Варна е първата дълбокотехнологична иновационна долина в Европа

Образованието у нас е такова, каквото е обществото, смята ректорът на Икономическия университет във Варна

Обратно в новината

Коментари - Варна е първата дълбокотехнологична иновационна долина в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И обществото е образовано тъй ли?? Завършват за тигри, а работят пингвини в чужбина. Коя област захранвате господа университети?

Все едно чета статия от ЕП на евродепутати за това колко програми за иновации открили. Тоест в крайна сметка Върна се превърнал в средище за разивавене на технолигични иновации. Стига да има кой да представя такива иновации, кой да ги финансира и прочие. Просто ни се казва "хей който иска да прави техн. иновации може тук да дойде и да ги развива".

Статията от 35 реда написана от Редактор Лилия Чалева е феноменална. 35 реда с думи, които не ти казват нищо, 35 реда от взаимно изключващи се цитати, 35 реда изпълнени нищословене и безсмислици. Три пъти препрочитах статията и три пъти не разбрах що е то дълбокотехнологична иновационна долина и има ли такова животно у нас. Или някой се е изпърдял словесно пред микрофона или Редактор Лилия е време да си сменя попрището.

Все съм си мислел че технологичното, новото, е връх, пък то било долина :)

Сега комисар Мара Галадриел ще отпусне европари на варненския университет, задето измислиха това за първата високотелхнологична долина. Иначе фирмите наемат във Варна, защото заплатите са по-ниски. Но моного Варненци идват в София, хващат се на работа за софийски заплати и си работят дистанционно от Варна повечето време.

Дрън, дрън, ярина.

Хахахах, развеселих се с това платено материалче :)