Танов назначи нов конкурс за шеф на митница Свиленград

Шефът на Агенция "Митници" Ваньо Танов обяви нов конкурс за директор на ключовата митница в Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Танов назначи нов конкурс за шеф на митница Свиленград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:D странно избран без конкурс назначава конкурси :D

Този не може да си напише името без правописна грешка, конкурси започнал да назначава. Той ли ще ги изпитва? И без това знаем, че вече има ,,подготвен кандидат,, да заеме мястото защото е от ,,нашите,, и е ,,нашо момче,,

Това корумпирано мекере се обади през месец май 2011 в русенската митница и след седмица бяха назначени двама келеша без конкурс единият с диплома по екология другия хубостник инженер...

С хора като Живко Подметката в Сливенската( Бургаската) митница и оня Иванчо( пияница, наркоман и геи) в Данъчното, не знам как ще събират изобщо някакво мито в Митницата, и данъци в Данъчното.... А ако направят обща фирма между митницата и Данъчното, може да я нарекат- ""Кражби и Разпродажби"", ........... след което да я закрият тая фирма.... И без това има достатъчно мутри, които крадат и ограбват, а и Държавата нищо няма да спечели от такава фирма.

А сега де, конкурс ли е обавил, или търг за Свиленградската митница, питам щото напоследък журналистите много зеха да ги бъркат нещата-)

Ванъо Танов е доказан мафиот и доносник назначен повторно на този пост от "президента" Плевнелиев с любезното съдействие на фалшификатора Близнашки с основна цел събиране на средства от контрабандата на стоки , които отиват директно в касата на партия Герб ...... Абе , къде са протестиращите сега , защото в сравнение с Пеевски срещу когото уж протестираха близо година този е абсолютен мафиот и човек съпричастен с трафика на наркотици .

Протестиращите отидоха да работят, за да върнат на държавата 3 140 000 лв., които са похарчени за тяхната охрана!!!

да я лепна Свиленградската митница..

Чекай си редо, току виж пуснали и Солунската митница на търг-)

ЛЕЧЕНИЕТО ОТ КОРУПЦИЯТА В МИТНИЦИТЕ Е ПОДОБНО НА ЛЕЧНИЕТО ОТ ЕБОЛА ..... БОЛНИТЕ СЕ ИЗОЛИРАТ И СЕ ИЗГАРЯТ В КАМЕРИ :))

ТОЗИ ЧОВЕК СЪБРА НАЙ МНОГО ПАРИ ОТКАКТО СЪЩЕСТВУВАТ МИТНИЦИ, И ЗАТОВА Е НЕУДОБЕН ЗА КОМУНОИДИОТИТЕ, КОИТО НЕ ГИ ВЪЛНУВА НИЩО ОСВЕН ДАЛАВЕРАТА!!

Близнашки не иска Танов да бъде сравняван с Пеевски.... Ваньо Танов може да бъде сравняван само с бай ти Ганьо, но е още по-прост и тъп. Той ли! Като има келепир, и бай ти Танов знае да обича. Ех, да ти пипна аз тебе българската митница и не ми трябва много: само две годинки, две годинки само да ме оставят директор, управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене... Брей! Хитро момче излезе Георги Близнашки, да е живо на баща си, всинца ни измами! Не можахме да го излъжем! Ашколсун. Браво! "Въпросът дали Ваньо Танов да остане начело на митниците трябва да бъде решен от правителството. Но в същото време при управлението на този човек, приходите от акцизи са спаднали с над 1 млрд. лева. И ти да оставиш този човек да управлява агенцията е лъжа към избирателите. Не можеш да оставиш вълка в стадото, защото е обещал да изяжда само по една овца на ден". Това заяви 2013 г. Емил Димитров-Ревизоро.

Корупцията продължава. И ако В. Танов не направи нещо, просто не е имало смисъл да сменят Директора на всички митници. Сега се приказва за сливане на Митницата с Данъчното ( НАП). А сливане се иска от разни Директори на Данъчното, които за да си сложат роднините, решиха, ПРЕДИ 1 година да изземат част от правомощията на Митницата.... И сега, след промените, трябва да ги махат тия роднини на Директорите в Данъчното. А тия Директори, за да ги запазят, искат Уж сливане с Митницата, тоест да изземат от функциите на Митницата.... Има и друго, в Данъчното има доста Директори- Доносници( и роднини на Доносници) от бившата Държавна сигурност. Тия Директори- Комунисти поравят справки за служителите си, за семейно положение, и разни други, с цел да ги притискат. Сега тия Директори- Доносници, от Данъчното, искат да правят справки и чрез системата на Митницата....... Единственото решение е УВОЛНЯТ всички Директори- Доносници в Данъчното, а също и роднините които са ДОМЪКНАЛИ, с нагласени конкурси, или без конкурс.

ЗА ДА СЕ ОПРАВИ СВИЛЕНГРАДСКАТА МИТНИЦА Е НЕОБХОДИМА КИЛИМНА ЗАСТЕЛНА БОМБАНДИРОВКА НА СВИЛЕНГРАД И ГЕНЕРАЛОВО И ПОСЛЕДВАЩА ЗАЧИСТКА С ПЕХОТА И БУЛДОЗЕРИ :))))

"Ало Ваньо, виж там нашето момче, такова, абе ти знаеш !!"

Ivan

Боко Тиквата вече спокойно може да внася и изнася пратките си с дрога! Позор за България!

Този дъртак на снимката лие митничар 1, любимеца на турското мекере Р. Плевн.

Нищо ново не е научено, нищо старо не научено, Баце! Това е "Солунската митница" на 21 век!

Ха, ха, даже не можеш правилно да цитираш! Ти се мислиш за тарикат, но в действителност излиза, че си глупак!

Кефиш ли се? Нали за да забравиш нещо, трябва първо да си го нучил.