Във Варна 4000 души подобриха рекорд на Гинес за ДНК спирала

Световният рекорд на Гинес за "Най-голяма ДНК верига, съставена от хора" бе подобрен във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Във Варна 4000 души подобриха рекорд на Гинес за ДНК спирала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Варна! Покажи как се прави! Покажи, че има и други и то хубави неща , с който може да е заето съзнанието! Покажи,че освен за безмислени протести (повечето платени) хората могат да се съберат на едно място, за да създават красота (уникална дигура)! Това е начин да обърнем погледите към България! Да обърнем погледите към Варна, която ще е младежка културна столица през 2017! Това е послание, че тук живеят хора с цел, мисъл и посока за развитие, за правене на добро!!!

Като си платиш ще дойдат на глупавите ти протести

Тука има един пишещ, за който важи : "Дори и да може да ходиш по вода, хората, които ти завиждат ще кажат,че го правиш защото не може да плуваш!"

Браво Варна! Покажи как се прави! Покажи, че има и други и то хубави неща , с който може да е заето съзнанието! Покажи,че освен за безмислени протести (повечето платени) хората могат да се съберат на едно място, за да създават красота (уникална дигура)! Това е начин да обърнем погледите към България! Да обърнем погледите към Варна, която ще е младежка културна столица през 2017! Това е послание, че тук живеят хора с цел, мисъл и посока за развитие, за правене на добро!!!

Това с Гинес е за хора без работа и с не много мозък ? И като регистрираха рекорда, сега к'во ? Нещо ще се промени ли на тази територия, наречена България, или като нЕма 'лЕб, барем зрелища да има ? Спирали, Н-връзки, трикольори,стойки и чалъми, а бе ... И само не ни внушавайте, че било доброволно и без пари/ на вятъра/- организация, гости, байраци, парлами.. то това безплатно ли е ?

За ограничения мозък като теб - няма да се промени! Ще се промени за отворените за добро хора! За пълните с обич сърца.... другите ще си тънат в собтвената глупост . . . поне не пиши тъпизми

Аз пък, на теб с освободения мозък мога да препоръчам да си спретнеш един файтон за рекорд на Гинес. Не те знам колко си "леля", но ако се напънеш, може и да удържиш ! Успех !

Жалкото е, че под такава хубава новина, няма много коментиращи! Има само един келяв непрокопсаник, който пише едно и също! Защо така бе хора?

ТЪПОТИЯ!

много добре си се описал

Невероятно и вдъхновяващо! Прекрасна инициатива! Браво на отганизаторите! Браво на Варна! Емоцията е невероятна!

Преброих 4 групи по 4-5 химически кенефа - яко ср. и пик. е паднало :) С тея пари за организация да бяха измислили нещо за моста ...Пълен тъпизъм дошъл от меркантилния Мед Университет..

Другия път - ти ще си под кенефа и всички от горе ти да пикаят и серат! Да се задавиш дано! Проклетнико - спри да бълваш лай-на от горната си дупка и я ползвай за нещо смислено! Злобар със злобар долен, гнусен

Ти си пълен тъпизъм! Я се покажи да те видим колко си смел не се крии - страхливец такъв

Страхотна инициатива! Браво! Красиви кадри, който показват един невероятен град! Доброволното участие доказва,че не всичко е пари!

За протеста на 20 Април не се събраха 4000 а за тази глупост се намериха...

скрий се в дупката си злобар! :О

Ако Варна е на ТИМ рекорда не е ли на ТИМ също? Защо на Гинес? и по-важен въпрос ТИМ до кога ще са живи, поне един от тримата няма ли да даде фира?

lu4ka

Ами доколкото знам, ТИМ отдавна смятат бизнеса си в България за "по-малката част".

глупостта само по хората ходи, и вместо да си мълчиш, като магаре ревеш всички да те видят колко не струваш

Страшно видео...

Цяла Варна е в ръцета на тимаджийската мутромафия - и това ако не е рекорд!

Е, няма подобна тъпотия, честно ви казвам! Направили били формата на ДНК някакви си там 4 000 човека и какво от това? Нещо подобри ли се животът ни? Решихме ли си проблема с газта и електричеството?

важното е идиотимът да се развива и просперира! това, че държавата прилича на г.з, за идиотите не е проблем!

шшшшшът птицо проклета! Къш от тук! Злобата ще те прояде от вътре! От къде се пръквате толкова прости и ограничени?

Заглавието би трябвало да бъде - 4000 души направиха най-тъпия рекорд . Постигнатото постижение до сега на такава тъпотия няма !

Само ти си по-тъп от всичко! Няма по-тъп коментар и по-тъпо човече дето седи и пише едно и също! Личи ,че постовете са на един и същ непрокопсаник!

Всъщност много интересна инициатива. Децата са излезли на въздух, забавлявали са се, а хейтърите, затиснати самотни пред компютрите в събота вечер бълват жлъч

Не бях чувал за толкова глупав рекорд - колко хора щели да се съберат? Даже на тъпия "герен" всеки мач се събира по-многочислена хореография.

Ти за какво си чувал изобщо? Като си ограничен и празвн, без съдържание човек. Твоя рекорде да счупиш тъпомера и да пишеш едни и същи коментари - даже речника ти е толкова беден,че всички разбират, как един и същи голопендер ги пише. Хахахахах - я си пий хапчетата и не пипай повече компютъра, злобо такава

тия 4 хилядарки ако бяха хванали по един чувал за смет и го напълнят с боклуци от варненските плажове щяха пак да направят рекорд , но неподобряван поне 10-15 год. ама ако е за работа сигурно щяха да се съберат 40 чиляка

Който цапа той.

като отидеш на хотел нали не чистиш стаята и переш изцапаните от теб чаршафи ?

Рекорда са задръстванията на Аспарухов мост предвижванията са 3 часа ще трае 2,5г.

Откачени малоумници. Иди виж след рекорда какво е положението- опикано, осрано, фасове, бирени бутилки, найлони, консервни кутии, вестници, чаши от кафе, презервативи,... Безработни изроди с промити от телевизии мозъци. .

Е точно пред Цветница ДНК-то най-важно. Не можаха ли да измислят нещо по-българско.

TIREX

4000 идиота...обаче з а винетки и социални протести се събират 200 човека що така? варна -най отвратителното поселище по бреговете на черно море!

съгласен!

Идиот си ти! Кой те пусна да излезеш от п-ката на майка си, ма -лоумник? И да пишеш едни и същи коментари. Завистлива и ограничена твар! И тоя дето бил съгласен - и той същия!

Вместо това безумно занимание, тези 4 хиляди можеха да дойдат в София и да накарат властниците да напълнят гащите за нищетата и мизерията в която държат народа.

Разликата между България и Турция е, че те изкупуват нашите болници и при тях медицината е значително понапреднала. Ама пък ние вече и водим в Гинес.

Да, да купили са нашата частна японска болница

Браво на всички участници. Защо не сме така задружни и в други неща.

народът е най-задружен в едно нещо-в краденето

оффффффффф то имало и по-глупави от мене! а баба все ми викаше че съм номер едно... дали не е сгрешила?

ааа объркал си - няма по-глупави! Но то ти е простено,заради глупостта

Грешала е баба ти...Ти не си номер едно, ти направо си първи номер...

Браво Варна! Страхотно постижение!

ей, лигльо - личи,че коментсрите са от един и същи и-диот! Като си кух-трябва ли всички да го виждат? Страхотно са го направили! Браво! Важното е да се чува за България и това е много добра инициатива!

Харесва ми тази инициатива. Дано да чете за повече подобни събития, случили се в България.

пак в Турция ще се лекуваме.

Туй, не можи да стане, ако Млладото, Илийчо Лукоф, там ни съ дире! На всичкити, Царскити гюзмета сал Той пеиши, Дълък мек да ви полази Къртеше мифки, докато, някакси се появи, Върха, Баба Тодорка! Винаги е Втора и близо до Алаха Ас, нали не съм виновна, че "Мусала" значи това?

someone

хора, взимащи участие в подобни безсмислени занимания винаги са ми били чудни.

просто русофили.

хора пускащо безмислени коментари, винаги са ми били чудни? -От къде толкова тъпотия може да се събере в една глава? Явно има много кухини ... липса на мозъл е ...

да се чудиш,българите са хора без проблеми,нямат грижа за покрива над главите си(не си знаят къщите),за прехраната,всичко им пада от небето без да са си мръднали пръста,шапка на тояга си живеят,чудят се къде да си харчат крадените пари и от толкова охолен живот губят представа за реалността,що да не се занимават с подобни измислени рекорди,докато хората по света работят,борят се за хляба,самозабравилите се българи щракатс пръсти,остава ни само надеждата,че това много скоро ще свърши

Браво, Варна! В този рекорд виждам един много дълбок смисъл - че българската ДНК ще пребъде ;)

someone

като как ще стане това - всяка година новородени бебета намаляват с хиляди? за контраст в англия родилни отделения се пукат по шевовете от раждания.

А в Долно Нанагорнище е регистриран рекорд по срамни въшки на квадратен сантиметър у оная работа на Айше Кункова. Е, и? С какво подобни безсмислици помагат на човечество, родина и на самите затъпели индивиди, които участват в масовката? Поредното промиване на мозъка с цел отклоняване от реалните исмислени неща.

E, догодина макетата или украиците ще го подобрят.

откъде толкова македонци бре ? :-)

на глава от населението могат да опитат.

Що е юнак по светот - све е маке.

обре е, че не са поставили рекорд по пиене, ядене или псувни, което се очаква от българи в българия.

За простотии хора бол. За нещо народополезно, йок.