Събарят на ръка незаконен хотел

Най-малко 50 дни ще са необходими за събарянето на хотел „Рамона” край Варна, което започва днес.

Обратно в новината

Коментари - Събарят на ръка незаконен хотел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така както гледам продължават с цирка!С голямото тръбене че в Сл.бряг почват да събарят незаконните постройки и като даодха по телевизията как гордо събарят една дървена барака,направо с този удар изметоха корупцията по черноморието!Д....а идържавата смотана!

Според него процедурата по събарянето ще струва 25 000 лева на държавата." Струва ми се, че някой журналист пак нещо не е разбрал или препредал. Защото според закона, ако собственикът на незаконната постройка не може или не иска сам да си я събори, я събарят съответните държавни институции, които наемат за целта фирми да свършат тази работа, като разходите за събарянето са ЗА СМЕТКА НА СОБСТВЕНИКА! Трябва собственикът да се държи отговорен и за допълнителните щети, които той е нанесъл на околната среда по време на строежа, експлоатацията и събарянето на незаконната постройка! А и защо държавата ще я събаря?! Да я събаря собственикът - той да си търси фирма, която да я събаря, и той да плаща!... И да рекултивира терена, където е била постройката! Ставало бавно ли?! Що не пуснат циганите от Чистота, които събаряха рибарските бараки - ще свършат работата за един ден! Трябва да се премахне, щом е на плажа! Дано наистина се справят с този проблем! Колко много постройки има по плажовете - чиста кражба на държавна земя! Дано да се намалят поне наполовина незаконните!... Щом е строено на свлачище, то ще се събори и само!... Естествено, че собствениците нямат нищо против друг да им събаря безумния градеж, т.е. с чужди ръце да бъркат в огъня!... Да,построил,но и УНИЩОЖИЛ, било то плаж, нива, земя, гора, природа!... Не че не трябва да се строи, но не и на всяка цена, без оглед на последствията!... Bреме беше да се разчисти бетона!... Деиствува се обаче прекалено предпазливо и избирателно!...

на това хотел ли му викат.то си е една вила.кога сте сабарят хотелите какво се услушват??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на база документ със невярно съдържание се стигна до събарянето,макар че собственика има заверена кадастрална карта на имота и то със дата 30.11.2010 г.явно апетитите на някой са много голями!!!макар че много хора сега злорадстват,ще дойде ден,когато ще се докаже,че неправомерно се стигна до това решение,защото все още имаме подкупни инстанций!!!! закони има,но те важат за тези ,които не са силни на деня!!!

"Според него процедурата по събарянето ще струва 25 000 лева на държавата." Струва ми се, че някой журналист пак нещо не е разбрал или препредал. Защото според закона ако собственикът на незаконната постройка не може или не иска сам да си я събори, я събарят съответните държавни институции, които наемат за целта фирми да свършат тази работа, като разходите за събарянето са ЗА СМЕТКА НА СОБСТВЕНИКА. Жалко, че собственикът не се държи отговорен и за допълнителните щети, които той е нанесъл на околната среда по време на строежа, експлоатацията и събарянето на незаконната постройка.

Ставало бавно ли? Що не пуснат циганите от чистотата, които събаряха рибарските бараки - ще свършат работата за един ден!?

Това със събарянията излиза нещо много глупаво.Човек е на тая земя да създава, а не да разрушава.Да рушиш, да унищожаваш не е на хубаво.Не може ли да се намери друго решение.Да платят солидни глоби, или да се конфискуват в полза на държавата.

Разбира се, че не може. Трябва да се премахне щом е на плажа! Дано наистина се справят с този проблем. Колко много постойки има по плажовете - чиста кражба на държавна земя! Дано да се намалят поне на половина незаконните!

Щом е строено на свлачище, то ще се събори и само. Естествено, че собствениците нямат против друг да им събаря безумния градеж.

Да,построил,но и УНИЩОЖИЛ, било то плаж,нива,земя,гора,природа.Не,че не трябва да се строи,но не и на всяка цена ,без оглед на последствията.

Bреме беше да се разчисти бетона. деиства се обаче прекалено предпазливо и избирателно.

Бнаев явно е в немилост. При новата власт....