Външно министерство: Разочаровани сме от резолюцията на парламента в Скопие

За България би било напълно неприемливо чрез подобни актове да се мотивира или оправдава неизпълнение на Договора за добросъседство и сътрудничество от 2017 г., което е в противоречие с водещи принципи на международното право

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече ни налагат да ги пуснем. И това ще стане.Чслгаджуите са дупедавци

Да видим кой ще е предателя който ще ги пусне.

Това е Слави Трифонов!

Тия макета верно ще се окажат кофти хора. Викам да ги набутаме у Европата да видат дебелио

И после да им сърбаме попарата.Ония от Брюксел нали ще кажат ....ами нали се съгласихте с лъжите им,оправяйте се ?!

- Ами да си лай! После де се ближе ...

Булгаристанци, ползвайте братския еврейски опот: кой смее да се ебава с холокоста? В цял свят този акт води до години затвор. Но в България няма политици а фирмени служители на офиси. "Българския" парламент НЕ ПОСМЯ арменския геноцид да признае....камо ли България да търси политическа помощ от подобни държави с подобни проблеми, както Израелската и Арменската общности по света. Дори гръцката общност е много силна по света а България и Гърция имат обща позиция спрямо област "Македония". И отново прозира дългата ръка на Кремъл. Кремъл създаде "Македония" а сега кара България да я признае во век.

След Берлинския договор който разпърчоса България на 8 части. Съветник на Тито 5 г.е синът на Чърчил. Стоян Новакович създава македонците

Трябва да четеш "Мемоарите на Милован Джилас" - личния секретар на Тито. Джилас го пише, че Сталин ги привиква Тито с Джилас и Жоро Тарабата с личния му секретар Трайчо Костов. Сталин решава а Тарабата се съгласява....да се създаде "македонска нация". Този процес днес е Бомба със закъснител с така наречената "помашка нация". Подобно на "македонците" помаците се смятат за антични наследници на Балканите....нямащи нищо общо с българите. Ватя, не Чърчил а СССР създаде мита, че българите са алтайски мигранти. По този начин днес Путя спокойно крои картата на Сибир и Европа изкарвайки всички славяни, там, с водеща православна, езикова, политическа роля на някаква россия.

България е най-добре легално да си търси правата чрез международен съд и с представянето и обосновката на ФАКТИ - всички исторически източници са на наша страна и НУЛА исторически источници са на страната на фантазьорите от РСМ! Поругава се историческата истина и се прави опит за исторически инженеринг, и то заради една шепа самозванни! Достатъчно ни унижаваха и заслужават да си понесат последствнията - за кражба на езика, на исторически личности, на писатели и поети, на народно творчество! Тези хора никога няма да имат място в цивилизационен съюз с подобно поведение и арогантност! Трябва да ги съдим, защо не се намери някой адекватен родолюбец, който да повдигне тази тема пред ЕС, пред Европарламента. Те просто не знаят за какъв политически Франкещайн става дума.

Никаква подкрепа за тия крадци на история! Ще видят ЕС през крив макарон

PEYTSCH

„Червените линии“ се оказаха кълбо с осукани червени конци. Оправия нарочно няма и да има...Кучето е заровено в Скопие...Тяхната говорилня избърза да опита дереджето на евентуалния кандидат за премиер и неговия много външен министър...Балкански номера...

Кучето е заровено в Белград и Москва според мен

в Берлин и Ньой

Обикновенните хора нямат никаква вина заради продажните си управници Не се ли сещате че именно целта на сърбите е да ни накарат да се намразим с нашите братя от Северна Македония Нека да не им се връзваме на провокациите

Ти си видимо ненормален ! Наистина правителството има опозиция - ВМРО-ДПМНЕ. Те обаче са още по-отчаяни българомразци. Повече дори от "нашето" ДБ. Нали преди месец младежкият лидер на ДПМНЕ изля поредната помия върху нас ? Нали никой не се дистанцира от гадостите и цинизмите му, въпреки нашия призив. Нали тази резолюция е гласувана практически със 100% ? Влез в който и да е македонски форум, прочети където и да е коментари за нас и ще ти светне.

Да сигурно съм ненормален според твоите критерии Форумите не са критерия а живото общуване Когато се общува човешки нещата лека полека си идват на мястото Исторически доказателсва и факти в изобилие

А ти защо не прочетеш какво пише по нашите форуми? Да не би да ги калесват с бъклица? Достатъчно е само да прочетеш коментарите под тази статия и да видим дали ще намериш един, в който да не се загатва някакъв език на омраза. Така, че от форуми може само да четеш глупости, а сериозните хора не се занимават да пишат по форуми, както правим ние с тебе.

Алоу, горните двама. Ние се втвърдихме последните една-две години. Е, то не може едните да карат добронамерено, а другите никак (в най-добрия случай). Къде са пътищата, проектите и пр. и кой е виновен за ПЪЛНОТО им отсъствие? Е, няма как, ПАК и само България да е! Отделно, че от 2007 сме в ЕУ и водим съответната отворена политика. Сега нещата просто си идват на мястото, като отрезвението е добре за БГ, а това че браат'чедите (които съдейки по коментарите имате в бановината) ще ядат бахура въобще не е лоша новина. Тая пасмина друго освен ВЕТО не показа, че заслужава!

До А сега де,: Северномакедонците си изпросиха лошото ни отношение. Десетилетия наред ни псуваха на майка в лицето, а ние милозливо ги наричахме братя. Първи ги признахме и винаги бяхме до тях в трудни моменти (гръцката блокада, албанските бунтове и т.н и т.н.). Как ни отговориха те ? Какво добро сме видяли от тях ? Каквото повикало, такова се и обадило !

До Посърбак макак Аз също не съм съгласен да им отстъпваме само защото са ни най близки по произход, а задължително трябва да отстояваме нашите интереси и най вече истината, такава каквато е. Склонен съм на известна прошка заради причината, която ги е довела до това състояние, а това са единствено политиците, но само и единствено когато ясно покажат осъзнаване. На всичко отгоре началото на разделението се дължи единствено на чужди политици, защитаващи чужди интереси, а не наши или техни. Част от тях го осъзнават, но има още много, които са неосъзнати. Лично съм го чул от непознат македонец в Охрид, с когото разговаряхме не повече от 15 минути и аз много внимавах да не засегна тази тема. В един момент, без да сме били даже близо до такъв разговор, той сам каза: "Абе ние сме си един народ, а единствено политиците ни делят и вината е тяхна!"

Ти не си нормален!! Иди общувай човешки, когато ти горят знамето или те заплашват с пистолет, защото си българин. Да псуват народа ни ти харесва изглежда?

"Обикновенните хора" там са на практика "южни сърби с говорна мана". ФАКТ. Ако щеш форуми, ако щеш социологически изследвания. След общуване с тия "хора" за последните 30г. ... виж статията! Да, повече няма да им "се връзваме на провокациите" ... както и да се водим по акъла на нашите македонстващи. Просто ще им набиваме обръчите без много приказки и обяснения: ВЕТО!

За многознаещите умници тук да кажа, че има много македонци, които не мислят съвсем като тяхното правителство. Както в България болшинството народ не може да се отъждестви с правителството си. Така че тая идея за дупка до края, може единствено да налива позитиви в канчето на правителството им. Много рядко се появява някое македоне до ругае бугарите, не са хиляди нали? Това може да значин, нещо, нели?

Ти си видимо ненормален ! Наистина правителството има опозиция - ВМРО-ДПМНЕ. Те обаче са още по-отчаяни българомразци. Повече дори от "нашето" ДБ. Нали преди месец младежкият лидер на ДПМНЕ изля поредната помия върху нас ? Нали никой не се дистанцира от гадостите и цинизмите му, въпреки нашия призив. Нали тази резолюция е гласувана практически със 100% ? Влез в който и да е македонски форум, прочети където и да е коментари за нас и ще ти светне.

Ти не си в час, виждал си северномакедонец през крив макарон или самият ти си титово маке и ръсиш дезинформация в български форум.

Да игнорираме напълно северномакедонците. Да ги отделим от Албания и да дадем зелен светофар на албанците. Северномакедонците да идват да се молят. Като за начало да проявят уважение и да назначат посланик. Вето до дупка !

Глупаците даже не осъзнават каква ОГРОМНА услуга правят на северномакесонците като не ги пускат в еврогейския-мюсюлмански съюз.

Абе ти да не си от хората на Копейкин ?

Не този е джендър, търси си мъж - сърбин-четник, немит и небръснат от обсадата на Сараево.

Това е Йованка, джендераст

"Браво", дираджии! Супер добри сте в цензурата! Написах името на сайт, от където хората да видят новините от Сев.Македония от първа ръка, но решихте да триете. Честито на демокрацията, честито на свободата на словото!

Защо не го напишеш пак а бързо се отказваш

И на мен ми изчезна коментар. Абсолютно нормален, според всички изисквания на правилата на тоя глупав сайт.

Имаш късмет, че са те оставили да публикуваш и този, защото при мен се блокират предварително. Даже не знам сега дали ще мога да пратя този, а дори и случайно да стане, след малко може вече да го няма. Един току що ми изтриха. Ако искаш да не ти трият коментари, пиши само простотии, псувни и лигавщини. И на мен ми изчезват точно най сериозните коментари. Отделно дето успявам да публикувам само 1 - 2 седмично, а другите ми се блокират още преди да са публикувани.

Винаги добрата политика е била комбинация от морков и тояга. Случаят със западните ни съседи не е по-различен, за да залагаме само на едното средство, без значение кое.

Поне е ясно едно, че спора приключи. Няма да влезнат в ЕС тези чугунени глави. Давайте път на Албания поне тях да не ги спират

Ало журналята, ние от къде да знаете какво е приел парламента на РСМ? Поне с две изречения напишете за какво иде реч и после продължавайте с локумите.

Казват, че най-лесно изкарвали студентите в Скопие по специалността "История на Македония". Учебникът бил от 4-5 листа...

История на РСМ не се ли изучава във факултета по драматични идкуства - то си е някакъв филм - фентъзи с елементи на драма!

Всички казват, че бащата на Македония е Тито и говорят, че била създадена 1944. Колко просъществува? Месец, два? След това говорим за Югославия. Историята на Македония започва от 1991 година. Точка по въпроса.

е че тез диванета не разбраха - Ако не се бяхме застъпили за тях все още щяха да са в границите на СФРЮ - Нищо не им направиха тогава сърбите за да не си навлекът проблем с няс - ние тогва бяхме водеща военна сила - имахме от всичко по-мнооого!

Koj datum koj mesec vo 1944 g.nastanale Makedonci i kako gi sozdal Tito,i zašto ne se vratat kaj blgarskite koreni?Tito e 40 g.počinat,udba 30 g.ne postoji,a omrazata kon Blgarija se pojavi poslednata godina.Interesno i razmislite malku dali možete nešto da smenite.

Отношенията със Северна Македония може би трябва да се развиват само в една плоскост – каквито са отношенията на родител с дете. То ще се тръшка, ще прави циркове, ще реве, постоянно ще се опитва да опъва нервите, но родителят трябва да бъде твърд за нещата, които е обявил. Той си обича детето, но ако почне да се отмята от думата си, няма да получи и грам уважение...

Не, никакво дете не са, имат история от 1944г. Отношението трябва да е според заслугите: ВЕТО и ТОТАЛНО ИГНОРИРАНЕ!!!

Предполагам, нямаш деца?

Предполагам, че детето ти е свикнало да те нарича проститутка (за две червени) а на теб ти харесва и го поощряваш да продължава, вмест да му биеш шута и да се оправя само.

Вероятно някой ден ще пораснеш... А дано...

След тази резолюция не виждам смисъл от каквито и да било по-нататъшни разговори на тема вдигане на ветото, Време е да спрем от наша страна на работата на историческата комисия, да намалим оборотите и количестото на работещите в нашето посолство в Скопие. Време е нашият Парламент да обяви Декларация във връзка с този акт и да я изпрати на посланиците на ЕС в императивен тон. Време е да осъзнаем, че Република Северна Македония е ВРАЖЕСКА нам страна!

Вето да, но защо да намаляваме оборотите. Руснаците искат точно това - да им се разсърдим и те да влязат в орбитата на сърбите. Умелите дипломати използват моркова и тоягата едновременно!

Тези отдавна са в орбитата на Сърбия, дори са по-зле от Сърбия и сърбите. Достатъчно сме се занимавали с тези еничари. Вето и спиране на всякакви разговори, помощи, инициативи и коридори. Вето и за Албания между другото!

е проблема? Постоянно вето на Северна Македония за ЕС - забрана да се използва думата Македония в каквото и да е тяхно описание - това е българското название на обитаващото население и език преди 44-та година! Щом конституционно са приели Северна Македония то нека бъдат така любезни да наричат измисления си език Северномакедонски - език произлязъл от Македонския - чист диалект на Българския!! Толкова ли е сложно а е толкова просто!!

от България за тях - никакви отстъпки за ЕС докато помакедончват българското. ТОЧКА.