Украински автобус се обърна край Варна, загина жена

Автобус с украински туристи, сред които е имало и много деца, се обърна на пътя Бургас-Варна на около 3 км от Варна, съобщиха от пресцентъра на МВР. 8 души са ранени и въпреки усилията на лекарите една жена е починала.

Обратно в новината

Коментари - Украински автобус се обърна край Варна, загина жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега, някои от "отворените" "колеги", дето ме репликираха, когато стана катастрофата около Пловдив,в т.ч. и министъра, да изрази мнение, че автобуса е стар. Това Волво сигурно е от миналата година. Просто повечето от задкормилните са сволоч, дали турци, българи или украинци- сякъш един и същи баща ги е правил...

Често пътувам по този път и трябва да ви кажа ,че украинските шофьори са гадове и за тях няма правила.Без значение дали са с камион ,микробус или кола тия редовно карат с превишена скорост и нямат никакъв респект от камери на пътя или КАТ.

Тук е като "полет над кукувиче гнездо". Само простотия и злоба.Никой дори не съжали пострадалите хора. Дано имат късмет да се приберат живи, носещи спомена от преживения кошмар. Това са хора, които никога няма повече да стъпят по земите ни и ще ни разнасят навсякъде по света,колчем стане дума за БГ. Това е тъжното.

Стига с тия комплекси! Няма виновни българи за тази катастрофа - на волана е седнал още спящ шофьор, който е изтъркалял автобуса на равно, гладко, сухо шосе в идеално състояние, по светло, десет минути след като го събудили и сменил другия. Минаващи българи с частни коли са откарали ранени в болницата във Варна. Непрекъснато стават катастрофи с руски и украински туристи по цял свят, но никой от тях не е спрял да пътува поради това.

на сметката на бг-черноморието се натрупаха твърде много негативи....

Този Антибоковиста освен, че е нещастен в живота и комплексиран от пропадналата си същтност, е и доста тъп. Колкото повече плюе Бойко с повод и без повод, толкова повече хора ще гласуват за него. Даже няма да се учудя ако е човек от ГЕРБ.

На предишните избори не съм гласувал за ГЕРБ, но ако тоя продължава така, вече не съм сигурен...

Работата е там, че по пътя между Варна и Бургас има участъци с много тесен банкет и дълбоки канавки. Тези участъци са правени по някаква европейска програма за пътищата в България преди 5-6 години. Бил съм свидетел на килнати настрани камиони, коли и автобуси, попаднали в канавката само защото са отбили за да зпрат на банкета. Не става въпрос за високи скорости или технически неизправности. Тези банкети и канавки са си клопка за автомобилите, особено ако има и пораснала трева и не се вижда колко са дълбоки.

Поредната трагедия в резултат на престъпното и некадърно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Тони, я бързо хапчетата. Санитар...

Причината за катастрофата е висока скорост. Този участък от пътя е хубав асфалт. Пътя е бомба. Затова голяма част от шофжорите карат като луди, включително със скорост над 200км/ч. Цялата магистрала в посока към варна е надолнище няколко километра, като ъгълът на наклон е голям. Само да се пусне от скорост и скоростта е над 100. При желание над 200. В случая 100% съм сигурен, че украинецът е карал с много висока скорост. Проспуснах да кажа, че участъка не е прав, а има завои.

По телевизията казаха,че скоростта е била 58км/ч.

Няма как да определят скоростта толкова бързо. Мини един път по този път и ще разбереш за какво говоря.

Брей, тая Надежда Христова е най-тъпата от редакторите в тоя сайт! Не ча другите са образец на интелигентност и грамотност, но тази държи най-горния ред в класацията по тъпотия, некомпетентност и извратен вкус към писанията на лудите им читатели!

Не завиждай голяма бяла птицо - Вие сте НАЙ...

БОЙКО В ЗАТВОРА, НЕ ЩЕМ ОСТАВКИ ТОЙ Е ЗА ЗАТВОРА, САМО ГОВОРИ ЗА МАГИСТРАЛИ А ХОРТА НЕ САМО ОТ ГЛАД А И ПО МАГИСТРАЛИТЕ ЗАГИВАТ.

Тоя лалугер Боко Тиквата бил голям простак

Taka e da go e*a. Ти мене уважаваш ли ма?

Голям, голям, ама от ТЕБЕ е по-малък! Далеч по-малък!!!

Ти малък простак ли си? Я се виж колчав си!

А бе к'ви са тия глупости за ГЕРБ, Бойко, Московски и т.н. АВТОБУСЪТ Е УКРАИНСКИ!

Да, добре го каза въпреки че копираш истинския Анти боковист с цел да го дискредитираш.

АМА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА НАЛИ, ТАМ НЕ Е И ЗА КАРУЦИ А БОЙКО В ЗАТВОРА

този автобус ще откаже други 10 догодина по това време с желаещи за бг-курорти и забележителности...продължавайте все така да си режете клона,продължавайте....

И с какво сме "отрязали клона"? Наясно ли си колко много катастрофи с чужденци в България и с българи в чужбина се случват? Ти колко си спомняш от миналата година? Що пишеш щуротии?

катастрофи стават наистина по цял свят,но чалгария цялата е една катастрофа и в последните години честно казано минахте всякакви граници!и не си мислете,че чужденците не ви знаят колко пари струвате....

Спонтанното сравнение между собствените му кучета и българите, което премиерът Бойко Борисов направи в Созопол, освен за особен манталитет, говори и за нещо друго. И това нещо никак няма да ви хареса...Съвсем естествено е министър-председател без никакъв личен живот и отдаден изцяло на държавното управление, освен министрите си да има все пак и други любими същества.

Инцидентът може да е причинен от техническа неизправност или предизвикан от странично въздействие.

Тоя анти нещо изтрещя...

Иди в някоя библиотека дано, да научиш нещо.

Иди при Лъчо Мозъка да те излекува !

Полудях! Сам си говоря...

Е,Е, МОСКОВСКИ КАКТО ВИЖДАШ СТАВАТ КАТАСТРОФИ И С НОВИ АВТОБУСИ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ! И ПАК СЕ ТЪРСИ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ, ОЩЕ НЕ Е ИЗВАДЕН ОТ ДЕРЕТО АВТОБУСА И ЛУМПЕНИТЕ ВЕЧЕ РЕШАВАТ ЧЕ Е ТЕХ. НЕИЗПРАВНОСТ!

Тъжна новина, обаче прави впечатление, че с тези размери едва ли автобуса е 40 местен, освен това по разрушенията се вижда че скоростта не е била голяма и само се е наклонил. Жената си е счупила главата защото е стояла зад шофьора и при обръщането явно е прелетяла от единия борд на другия. Ако са имали колани едва ли е щяло да се случи!

Антибоковиста...хайде в музея!Ама май и там не ти е мястото. Забрава...

Вчера Петьо Лудия заплаши с газов пистолет шофьора на автобус ,пътуващ по линията Бургас- Слънчев бряг. Отсечката Бургас- Варна ,вероятно се нуждае от строга охрана за неразумни шофьори на рейсове.

тони какво баркаш боико тук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

украинци ли че да бяха си стоели дома на леля ми шапката ле търсят тук нямат ли си у украйна забележителности

тодор колев пееше - карай по на десно че ше ти се види шосето тесно . а тоя шофьор май е позаглеждал украинката ми се види.

Причина за катастрофата е високата скорост. С автобус е смъртно опасно да се пътуева в Булгаристан. Щом като се увеличи скоростта над 59 км в час моментално да се застреля шофьора в тила, защото той е потенциален убиец и е ненормален и е гад!

Единственото ,което мога да напиша при тази новина е пожелание към ранените да се възстановят по-бързо и да се отърсят от шока ,доколкото могат.

Момче, иди да се лекуваш някъде.

Нещо си объркал колегата горе с мен. И с него явно не си съгласен и го караш да ходи на преглед ...ха..хаха. Не разбра ли че аз винаги пиша със запазен ник. Познаваш ли твоя лекар д-р Мозъка Лъчко, ако не, запознай се, и така ще си видиш съпартийците лекари...може пък и без пари да ти прегледат ГЕРБЕРСКАТА ГЛАВА !

Ей, аман от идиоти дето могат да политизират всяка новина, даже и тези, свързани с мисиите в космоса. Проблемът не в Бойко, проблемът ти е в главата и в главите на тези шофьори, дето си мислят, че са на пистата за излитане на еърбъс.

Ама сигурно в твойта няма проблем, щом си назначен от Герб на заплата да четеш кой какво пише....малоумник смотан !

Абе, Тони, а ако ти се случи на теб или майка ти при друго управление? Защо хабиш клавиатурата!

Момче, прочети пак новината - Бойко Борисов не е управлявал автобуса!

Ти не си добре с това, дето ти е на раменете! Къде намесваш Бойко и управлението? Честите прегледи ли са виновни за катастрофите или липсата им? Какво лошо е направил Московски, като е наредил проверки? Няма да навредят, а само ще помогнат! А от шофьорите-джигити няма спасение! И Господ няма да ти помогне, ако ти се падне такъв!

мечтата на всеки тираджия или автобусен шофйор е да е състезател във формула 1!!!

Как да видим 5 снимки, като се отваря само тази - само че по-големичка?! Автобусът български ли е или украински?! Какви са тия откъслечни новини? Все така става, пуснете два реда, после д аси търсим новината по други сайтове...

Наистина ли ти става по-добре, като гледаш и коментираш такива новини?

тя май е на заплата тук:)

Цялата държава е в положение партер.Wlado задава основателно въпроса '' Всички линейки на Бърза помощ? " . А в това време кой е обслужвал населението на Варна ?

И четиринайсет шофьора да е имал този автобус, полза никаква, щом са такива джигити, че на право шосе в слънчев ден са се обърнали! Там е равно и гладко, с каква скорост са се движели, че да настане такъв търкал?! Горките хора, дано да се оправят и да си заминат по живо, по здраво!

Всички линейки на Бърза Помощ?

Това е заради хубавите пътища на Боко Главоко, строителя на магистрали !

"Автобусът се е килнал в крайпътна канавка. Инцидентът е станал на прав участък. Пътната настилка е била суха, съобщи комисар Димитров." За такива големи майстори не само магистрала, ами и летище да построят, няма оправия, те ще обърнат ... Наистина ли ви става по-добре, като плюете правителството по цял ден?!

ясна е работата-карал е като ненормален шофьора.един хубав ден просто туристите ще спрат да посещават бг-черноморието и този ден никак не е далеко....

Чета ти коментарите и по другите теми, които са абсолютно същите като този тук. Само пълен ненормалник може да призовава към насилие и смърт. Иди се прегледай!

Ти си мисли че си добре..ха..хаха ! Ще четеш, къде ще ходиш, кретен смотан......нали затова получаваш заплата....а, за преглед се призови сам след като се интересуваш какво пишат свободните хора, на които не им пука за твойте измислени човешки норми. Ти си последния човек, който ще даваш мнение за другите хора ! Май нещо ти се бърка и те дразни в тиквата малоумна...ще си пишеме каквото си искаме, докато мъркаш тъпанар с тъпанар.

но кога сте чули луд да си признава, че е луд. ;-) ...