Вариантът B.1.617 е в основата на взрива на Covid в Индия

Повече от 157 милиона са потвърдените случаи на коронавирус и повече от 3,284 милиона починали с Covid-19 от началото на пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поуката от статията е да се готвим за 4та вълнта .

а колко милиарда са починали от грип от 1900 година досега?

Цигания колкото си искаш.Индийска кочина ,мръсотия и високо самочувствие.

Вариант в българския за вирус няма, има щам, поне като преписвате превеждайте както трябва....

Бабини деветини - нов, по-заразен даже и от Британския вариант. Виновни за големия брой заразени/починали са условията на живот. На всеки е известно, че в Индия чистотата е издигната в култ, а повече от 75% от населението живее буквално при стерилни условия!!!

...също като в България...

Щам ми е горе-долу ясно какво означава, ама вариант?!?!?

СПИН бе измислен, за да се намали броят на хомосексуалистите, които да си го предават чрез аналния секс и да им отслабва имунитета; Ковид19 бе измислен, за да се намали броят на глупаците, които да си поставят ваксина срещу всеки новооткрит "вариант" (каквото и да значи това) на коронавируса, която да им отслабва имунитета.

добре де сега като ГЕРБ няма да взима решения за мерките, как ще изгони пенсионерите и предпазливите от гласуване, че да са сигурни че отново с малко гласове ще имат висок процент? Сега няма да могат да наложат мерки и осле 30 дни преди изборите да ги махнат за да се поумеша народа за две-три седмици и след това да се уплаши и да си остане у дома. Това което направиха за миналите избори си беше чисто убийство.

А у Факултето бъхтат дайреатта и чакат новите избори!!! Бизнес!!!

Мангъра да излезе и обясни на индийците че това е леко грипче

смъртността е 3 пъти по-ниска отколкото в Европа.

Китай никъде не го споменават, те си се оправиха , а взривиха целия свят.

Новата платформа за манипулиране се нарича Индия!! И ковид олигофрените четат и кършат ръце - Ауууу колко страшно!! Никой от тахне е стъпвал в Индия, за да види за каква мръсотия и нищета става дума!!! Ковид им е най малкия проблем!!

Малко матемактика: Индия починали 4000 на 1,3 милиярда или 0,003 промила България с месеци наред по 100 на ден при 7 милиона или 0,014 промила В България са умирали 5 пъти повече на ден.... манипулации и пропаганда, драма нов щам заразен ще се мре страхувайте се.

Не ви е срам. Всеки човешки живот е безценен

Така е. Затова тези с Ковид не трябва да се съжаляват повече от умрелите от мерките. И никой не трябва да умре от ваксина заради "общественото здраве". Но докато Ковид болни са предпочитаните болни и умрелите от ваксината се отричат, как да кажеш че живота на всеки е безценнен? Колко струва живота на един убит от васкина? Колко ще плати държавата на един убит от ваксина?

Но някои са по-малко ценни ;)

ито е ОЧЕВАДНО В Индия пхващат 1 от 10 случая на заразяване и отчитат 1 от 20 случая на смърт. Сериозон ли вярваш в САЩ с 4 пъти по-малко население имат повече смъртни случаи??? Индия е огромна държава с недостатъчно ресурски и супер гъстонаселена. Трети свят откъдето и да го погледнеш. Няма точна статистика и да се сравнява с други страни е ебезсмислено. Истинският мащаб на трагедията ще се види скоро.

Неадекватноста на шефа на СЗО(безочлив, нагъл и арогантен тип който с месеци е през кривал случващото се в Ухан и още не си е подал оставката!) както и на световният политически елит...... Виновни няма.... но неадекватни мерки и скандали с ваксини бол......

"Повече от 157 милиона са потвърдените случаи на коронавирус и повече от 3,284 милиона починали с Covid-19 от началото на пандемията " А пък всяка година умират 7 милиона от диария.

... и 10 милиона от рак, като последния не признава младо или старо!

а колко милиарда са починали от грип от 1900 година до сега?