Елена Йончева на въпросите на Делян Добрев: Не, не и не

Нямам никакво лично отношение към Делян Добрев. Говорим за една схема от роднински и приятелски назначения в Община Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева на въпросите на Делян Добрев: Не, не и не | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Току що изгледах въпросното предаване, с две думи - много силно и убедително представяне на Елена Йончева, аз съм приятно изненадан колко спокойно и логично обосновано изложи фактите и аргументите си, независимо от очевидните неспирни опити на Хекимян да помага и вади от ситуация Делян Добрев, с прекъсвания на Йончева и задаване на изопачени въпроси, някой от които бяха много глупави, а той ги повтаряше и на моменти циклеше. Всъщност Йончева бе поставена с ситуация да се аргументира пред двама опоненти и неудачните опити на водещия да се прави НС неутрален бяха и жалки, и смехотворни, За Делян Добрев не си струва да се коментира, всички го видяха! В този спор, с тази конкретна ситуация Елена Йончева спечели симпатиите си, защото бе конкретна и не шикалкавеле и циклеше като останалите двама! Струваше си да се види!

Една изпечена фина крадла на бюджетни пари от БНТ црещу отявлен лобист на енергийната мафия и нагъл сребролюбец и крадец! Какво искат от нас - арбитраж за по висока квалификация ли?

Не, не съм. Коректният отговор на Йончева трябва да гласи:" Не, вече не съм след като ме осветлихте"! Никоя служба не ползва услугите на осветени агенти.

Как е възможно от лакомия да дадеш собствени пари чрез зет си и офшорната си фирма на себе си?

Това се нарича пране на пари и нашият льольо не го е измислил, просто няма доказване и той много добре го знае че си е оплел кошницата.

Скъпи ми Делянчо съвсем се обърка бе миличък.Та какво ни каза накрая, ДА НИЕ СМЕ КРАЛИ но БСП са крали повече от нас и не трябва да ни обвиняват а да си мълчат.Аферим бе Делянчо, машалла.Е те това е истински управник работещ на ползу роду.Браво Делянчо.

Само да уточня - не крадат партиите, крадат някои техни членове и/или симпатизанти. Така, че няма "крали БСП, сега крадат ТЕРБ", има си конкретни извърштели - физически лица и юридически лица (но те също се управляват и представляват от физически лица), подпомагани от властимащите партии и техните структури по места. И, съгласно българското законодателство, който има информация за такива кражби, т.е. престъпления срещу собствеността, или за други престъпления, каквото например е споменаваното от джукестия каун ДД шпиониране в полза на чужда държава, е длъжен да я предостави на съответните органи - прокуратура, полиция и т.н., а те, от своя стара, да я разследват. Но каунът не разполага с факти, говори наизуст глупости, само и само да профанизира спора, за да може да "омаловажи" фактите срещу него.

Молодец о. р. Маруся - так держат, нездавайся врага!!!

its

По време на БСП са откраднали много, а с ГЕРБ по-малко много и следователно всичко е ок?! Спете спокойно деца.

its

За тези, които не помнят: "Комунизмът си отива, Комунизмът си отива, Комунизмът си отива, спете спокойно деца."

Деляне с това щрак-щрак: Елена в избата с бракониери а не архитекти се излагаш мнооого.Ти с Елена ли ще се мериш на щрак-щрак,Тя е абс. професионалист бе Торба не наяла се.

Дядо Вазов, един от най-видните русофили, пише на русите, нападнали през 1916 г. България: "Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново!".

Единственото правилно поведение на свободните и независими български граждани в тази ситуация, когато ескалацията на напрежението ще се увеличава след толкова години престъпления и мафия и липса на правосъдие и правораздаване д следната: Батакът е пълен, умишлено провокирзният хаос и объркване от кукловодите, босовете на магията, при такова дълго беззаконие абсолютно невинни няма - затова ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО КОНКРЕТНИТЕ ФАКТИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА за конкретните обвинения и само за КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ! Тогава, след като се установи престъпникът за дадено престъпление, се разглеждат и следващите факти и доказателства и така ... Получава се една огромна ирония - мафията и прокуратурата и МВР и службите й дълги години и винаги досега или криеха и отричаха престъплфнията НС организираната престъпност или ги представяха като индивидуални. А сега точно разплитането, но истински, само на няколко индивидуални ше доведе познайте до какво и кого:) Аз много пъти през годините съм споменавал, че и борбата, но и смачкването на главата на българската мафия са много специфични и хем много по-трудни в сравнение с другите, хем много по-ледно ПОРАДИ ГЕНЕЗИСА Й! В България нафията и организираната престъпност не възникнаха и се създадоха отдолу нагоре, а точно обратното!

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Ама снимките, които показва Добрев са на ЙОНЧЕВА, А НЕ НА ШАШАВОТО ЛЕНЧЕ, как няма да казва НЕ НЕ НЕ !! Ами тя не е шпионка на чужда държава, а на своята, РУСИЯ !!!

Sm3hurk0

Наборе, изветряваш !

На документирани доказателства,за шуробаджанашина в Хасково....Добрев направо ме смая....тя до сега не е внесла законопроект. И всичките му глупости под благия поглед на Хекимян.

Много ми се иска да видя Елена Йончева да излезе с репортаж за втория лифт за Пирин. Нешо ми се губи позицията на БСП. Там явно всичко е ок.

Аз пък искам репортаж за един велик голфаджия:балчишкият кмет и жена му.Ленче,ела моля те в Балчик,да видиш за кво иде реч!!!

Йончева да ми даде папката, че аз,който имам един панелен апартамент, да задавам въпросите за офшорките на Делянчо. Да видим за какво ще се захване тогава. Цялата му защита беше като си крала за какво ме обвиняваш мене, че крада

Още малко и ще поискаш информация и за офшорните сметки и на Нинова....

Ако до сега не сте забелязали, как ГЕРБ разширява влиянието си, сега в случая Делян Добрев се вижда ясно, как медиите превръщат всеки гаф на ГЕРБ в триумф, дори! Как става това ли? Просто! Ето как: Йончева осветява, като депутат на БСП една от схемите прилагани от ГЕРБ за овладяване на Община и нейните ресурси. В случая схемата в Община Хасково. Изнесените данни за шуро-баджанащина и извличане на десетки милиони левове от тази схема, която се ръководи дистанционно от Делян Добрев бива яростно защитавана отГЕРБ в Парламента и собено в медиите зависими от ГЕРБ, за коет сме на последно място в Европа п независимост на медиите! Този Делян си позволява , чрез медиите да задава въпроси - модерен вид на законна клевета, разпространяване едно към едно и раздувани от медиите, без те да проверят, или поискат факти и данни за правото, такива въпроси да бъдат задавани! Особено нагъл е въпросът му внушение - Йончева работи ли за чужди разузнавателни служби? - зададен без никакво основание и факти, но с помощта на БТВ Хекимян вкараха Йончева в обяснителен режим! Както и да отрича с право Йончева внушенията на Добрев, чрез авторитетните медии работят в негова пола, вместо да бъде разобличен и натикан в кучи гъз, за клеветничество по законен начин -чрез въпроси зададени в зависими медии, оставащи без критика и порицание! Това е ГЕРБ - партия на тарикатите.

А що удобно пропускаш фактите дето ги изнесе Добрев? Фирмите дето ги цитира еленчето са работили ОП през 2004-2006 г. Добрев тогава не е бил в политиката! Бил е доста далече от политиката. А за въпросните ошфорки какво разбра? Бащата на Добрев взел заем от фирма, дето имала заеми от една друга фирма, дето в борда и имало един дето имал някакво участие в ошфорка! Това изнесе Йончева! Според теб това сериозно ли е?

Не разбрах че някакъв беден пенсионер(баща му) взел 2мил!!! заем и то не от банка а от някаква лицензирана фирма в която собственост има ногов роднина.Която пък се финаснира от офшорна фирма. Това се нарича пране на пари ето че вече имаш светли 2 мил. Дилянчо.

Истината е, че потичането на евтин азерски газ ще остави много пари в джоба на българите, вместо да отиват в руските ни робовладелци.

При потребление от 3 млрд м3 годишно, Азербайджан ни е обещал мъгляво само един млрд м3 и то на двойна цена на руския газ. Та откъде ще вземем останалите два милиарда след като догодина тръбата в Украйна отива в историята? А откъде пари за 5 пъти по-скъпия газ от Гърция?

има още време, чадо нечетящо... В момента се пуска първата тръба на ТАНАП - 10 млрд. на година.. Турция, Гърция и Италия - като акционери в тръбата, са си заплюли общо 12,5 млрд. на година... Ние сме във втората тръба - когато ТАНАП достигне 16 млрд. на година. С ПУСКОВ СРОК 2025-та.. А иначе азерския гЪз го чакаме от 1998-ма година. Още тогава СДС УЖ ни избави от руската газ. Чак министъра им го срещнаха с ДУХОВА музика на аиропорта да му дуя фанфари..

и сигурно познава мустакатия банкер.. Но малко известната му братовчедка в общината - семейно, е в признание на министерството на регионалното развитие - " Кои фирми обират лъвския пай, за да санират безплатно с парите ни Еко Традекс Груп, в която мъжът на братовчедката на Делян Добрев има дял, е на 4-о място в ЦЯЛА България." Естествено - на първо в Аскойския регион.

Днес вика питайте Бойко Борисов. Бойко ѝ каза, че е взела 2 милиона. За тях папата да питаме. Сигурно след 5 години ще се оплаче, че била изнасилена от Станишев

Е да ама ББ е на съд за това, дето "викал" и не е вярно. А адвокатът му марковски вика: "ББ не е викал", не е имал предвид нея, за да спаси кожата. И сега какво друго ще ни кажеш?

Д.Д.,-да,да,да ляв джоб,десен джоб.

Повече от ясно е, че Елена Йончева просто размаза Делян Добрев с АРГУМЕНТИ и ФАКТИ и разумно к съвсем възпитано и премерено поведение, и това е добре. Забележете, и това е най-важното, критичният фактор за мен за преценка - тя говори съвсем конкретно, с конкретни факти, събития и доказателства и .. ги предоставя на прокуратурата за оценка и евентуални обвинения. Докато честният и нищо лошо не извършил Делян се опитва да носи от десет кладенеца вода - тя лично го нападала, имало я на снимка някъде с някого си, била ли се виждала с Цветан Василев, била чужд агент,.., И забележете как съвсем логично и елегантно го довършва Йончева - казва ами като съм толкова голяма престъпница и знаеш за мои такива престъпления ДАЙ ГИ (ме) НА ПРОКУРАТУРАТА, бе, както аз права за теб и схемите ти, иначе ти вършиш престъпление като ги укриваш! Явно е, че Йончева го набута в миша дупка и този сега отчаяно търси под вола - теле! А положението с герберите, които не си даваха Делян, завалиите е смехотворно, доколкото не знаят какво ще реши Главатарят им, който пък вероятно чака решението за ситуацията ог Съвета на стардйлините от сарайско-библиотекарската шайка, която го излъчи.

"възпитано и премерено поведение" е да се надвикваш и да не млъкнеш,за да се чуе и другата страма. да съгласен съм

ДД и тия, които го съветват, наистина си мечтаят да ПРОФАНИЗИРАТ темата, че да откажат всеки, които им задава въпроси. Йончева, продължавай да разследваш и да задаваш въпросите, на които хората искат да научат отговорите. ДД си вярва, че ще се измъкне от това, да отговори точно и ясно като плещи инфантилни глупости колко бил красив. Видиотяването на разговорите не го освобождава от отговорност. Освен, ако наистина е е на ред с главата.

Видиотяването на разговорите не го освобождава от отговорност. Освен, ако наистина НЕ Е на ред с главата. ЕЛЕНА ПИТА ОТ ИМЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ. ИМА ГО В КОНСТИТУЦИЯТА - ДЕПУТАТЪТ, С ИЗБИРАНЕТО СИ, ПРЕДСТАВЛЯВА НЕ САМО СВОИТЕ, НО И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗБИРАТЕЛИ. ДД ДЪЛЖИ ОТГОВОРИ НА ПОСТАВЕНИТЕ МУ ВЪПРОСИ.

Д.Д.,-да,да,да ляв джоб,десен джоб.

същото се отнася и за завършилите и пребивавалите в САЩ, бре селски,пардон морски де!

Тоя джукистия нека да каже как тъй стана, че след като той и някогашната счетоводителка на автогара Пазарджик, днес министър на енергетиката твърдяха, че за АЕЦ Белене няма да платим на руснаците и стотинка, а след това се изръсихме с 1,2млрд. И, Йончева може и да го замеря със "стара хартия", ама кинтите са реални и са вече в офшорните сметки на дрийм тима.

Не харесвам ГЕРБ ! За модела който говори Йончева не е от вчера, той е запазена марка на всички упрявляващи , най-вече от БСП и тя много добре го знае. Много злоба има в тази женица, прилича ми на Ам Гъл с коса...

погледа и гримасата и го казват точно - дайте ми само метлата, та да литна...

физиномии, че трябва да почнем от Цецка Цачева...

че и ти си след нея. Виждам те ясно.

Искам да стана трол за БСП, плащали на бройка. Ще подобря всякакъв рекорд.

гледай къде са най-многото партийни субсидии, там са плащанията на тролове

ами стани, ако не си от ГЕРБ де. Тролове и бля- бля. Ккаво като е от БСП, да не би да лъже.

Добрев първо не отговаря на въпросите, Елена отговаря. Освен това, репортажите и винаги са ми допадали. Тази жена е професионалист, за разлика от калинките. И ако е взимала пари - изработила ги е. Раздели се със Станишев, точно когато онази Моника го прилапа заради поста му. Пл'йте по нея колкот щете - с нищо не е корумпирана, освен долните приказки на бившите ДС, т.е групировката ГЕРБ.

сами си признаваха, включиха я тояно сега, за да свърши една работа...

Отзоваване на депутати от парламента в България кога ?? Марш Йончева в Рашастан!

отзоваване те е патило и тебе, бе, те оставки подават и не излизат от Парламента...

се разчекна...от лъжи!

Че в Община Хасково са навързани като свински черва роднини до девето коляно под влиянието на депутата/министъра/ енергийния специалист Делян , си е нарушение...Дори и да не са крали нищо!Той затова и подаде оставка, защото сам се усети, че е прекалил! Съратниците му в Парламента го "светнаха", че ако той го направи, ще трябва те всички да го направят, защото явлението е повсеместно!Съсредоточете се в това, останалото е талаш!

Първи Елена Йончева е завършила с отличие, второ Елена Йончева не е никак корумпирана, помним Гарелов. Ха. И трето- това, че си завършил в Русия не те прави нито корумпиран, нито подлец. Изкарала си е парите с труд. И ми е къде по симпатична от онзи Джукестия - Добрев.

с отличие,бе?!

Не мога да ти кажа, но професионализма от филмите и е факт. Докато на теб ти личи образованието от РАБФАК.

Руснаците ги е яд, че Азербайджан ще ни направи безплатно газификацията на страната и ще ни продава газ в пъти по-евтин от този, който ни продават онези кожодери.

Ква газ бълнуваш ти бе :D Ти знаеш ли къде е Азербайджан :D:D::D , тъпа ТИКВА

Динко, Динкоо...я сам провери първо ти, мамин. А ако не си чувал за азерския газ, жалко за теб.

с газта, дето я изкараха американците от шелфа в Черно море приключихме ли вече?

Явно атакува България, чрез Делян Добрев. Иначе как да си обясним,че една тотално корумпирана особа като Йончева ще се жертва да прави тази клоунада , която дори на червените бабички вече не е смешна.

Цялата работа е, че предстои диверсификация - конекторите със Турция, Гърция и Румъния ще объркат сметките на умиращата кочина Русия.

каква диверсификация всичко е от Русия ама ще има и надценка сега

Най-добрата защита е нападението. Това е поредния сеир за народа, който отново заема позиции на едната или другата страна, а в същото време тия си въртят игричките. Хляб и зрелища! Докато продължаваме да се връзваме - горко ни.

Няма кой да разследва това момченце, щом е от герб. Такива роднински назначения хич не са случайни, или може би тия хора са най-компетентни? Беше много нападателен и ползва удари под кръста срещу Йончева, какво го интересува, с кого живее тя, но като нямаш аргументи правиш лични нападки. Йончева ми се стори леко несигурна, може би защото водещия като че ли бе срещу нея.

1. Герберастлив крадец е хванат по долни гащи. 2. Другите герберастични не само не се дистанцират от кражбите му, но и го оставят депутат. 3. Крадецът от ГЕРБ явно е спокоен за изхода на разследването (наши хора го разследват) и преминава в атака. 4. Тъй като е кух като хралупа гербераста не само се излага, но и дава на Йончева нови поводи за дела.

Чиляк, ще остане с впечатление, че едните са добри, а другите лоши, гаче не ядат от една копанка и не крадат от една държава.

Не замазвай осраното! Мантрата за една копанка е смешна!

Айде троляци гладни, събудете се, искам да чета ПРОСТОТИИ, ама яки. Втори път няма да ви моля, ще има фин. санкции...

Браво!Мъжко момиче!Попиля го този бебчо!Смела и интелигентна жена-искаме я за премиер!

Тя да не е джендър, че хем да е мъжка, хем да е момиче:))

Истината е, че потичането на евтин азерски газ ще остави много пари в джоба на българите, вместо да отиват в руските ни робовладелци.

И как ще дойде този азерски газ?

Когато корумпирани лидери от БСП като Корнелия Нинова и Елена Йончева стават ''морала на нацията'', това може да говори, само едно. В тази държава политическия елит се е увартял в далавери до уши, и всичките тези шумотевици са само и единствено с цел- СТАНИ ДА СЕДА, АЗ ДА СЪМ НА КОРМИЛОТО, ЗА ДА МОГА ДА КРАДА ПОВЕЧЕ!

как победи гербоидът на последните избори

Ако имаше ДОКАЗАТЕЛСТВА (така се казват тези неща, не "улики") тъпия гербераст щеше да ги е изнесъл чрез Прасешките медии. Явно е, че няма нищо!

Олеееееееее Делянчо съвсем се обърка бе миличък.Та какво ни каза накрая, да ние сме крали но БСП са крали повече от нас.Аферим бе Делянчо, машалла.Е те това е истински управник работещ на ползу роду.Браво Делянчо.

Хасково не ви е семейната баница Добрев-Браво Елена,покажи им мръсните чорапи.

Еленка била спала само в хотели на Цветан Василев, НЕ,НЕ,НЕ е спала в къщата му.

Трол,само толкова ли?