Коментари - Ваня Григорова откри кампанията си с покана за дебат към Васил Терзиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добра кандидатура от Вашата,няма, Г-ЖО ГРИГОРОВА. Смачкайте ги на 29.10.2023г. тези ПАЛЯЧОВЦИ..........,Вашите конкуренти..........

ВАНЯ ГРИГОРОВА-- КРАСИВА,УМНА, ИНТЕЛИГЕНТНА !!!!!!!!! ТОВА Е ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОБРИЯ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ !!! ЖЕЛАЯ ВИ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ, Г-ЖО ГРИГОРОВА !!!

Тази красива и умна жена, ВАНЯ ГРИГОРОВА, ще е бъдещия кмет на София !!!!!!!! УСПЕХ Г-ЖО ГРИГОРОВА !!!!!

Аз предлагам за кмет заместника на Нинова

Уж социалистка а пък с дънки Сигурно и бельото и не е съветско Може и на Запад да е ходила На нас ни трябват проверени хора

за хората, които гледат само опаковката и титлите.

Кат ви знам насрания кмет на бсп в Русе...Майка плаче

юмруче сякаш гледам Мунчо в женски дрехи :)

Работническо - селската част от софиянци си намериха цървулана, за която да гласуват.

Стига експерименти с България! Стигат ни последните 3 години на ПП ДБ и Радев. Сега остава и тия некадърници да се учат на гърба на софиянци. Бонев и Терзиев са щета, рая щяла да бута сгради. В кой век живеем? Докога некадърници нагли ще драпат за власт? Софиянци мислете!

Викаш куклето журналистче ще оправи София?!

Тръгва от Малашевци автобуса и ще стовари вся красная сволоч в Орландонци !

Да е по бТВ.Най-обективната телевизия.

Хайде сега няма нужда и от смешки, де са най- обективните телевизионери!

Браво Ваня! София най-после има кандидат който представлява мнозинството от хора, а те са работещите, не милионерите!

Ваня е в "Подкрепа".И с какво защити интересите на работещите?Та България е с най-ниските доходи в целия ЕС.

И защо си мислиш, че на Григорова е единствена виновна, за този факт?

Мнозинството в София никога няма да си избере червен кмет селчо !

Че то шефа на Подкрепа и този и предходния са милионери. Що не дебатираше с Манолов? Как защитавате бедните? Като настоявахте и настоявате за високи заплати на държавните хрантутници!

"София е за всички".Хайде сега поименно да ги изреди тези "всички".

Това добре, само нека дебатът да е някъде, където има по-ниско строителство, че високите сгради правят течение и стресират другарката кандидатка.

Ние сме с теб! Ммооооого сме!

Колко па да сте "много" червенотиквеничетата в София , пет ?

Не така, че онзи ден викат, колко па оцет да има в тая къща, а се оказа, че миналогодишното вино е било фирясало, и пихме цяла вечер.

Коя е тази пръдла?

Проблемът не е само в професионалния път и в семената среда на Терзиев, Хекимян и Григорова. Те, колкото и да са били успешни в досегашните им професионални занимания, са пълни лаици в работата на СОС. Тепърва трябва да се учат на гърба на софиянци. Вижте техните интервюта и интервюто на проф. Вили Лилков в предаването "Лице в лице" ! Виждаме в негово лице политик с позитивно-съзидателен подход, със спортменско поведение към конкурентите му, един ерудиран специалист, познаващ отлично състоянието и нуждите от развитие на столицата и с визия за тяхното решаване. Разлика в нивото от светлинни години!

Проблемът не е само в професионалния път и в семената среда на Терзиев, Хекимян и Ваня Георгиева. Те, колкото и да са били успешни в досегашните им професионални занимания, са пълни лаици в работата на СОС. Тепърва трябва да се учат на гърба на софиянци. Вижте техните интервюта и интервюто на проф. Вили Лилков в предаването "Лице в лице" ! Виждаме в негово лице политик с позитивно-съзидателен подход, със спортменско поведение към конкурентите му, един ерудиран специалист, познаващ отлично състоянието и нуждите от развитие на столицата и с визия за тяхното решаване. Разлика в нивото от светлинни години!

"Председателят на АБВ-София Христо Колев заяви, че са единствената истинска алтернатива на "сглобката" и ще я бутнат" Мда, при БУТАНЕ сглобките ПАДАТ. :)

И аргументирано. Не като разни изкуствени интелекти.

Не знам колко и какви може да направи на поста кмет, но изглежда добър човек, просто излъчва доброта. Не изглежда като тия от правителството. Бих гласувал за нея...или за пичагата от Възраждане. Споделям мое мнение, моля без кон да ма клеца и/или други такива "благословии".

Ванче, защо стигна само до долни Богров, а не продължи до горни, до Яна, до Желява все квартали на София? Защото долни Богров е на плюнка място от околовръстното. Ела при нас да те питам защо улиците ни са асфалтирани последно по времето на Тато.

...е точно тя ли е виновна за неасфалтираните улуци... що не питаш даскалицата от самоков и ментора от банкя..

Имам чувството, че в един дебат Ванчето ще му откъсне топките на Терзийчето.

Тази си я представям като тръгне да прави ремонти в общината. Ще гледа като теле на паша. Хора, разберете, че човек без нужната компетентност не може да заема тази длъжност. Иначе пак кмет даскалка втора серия и ремонти на едни и същи участъци в София по десет пъти за месец. Като я гредам една мотика и на нивата, за друго не става

Тоз не смее, Ваня е умна и достоверна, логична и красива! Никой не смее ачък ачък!

Да копа на село, за друго дори визия няма

дето прилича на нищо ровч ли е

Червена кокошко къде си тръгнала в Сф

Пълно недоразумение. Като добавим и госпожата от сн.3 с флагчето на "Подкрепа", виждаме че синдикатите са надпартийни

Много секси, дънки, дупе, червени гърди.... ммммммм.