Известен във Варна фотограф се самозапали пред общината

36-годишен мъж е откаран в болница с тежки изгаряния, след като се е самозапалил пред сградата на общината във Варна. По-късно стана ясно, че пострадалият е известният фотограф във Варна Пламен Любчев Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Известен във Варна фотограф се самозапали пред общината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пламен не е от добрич, а бе принуден да прави бизнес в добрич, заради сустоянието, до което тим докара варна. пламен е кореняк варненец, живее на пупа на варна, точно до бившя партиен дом. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Герберастките лекета нямате срам дори пред смъртта. Ходете си, дори при Виденов нямаше хора, които да стигат до ръба. Ходете си.

Отново близане на шкурка, а не помислихте ли за смяна на модела, а не на данните? Хора, този модел доказа, че не работи, дайте да го сменим, иначе същата циганка с нови гащи!!! Преди Венецуела беше един от най големите износители на нефт, а беше една от най-бедните страни в света, смениха модела, който изгони енергийните кърлежи и сега малко по малко се възстановяват. Трябва модел, който да носи отговорност за грешките си, а не да обвинява контролера или данните за това. Когато народното събрание вземе решение, виновен за грешно такова поема народа, така ли е?

горкият човек господ да му помогне..

аман >

Това значи ли че и Ян Палах - студента, който се е самозапалил в Чехия през 1968 година и станал символ на промяната в Чехия и Източна Европа е поредния селянин, които се е преместил в столицата? Много си неадекватен.

ало не казвай боклук ,на човек ,който протестира правилно или не...

Що за безчувственост?! Пожелавам Ви никога да не стигате до отчаяние и мисли за крайности.

Все едно описваш себе си!

самозапалването е израз преди всичко на изключителна простотия и ментална болест , а чак накрая на отчаяние... това е естествения подбор- оцеляват подготвените и силните...

Не е трябвало да се жертва заради този плужек Киро. Има и друг начин: peticiq com/ostavkatanakmeta Всички варненци, които си искат града да гласуват!

Ако Симеон Дянков беше изритан от кабинета през пролетта на 2010 г., сега такива новини щяха да бъдат необясними. За съжаление, вече е късно, и за човека, и за близките му.

Да се пали,като му е толкова материала в главата.

Ох, дано го спасят Варналията.

Много хубаво се живее в България! Много! Хората от радост се самоубиват и самозапалват на всеки ъгъл, а скачащите с парашут от Аспаруховия мост са ежедневие. Това не е призив само към ГЕРБ, това е призив към всички правителства, защото те всички имат колективна вина. Едни са виновни с действията си, а други с бездействията си.

ТИМ - ВЪН ОТ ВАРНА!!! КИРО - ОСТАВКА!!! И ТОЗИ ЧОВЕК СЕ ПИШЕ НА ТВОЯТА СМЕТКА!!!

ББ подава оставка! Да ви са честити са честити станишев, доган ровчо и белене. Избрахте задунайска губерния. Точно сега протесътите трябва да продъллват!

Варна е цяла на ТИМ -мутрите

Станишев, Дуган и сие се оплакват, че ако има редовни избори изборите щели да бъдат манипулирани. Ок. Възможно е щом те кажат сигурно е така и знаят как става. Като се знае, че в комисията за изборите ОПОЗИЦИЯТА Е МНОЖЕСТВО. Това много протестиращи и пишещи във форумите не го знаят. И с много неща в политиката не са на ясно. И ,,другарите"- от БСП и Агите от ДПС използват незнанието на тълпата е ги манипулират по много хитър и лукав подмолен начин. Отстрани, се крият, и се кефят, колко лесно и невероятно и за тях бързо съумяха да изманипулират протеста на народа заради лъжите на РВП-тата в своя полза, за да свалят правителството на ГЕРБ. Те нямаха сили за това, но ето че незнаещата и изнемощяла от безпаричие човешка маса им се върза и са на прага да докарат България до национална криза по голяма от Жан Виденовата. БСП и ДПС искат оставката на Бойко, но никой не казва каква алтернатива предлагат . ЕТО СЕГА ЩЕ ГО ДУХАТЕ БЪЛГАРИ. ПОСТИГНАХТЕ ТОВА КОЕТО ИСКАТЕ ДА ФАЛИРАТЕ БЪЛГАРИЯ. БОЙКО ПОДАВА ОСТАВКА. РАДВАЙТЕ СЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ И ТУРСКИ ИЗЕДНИЦИ. СЛЕД ГОДИНА КОГАТО ТУРЦИТЕ ВИ ШИБАТ ОТЗАД БЕЗ СМАЗКА И КОМУНИСТИТЕ ВИ ВЗЕМАТ И ПОСЛЕДНОТО ЗАЛЪЧЕ ОТ УСТАТА ЩЕ ПОМНИТЕ ТОЗИ ДЕН! ЗБОГОМ ОТИВАМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДА ЖИВЕЯ. С ТЪПИ МАНГАЛИ , ТУРЦИ И ИДИОТИ НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ! МАЛОУМНИЦИИИИ!!!

бюлетините,а не на кого ще дават резултатите да ги прочете пред медиите. Също както в съда-не ти трябва добър адвокат,а корумпиран съдия.

Този да тежи на съвестта на варненският кмет и общинари подкупни.

Махай се, мутро нагла!! Ти какво искаш, бе, нещастник, заради това, че си прост, тъп и некадърен милиционер, а отгоре на това и комунист и че не искаш да си дадеш оставката, ние да умираме ли бе, гад нещастна!!!!

Ти може и да си българин, но определено ти хлопа дъската! Или пък някой ти е промил мозъка до излъскване! Това, че някакъв нещастен човечец, който явно не е с всичкия си, се е запалил не е причина министър председателя да си подаде оставката. От една такава оставка печелят комундетата и доган, защото в мътната вода, която ще се получи най-добре се лови риба. Те са и тези дето подстрекават лумпените в София да обръщат кофите и да чупят полицейските коли. Номера няма да мине!

Тиквата падна от власт!

Той ПОДАДЕ оставка

ЗАПОМНЕТЕ !!! Проблема е в неконтролируемата банкова система. Колосалните лихви обират цялото българско общество. Не пазарна система, а държавно регулиране на банковата система или национализация. Не са виновни фирмите и дружествата, че искат да се развиват и плащат коректно задълженията си, а високите лихви, отиващи незнайно в кои държави. СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

Парите се изнасят от България и се внасят като кредити, всъщност с нашите пари ни дават заеми за които плащаме лихви!

Да отрежем главата на змията - мутрата Борисов и да национализираме милиарда който гепи!!!

Защо само неговият, другите да не си ти дружки?

Сега са ми дружки по принуда. Буда ме принуди! А ти каква алтернатива виждаш - станем на племена ли? Всичко е по-добро от мутрата-будист!

През 1968 г в (май беше в Прага), Ян Палах се самозапали и загина в знак на протест срещу окупацията на Родината му от войските на СССР. Веднага след това червените помиярски медии го набедиха за психично болен.....

Мдам сега усетихме на собствения си гръб какво е искал да ни натресе въпросният ЯН ПАЛАХ. 1989 Г т.жИВКОВ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗКАРА ВЪТРЕШНИ ВОЙСКИ ДА УТРЕПЕ 200 300 ДУШИ И СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ГЪРЧИМ КАТО ЧЕРВЕИ.

е братче центъра на протестите... Лентореза запецна обаче щял да се бори докрай с някого си. Незабавна оставка на правителството и служебен кабинет, който има всички правомощия да води държавата към по-добро, както например стори Софиянски през 97. Не съм му фен, но той тогава се справи. Браво Варна, браво варненци. Гробарите се правят на ощипани и се пънат ама няма за какво. Те ако искаха щяха ....

И кой ще го избере това служебно правителство, как ще се определят постовете в него?

президента мижитурко поема отговорността и назначава служебен кабинет след като всички парламентарни партии откажат да съставят правителство. Така няма да има икономически и социални последствия. Всичко друго ще доведе до обедняване.

ще се назначи от президента както е по Конституция

Протестите трябва да се насочват срещу монополите.Аз лично оставка на правителството не искам тъй като за Бога КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА????Представяте ли си Станишев или Костов отново да ни "яхнат"...Борисов поне се огъва пред виковете на тълпата....Поне според мен Бойко е най-малкото зло от всички до сега.Може би по разумно е да се протестира срещу прокурори и съдии....

не сравнявай костов с тази мутра

Прав си, Костов е по голяма мутра!

Не сравнявай червения боклук костов с червения ББ! (ББ>костов)

Ти не си реалист, а платен гербераст!!! Много се народите напоследък - само гилотината ви оправя!

платени са само маскираните гамени, които направиха побоищата.

Тиквата е най-неподготвения премиер от 23 години насам, най-некадърния и най-неможещия. Съответно са такива и почти всичките му му министри. Дори си мисля, че хора като Трайков и Игнатов бяха твърде интелигентни за тази пасмина и навреме си тръгнаха без въобще да съм им фен.

На "българинът" вече нито животът е достоен, нито старините! "Базата" не е в състояние да носи огромната "надстройка" от хилядите чиновнци, служби за сигурност, политици и откровени мошеници! Необходима ни е "по лека" , ефективна и отговорна към съдбата на гражданите си държава.

50 процента съкращения в държ. апарат. Съответно ще останат баш връзкарите както ни е добре знаем, които обаче са и достатъчно тъпи за да се издънят за 1 месец само. След това се съкращават до един и се изгражда нова държавна машина

Много добре казано!

Държава имахме при Тодор Живков, сега нямаме. Законите и администрацията са 3 пъти повече и пак нищо. Причината е демокрацията и движещата и сила - алчността.

Хора, някой да знае в колко часа министър Цветнов подава оставка. Понеже обявиха, че ако простите стигнат до кръвопролитие, той щял да си ходи. Притеснявам се, че и дали на изхода ще чака главният прокурор.... заради онези незначителни подробности с начините на придобиване на апартаментите му.

Абе човека се самозапалил сутринта , а пък снимките от вчера от митинга..... Ако има новина за британската корона ЩО пак не сложите снимки от митингите.....

Момчетата с щитове и палки са си на мястото и трябва да са там, за да попречат на разни идиоти да правят изцепки от името на протестиращите, за да не пострадват от техни камъни и пиратки други протестиращи и за да не става всичко това претекст да изкарат протестиращите идиоти. Иначе определено момчетата ц щитове не са пречили или разтурвали протеста

Абе, пичове, като сте решили че не ви се живее и сте си плюли на живота и здравето, що барем не вземете някой изедник със себе си? Така или иначе не ви пука явно- ни от присъда , ни от нищо...

ДДС за тока - 5% !

Основния проблем е в банковата мафия. Високите лихви и безобразията на чуждите банкери тежат на врата на българина.

ама се редехме пред пирамидите^ за пералничка ... това не беше много отдавна

Протестът трябва да бъде за свикване на ВНС и намаляване броя на депутатите, както и променя на изборния начин.

Абе като имате една клавиатура пред Вас и сте ходели на училище само, колкото да отбиете номера, защо не прочетете и някоя книга за да се научите на правелен българси. Всеки път когато чета някакви коментари, все нещо не се свързва с бългърския. Или клавиатурата Ви е крива или много бързате да си излеете злобата, завистта и простотията.

АУ НАРОДА ЛУДНА

ми кат гледа телевизия ще лудне ми триста магарета хукнали да събарят власт за два дена то това се прави с постоянство с години

Ако останат на власт ще манипулират и купят изборите за да продължат да ни ограбват и унищожават още по безцеремонно и брутално.

Това е абсолютно безобразие! Докога ще ги чакаме да си ходят? Тук сега веднага и незабавно!

Ами запали се и ти. Какво чакаш?

Вече не е заради тока. Вече е за България. Искаме преследване до дупка на всякакви елементи от бивша държавна сигурност и конфискация на цялото им имущество. Съд и присъда за всички политици унищожили държавата последните 23 години. Сорос и неговите производни да се обявят против закона и да се преследват като им се забрани държавна работа, а за небългарите забрана да влизат в страната за винаги. Искаме мандат на депотатите. Не може хора доказани престъпници вече 23 години да седят на хранилка. Хора като Румен Овч., Костов, Кунева, Нейнски, Станишев, Сакскобургготски и т.н. Искаме преследване на всички живи мутри от прехода. Забрана на неграмотните да гласуват. Не може неграмотните да нямат право на шофьорска книжка, но да имат право да гласуват. Второто за мен е по-опасно. Който не знае Български да не може да гласува. Искаме разследване на преразпределения бизнес и милионерите да докажат първия си милион. Как на хора без доходи им дадоха заеми от милиони. Искаме разследване на всички банки за непосилните лихви които, са прецедент в цяла вропа. Искаме намаляване на ДДС на 5% за битови нужди като храна, ток, вода, (парно) (Това не се е случило единствено и САМО в България, дори и в Румъния храната е с 5% ДДС). Искаме хилядите клатикурци от милицията и държавната администрация да върнат заплатите си за последните 4 години защото очевидно никой не си е свършил задълженията. Тези хора трябва да разберат че ние сме техни работодатели а не да се държат с нас като с досадници. Да се разредят милиционерите които са най-много на глава от населенито в цяла Европа. Когато се обадиш по някакъв въпрос в полицията те винаги казват не е наша работа.Чия работа е ? Тези хора излизат на улицата не да работят а "да изкарат некой лев". Искаме спиране на помощите след 2-ро дете на циганите. Искаме затвор за хората оплодили циганка под 18 години. Искаме спиране на помощите на циганка родила преди да навърши 18 както и на майка и. Писна ни да отглеждаме мангали.

Чудесни искания! И кой според теб да го направи!И как на практика ще стане! Само приказки и агресия без изход!!

кажи малко по изпълними желания на рибката- така свят ще и се извие. костов извън тази група, моля.

Tи понеже си много грамотен: "за винаги" "депотатите" =))) На всичкото отгоре си расист, и повечето от предложенията ти са рожба на болен мозък! Сорос кво ти е виновен? Кво значи "небългарите" - чужденците ли трябва да са със забрана за влизане завинаги? Как може да поставяш под един знаменател родоотстъпници като Румен Овчаров и Станишев с Костов, който вдигна страната на крака след катастрофата на Виденов? Интересно, как ли полицаите и държавните служители ще си върнат заплатите за последните 4 години хахаха леле майко, какво малоумие!

Извинявам се пропуснал съм и Доган, Местан, Етем и други подобни небългари. Не мога да повярвам, че още има хора които мислят че Костов е изправил България на крака. Как ? Като продаде Кремиковци за 1 лв. Ти си същия малоумник като тия дето мислят Доган за най-умния политик. Най-силната икономика в Европа е вдигната на крака от расист ;) и все още е най-силната икономика.

Всеки един, независимо дали се е самозапалил, обесил се или скочил от някъде Тиквите ще го изкарат луд или психо. Всичко е от мизерния живот, до който ни доведоха. Но те са толкова заслепени в желанието си да са на власт, че не виждат какво става в държавата. Т

за онези те гласувахме съвсемнаскоро с двете ръце за по предните тях също и ся кво само да си дирим оправдания или да се хванем да поработим заедно ... кафенетата пълни с народ по цял ден в работно време в китай дали е така

еми като са феодално владение на тим, сиреч крепостни селяни така ще е. свободата е на върховете на щиковете, не се ослушвайте. и не се давайте на комуняги и дпс.

"Слаби ангели"....Няма проблем без решение....Изборът тук е ясен..

едно време са излизали хайдутите в гората да се борят срещу неправдата сега се борят на мегдана срещу себе си

Нека този случай и случаят във Велико Търнове да тежат на съвестта на Бойко Борисов и заптиетат, които то изпраща срещу народа си. Но не се притеснявайте, че Бойко ще се притесни. Той просто няма съвест.

не, че много ме кефи ББ ама кой има съвест и като влезем в супера по съвест ли ни ги дават доматите или по ценоразпис

Моля ви, хора, спрете, ще се оправят нещата, ще ги променим заедно!

дано ама не вярват

Няма никакво съмнение, че този човек се е самозапалил, защото се е чудил какво да прави с многото пари с които разполага. Не е имал проблеми с никакви сметки, всичко му е било ОК. Самозапалил се е от скука. Така от скука се самозапали вчера един човек във Велико Търново. Въобще скуката е причина за драстичен скок на самоубийствата в последно време. Други няколко стотин хиляди от скука всяка вечер протестират. Това е от скука и в никакъв случай заради ГРОБ!

няма никакво съмнение че парите му на този човек ги няма, ама защо ги няма ами преде десет дена или месец имаше ли ги ... при тоя скъп бензин да хабиш десет литра, ужас с толкова пари щеше да се храни още няколко дена горкия

''Мотивите не са ясни''! Абе народа възстана и вие не знаете мотивите!!! А те са глад и мизерия! Това е!

Още един луд!

АУ НАРОДА ЛУДНА