Срещу Танов са използвани СРС-та за контрабанда

Прилагани са специални разузнавателни средства по отношение на Ваньо Танов, обяви пред журналисти председателят на парламентарната подкомисия за използване на СРС-та Явор Нотев.

Обратно в новината

Коментари - Срещу Танов са използвани СРС-та за контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факт е че хората които са записали СРС-ите са ги използвали в тяхна облага! Затова още Гоцевистан не е порасъл за да ползва такива техники за доказателства!

Трябва да си засрамен защото си глчсувал за БСП-пчртията на крадците!Не будалкай!

Мутрите отново се мъчат да ни преметнат,но защо прокуратурата спи.Извършено е престъпление-действайте нали за това ви избрахме.Големият ербап защо не отиде на избори а иска вот на доверие.В историята ще си останем будали избрали мутра-страхливец за премиер.

Значи СРС та има ама това дето е в тях не е истина. Тези за какво ни мислят в крайна сметка

Нощната смяна на ГКПП Кап.Андреево поздравява Премиера Бойко Борисов с песента "Притури се планината". Пожелаваме му здраве и живот!

Денонощната смяна цигаропродавци от Женския пазар също се присъединяваме към поздравителния концерт за премиера. Господ да му позлати зъбите.

бойко първо каза, че всички министри се подслушват, трябва да се подслушват, и няма нищо лошо в това. После каза, че никой никого не подслушва, и тия записи не били от СРС. После каза, че не се е обаждал на никой във връзка с Мишо Бирата. След това - каза, че президента му се е обадил да му се оплаче, че притискали Мишо бирата... После пак каза, че тия записи били незнам си какви... И сега като се оказа, че това са СРС-та и те са истински, вместо да си подаде оставката той се пени като бесен мамут. Е_аси правителството! От цялата работа най-чисти излизат Дянков и Танов - първия сигурно ащото наистина си е съвестен, втория - или защото и той е съвестен, или защото е знаел, че цецо слуша.

За Танов .От всичко което чухме, ни се насади усещането ,че Танов е честен и почтен човек.Ако е така ,той единствен може да каже дали тази разговори са автентични или поне в контекста в който ни се сервираха. Ако каже "ДА" ,правителството дали ще падне, не знам ,ама за него повече едва ли ,ще чуем. Ако каже "НЕ" ,пак няма печеливш изход за него каквато и да е истината.Жалко за човека.

Аз съм обикновен гражданин и се чувствам засрамен и омерзен от тези боклуци за които гласувах и аз.Лъгаха 2 седмици че не са говорили и че са девствени,ама се оказа ,че хем са наакани хем се правят на мъже,на всичко отгоре и обидени били вот искат вместо да си посипят главата с пепел и да се извинят на нацията.Докога боже ,докога само бандити и хайдуци лицемери ще ни управлявам .Федоска сутринта по БТВ се пенеше ,че била девствена ,ама не каза само къде.Сигурно в ушите.Гнус ме е вече да ги слушам.

СРС-та се прилагат при определени доказателства за извършено престъпление което се наказва с над 5 години затвор. Биха ли казали БТ какво престъпление е извършил и как Софийската прокуратура незнае за това престъпление и не е образувала дело? Колкото повечв скалъпват нещата толкова повече се омазват.

На оригинален ли се правиш? Ако имап доказателствата, не ти трябва СРС. Събират се при съмнения за тежки престъпления.. Ако прокуратурата не събере достатъчно доказателства, или се окаже, че лицето не извършва престъпление въпреки съмнението, се унищожават. Елементарно е, все едно да наемеш детектив да следи жена ти, щото се съмняваш. След една седмица човека ти казва Да/Не, дава ти снимки едно друго и ти си решаваш. Може и да е ДА, ама може и да е НЕ.

Ами според вас как се разрешава подслушване - исват и ти казват в този се съмняваме и готово. Ако е така значи сме много зле.