Върховният съд взе историческо решение: Щатите ще могат да забраняват абортите

Това е най-широкообхватното решение, засягащо конституционните права на американците от 1954 г. насам, когато съдиите отмениха закони, позволяващи расова сегрегация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия вървят уверено към статут на страна от третия свят.

Държавата, която прави всичко възможно да намали населението на земята, иска да забранява абортите?! Нещо не ми се връзва. Или е пореден план на Сорос и богаташите упрявляващи света. Доколкото решението: абсолютна глупост. Тялото е мое и никой няма право да ми казва, дали ще износя човек или не. Да не говорим колко от бременностите стават неволно или чрез насилие и малтретиране.

Фют ти като си толкова разумен/а значи тр да си наясно, че не е разумно да се налагаш в личният живот на някого. Защото разумните индивиди са наясно, че едно да имаш мнение съвсем др е да си налагаш мнението над другите и то в личен план. Ето това е мн далеч от разумното.

Казвам само, че абортът е убийство на живо същество. И други мислят така. А фактът, че много, дори повечето хора смятат, че е в реда на нещата нежеланите деца да се абортират, доказва, че никой не им налага друго мнение.

В 21-ви век някой да ти е господар на тялото... Какво стана с личното пространство, личната граница, правата на човек ??? За щатите всички знаем какви са лицемери. Едно говорят, но съвсем др вършат. А фют ще кажа по тази логика, че уж човека бил най- висшето създание значи е мое лично право аз да вземам решението какво ще правя с тялото. Аз. Не някой др да решава вместо мен и да взима решения вместо мен. И без това хората са пренаселили планетата и тя вече издиша.

Не вземаш решение само за собственото си тяло, а за ново същество с право на живот.

И кво стана? Сега 2-3 щата в Юга, където 90% от хората са супер религиозни, ще забранят абортите. В останалите щати губернаторите ще сложат ограничения до 3-4 месец, което е абсолютно нормалната позиция. Феминистките ще пищят че някой им отнел правата да абортират до 9тия месец. Вече на никой не му пука за тях. Между другото, Роу срещу Уейд е една голяма лъжа, жената която се е ПРЕДСТАВЯЛА като Уейд (името е фалшиво) години по-късно обяви че е лъгала за почти всичко в съда.

Кво стана ли!? Шоу за публиката... В США нашли свой способ как сместить акцент с инфляции и рекордного роста цен. Для этого достали кейс с абортами, которые Верховный суд, отменив конституционное право. Каждый из штатов может самостоятельно решать эту процедуру. И уже есть первый - штат Миссури, ещё как минимум 22 штата попытаются сделать это. Какие последствия будут? Понять не сложно, движение BLM приобретёт новый акцент и будет бороться за право на аборты, втягивая в протесты все новые слои общества! Отличный способ сместить акценты с рецессии и роста цен, нужно устроить шоу и оно начнётся совсем скоро. На ТВ будут обсуждать контролируемую тему, а не рост цен на продукты и энергоресурсы.

Тия същите до скоро искаха да наричат жените 'раждащи хора', за да не обиждали идиотите дето си отрязали патките. Сега изведнъж пак заговориха за правата на 'жените'!

държавата ,която в последните 30 години налага "свобода" и "демокрация" не е нито едното,нито другото .... а стига бе ...

Браво ! 50 години по късно правото възтържествува !!!

Решението отразява две серизни промени в американското общество. Първото е преминаването от вяра към ревръщането на религията в политическа религия и идентичностен проблем. Това обяснява парадоксът , че преди когато американците все още вярваха истински и ходейа всяка неделя на църква върховните съдии разрешиха абортът , който се отрича от църквата. Сега много малко американцо са класически вярващи и почти не одят в храм, въпросът стана по -скоро идентичностен , а не на вяра , което го политизира и радикализира . Това доведе и до второто измение свъзано с появяването на Тръмп, който използва тази промяна и я политизира и радикализира тази идентичносъ, която не е вече старата вяра , а политически идрнтичнострн инструмент за трупане на гласове и налагане на на радикални „консерватори” от безотговорен тръмповски тип в съдебната система , които сипозволяват да отменят тарадиционни решения от времето когато имаше вярващи , а не идентичности играчи и циркови вярващи ,без религипзен.опит , като новите консерватори. Така старите вярващи приеха абортите, а новитр не стъпили в храм.ги забраниха, старите вярващи консерватори позволиха това право , новите оперетни християни ги отмениха. Този проблем съществува в много общесъво , тук и Русия може да видиите не видяли причастие , че и кръщение „християни” , коитои зповядват не вяра, а християнска или православна идентичност, но много се надъхват за християнските и православните ценности без да са стъпвали в храм , самоте те са свързани с фактическо съжителство и аборти , но са за срещу тях и прочие абсурди и фарсове, някакъв религиозен политически идентичностен травестизъм вместо вяра в бога и християнска практика, нещо непознато на времената , когато имаше вяра и религиознодт, а не идентичностни птепирни и манифестации.

Може да ги забранят, може не, но абортът си остава убийство независимо от това в кой месец го правят. В това отношение колкото и да е неочаквано, но църквата, а не биологията определя научно, че от първия ден на бременноста става въпрос за живо същество.

Пълни глупости!!! Ти ядеш ли оплодени птичи яйца? И да не искаш да кажеш, че спонтанният аборт е нрпредомишлено убийство по презумпция?!!?

Да, убиваме оплодените яйца, за да се нахраним с тях, няма как, ние сме на върха на хранителната верига.

демокрация католическа хахаха шибъ.яци

HANDMAID'S TALE Е ВАШАТА РЕАЛНОСТ ЗАД ЪГЪЛА

Това е много наивна до много тъпа интерпретация на въпроса! Това решение всъщност рефлектира решението на Китайското Поритбюро, на комунистическата им върхушка да забраняват със закон семейство да има повече от едно дете - но в другата крайност! И при двата случая имаме всъщност много груба намеса на държавата в ЛИЧНИЯ живот на хората! Пределно ясно и доказано е, че тези не са никак толкова посветени да запазят непременно ВСЕКИ живот - да ти напомня, че тези същите общо взето са сред най-върлите защитници и на оръжията, и на смъртната присъда! Тоест - те са много върри привърженици на закони, които да важат за другите, но НЕ И ЗА ТЯХ! И това неминуемо поражда конфронтации в обществото и на практика отслабва държавата и държавността, и те отлично го разбират и знаят! Тогава истинският въпрос е ЗАЩО ГО ПРАВЯТ? А на въпроса ти - дали искаме нас да ни бяха абортирали майките ни - като гледам например колко беди, нещастия и дори смърт причиняват някои явно е, че абортът на майките им би било много удачно решение Но нали сте (са) набожни - това нари е (било) Божа работа, бе! Защото ако ги питаш тези всичките ще ти кажат, че са страшно набожни! Така на времето едно от основанията, които Джордж Буш свени (няколко пъти) за да започне войната в Ирак беше, че … Господ така искал, той така му бил казал, защото … Садам Хюсеин бил смъртен враг на татко му и много искал смъртта му! Когато онази доста проста жена Сара Парин, която бе любим обект на комиците години наред, стана кандидат за вицепрезидент на републиканците (на Джон Мак Кейн), и я попитаха защо се кандидатира и смята ли, че е подготвена ако например стане президент (когато президентът например почине или тежко се разболее вицето му поема функциите) тази каза, че била напълно готова, защото Годпод така й казал?!?! Тази същата, когато журналистка я попита чете ли и коя е любимата книга отговори, че чете но не може да каже в момента за любима книга, но четяла всеки ден вестници! И когато журналистката (много интелигентна и подготвена, между другото) я попита да назове някои вестници, които кандидатката на републиканците чете, ТАЗИ НЕ ВОЖА ДА СЕ СЕТИ ДОРИ ЗА ЕДИН?!? Дори за едно даглавие?!? Тази същата като я попитаха дали се чувства готова за външна поритика и например да седне на една маса да разговаря с Путин, знаете ли какво отговори? Че “имала и международен опит, защото … от къщата й (тя живее и бе губернатор на Аляска) СЕ ВИЖДАЛА … Русия?!?! И затова имала международен опит?!? И това я квалифицирала!?! На след това републиканската върхушка я скри от хората за няколко седмици за да се опита малко да я пообразова…:) И тази е ревностен защитник и на “pro life”, и на … оръжията и увираше да се снима и да публикува свои снимки с оръжие и кок ловува, вкл. от хеликоптер…

С многото думи няма да убедиш никой. И си на грешната страна.

"И при двата случая имаме всъщност много груба намеса на държавата в ЛИЧНИЯ живот на хората!" Обзалагам се , че си жена и че одобряваш медицинската дикратура на канадското, австралийското и австрийското правителства. Но сега било намеса на държавата в личното ти пространство. Хем искате да се чукате на воля, хем да убивате бебета. А оръжията ми са срещу промити марксисти и за защита на семейството и свободата. Аз съм мъж и има само два пола, тъпа елитарна социалистка. Гласува ли за куклата Байдън? Трай си сега, лейко. И плащай скъпия бензин. Вече си в пъти по- бедна.

Ima neshto mnogo dolno, merzko i primitivno v komentara ti moeto momche, dosta si jaluk i bi trijabvalo da se zasramish, no ti razbira se ne go mojesh tova ... Az ti go kazvam kato muj, koito sigurno moje da ti bude bashta - po godini. Inache sum i bashta, imam dve momcheta. Predpolagam che maika ti ne te e vuzpitala kakto trijabva i ne e bila na mijastoto si , za sujalenie. Neuvajenieto ti kum jenite koeto demonstrirash taka "gordo" i s takiuv pouchitelen patos ne te pravi nikakuv muj, sujalijavam. Glupav pikljo si, i sigurno mnogo kompleksiran ... No ne ti pisha tova za da te obijdam. Ako imash istinsko jelanie mojesh da popravish neshtata ... pomisli si vse pak! Hai sus zdrave ... A da, oshte neshto, a ti glasuval li si sluchaino za moshenika Trump, a? Ako imash pravo na tova de!

До доктор М: ) Компексирни момчета са най- вероятно синовете ти. И не защото имат недостатъци и пъпки, а защото са в лицемерна, осъждаща среда. Ти не си на страната на майката, а на курвата. Такива като теб имат едно силно качество: винаги са на страната на силния на деня. Без критично мислене, но обосновано с гордост. Докторе, истинския мъж се разпознава по голрмите топки и

Мноо си прост..чак рефлектираш на слънце

Сериозно погледнато - ето, точно това е пример как се руши доверието в закона и държавата, как се руши държавността! Защото когато се въвежда необмислен и нелеп закон, който ОЧЕВАДНО няма да се спазва от ВСИЧКИ - със сигурност не от тези с добри финансови възможности, каквито са и тези, които са измислили и въвели закона - той има обратен ефект! Защото този закон ще афектира и може да промени изцяло живота (и не в положителен аспект) на някое момиче от по-бедно семейство и без финансови възможности и подкрепа, но бъдете абсолютно сигурни, че ако забременее негелателно тяхно дете или внучка например, те без проблеми ще го пратят например М Европа да абортира без много шум и дискретно! Някой има ли и грам съмнение в това?

Повечето, които пишете тука за " правото на жената и докторите" да убият бебе искате ли и вас да бяха абортирали майките ви?? Нали нямаше да сте тук , специални и готини!

Това е много наивна до много тъпа интерпретация на въпроса! Това решение всъщност рефлектира решението на Китайското Поритбюро, на комунистическата им върхушка да забраняват със закон семейство да има повече от едно дете - но в другата крайност! И при двата случая имаме всъщност много груба намеса на държавата в ЛИЧНИЯ живот на хората! Пределно ясно и доказано е, че тези не са никак толкова посветени да запазят непременно ВСЕКИ живот - да ти напомня, че тези същите общо взето са сред най-върлите защитници и на оръжията, и на смъртната присъда! Тоест - те са много върри привърженици на закони, които да важат за другите, но НЕ И ЗА ТЯХ! И това неминуемо поражда конфронтации в обществото и на практика отслабва държавата и държавността, и те отлично го разбират и знаят! Тогава истинският въпрос е ЗАЩО ГО ПРАВЯТ? А на въпроса ти - дали искаме нас да ни бяха абортирали майките ни - като гледам например колко беди, нещастия и дори смърт причиняват някои явно е, че абортът на майките им би било много удачно решение Но нали сте (са) набожни - това нари е (било) Божа работа, бе! Защото ако ги питаш тези всичките ще ти кажат, че са страшно набожни! Така на времето едно от основанията, които Джордж Буш свени (няколко пъти) за да започне войната в Ирак беше, че … Господ така искал, той така му бил казал, защото … Садам Хюсеин бил смъртен враг на татко му и много искал смъртта му! Когато онази доста проста жена Сара Парин, която бе любим обект на комиците години наред, стана кандидат за вицепрезидент на републиканците (на Джон Мак Кейн), и я попитаха защо се кандидатира и смята ли, че е подготвена ако например стане президент (когато президентът например почине или тежко се разболее вицето му поема функциите) тази каза, че била напълно готова, защото Годпод така й казал?!?! Тази същата, когато журналистка я попита чете ли и коя е любимата книга отговори, че чете но не може да каже в момента за любима книга, но четяла всеки ден вестници! И когато журналистката (много интелигентна и подготвена, между другото) я попита да назове някои вестници, които кандидатката на републиканците чете, ТАЗИ НЕ ВОЖА ДА СЕ СЕТИ ДОРИ ЗА ЕДИН?!? Дори за едно даглавие?!? Тази същата като я попитаха дали се чувства готова за външна поритика и например да седне на една маса да разговаря с Путин, знаете ли какво отговори? Че “имала и международен опит, защото … от къщата й (тя живее и бе губернатор на Аляска) СЕ ВИЖДАЛА … Русия?!?! И затова имала международен опит?!? И това я квалифицирала!?! На след това републиканската върхушка я скри от хората за няколко седмици за да се опита малко да я пообразова…:) И тази е ревностен защитник и на “pro life”, и на … оръжията и увираше да се снима и да публикува свои снимки с оръжие и кок ловува, вкл. от хеликоптер…

Искам майка ми да има пълно право и избор на това, какво да прави с живота и с тялото си. Ако реши да няма деца, напълно подкрепям.

Върховният Съд трябва да реши дали този закон е в съгласие с Конституцията. 10 та добавка гласи, че федерални закони могат да бъдат само за права и неща залегнали в конституцията. Ако не са в Консритуцията тези диспути се решават от отделните щати. Дори и съдията Руут Гинсбърг се изказваше, че това е много лош закон и няма да издържи скрутини. Всички щати имат закони за аборти и в нито един абортите не са забеанени.

Ха, сега виждам, че Дир-а са изтрили единия от двата ми постинга? И ми е интересно защо са решили да оставят единия, а да изтрият втория - та пак да го постна и ми е интересно ако някой се досеща защо съ решили точно него да изтрият: ((Ами както е тръгнало тези кретени утре ще вземат да регламентират и кога и къде да се празни човек - ами да вземат и да вземат да гласуват закон всеки, когато реши да се празни да трябва да им се обажда и да им докладва и да е длъжен да изчака някой от тези идиоти да дойде и да му събере и запази и спермата!) “Знаете ли коя е най-голямата ирония и двуличие, лицемерие при т.н. републиканска върхушка! Че те оревават орталъка да се изтъкват колко набожни са, че най-много вярват в Господ и какви големи “животнолюбци” (но забележете - не и човеколюбци, не поне когато НЕ се касае за тях и за тези с и около тях!) са “ЗА ЖИВОТА” и за забрана на ВСИЧКИ !?!? аборти - дори и след изнасилване, непоправимо тежко увреждане на плода, сериозна опасност за здравето и живота на забременялата и/или плода…Защото всеки един живот - вкл. и в утроцата, бил за тях най-голямата ценност и за тях била абсолютно непоносима и недопустима мисълта да аборт, защото той бил … убийство! Ами добре - да кажем това може до го разбера, различни хора - различни възгледи и възприятия! НО!!!! Тези същите са абсолютно ревностни и не по-малко кресливи защитници на … ОРЪЖИЕТО - за всеки и навсякъде?!? И без абсолютно никакъв контрол и регулации - и при луди и психично болни, и при бандити и рецидивисти,.. Те натискат дори и в училищата да може да се влиза свободно с оръжие - така децата ни щели да бъдат по-защитени! Интересно обаче защо те толкова внимателно пронеряват всеки, който влиза при тях в офисите им да оръжие?!?”

Правилно решене ! Има надежда за малко разум в САЩ! Глобалистите се чудят как изтърваха последните две решения - за оръжието и за абортите. Абортът е убийство. Вижте сатанистите се издават кои са: Байдън и господарите му, медиите като CNN, MSNBC и прочие. Шуимър и Пелоси.

айде жените на ход - за защита на техните права...хм, а за какви права ще се бори Третия пол, а?

Страхотна новина! Скоро чичко Тръмп ще трябва да роди. Бащата май е Путьо I. Да е живо и здраво малкото!

Мноо си тъп брат..оди люпи семки..и остави..мисленето

Абе всички дето им мъчно за зародишите. За изкуствено оплодените яцеклетки, който не се присаждат мъчно ли ви е? Или ако няма жена, която да я вържете към тях не ви пука толкова?

Хайдеее, започна се и там. Имигранти в собствената си държава. Заради идиотските им закони някои щати обезлюдяха,. Бизнеса бяга от Калифорния, а сега и жените ще бягат от щатите приели закон против аборта. И ще се заселват в други. Честито! Но там здравия разум не се толерира, та не се учудвам изобщо. Да се разпадат по-скоро, че да си отдъхнем всички.

Ако се разпаднат ще говориш руски, защо се радваш?

В Калифорния абортите са най-много. Там няма да ги забранят. Там убиват дори родени бебета. Холивуд е гнездо на сатанински жертвоприношения и педофилия. Сан Франциско е Содом. Лос Анжелис е хиляди бездомни и безумни цени на имотите. Благодарение на същите демократи ( либерали, корумпирани продажни политици, социалисти). Позицията ти е едно нищо. Нито истина, нито логика.

Това има ли общо с поставените в ЕС американски ваксини. Да не се окаже, че съдържанието на дозите в Америка е било различно от това в ЕС и поради тази причина те внезапно решиха да си увеличат популацията

Поредното доказателство, че в днешно време консерватор е синоним на прост, задръстен човек. В щатите, където ще се въведе ефективна забрана, огромната част от абортите са на чернокожи. Промяната ще поствави много новородени в неравностойно положение.

Като умреш ще разбереш кой е бил простия.

е в Канада да ги разрешат... задължителни даже да ги направят.

Не разбрахте ли, че всеко се изпедерасти и няма раждаемост. Още малко и ще разчитаме на банки не за пари а за семе.

8 милиарда население незнам за каква ниска раждаемост става въпрос. Напротив трябва да се промоцира педерастия повече в Индия, Китай и Африка и Срения Изток

Когато семейството се върне в правилна посока, тогава няма нужда от аборти. Навремето все са имали масови прекъсвания на бременност?! Децата са помагали колкото повече, толкова повече...циганета.

Започна да им става лошо на ЛГБТ + общността. Сега ще започнат масови въздържателни стачки.

Нормално за америслямските щати :))

АМА РАЖДАЙТЕ БЕ! НАЛИ НА КУРВАРИТЕ И ХИЩНИЦИТЕ ИМ ТРЯБВАТ КУРВИ ДА СИ ТОПЯТ ЧУШКИТЕ И ВОЙНИЦИ ДА ЗАБЪРСВАТ ПОРАЗИИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ

"Трюдо допълни, че нито едно правителство, нито един политик, нито един човек не трябва да диктуват на една жена какво може или не може да направи с тялото си." Да, никой няма право да ти казва какво да правиш с тялото си!!! Както и насила да ти вкарват експериментални течности!

Като СПЕРМА НАПРИМЕР!

Този Фродо е хиена, гледа да лапне нещо, ма да не хапне саламана.

Американци сър! Без грам мозък!!!

Това е голяма простотия! Аз още преди доста години с удивление констатирах по колко много признаци н.т. заклети републиканци приличат на някогашната върхушка на комунистите. Беше някъде през 80-те, в България навсякъде по гладове и сера имаше т.н. партийни и ОФ клубове. В тях се събираха дърти комунисти - основно старци и бабички, изживяващи се за солта на земята, вечер играеха карти и табла, но основно се занимаваха с клюки и простотии… Тогава младо неомъжено момиче да забременее беше най-голямото престъпление ;е, стига да не бе тяхно дете или внуче, или осеменителят да не бе от тяхното семейство, но и да беше вината пак бе на момичето) Това беше огромно престъпление за тези сбъркани същества, защото те просто не можеха да понесат някой друг да има живот или любов без тяхна санкция, без техен контрол и “извън законите и правилата им”! Нова бяха дълбоко сбъркани и комплексирани същества, правили толкова много компромиси със съвестна си, че отдавна са забравили що е това съвест. Понеже повечето от тях - мъжете бяха несбъднати мераклии и курвари, а комунистките - недоецати, те се нахвърляха с нецивало злорадство над всяка тяхна възможна жертва - да съдят и разполагат със съдбите на хората, на свестни хора бе тяхната компенсация за презрението на хората, което заслужаваха и основателно подозираха! Та ако някое злощастно момиче или неочъжена жена забременееш е, тези идиоти й спретваха нещо като “другарски съд” - викаха я в клуба, седнали на “съдебната маса” и изправили жертвата пред тях те с перверзно любопитство разпитваха за какви ли не лични въпроси, хулейки и ускорявайки обърканата им жертва, за да … РЕШАТ СЪДБАТА Й - дали да абортира или не?!?! Помня колко отвратително бе всичко, и това в Бъргария, преди 40 години! А сега виждам римейк на това бедувие в … Америка!?! На кой не му е ясно, че този закон ще важи само за най-бедните, а за всички останали, вкл. за Теди, които рансират и взимат това решение - те изобщо няма да то спазят, ако касае самите тях, децата и внуците им!!!

така е, аз също помня това, имах приятелки, които бяха изправени пред подобни "съдилища", разбира се никой не търсеше мъжа, само момичетата, беше гнусна история като всяко посегателство върху човешката личност.

За всички които не са наясно - Абортите бяха разрешени и в късна бременност - тоест убиваш едно почти родено дете. И точно затова става въпрос - Тези късни аборти ДА се забраняват от Щатите. А не както е в Европа - където в ранна бременност (до 3 месец) може да направиш аборт. Има голяма разлика все пак. И тъпите идиотки - Да НЕ чакат до 8мия месец и тогава да решат да правят аборт - което си е чисто убийство на дете. За тези "Права" става въпрос...

Сега го направих 6 седмици... Това имаш идея колко е? 2 седмици след като си пропуснал цикъл и "ЧЕСТИТО!"

Абе що ни занимавате с краварски истории ?

трябва да направим всичко необходимо за Оцеляването на Бялата Раса!

С бело и на село, само че сухо бело, да не дадат мокрото.

ТИЯ СЕ ВЪРНАХА В СРЕДНОВЕКОВИЕТО, В ЕРАТА НА ИНКВИЗИЦИЯТА. ИМА ТОЛКОВА СЛУЧАИ НА НЕЩАСТНО ЗАБРЕМЕНЕЛИ МЛАДИ МОМИЧЕТА, ИЗНАСИЛЕНИ СЪЩО, КОИТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИЗОСТАВЯТ ДЕЦАТА СИ ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ОТГЛЕДАТ!!! ТАКИВА " ЩАСТЛИВИ" ХОРА ЛИ ИСКАТЕ ДА ИМА В СВЕТА!!!??? УЖАСНО Е ТОВА, ПОТРЕСЕН СЪМ ОТ ПАДЕНИЕТО НА САЩ!!! И УЖАСЕН!!!

никой не забранява аборти!!! Всеки щат решава кога не можеш без медецинска причина, 12 седмици 15....някои щати можеш да абортираш в 10 месец! ако може да се нарича аборт.....

Сарказъм е чужд език за теб :) И да....има щати които можеш да направиш "аборт" след раждането!!!

В 10-ТИ МЕСЕЦ !?!?! НЕЩО ЛЕКО СИ СЕ ОБЪРКАЛ МАЙ....ДОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО БРЕМЕННОСТТА ПРИ НАС ЖЕНИТЕ Е САМО 9 МЕСЕЦА. АМА ЗНАМ ЛИ, МОЖЕ ПА ТИ ДА ПОЗНАВАШ НАКОЯ, ДЕТО Е БИЛА 10 МЕСЕЦА!?!?!?

Ама, откъде накъде щатът ще решава какво правиш с тялото си и с живота си?!?!?!

Няма да им се налагат аборти.. Педалите не забременяват..

Баси кефа! Скоро всички мъже ще се самооправят отзад

Не тъй, че дойде некоя друга пандемия, мъже ще почнат да раждат, тогава не маски, а скафандри че се носят.

НЕ ИМ ПУСКАЙТЕ НА ТЕЗИ МЪЖЕ, БЕ. ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА ГО СХВАНЕТЕ. ОБУЧАВАЙТЕ СИ ДЪЩЕРИТЕ В БОЙНИ ИЗКУСТВА, НЕ ГИ ЛЪЖЕТЕ ОТНОСНО ПРИРОДАТА НА МЪЖЕТЕ И ЖИВОТА КАТО ЦЯЛО!

Само не разбирам какво ни засяга тоя американски закон. Ние сме най-умиращата държава в света, а никой нищо не прави по въпроса, но виж радваме се на другите че си решават проблемите.

Ти изобщо имаш ли идея какъв е истинският проблем?! Не разрешават аборти, но ограниченията за носене на оръжие падат. Дали ще можеш да си топиш безнаказано чушката някъде?!

Да му мислят бащите.

Ще се раждат предимно мъже.

До преди месец тука “анти-либералите” пищяхте че правителството няма право да ви кара да се ваксинирате но сега изведнъж правителството има право да кара жените да износят всеки фетус.. е по голяма шизофрения няма. Бременността е най-рисковото нещо което една съвременна жена прави с тялото си. Особено в България където всеки месец слушаме за умрели при раждане. Да не говорим за другите “нормално” странични ефекти - високо крърно, гестационен диабет, и т.н. Хиляди пъти по рискови състояния от ковид ваксина..

ТО ТОГАВА И ЕБАНЕТО Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО!

Хм... Значи, можеш да носиш оръжие и да се "защитаваш" и това си е лично твое право, но не можеш и нямаш право да решаваш за тялото си, за живота си. В много случаи е най-добре да се направи аборт - бременност след изнасилване (ама нали носиш пистолет, значи няма да ти се случи), генетично увреден плод (тук и карабина не ти помага), липса на всякакви средства, за да се грижиш за дете или си твърде млада, за да родиш.

Щеше да е забавно ако нероденото бебе носеше оръжие. Да видим тогава при аборта кой кого.

Не знам дали сте раждала, за да се подигравате с това, но аз 10 години чаках, докато ми се случи. И въпреки това, разбирам жените, които са принудени да вземат решение за аборт.

ЖЕНИТЕ ДА СПИРАТ ДА ПУСКАТ НА МЪЖЕТЕ ЩОМ ТЕХНИТЕ ТЕЧНОСТИ СТАВАТ ТЕХЕН ЕДИНСТВЕН ПРОБЛЕМ.ТОГАВА ДА ВИДИМ КОЙ КОГО БЕ! ДАЛИ ИЗНАСИЛВАНИЯТА НЯМА ДА ЕСКАЛИРАТ, АМА В АМЕРИКА ПОНЕ ВЕЧЕ ПАДНАХА ВСЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ПРИТЕЖАВАНЕТО НА ОРЪЖИЕ

Повечето жени искат деца и имат нормални отношения с мъже. Проблема е при феминистките с обърканото съзнание, които не могат да създадат нормални хетеросексуални отношения с другият пол.

Доста странно решение. Първа икономика в света, води се за модерна държава, а приема закон, който повече приляга на едни времена от преди 70 - 100 години. При това ограничава отново вече придобито право т.е. връщане назад, деградация. Преди време бях чел някъде, че по отношение на религията САЩ са една от държавите с най-лицемерно население. Масово ходят на църква всяка неделя, уж почитат Бог и неговите закони, пазят се от 7-те смъртни гряха, а всъщност повечето хора и прелюбодйстват, и лъжат, и крадат, но важното е, да не разберат другите. В Западна Европа положението е доста по-различно и там хората по-свободно изразяват отклонението си от божиите повели. Та и този закон е типичен пример на лицемерието на представителите на консервативната част от населението на САЩ.

на Каква Жена си Давате Семето - може да се Оказа Убийца!

Викаше семиту вън!

Първо на първо, Върховния съд не забранява абортите, а връща решението да бъде на щатско ниво. И никой от демократските щати няма да ги забрани. Така че винаги може да се прескочи до съседен щат за аборт. Но либералните активистките реват за някакви си нарушени права. И второ, и много важно, аборти могат да се правят и едва ли не и преди да се роди детето, което си е чисто убийство. Ето официално : "През 2019 година почти 93% от абортите бяха направени до 13 седмица". А останалите 7%? Ако не искаш да гледаш детето като го родиш, просто го оставяш за осиновяване. А не да го убиваш.

Раждал ли си? Имаш ли представа от физическите и психически ефекти по време на и след раждане? Мъжете нямат думата по този въпрос!

Мъжете да си изобретят роботи, които да им раждат децата и да си ги гледат. ЖЕНИ, СПРЕТЕ ДА ИМ ПУСКАТЕ, ЩОМ ТЕХНИТЕ ТЕЧНОСТИ СТАВАТ ВАШ ПРОБЛЕМ!

един Коментар - добре, че Майка ми не ме е Абортирала и съм получил шанс да поживея на тая Планета, преди Брюкселските ид30ти да я превръщат от ден на ден от Рай на Земята в Ад!

Защо, грешка от спукан презетватив ли сте???

Една от причината жените да не желаят децата е, че и мъжа до нея не ги желае. Но не е мислил. Досвидяло му се е за презерватив. И да ги има тези деца, той ги хвърля на плещите на майката. Ноо много обичали децата иначе. Много ги е грижа. Двуличници. Сеете самотни майки и деца без бащи обречени на мизерия.

"Една от причината жените да не желаят децата е, че и мъжа до нея не ги желае" Че жената като е толкова мислеща, какво прави с такъв мъж?

За Тангото трябват двама, но явно си сакат.

Много, много тъп въпрос, но на това ниво не слизам. И без това тук е утайката на Бг-го. Няма никакъв смисъл.