Върху машините за гласуване няма опит за външна намеса

Причина за възникване на надпис "Дневникът е подправен" може да е разместване на флашките в слотовете на машината, дефектни флаш-памети, дефект в USB слотовете или неправилно изключване на машините

Обратно в новината

Коментари - Върху машините за гласуване няма опит за външна намеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Външна намеса няма, намесата е вътрешна.

Знаем, козяк сами си ги настройват.

Като такъв мисли че всички са такива.

Кой и с какво е доказал, че е лъжец и мошеник? Стига като папагали сте повтаряли едни и същи измислици! Вече не сте интересни!

Малко по-сложни са от онези в казината :)

Няма външна , а вътрешна намеса. Фалшификация на изборите в полза на Подмяната.

СМС от д-р АхмеТ ХасанОФ, Лекар, акушер-гинеколог: "Божанов, явно за на путката на майка ти стават всякакви флашки и една я е осемеинла яко, за да се пръкнеш тъпако!!!"

Тия ги разправяйте на баба ми!

Ми естествено, намесата е вътрешна, това всички го знаем.

и на децата вече е ясно, че ни лъжат!

Констатациите са на нищо неразбиращи кухи лейки, така им е по-лесно. Машините ги ъпгрейдват през USB, точно преди изборите едни §§едерастчета, назначени по времето на ГЕРБ. Също по времето на ГЕРБ гербаджийска фирма спечели конкурса за доставка на машините. Няма никакъв обществен контрол и при тези, които обновяват NET софтуера преди избори. Машините могат да се достъпват и през USB Wi-Fi карти. В някои държави с частично машинно гласуване можеш да отидеш и да провериш дали гласа ти не е отишъл за някой друг, в България те арестуват, ако си заснемеш разпечатката. Докато се гласува с машини, в България винаги ще има на абонамент я парламента партии-фантоми като ГЕРБ, "Продължаваме промяната" и ДБ, които смучат от гласоподавателите на другите партии, неясно защо без ДПС.

Не сме си и помисляли че е външна. Много ясно че си е вътрешна, от организаторите

Тези машини са такава измама. Ако си вземеш разписката или я унищожиш гласа ти го анулират. Ако си я предадеш във урната както трябва гласа ти се признава ама не се проверява дали в машината и на разписката е една и съща партия за която си гласувал. Ако машината се развали който е гласувал му се анулират гласовете въпреки, че ги има разписките от машините. Ами куца работата.

Да видим.... Взимаме думата дневник и я даваме на Гугъл преводача. И виждаме, че в преводите присъства и думичката journal. Тези, които не са или недостатъчно компютърно грамотни, най-вероятно няма да ѝ обърнат внимание. Но те. Когато отново питаме Гугъл, какво означава същата дума, отнесена към компютрите, ето какво ни намира като обяснение. Две от трите обяснения си заслужават определено вниманието > A journal is a location of stored activities or events occurring on a computer or network. A journal helps to determine what may have caused an issue or a device to go down without having to monitor a device yourself. И другото > When referring to a file system, a journaling file system is a method of keeping track of how data is manipulated on the hard drive. Each time a request is made to the hard drive, an entry is first made in the journal. The JFS allows the computer to check the last few journal entries for errors instead of checking all the files on the drive. Подправен означава, че едни записи са заменени с други в "дневника". Флашка сама не може да се размести, това са пълни глупости. Прекалено са леки, за да се случи това в слота, дори някой леко да побутне машината и от инерцията, да си помисли човек, че влашката може и да се поразклати. Но те тежат по двайсетина грама. Лъжа, след лъжа и хвърляне на прах в очите.

Ама има ли вътрешна намеса е по-важно! Пита един неваксан и небустерен господин, който гледа кемтрийлите в небето и се пита дали рожбите на принц Уилям са причина за глобалното затопляне!

Да, няма... Тези ги разправяйте на филанкешията. Ако нямаше външна намеса, нямаше да се чака толкова, за да се вземе решение да се предостави сорс кода на софтуера върху тях, а щяха веднага да го споделят. И защо не го направиха публично? Ние също можем да четем код Просто им е трябвало време, за да го почистят от уличаващите промени тук и там.

Догодина само на хартиен носител няма да има такъв надпис, но ГЕРБ-СДС ще имат над 30%...

Щом излиза подобна статия по подобен начин написана, значи работата е ясна - пипано е и то толкова грубо и левашки, че даже и не може да се замаже елегантно. Може само да се повтарят мантри отново и отново, току-виж някой повярвал. Да де, ама това са методи за западната публика. Там вярват на подобни неща. Тук не.

Не бе ние само питаме какво стана с контролното броен на отрязъците? Що не се публикуват както е по закон? Щото явно е толкова зле че не е за публикуване.

Огромна статия, с повтарящи се едни и същи по смисъл абзаци, но с разменен словоред и използвани различни думи. На това му се казва - разтягане на локуми. Със сигурност по машините е пипано!!! Тези обяснения не биха минали и пред третокласник.

Абе друго си е да напишеш протоколите както си знаеш,...

Причината за грешката, довела до изписването на екрана на машината за гласуване на "Дневникът е подправен", не е къде е добавено съобщението, а вероятно става въпрос за дефектни флашки. Някой ще разтълкува ли какво е искал да каже автора?? Пълни идиоти!

Сега всички трябва да разберат, че машините фалшифицират изборите преднамерено. Да се прекрати машинното гласуване.

Хванатите СТОТИЦИ нерегистрирани в ЦИК машини, не са ли опит за външна намеса? Или това си е нормалния процес? ИЗХВЪРЛЕТЕ МАШИНИТЕ! Ако гласуването ставаше с машини, целия демократичен свят щеше да ги използва.

Миже да те лажем!!!

разместване на флашките ... дефект в юсб слотовете .... браво бе ... да бяхте наели поне за тоя цирк един технически грамотен агент че да ви напише правдоподобно и най-вече реалистично оправдание ... и като разместиш хадуер или същия дефектира ... просто спира да работи :) кретени леле ... Терминал(НО)2

направете вота поименен и публикувайте после кой как е гласувал. и всеки, който има претенции, че нещо е объркано, да се обади. да видите тогава как се обаждат 1 000 000 живи и още толкова мъртви. помияри...

Демек, намесата е вътрешна. И не е опит, а факт. В целия нормален свят ги изхвърлиха, а наш'те умници ги въведоха. Защо? Ами за да вкарат във властта мунчовците. На Мунчо Херомустафов, по нареждане на Мустафа ханъм Козяшка!

и смисъл с тея купени театрали в Парламента

Външна ме съгласен съм. Намесата е вътрешна.

Външна не съгласен съм. Намесата е вътрешна.

Не е вярно ! Надписът е бил 'Политиците в България са подправени и затова дефектират толкова често'! Имаме интервенция на двама, които са от Хардвард, ама така и не се разбра поне за единия , който бил от Хасково , а другия бил от Пловдив ама кой знае ...