЦИЯ!!!

Poklon pred zaginalite, oba4e vinagi e po-dobre takiva kato tozi 22 godi6en dri6lio da se samoubivat i da ni osvobodiat ot opasnoto si prisustvie na putia otkolkoto NEVINNI hora da zagivat zaradi tiah. S izvinenie za krajnite dumi, no suglasete se 4e e taka !

Как ли пък КАТ ще спре безмозъчни деца,ако не се подходи образователно а не наказателно още от ранна детска възраст(в училище и от родителите)няма как един милиционер да направи нещо смислено.Вярно е,че тръпката от мотор е страхотна,но не карам понеже ми се живее(още повече че съм извън БГ и тук има култура на движение)

Kakvo samo komentirate loshite sluchki. Navsiakude stavat takiva putni proishestvia. Ne samo v Bg.Nenadminati ste s chernogledstvoto si. vseki si ima glava na ramenete. samo triabva da se nauchim kak da ia izpolzvame.

За съжаление родителите сме виновни!

ДО БЪДЕТЕ ПО-ДОБРИ МИЛИ ХОРА: ако беше те блъснал или беше блъснал някой твой близък с мотора, пак ли щеше да раздаваш любов....

Неразумно е настъпил халата на мокрия път? Ами другари драскачи, постойте на улиците малко и ще видите как въртят задници мотори, настъпени от психясали самоубийци. При рязка газ това мняма удържане - дали мокро или сухо. Ужас ме побива като ги видя около мен. Другари милиционери, спрете ги, защото ще избият и нас !!!

Анти, да не си търсиш и ти крайниците и карантиите на някоя магистрала? Че тогава ще те питаме кой е мишок и кой УВАЖАВА живота и правилата, създадени да ни предпазят от летящи убийци (като теб).

родителите са виновни, важното в случая е...! че останахме с един хулиган на пътя по малко и че някой невинен не е пострадал... продъл да твърдя че това е естествен биологичен подбор

yjas,yjas,yjas.nakad otiva tazi darjava

ne mislq che 22 godi6en muj e dete, predpolagam 4e dori tvoite roditeli sa se ojenili nqkade okolo tazi vazrast.

Няма решение за тези мотористи, те не са нормални. Имам колега който се начупи и след като се възстанови продължава да кара като бесен. Прави се че му пука за околните, но всъщност с действията си показва обратното. Това са неизличимо болни психопати, които търсят внимание чрез безобразно безотговорното си поведение. Аз съм му казал, че на погребението му няма да отида, освен ако не убие някой друг със себе си. Тогава ще ида, ще го изкарам от трапа и ще го изкормя!

Такава трагедия.Горката женица.Дано да се оправи-всеки има право на живот.Вярно е,че тези скорости са убийствени,но я помислете-колко от всички тук,дето плюят по високите скорости и укоряват момчето с мотора са изрядни шофьори????Лесно е да съдим другите,нали?Бог да пази майката!

Бог да прости момчето.Дано майката се оправи. Дано най-после тия от КАТ се сетят за какво получават заплати и рушвети, защото според мен ако си вършат работата,катастрофит биха намалели наполовина. А дори и едно комплексарче, четящо и пишешто тук да проумее че големите скорости и мощни мотори и коли не ги правят значими и големи, а ги водят на оня свят. Помислете си момчета и момичета с вашите постъпки кого наказвате най-много, заслужават ли тези дето са ви отгледали това!

Пак се напълни форума със страхливи мишки за които най-голямата тръпка е да се опънат на канапето в ПАНЕЛКАТА и да си пуснат някой турски сериал. Не знаете какво е да имаш БЕНЗИН В КРЪВТА - вие сте лелки и чичковци с малки сърчица....

полицията да сложи край на тези безумни самоубиици

и аз съм със закон да ги забранят тези возила

Ужас и трагедия, Бог да ги прости. Но как това 22 годишно хлапе си купи такъв мощен мотор? Родителите когато удолетворяват прищявките на децата си трябва да си помислят добре.

Някои коментари направо са ужасни. Какви сме само Българите? Злобни, ужасни... А и защо са тези коментари. Това е достатъчна трагедия за всички близки на момчето...

da zabraniat motorite 4e bili opasni,ok,ami da zabraniat i avtomobilite,pri tiah zagivat mnogo pove4e hora!!nestava,nali!! triabva da vnimava za sebe si i za drugite na patia,riabva da sme po tolerantni

Приятели, чета писаното от всички вас и за жалост някои от коментарите ви са доста странни. Какви хора сте след тази трагедия да злобеете и злорадствате в някои случаи дори? Какво по-лошо от това може да се случи на едно семейство? Не е ли достатъчна мъката, която тези хора са поели, та искате да прибавите още. По-добре ли се чувствате, когато се радвате и го правите напълно открито на мъката на другите? Искам да ви кажа само едно нещо - внимавайте! Вашата злоба вреди в случая единствено на вас. Ако я пръскате толкова лесно наоколо си бъдете сигурни, че тя ви изяжда отвътре също. Изяжда телата ви и душите ви и ви пречи да се радвате на собствения си живот. Опитайте се да я замените с любов и разбиране към околните ви. Обичайте другите и себе си. Бог Исус Христос, нашият Спасител показа до съвършенство как това може да стане. Приемете Неговата жертва, Неговата любов и Неговото спасение. Изживейте дните си на тази земя пълноценно. Търсете начини да давате любов на хората около себе си и това ще ви помогне да обичате и себе си и живота си повече и истински да му се наслаждавате. И помнете, не е важно какво ще вземете от живота, защото в крайна сметка всички ще си отидем с празни ръце, а какво ще оставите и с какво ще ви запомнят хората. Бъдете благословенни!

Докога катаджийте ще взимат пари за превишена скорост няма ли някой да се сети че трябва много големи глоби за превишена скорост особенно за тия мотори защо не ги спират защото са без книжки и аз го казвам от собствен опит високите глоби и спазването на закона от страна на КАТ ще подобри нещата

KRAINO VREME E LNEIKA DA IDVA ZA TRI MINUTI ANE SLED 3 CHASA S KATAFALKA.ZNAM KAK SI PIYAT KAFETO I KAK TI DAVAT SAVETI NO NE SI VARSHAT RABOTATA.MRASNA RABOTA SA TIYA KRAVOPIICI OT KATAFALNA BARZA POMOSHT

Всичките тези трагедии стават заради това, че сме много не грамотни и твърдоглави. Всеки един мотоциклетист трябва да знае какво става когато започне да изстива асфалта и когато е влажно и настъпиш пътната маркировка с наклон или спирачка какви може да са последиците. Масово чета по нета за това как българите се правим на дяволи като не спазваме елементарни неща за гумите според сезона..............