Ваньо Танов: Разговорът с Менда Стоянова е монтаж

Разговорът с Менда Стоянова, оповестен от РЗС, е абсолютен монтаж, каза пред bTV директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов.

Обратно в новината

Коментари - Ваньо Танов: Разговорът с Менда Стоянова е монтаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички които са се разхождали до Италия за чужда сметка са корумпирани ще излезе че ти си най-корумпираната Мишелка.

До редакторите За пореден път премахвате коментарите ми, които нито са "вече публикувани", нито се повтарят, нито са цинични, нито подтикват към насилие. За сметка на това лансирате един куп драскачи, които нито имат някаква ясна позиция по темата, нито могат членоразделно да я изкажат.

Трябва да си много тъп,за да водиш такива разговори по телефона.Голяма съпротива на мафията,комунистите,доносниците,ей.Преврат им се приискало,но не си дават сметка,че ще ни изхвърлят от ,,белия" свят за години наред.Какво им пука за България.а Яне би трябвало да го съдят за държавна измяна или за заплаха за държавната сигурност.

На ГЕРБ или все им се привиждат конспирации и диверсии или само се опитват да го втълпят на хората. Да, ама не всички пасат тревица и блеят блажено: "Слаааава, слааава!" И без външна намеса, те самите правят достатъчно за това да се закопаят.

Плоско , Танов! Таман бях решила, че си малко по- различен от цялата герберска пасмина , а ти май се уплаши за поста си!!!

Комунистите са МНООООГО лоши хора, получовеци. Защо тогава при ГЕРБ-1 и ГЕРБ-2 не сложиш и ГЕРБ-3 /БСП/ ? Нали те са си баш комунисти и потриват ръце в оная им работа на престъпниците...

ЗА ДА СЕ ТВЪРДИ , ЧЕ РАЗГОВОРИТЕ МЕЖДУ ВАНЬО ТАНОВ, ДЯНКОВ И ГОРАНОВ. РАЗГОВОРИТЕ МУ С МЕНДА СТОЯНОВА И ИСКРА ФИДОСОВА, ИМАТ ПОЛОЖИТЕЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ВЕРНОСТНА СТОЙНОС, ИМА МОДЕРНИ ТХНИКИ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, С КОИТО ДА СЕ НАПРАВИ АНАЛИЗ И ДОКАЖЕ ТОВА. ВАЖНОТО Е КАК И КОЙ ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВА. ТОВА ЩЕ ГО ИЗЧКАМЕ И ТОГАВА ЩЕ ИМАМЕ ПРАВОТО ДА ТЪРСИМ СМЕТКА, КАТО ГРАЖДАНИ НА ЧЕСТНО И ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО.

От кога вашите ненадминати редактори в цензурирането на мненията на читателите прописаха? Като им знам езиковата и общата култура - не стават въобще за нищо друго освен да задраскат нечие мнение и след това да отидат да ...т герберски ...

От обясненията на този изпечен кадесар по цялата тази тиня която изплува, ми се изясни какви гнусотии се вършат в полицията и как борбата с престъпността изобщо не й е приоритет. Вместо истинска дейност, жалкия вифаджия ни пробутба ерзац продукция с акции по нелепа драматургия, от която лъха на зле прикрит фалш. Целите усилия, на герберската двойка гологлави тартори, е насочена към здраво впиване във вимето на контрабандата и корупцията и получаване на солиден и стабилен финансов поток за всякакви дейности водещи до продължаване и увековечаване на властта им. Цялата картина много ми заприлича на ЦРУ схемите, по които всячески подпомагаха талибаните в производството и пласмента на хероин срещу парите от който им доставяха оръжия за борва срещу руснаците. Същата схема беше и при подпомагането на контрите в Салвадор с тази разлика че там хероинът се произвеждаше в златния триъгълник а пласмента, продажбата, купуването и доставката на оръжията за контрите си беше изцяло под контрола на ЦРУ. Не бих се учудил, ако честите воаяжи на Шестака до Вашингтон са били за ограмотяването му по тези схеми и тайните му баснословни хонорари да имат подобен произход. Убеден съм, че рано или късно всичко ще излезе наяве, за да се види какъв гнилоч дойде да ни управлява. И съвсем не е случайна невижданата активност в подкрепа и вмешателство на Уорлик в интерес на ГЕРБ.

Това което казва Танов за ходотайствата не е вярно. В деня в който се провеждаше теста с митническите служители , при него отиде лично Лъчезар Иванов с протежето си Сергей Бранков / бивш милиционер - ако е възмошно да има бивши / и същия бе предложен за началник пункт " Калотина". Поради липса на ценз го направиха временно ръководител на смяна докато успее да си доизкупи висшето образование. Сергей Бранков получи на теста оценка 5.5 и това силно учуди всички които го познават, защото познанията му в митническата материя клонят към нула. Все пак го назначиха и резултатите видяхме само след няколко месеца. Та , иде реч за това - В. Танов да не ни разправя че няма политически чистки и назначения , защото това е нагла лъжа. На останалите партийни назначения ще гледаме сеира в близко бъдеще. Не става само с партийни и верни другари. "Козата си сака пръч". Съкратихте неудобните професионалисти и си оставихте измакярите. Сега си сърбайте попарата.

кажи и за това дето всяка митница се отчита се в касите на управляващата партия - Павката Лилянов снасяше в БЦП, георги Шишков Колоездача в касите на СДС а новия на Капитан-а в касите на ГЕРБ - Много е страшно да седиш на една маса с шефа на Митница Свиленград Павел Лилянов когато той прави обещания да помага на СИК :)))

Искам само да "успокоя" платените драскачи на Позитано, че така замислената диверсия оплюване на всяка цена и с всички средства има вероятност да доведе до обратен на търсения резултат(освен ако не са мазохисти самоубийци). Когато коментарите изобщо не кореспондират с това, което този или онзи казва и прави, единствените, на които това им харесва, са така или иначе, червения електорат. Толкова много усилия, за да се сдобиете с това, което по презумпция си имате, май не си струва. От друга страна би трябвало да помислите за ефекта, когато абсолютно безпринципно и без капка мозък, а и много злоба, нападате хора, които за първи път показват(а не само опитват-в това съм вече сигурен!), че са първите от 20 г., опитващи да възстановят отсъстващата държава. Баламите извън вашите "редици" измряха! Да ви е честито!

Другарю-гербарю, но... "опитващи да възстановят отсъстващата държава" как да го разбираме като самият Танов казва неща, от които да ти настръхнат косите в записите, които той потвърди, че са автентични. С две думи той казва, че правят същото като предишните. Е?!?

Защитната ти пледоария е нефелно семпла и предубедена. За всеки що годе окат човек е ясен стремежът на майстора на постановките, яловите акции и гнусните полицейски номера Цецо шестака, да сложи ръка върху контрабандния доилен апарат на вимето на държавата. Не за да пресече източването, а за да захрани гладната си герберска банда и структури, които да му дадат възможност да овладее и поднесе на тиквоглавеца овързана от всякъде държава, в която да царуват поне 35 години. Да ама ваньотановска черна котка му мина път и сега изскачат неговите и на другите чакали попълзновения и планове за нагушване. Не знам доколко ще издържи Танов на обсадата и обстрела но поне се видя корупционната същност на новия месия и неговата безскрупулна дясна ръка. Очаквам с нетърпение наближаващия вот за издухване на празния мехур наречен ГЕРБ. А за тебе предвиждам цамбуркане в Нева без предварителна обработка на тялото, защото ми се виждаш елементарен и дребногабаритен. Отец Григорий поне е бил солидно надарен и не си е поплювал и за това са му били нужни горчиви пасти и заплюване с пистолети преди невската баня.

Танов може да изгори но покрай себе си ще завлачи и ГЕРБ- и то лека полека тръгна към дъното- връщане назад няма. Борисов потъва бавно но сигурно.

Само фактът, че В Рашидов все още е министър показва колко ниски са моралът и достойнството в това правителство. А за свинщините на Цв.Цв. (болницата в Г. Оряховица, например, изтичащите СРС-та тия дни, етц, етц, ) не е и за приказване!

Удивителния вземи се поограмоти малко пък тогава пиши постове.Какво ти е виновен Рашидов че питаш какво прави още на поста си и какво общо има той с Горна Оряховица.И ако СРС от ГО бяха държавна тайна и опозицията искаше изслушване на Цв.Цветанов сега защо потриват доволно ръце и мълчат като пръдня в гащи и не искат да питат ЯЯ откъде се е сдобил с тия записи.

Тексим-аджията си е Тексим-аджия за цял живот. Особенно когато Партията ти ГЕРБ е била създадена и финансирана от Тексим-аджиите чрез едно фирма наречена ЕТКО-Шнайдерс , създадена от Тексим-аджиите на ДС и управлявана по случайност от Румето Желева :)

Танов ми изглежда честен човек но в момента се опитва да ни заблуждава обществвено, но нали знаете няма тайна , която да не излези явна.

Чета Вашите и другите коментари. Прочетох и това което казал Михаил Миков, че престъпния свят в България доволен потрива ръце. Защо ми се струва, че НЕ САМО ПРЕСЪПНИЯ СВЯТ потрива доволен ръце? Защо половината от коментарите са изпълнени със злоба срещу българското правителство и срещу донкихотовската му готовност да бори пресъпността? Защо ПОТРИВАТ РЪЦЕ доволни, нали това означава, чеСА НА СТРАНАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ?!

Бате from Germany и аз съм готов да бъда Дон Кихоте де Ламача ако женка ми Цецилия Панса има 700 000 000 причини за това

Мило ОВЧАРЧЕ, вземи си гегата и беж на село да си гледаш стадото. В краен случай,ако си на по-висок етаж,без колебание скачай! Теб и хапчета не те оправят!

Май не е монтаж..

Триглавата ламя огладня и пусна глутницата...

Пак ли ти бе Боко? Не ти ли омръзна?

Да . Ще се наядем с ГЕРБ.

От всичко чуто напоследък от Танов оставам с чувството че ни смятат за плигофрени всички които не сме в техния кръг. Може ли някой да каже на 100% какви изречения и какво точно е казал в даден разговор преди месеци. Трябва да си си записвал разговорите за да кажеш категорично както прави Танов какви думи и изречения си използвал. "Драги" политици това че сме ви избрали може и да ви говори че сме олигофрени, но бъдете сигурни че ни дадохте възможност да се поправим...

Ми, той примерно помни, че е казал за други хора: "Ти ме караш да назначавам бандит", но ТОЧНО за на Мента човека - нье...

Било сглобявано от отделни думи, монтаж, ама нямало да пуснат аудиото. Е генийче, защо тогава са си правили труда да го сглобяват??? :) По-интересното е че очевидно е от многобройни разговори - е значи слушалките са действали доста време, абе Биг Брадър форевър, ама пък щом народът е от телета (управляващите са само представителна извадка) - режи, крадни, режи, крадни... Само не ми пробутвайте ставащото като демокрация.

Ако искате да разберете защо 20 години вече не може да излезнем от блатото, вижте интервюто на Лора Крумова с Иво Недялков, за това как след 10 ноември нашите пари от банките бяха раздадени по списък на определени хора от БКП и бяха "назначени за милионери" от Луканов, как после бе предизвикана хиперинфлация за да се обезценят, как се изнесоха милиарди по банки в Швейцария и т.н и т.н. Същите тези сега ченгета и бивши номенклатури на БКП притежават всичко годно да носи доход, фабрики, хотели, те притежават и средствата за масова комуникация, вестници, телевизии и ни манипулират вече 20 години. Част от тази игра са и компроматите срещу Герб и Вальо Танов. Играта е да се забрави кой ограби България и кой трябва да носи отговорност, да се изкарат всички маскари и т.н. и т.н до "пълната победа на Комунизма".

Сега сме 2011 година и да си притопляме манджи от 1990 година е меко казано липса на реално мислене. Ако сега не се замислим и непожелаем да имаме информация за днешните политици и техните действия днес ще се наложе през 2031 година да притопляме и днешните манджи.....И до кога ще повтаряме това действие заривайки глава в пясъка за настоящето за да го търсим в бъдещето...

Едното не пречи на другото. Но мисля, че дълго време бяхме с глава в пясъка точно за онова, което е ставало преди 20 години. То определя и това, какво става сега. Страниците от миналото не бяха прочетени, главните действащи лица, онези които манипулират живота ни не бяха разкрити. А те действат сега, в настоящето. Те ще определят и бъдещето.

Точно тия които през 1990 година бяха вкарани в бардакана от ДС, сега са на власт - ако не искаш да го видиш си е друг въпрос , но няма нито един от тях който да не направил първите решаващи ступки в кариерата си без ръката на ДС да го насочи ... А може би и ти си един от тия дето са яли баницата на ДС :)))

Притежават и кочината, в която трябва да живеят...

Лъжеш се. Кочината я оставиха за нас. Те си живеят в дворци.

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта... КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ПЕДИТА, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!

М-35, марш в кочината, или по-точно на барека в жълтенията.

Неее, ний ни сми от тях как Марийке.....

кой от 20 години се "бори" с компромати и отлюспвания срещу всяка новопоявила се политическа сила набрала голям електорат - заплаха за грохналата старица компартия. И че тия сегашните "разтовори" плъзнаха след "умното" решение да пуснат Ал.Петров от ареста у дома.

Ако човек се опита да гледа поне малко безпристрастно, ще прозре с каква мафия трябва да се бори Танов. Надявам се че го е очаквал. Удари ги здраво през пръстите!!! За това са и атаките, касичката се затвори. Личи си и стила на ДС в атаките. Дано да устиска Танов , защото иначе се връщаме в лапите на триглавата ламя. Тогава нищо не се чуваше защото всички лапаха от там. Успех на екипа!!!

Гларусите се подвизават единствено през лятото но ти сигурно правиш изключение.Но да си дойдем на думата.При съвременните технологии е възможно думи изречени от теб чрез трансформиране на честотната модулация да станат с гласа на г-н Танов.Така че борбата за кокала може да си позволи всичко.Включително и това.

не разбирам дори за какво става вапрос , но............."-не сам говорил сас стоянова" вав превод би трябвало да баде -" да , говорил сам сас фидосова ....." или ??????????

Разговорът с Менда е сглобен, а кандидатът, за когото тя ходатайстваше не беше избран. Каво неясно има тук? Освен това, след вчера, ходатайството(вече му викат лобираните и по нашите земи) за работа си било съвсем нормално. Да очакваме ли в такъв случай и Л. Иванов да бъде възстановен като зам. председател на Народното събрани. Неговият случай беше идентичен. Или имаме сериозна (д)еволюция в Новия морал на герб!

И дали всъщност хора, близки до онези, които преди години ограбиха заводите и така станаха олигарси, сега не искат да се прокара този закон за клевета, който да е в сила само за журналисти и обикновени данъкоплатци, но не и за хора с имунитет / депутати и магистрати /, за да не може да се задават неудобни въпроси за кражбите на прехода и по този начин тези неудобни въпроси, отправяни от журналисти и обикновени данъкоплатци, да бъдат определяни като ' клевета ' поради ' липса ' на доказателства ? А нима някой вече може наистина да докаже някаква кражба в особено голям размер, която е била извършена преди 15 г. ? А нима хората на прехода не се покрижиха за потулването на тези кражби ?

Цялото управление на ГЕРБ е "монтаж"...

да бе, да! Веднага повярвяхме

Абе Ваньо, що се опитваш да спасяваш разни парламентарни мърльовци? От толкова години изкарани в МВР не ти ли е ясно, че пак ти ще изгориш? Тия цървуланки ще се оправят и ще те накиснат. Май е време да си потърсиш нова работа. Прецакан си!!!

първото

Ако и сега има индивиди, на които да не им е станало ясно, или да се правят, че не им е ясно, защо няма пари за наука, култура, здравеопазване, то знайте, че това със сигурност за гербави креатури с тикви вместо глави.

Танов като го хванат на тясно, пак се прави на циркаджия.Не признава за разговора с Мента Стоянова, защото показва какви са кадрите, които пробутват депутатите на управляващите в управлението на страната ни.А признава за разговора с Федотова, защото е съвсем елементарен.

Това, което на пръв поглед се внушава от тези СРС - та е, че Цветанов е лош човек, а Танов е добър и честен !? Опитват се да ни внушат, че Менда и Фидосова също са от лошите !? Ако Танов наистина е толкова добър и честен, то тогава се питам къде беше той преди 15 г. , когато се правеха РМД - та и се ограбваха заводите ? Бойко, преди време споменах, че съм виждал как твой депутат се събира на една маса с 4 - 5 местни адвокати ... И тогава се запитах какво общо имат те помежду си, че се събират заедно ? И дали поне един от тези адвокати не е близък до местни хора на Гоце, например съветници ? Със сигурност няма как това да е било партийна сбирка , нали !? Сигурно ли е, че всички в ГЕРБ са от един отбор ? Дали и в ГЕРБ няма внедрени хора на Гоце и ДС ? Ако тръгнем да разсъждаваме от този ъгъл, може и да стигнем до извода защо Танов и Дянков говорят против Цветанов, което в този си вид е клевета, а не доказателство за каквото и да е било !? И тук отново възниква следния въпрос : Кои точно от ГЕРБ искат да се прокара закон за клевета , който да е в сила само за журналисти и обикновени данъкоплатци, но не и за хора с имунитет / депутати и магистрати / ? Излишно е да питаме кои ограбиха заводите, на кои им даваха куфарчета с пари и на кои им продаваха фабрики на занижени цени ! Възниква още един интересен въпрос : За кого трябва да гласуваме на следващите избори ? - За кадроваците на ДС или за онези, които седят с тях на една маса, но които на пръв поглед имат друга партийна принадлежност ? Доста сложен въпрос, нали ?

Правилни разсъждения, присъединявам се, сложна е ситуациата, трудно решение...трудно е да претеглиш кой, кога, с кого, защо.

Ахнар от известно време лягаш и ставаш с името на Първанов. Много започна да приличаш на ББ когато правеше това със Станишев...Май чакаш някой да те забележи но нещо не става...

Видно е кой е кукловода на тази история. Това е ДС и свързаната с нея БСП, ДПС и РЗС. Яне Янев е машата на мафията. За съжаление така се оказа. Платиха му PR a на изборите и сега си връща. Бойко Борисов трябва да направи реформа в съдебната система иначе няма да успее да се справи. Според мен той не подслушва а напротив- подслушван е.

един умен потребител

РАЗГОВОРИТЕ с Мента и Булдозеристката??? Че за какви "разговори" иде реч, та това си е чиста проба извиване на ръчички от кадровичките на Боко и Цъвко.

Юнак е наш Тано! Да устоиш на булдозера Фидосенко не е лека работа! Че тази с...я даже и шап не я лови.

"...при управлението на ГЕРБ няма нито едно политическо назначение на който и да било". Майтап бе Уили, майтап да става! Ха-ха-ха! Че то други освен политически няма бе, Ваньо! Ти ли не знаеш?!

Айде да видим сега КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА. Ако са виновни Фидосова и Стоянова, тикнете ги в затвора за упражняване на влияние и злоупотреба с власт. Но, ако Яне Янев или друг монтажист ,е виновника, тикнете него за манипулиране на обществено мнение! ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДЯ УПРАВЛЯВАЩИ, ДАЛИ СТЕ РЕШИТЕЛНИ ИЗОБЩО ! Иначе ОЛЕКВАТЕ много и още няколко такива нерешени казуса, могат да доведат до страшни неща !

В нашата държава където повече от 20 години ни лъжат всякакви агенти, доносници, офицери и подобна паплач, ако поставиш един нормален човек в управлението - ЩЕ МУ РАЗКАЖАТ ИГРАТА!!! Това става в момента. Мръсниците от прехода(БСП, СДС, ДСП, фалшиви бизнесмени, офицери подлоги, агенти-доносници) ще изкарат и Господ престъпник, само и само да замажат следите си на краденето дето го правят последните 20 години. Заедно с тях - псевдо интелигентите им пригласят, за да има какво да правят. А отделно крадливите и умни бизнесмени на прехода и техните бели якички, ръсят толкова мръсотии, че да нацапат всичко, всеки и навсякъде. Единственото спасение е БОЙКО. Дано не се дръпне назад. Срещу тази машина могат да стоят само силни мъже. Бойко, Цецо и Танов са такива. УСПЕХ!!! Дано издържите.

такива като този на снимката ли управляват българия???всичко е ясно......

хубава работа ама булгарска.

Ванко Танов и неговата памет. На 6 Януари Не Помни какво е говорил с Дянков. 6 Януари: "Вие бихте ли могли да си спомните с кого сте говорили преди една година?" така шефът на агенция "Митници" Ваньо Танов отговори на въпрос дали са автентични публикуваните между него, министъра на финансите Симеон Дянков и заместника му Владислав Горанов телефонни разговори вчера. 10 Януари Танов Помни Подробно. 10 Януари: "Водил съм разговори с двете депутатки от ГЕРБ, но това, което виждам като публикувано като разговор, примерно с госпожа Менда Стоянова, няма нищо, което да отговаря на истината"

Снощи в централната емисия "Календар" , водещият Николай Дойнов прочете следното съобщение във връзка с изтеклите скандални телефонни записи - директорът на на Агенция Митници Ваньо Танов заяви чрез пресцентъра си, че "изнесените факти са верни и потвърждава истинноста на казаното". После В.Танов каза ,че Не помни. Днес Танов каза ,че изнесените разговори от 05/10 и от Днес са Фалшиви. Пълна скръб.