Върховен съдия е заразен от коронавирус

Хората, с които е контактувал, няма да бъдат допускани в сградата на ВАС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само циганите и милиционерите не ги хваща

Дали е някой от квотата на ДС?

Тоя върховен съдия не трябва ли да в Лозан Панов или бъркам?

Милионерите не ги мислете за няколко дена ще е излекуван!

Дире, ако ми отблокирате IPто обещавам да не наричам негово превъзходителство посланник на САЩ Херо Мустава - рязан Трвестит.

Да не е контактувал с депутат от ДПС?!? Май ще лъсне всичко.

Тихо, че ме боли чнура

По кои дела работи този съдия? ;)

От другия върховен съд е заразеният, няма как да е Панов.

Ама ти вярно ли си нарекъл НП посланника на САЩ Херо Мустафа рязан травестит? И защо така бе човеко? Не оценяваш ли загриженоста на правителството на САЩ за сигурноста и добруването на българското население?

Добре действа корона вирусът в българия,знае много добре кого да зарази! Почна от парламента,а сега и през съда. Явно Господ си знае работата!

Кажете му името за да си формираме отношението, иначе ще реагираме според институцията, в която работи.

Следващия път, като те изхвърлят от работа и отидеш да ревеш в съда, да ти отменят незаконното уволнение или да ти вдигат възбраната от ЧСИ на жилището, помоли се на Короната, да ти ги отмени тя!!!!

Хваща ги, хваща ги. Е един циганин пастор, напазарил си платил си здравните (защото никога през живота си не ги е плащал). И тогава отишъл да го приемат. Извода: Пастор-мастор , циганина си е циганин.

човека кълне останалите 98% заради които имате лошо име

Продълават да тестват баровци, а в провинцията раята с изявени симптоми и пневмония ги лекуват у дома без тест, без статистика, без някой да го интересува заразен ли е или не.

да накаже всички комунисти и още по-противните им тролове!!!

Абе не е съвсем така! Един циганин скоро вурнал се от германия, като разбрал, че е заразен. Пообиколил, напазарувал си, отишъл да си плати здравните(защото никога през живота си не ги е плащал). И тогава отишул да го приемат. А да, и бил ПАСТОР в циганската махала еди къдеси . ИЗВОДА: Пастор-мастор - циганина си е циганин.

Мирчев/а,спри се малко ,де! Йес!Даа... Да!

Е стика вече де... Какво като е върховен съдия или депута или спортист.. Да не са реално по различни от останалите освен че едните бачкат за да внасят да има за такива като тях. Нека се оправят ама прекалявате сякаш са по важни от осаналите хора.

...,че той Господ е комунист,бре!Йес!Дааа...Да!

едно добро начало :-)))

Ами като грип, как по друг начин да се лекува? Само дето короновируса има много по-добър PR от грипния вирус... Иначе на година от грип умират до към 700 хиляди души. От коронавируса надали ще стигнат толкова - идва пикът навсякъде, а са около 50-60 хиляди … Значи доста по-малко ще да са... Лошо е, непрежалимо за близките, но възрастните и най-вече тези с придружаващи заболявания трябва много да се пазят, защото винаги те са уязвимите...

те били простосмъртни!!!

не, че нещо, но както е казано: всекиму своето. служителите на "съдебната система" се мислеха за "божествени създания", където дори Бог им е подчинена, земна твар... ама е... иде Видов Ден и за тях - гаврeщите се съ Правото. :-))

Ха дано..

Нещо май забравяш, че грипът е СЕЗОННО ЗАБОЛЯВАНЕ и в края на зимата отшумява. А този вирус тепърва започва и не изчезва от топлото време. За грипа има ВАКСИНА и антивирусни лекарства. За короната няма такива. Сравняваш ми кон с кокошка все едно.

едно добро начало

Предполагам че е контактувал с Боко,Гешев,Цацаров,Пеевски,Домусчийски и други членове на Мафията .

тоя вирус си знае работата, депутати съдии, най-голямата измет, дамо да поизчисти малко