Камионът с 39 трупа в Есекс е с варненска регистрация, но не е бил у нас от 2 г.

Няма как да сме свързани, регистриран е у нас през 2017 г. от ирландка и оттогава не се е връщал, заяви Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Камионът с 39 трупа в Есекс е с варненска регистрация, но не е бил у нас от 2 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тази ирландска гражданка Айше ли се казва? Що един приятел я търси.

е продънена.Корупцията в БГ е на висше ниво.Всичко е за пари.Политиците ни създадоха такъв имидж.Нисък интелект и просташко държане-целувки и прагръдки и тъпа усмивка на вънщния ни министър.Нарочени сме,благодарение на тях. Народа няма нищо общо.

т.е. смотаната ни държава взима пари за регистрация и технически прегледи ама не прави нищо и заблуждава европейците. Нищо ново, корупция и мързел в българия дават много възможности не международната престъпност.

Кой те излъга, годишен технически преглед може да се мине и в друга държава, и да важи за там !!

Kak se registrira kamion v Bulgaria I koia e zastraxovatelnata kompania? Jiveia v USA. Vsiaka godina se pravi nova registratia, na baza milite ot minalia godini . Irlandka no s bulgarska registrasia.

Какво значение има как е при вас ? Тук е Европа !

Къде са червените кучета да залаят в хор,че"за всичко Борисов е виновен"?

Ако не на физическо, със сигурност на ментално ниво.

Той е виновен,защото стои е основната на всички корупционни практики.

С нещо хубаво ние не се прочуваме, а само с такива неща. Може би ирландска гражданка има български произход...

може би ти си циганин

По западни станции не се пояснява този факт, а се тръби, че камионът е български. Хак западът ни с.а в гащите, а ние го отнасяме.

Да се чете- ПАК, а не хак- грешка при писането.

Как точно се прави технически преглед дистанционно, че и аз да го направя следващия път.

С дебел плик, пълен с пари разбира се.

Много трупове, бе! Западняците да не подготвят пак ,,нов полет на Малайзийските авиолинии,,?

Може пък и да притоплят манджата за новичока...знае ли човек?

Кой знае къде как са ни натопили! Иначе бе добър имидж преди, онова с откритите тела на имигранти в камион каран от българин.

Някъде точна информация от къде е преминавал? Сега пише пък, че е идвал от Белгия. Цял ден една траектория не може да се изчисли, за нещо-то влязло на 19 Октомври?!

Абе то и африканската чума не идвала от Африка ами от север казаха...нещо компасите ...не действат, а имената лъжат.

Интересно, има държави на които пътят се казва Е 6- цифрата 6 се изговаря секс- та като цяло е Есекс.

Ако бяхме приели пакета мобилност на макрон,този случай нямаше да съществува

Редно е Британия да отправи официално извинение за последователно уронване на имиджа на България и в частност на местното Българско коренно население,за клевети отправяни неведнъж и нелепи измислици ,публикувани редовно в Британските медии през последните седмици.Кой ги включи в схемата против България е техен проблем,но те са длъжни да се извинят на Правителството на България и на Българския Народ. Поведението на Британските медии през последните седмици беше неприемливо и целенасочено разпространяваше омраза към България и в частност към местното коренно Българско население с публикациите си!!!Такова поведение е недопустимо за страна,която твърди,че иска да има добри дипломатически отношения с България.Също Британските политици и разни ционистки федерации да престанат да се месят във вътрешната политика на България и Българските политически структури!!!Това е недопустимо и не бива да бъде допускано повече под никакъв предлог и по никакъв начин.

Не е нужно британците да се извиняват,нужно е ние да четем история.те винаги са били против нас.и след санстефанския договор,и след първата световна война,и след втората световна война,и по време на студената война,а да не забравяме че те убиха георги Марков.не знам,какво в отношениято им към нас ви изненадва,то то от векове е непроменено,но ние като шарани за пореден път се хващаме на една и съща въдица.и защо никой не проумява ,че ние им бяхме полезни само докато имаха нужда от нас,да им работим като роби

Време е да се научат!Много векове са ги оставили Българите да им подливат вода. А сега казват,че искат дипломатически отношения с България????Да се извинят за мизерното си поведение!!!

И как е минавал ГТП без да е идвал у нас?

Ами не е минавал, ако не са го ползвали дълго време. Дали някой го е проверявал?

Да обаче вече британците се изсраха че камиона бил български. Ще се извинят ли?

не чакай извинение, а по-скоро да открият български новичок в камиона

неолиберал-болшевишкото "свободно" "придвижване" на хора и стоки (в случая и двете) при това на всяка цена допринася само и единствено за пълните трагедии на които сме свидетели, като тази, в която поредните загинали са безименни и като такива могат да се считат за колатерални жертви на една престъпна политика, която се води в името на "толерантността" и "филантропията". безименни, колатерални жертви, които не са пътували безплатно към концентрационните лагери, но въпреки това са намерили смъртта си. безименни, колатерални жертви ще останат до тогава, докато на медиите не им спуснат "виновен". още утре очакваме по "независимите медии" на неолиберал-троцкистите всякакви футбалери да изразят мнение, как българия има проблеми с расизма. време беше да гледаме продукцията "българската "следа" 2".

Срещнах някъде нещо писано от един руснак. То се отнася не само за тях. СРЕЩНЕШ ЛИ ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ НЕ ОТСТЪПВАЙ ЗАЩОТО ЩЕ ОПОРОЧИШ ПРЕГОВОРИТЕ. Та ако си кротуваме няма да ни оставят на мира.

Да но тик само се казва че идва от България и хвърля сянка върху България а не върху глупвите мутри и техния бизнес

как в България регистрират камиони на ирландки?

Ха-ха-ха . Кой ли стои зад ирландката? Дали ще се докаже някога? Аз мисля, че нейната фирма е използвана за тази регистрация по знайни и незнайни причини. Има толкова подобни случаи

Добре де тия записвания на колите в паспортите на ПКК-тата за ко се правят. Камиона го няма 2 години и не питат нито шофьора нито собственика къде е? Аз ако си изкарам колата през Румъния или Турция и не се вясна 6 месеца знаете ли какъв ще ми го набият?

Все едно какво пишат. Трябва да свикваме. Те просто ни мразят. Може би и завиждат. Ако погледнете в западната преса, не само в британия, никога не пишат добро за България. Не ни и забравят.

Е като е с варненска регистрация и не се е вясвал 2 години къде минава преглед. Това означава само едно, че няма никакъв контрол кой къде как се движи из тази Европа. Този даже успял да мине граници и да плаща за фериботи където се записват номерата дори като си купиш билет. Тия камери дето са по пътища и магистрали явно са само за красота и да плашат гаргите.

А кой е казал, че е минавал преглед. Ако не е бил в движение.. не му е трябва преглед. 55

Това 55 не знам как се появи

idio

какво друго да пишст британските медии? открит е камион. без шофйор. с трупове вътре. камиона има регистрация, няма друго... преди да се разследва, какво друго може да напишат медиите - български (по регистрация, по какво друго)камион с трупове. как да не се намесва българия? или може би трябваше да напишат “шведски” ? щото скания?... дебил си беше батко, дебил ще бъда аз!

сега боби джонсъна трябва да се потресе от ирландската измет

зАЩОТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ МИ ОМРЪЗНА ДА СЪМ СВИДЕТЕЛ НА НЕГРАМОТНА И ОТВРАТИТЕЛНА АНТИ-БЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА ,ПРОВЕЖДАНА ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПОД НЕЧИЕ НАРЕЖДАНЕ.АБСОЛЮТНО ПРЕДНАМЕРЕНО НАГЛАСЕНИ СТАТИИ СЕ ПУБЛИКУВАТ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ В БРИТАНСКАТА ПРЕСА С ЦЕЛ ОЧЕРНЯНЕ И УРОНВАНЕ АВТОРИТЕТА И ИМИДЖА НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ,ИЗВИСЯВАНЕ НА ЦИГАНИТЕ.СЛЕД ФУТБОЛА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ СТАТИИ ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ,В ПОЛЗА НА ЦИГАНИТЕ,А ДНЕС ВЕЧЕ ПРЕМИНАХА ВСЯКАКВА ГРАНИЦА.ВЕДНАГА В УСТАТА ИМ 'БЪЛГАРИЯ',ПРЕДИ ДОРИ ДА С АПРОВЕРИЛИ ФАКТИТЕ И ДЕТАЙЛИТЕ ПО СЛУЧАЯ.БЛАГОДАРЯ НА ПРЕМИЕРА ЗА ИНФОРМАЦИЯТА. ТЕ БРЕКЗИТ НЯМА ДА ВИДЯТ,ЗАЩОТО ГОСПОД ВИЖДА ВСИЧКО....ЗАЯДОХА СЕ С БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО СЛУШАТ И СИ ИГРАЯТ С ЛОШИ ДРУГАРЧЕТА ,НО НЕ СИ ПРАВЯТ ДОБРО ПРЕД БОГА...

Колкото и да са големи буквите малко е преиграно това с благодарностите. Досега те лъгаха, а?Ех, добре, че имаш откъде да чуеш кое как е.Като на село по радиоточката ли?

Ако четете британската преса ежедневно ще разберете,че няма нищо преиграно.В момента се води някаква гнусна анти-българска пропаганда от Британската преса и тези,които са зад нея.

твоя благодетел нещо направи ли, че толкова му благодариш? Или просто така си искаш - благодаря, благодаря и нисък поклон.

В случая Британската преса пак гръмна срещу България,а през последните седмици това е ежедневие,ако не знаете.Благодарих за получената навреме информация.

в слугинажа. И като ти даде информация какво се промени? Освен, че му благодари "с големи букви", защото ние не.

idio

за лекар си, побързай да не се влоши. не отлагай

Като знаеш,че имаш нужда от лечение-не губи време. Времето е ценно.

Комай ингелизите ни спретнаха и на нас нещо, като историята със Скрипал.... Сега остава да установят и наличие на новичок, ама българско производство.

ЕЕЕЕЕЕЕ,ТЯ ФЕДЕРАЦИЯТА НА ЦИОНИСТИТЕ ВИ ПОКАЗА КОЙ Е СЦЕНАРИСТА НА СЦЕНКИТЕ,А БРИТАНИЯ Е САМО ТЕХНИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ.ОТ ВЕКОВЕ ЕДНИ И СЪЩИ КРЪГОВЕ ГИ ПОЛЗВАТ,НО НЕ СИ ПРАВЯТ ДОБРО.С ЛОШИ ДРУГАРЧЕТА СА СЕ ХВАНАЛИ БРИТАНЦИТЕ...

И Ирландеца е от СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ, т.е. измекяр от обединеното кралство.

Бг , като нищо и никаква територийка винаги може да бъде окаляна при необходимост в медийте, независимо дали е с шапка или без...

бъркай с циганизацията) все нещо ѝ пречи -или бг камиони или българите . да не би грешките да са в неправилното управление на сегашните глобалисти .или са задрямали сладко като оня пазарджишки катаджия ...

Тъпа история.Разбира се жалко за хората, умрели в камиона, но е тъпо България да се замесва в случилото се. Мисля, че полицията в България сама трябва да проведе разследвания от псно тази фирма и камион и да излезе с резултатите. Иначе днес това е новината в Дания: какъвто и вестник да отвориш или новините да чуееш по TV, все този случай е във фокуса. Даже и репортажи на живо има..... И, разбира се, България винаги се споменава; най-вече с това, че камионът е с БГ регистрация и че е тръгнал от БГ....

Алооооо, хайде стига с тоя дървен популизъм!!! Аман!! Всички се досещаме какви са телата и хич, ама хич не ми е жал!!! 100% са мургави, я сирийци, я някаква околна паплач, тръгнала на ДЖИХАД към Европа. Каквото са търсили, това са намерили или сър Джонсън “what goes around comes around”... Ако трябва да има феърплей, то всеки един такъв кафеникав, който мечтае да мачка европейци с бус или да вдигне във въздуха летище е добре да свърши пътуването в ремарке на ТИР.

Ти спрециално разрешеие от господ ли имаш, че да съдиш и да се разпореждаш кое живо същество трябеа да умере и кое да живее. Пълне клоун си.

Този случай налива "вода в мелницата" на пакета "Мобилност" !!! Ето още една причина камионите да се връщат на определен период в държавата на регистрация!!!

определено звучи като атака по определен бизнес и реформа на ЕС в полза на големите и наливане на масло в мелничката на БРЕКЗИТАРИТЕ. Чудя се кога Борис Джонсън и макрон ще застан на един фронт в ЕС, за едни и същи реформи

Нема ли вариант камиона да е возел трупове от едно место в ЮК до друго место в ЮК?

"Камионът е регистриран през 2017 година в България, ирландска гражданка го е регистрирала. Тогава напуска България и никога повече не се е връщал" - Бойко Борисов . с това се почва, но с това не се свършва сега има работа за издирване на Бритнаски таблоиди и за рекации по техните писания поне на Българско ниво , внушенията са непозволени и трябва интелигентен подход за защита от ефтини хулигански внупшения от бртинаските хулигански медиии

Тия англичани какво са се вторачили в нас - всеки ден България им в устата? Доколкото разбирам ирландци са заловени на терен, в камиона.... Да си гледат тяхната измет...

Камиона е тръгналл оттък и е с БГ регистрация. Може би искат да се вторачат в Слънцето или в Луната, а? Какво бучиш?

Има изявление от наша страна, че камиона е камиона излязъл от страната 2017 и не се е връщал от тогава.... Така чееее...

Написали са ти хората излязал е от страната 2017 година. Сигур от тогава ги лангърка вътре въпросните мигранти. Ама требе да се троли... А иначе, камионът е тръгнал от Швеция. Може да се твърди със същия успех, все пак Скания са шведска фирма. :)

А тази ирландска гражданка дали е проверявана какви данъчни подава след като се е регистрирала у нас, има ощр два камиона и би следвало по ддс да е регистрирана???? Като не е в България от две години плащани ли са задължителните за другите българи данъци, такси, гражданска защото като регистриран тук е задължително... Отново ви се показа нефелността да властвате, да манипулирате, но жалкото е че се казава България а не имената ви директно на властващите които би следвали да спазват законите.

Не. Отново се показа какъв кретен си. Никъде и никой не е казал нищо за проверка, данъци, застраховки и други. Но ти понеже гледаш на боб и на кафе, обясняваш на останалите кой, какво и кога е свършил или не е свършил. Как го познаваш на тези карти, не знам.

И защо реши така, че "би следвало по ддс да е регистрирана????" ???? Необходимостта от ДДС регистрация настъпва при реализирането на облагаем годишен оборот от 50 х. лв.!!! Ако нямафактуриран такъв оборот, т.е. законни приходи - няма регистрация по ДДС!!!

България над всичко майната на на надутите пуяци АНГЛИЧАНИ И СМЕТ ИСИЕ!!!

Абе кви са тия клишета бе? Ти ли бе зомби вкарваш в управлението Бялата златка вече няколко пъти ? Националистче ли го играеш някакво ?

изтъркани празни лозунги.

:) Страно е че нашия полтик смята че няма нужда да прави нещо ...ние няма ли как да проверим кога този камион е бил последно в България .... трябва ли да ги оставяме д аси говорят глупостите ..... които внушават, че нещото се е случило в България...........

Проверили са, даже е написано. Ама кой да чете. Не го харесвам особено Бойко, но в случая е прав. Ирландка регистрирала камиона в България - ами да по правилата на ЕС може. После камиона излязал от страната 2017 и не се е връщал от тогава - пак може, живеем в що годе свободна държава. Ами толкоз от нашите служби. Нататък да си го търсят инглишманите.

Толкова е ''прав'' завалията че не каза елементарно нещо - фирмата, платени данъци, застраховки и всичко както си му е реда за другите в тази ''що годна свободна държава''????

мерси ! Все пак целта е постигната внушението е че се е случило в България ..........автомобила идва от България .....за такив авнушение се говори активно медиино . правят се изявление ,, медиите ни се присмиват за мнепорфесионализма на Британците които не могат да с есправят с мигарцията а са на 3000 килоемтра от реалните проблеми ....въобще прави се разбор на ограниченото масово разпространение на непрофесионално представена информация

Имаше кораби "Летящ холандец", но днес открихме че има и камиони. Някой сериозно ни взе за мезе, на база на ширещата се неграмотност в официални органи и журналистика. Кой / където / когато натовари каквато и да е стока си попълва документи, подпечатва и митницата се слага печат и подпис. Кой / кога е подписал последните документи на "мистериозния" камион ?

Ама каква митница, ако камионът минава само през страни от ЕС?

Ние тука немаме други ирландци, освен ирландски пастирки и то в минал живот....

Чудесен Повод за Борис ба направи незабавен Брекзит , да изпрати полиция в Северна Ирландия и да бомбандира София !

:)

До този с накрая FYI!!!! Ти отворко с малък да плещеш кои е идиот и кой не!!! Къде е скрипал??? Къде са труповете??или ще зачекнеш България за това ще Англия е страна на дебилизма??

""Къде са труповете??"" - под леглото ти са, не видя ли ? Ще заспиш удовлетворен - видял си трупове! Ако пък ти покажат затворените чували, ще кажеш - еее..да ама вътре може да има всичко. Ако ти покажат пък труповете - ще кажеш, ееее..даа ..ама тия трупове откдъде да знаем, че са от GB, и са точно от тоя случай. Докарали са ги от някоя морга. Казах ти, невъзможно е да срещне човек по-прост трол от тебе в Дира.

Nikolai Vasilev

Същото като скрипалите котката избяга мишките умряха от лад но не и от новичок!!! Проста българска КРАТУНА!!!

Тихо..млък вече, че оака целия форум

Не може някой,който претендира да е от цивилизована Държава като Англия да публикува ,сочейки с пръст БЪлгария преди изобщо да са установени детайлите. Такива имигранти са 'болка в задника',както има една английска поговорка'pain in the arse'. Ами представете си дори и за миг,че и шофъорът не е знаел какво има в хладилната камера.Ако е спирал в мотел или ресторант,тези са като зайци-скочили са вътре в камиона без да им текне в главите,че това е камион-фризер за превозване на месо.На Кале,Франция,когато даваха видеа,имаше точно такива,скачайха в камионите и вадеха ножове на шофъорите,ако не ги закарат.Абе това е страшна история бе...Това докараха глобалисти и ционисти на Европа,а англичаните като първи техни слуги и послушковци сочат с пръст,защото и малките деца ще видят,че се воси гнусна анти-българска пропаганда с главен актъор Англия,сценаристи-глобалисти и там всякакви подобни ционисти.

В началото почне що-годе интелигентно. Стигнах обаче до ''Това докараха глобалисти и ционисти на Европа,'' и веднага цъкнах минусче. Даже ти е много за "интелекта" който имаш.

Баба ти или дядо ти??? А това дали цъкаш минуси не ме грее.Твоят интелект не се забелязва с нещо особено-дори мисленето ти е задача с повишена трудност!!!

Детайлите са ясни след като и боко не успя да ги скрие че е регистриран в България заедно с още два камиона на името на ирландска гражданка...Като ви видят българския паспорт какво искате да кажат че не сте от България ли???

Сега кашата е пълна: Камионът е спипан в Есекс (Англия), с варненска регистрация е, собственичката на фирмата е ирландка, шофьорът е от Северна Ирландия. Не става ясно къде е регистрирана фирмата (България, Ирландия или някъде другаде) и от коя държава (или държави) са тия 39 трупа. Един от негативните ефекти на глобализацията.

Значи първо гръмнаха, че камионът тръгнал от България, след това уточниха - водач ирландец. Накрая се оказва, че на тоя камион само регистрацията му има нещо общо с България. Можеха със същия успех да напишат журналята, че камионът е тръгнал от Швеция. Все пак там е произведен...

България - рай за айдуците от цяла Европа, БЛАГОДАРЯ ГЕРБ!

Айдуците сте от БСП-то.Да пукнете дано!

Изтърваш се, ще те позная по кафевите гащи!

И що не са казва фирмата във Варна ли е регистрирана? На видна ирландска ИНВЕСТИТОРКА в България ли е..

Да проверят онази ирландска пастирка,която преговаряше за VW

Няма значение кои е собственика и кои е шофьора.!! За да отиде до Англия това железо то трябва да има документи!!! Нема такива филми че е летяща чиния или подводница!! Къде са труповете??? Или като скрипалите в без известност само на думи!!!!какъв е проблема да се покажат в черните чували ане да се квичи веднага в лон България е виновна !!!

ае стига мрънка е трупове искал да гледа

Nikolai Vasilev

Идиот право куме в очи???

Не очаквах да си признаеш така лесно, че си идиот. За 1-ви път да напишеш нещо вярно тук. Един от най-простите и неграмотни тролове си в Дира. FYI

В Обединеното кралство да си гледат ИРЛАНДСКАТА ГРАНИЦА и контрола по нея, че гледай ирландците с какви работи се занимават!

Ти недей дава акъл на държави 100 пъти по-напред от нас, къде и какво да гледат. Гледай си пост-комунистическата кочина и кротувай

Ти гледай себе си - недей дава акъл на мен .|.

Ти си безполово..няма как да правиш знаци за нещо което нямаш. Най-много ти самия да отнесеш един четвъртит.

Нерви 'лабави

Щом наричаш родината ни кочина да разбирам ли, че ти си прасе?