Въоръжени мъже убили 338 души в Етиопия

Правителството обвини за масовото избиване на хора "Освободителната армия на Оромо", която на свой ред отрече и призова за независимо разследване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Етиопия ставало нещо ли? Не е ли само в Украйна? Ами зверствата на Саудитска Арабия в Йемен подкрепяни от САЩ?

В Етиопия подобно на Босна стана размяна на доминиращия етнос .Оромо са мюсулмани а амхара са православни християни . Можете да заложите че сащ са против православните винаги когато са в конфликт . Орома са управляващи и изтласкват амхара и други етноси .

"Можете да заложите че сащ са против православните винаги когато са в конфликт" Айде бе? САЩ подкрепят православна Украйна, а Путлер насъска мюсюлманските главорези на Кадиров да изнасилвят, колят и мародерстват православните Ама ти си просто говедо, тези неща за тебе са нищо !

Нещо като АЗОВ или не?

Пак САЩ са накарали хората да стрелят нали путинокретени

Слагате ли си Етиопското знаме във ФБ в знак на съпричастност? Иначе би изглеждало доста нагаждаческо :)

Помежду си тпо путинокретенясало безгръбначно

Вземи един Алказалцер и се върни и опитай пак да пишеш! Егаси русофилската сган се е навъдила тук! Пък и пият като руснаци!

Гърците започнаха да се самоубиват. Данайска консеквентност от апокалиптичен характер,основана на "всеки му според делата". Приятен ден!

Това е пак Путин нали???

Тпо пробито.САЩ са ги накарали пак

а пък невъоръжената демокрация уби 3 милиона българи! и кво? медиите мълчат! що така, а? по-ефтини сме от негрите?

Продължителността на живот се е увеличила с 5-6 години след 89та година А есички тези хора са емигранти , които преди 89та щяха да получат куршум в гърба на границата към Запада Дтеба в селяка прост