Външният ни министър с критики към опазването на правата на българите в Северна Македония

Реакцията идва след освиркването на българския химн по време на футболния мач в Скопие и решението за условна присъда на Ламбе Алабаковски, който подпали българския културен център

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз питам , къде е сега ЕС , че да види какво се случва при макетата! ? Хората дори ги е страх да гласуват и се крият че признават , българският си произход! Препоръчвам да се откажем от каквито и да е взаимоотношенията с тези неблагодарници ! Никакъв ток с и газ , да ходят на май..та си !

,Само,си,лаем,по, сайтовете,докато,всички,политици,ни,продават,с,едно,мазно,раболепие! Защо,като,народ,не,излязохме,на,протести,срещу,френското,споразумение! Нсвляците,от,РСМ,може,да,правят,митинги,с,ние,блеем,и,сме, активни,само,в,сайтовете

Вие сега ли се сетихте за българите там трябват крути мерки спрямо македония

Радев подмени българските искания миналата година с ново искане - да се влючат българите в конституцията на РСМ. На мача част от освиркванията бяха съпроводени с думите 'цигани', та да кажат всички продажници на българския национален интерес, дали ромския етнос е със защитени права там, при положение, че вече е част от тази конституция.

Ами, като не искаш мира, на ти секира

Престъпления от омраза са това. И то престъп-ления, които получават похвали не само сред зомбираното население, но и на най0високо ниво - в официалните медии. А държавните институции и власти правят всичко за да покажат мълаливо одобрение. Подпалвачат вече е маке номенклатура с уреден живот до 9-о коляно, а изразяващите дива расистка омраза по трибуните бяха наречени "патриоти" и получиха "браво" от не една голяма скопка медия. Жако ,че този министър е само временно начело. В родната политическа традиция е да търпим всяко унижение и всяко нарушение на правата ни, и дори да се правим, че не са се случвали.

Той хубаво критикува, но само преди месец нашите депутати им гласуваха червен килим за приемане в ЕС, с което на практика легитимираха всичките им престъпления спрямо сънародниците ни. А и по всичко личи, че същите депутати ще бъдат преизбрани отново.

Ама той не е гласувал за този "червен килим". Партиите, които предадоха не само националния интерес. но и самата идея за справедливост и човешки права в общия им глабален план, нека си берат срама векове наред.

Няма да ни впишат в Конституцията и няма да влязат в ЕС. Прекалено ни презират, за да го направят. Друг въпрос е, че подобно вписване не е от полза за България...

А кога и срещу нас, "вътрешните", цялата ни държава, която беше псувана и обиждана "на едро"?????? Какъв е тоя страх пред тези измекяри, не разбирам! Ха дайте им още нещо там, още помощи и подкрепи, разрешения, още танкове и храни, още паспорти, че като се върнат преко Вардаро, веднага отварят джуката и пак започват плювнята! Ама и ние сме си едни-иии....еша си нямаме. Как не разработихме единна мощна доктрина и не я защитихме по света както направиха те с лъжите и фалшификациите плюс непредизвиканите обвинения и упреци? Нима по света знаят за историята, царете и културата ни? Категорично не и трябваше на тази струна да свирим яко, за да им блокираме свинщините!!!!! Какво ли щеше сега да каже Желю, нали той пръв ги призна в името на добросъседството и мира? на ти сега едно добросъседство, направо храни куче да те лае! Щом и сърбите не ги искат и се отвращяват.......

Колко са българи хората които ни наричат "бугари"!

Ами то и в България е пълно с българи, които ни наричат прости Ганьовци, смотаняци, загубен народ и с какви ли още не квалификации, но никой не им търси сметка зз това.

Не е "пълно", единици сте. Но сте кресливи, като стадо павиани.

Βούλγαρος

Сърдете се на късния латински, че ви нарича “бугари”. “Българин” и “вулгарен” са с общ корен. Четете Волтер. Че македонците са невежи и простаци, какви да са, като са “вулгари”!? Усмирите комплексарското си либидо на провален народ, комуто винаги са виновни други, и ще заспите без яд.

Общият корен е "вОлгар", не "вУлгар".

И това кой го казва, би ли ни се представил, представителю на някаква "по-висша класа"! Защото звучиш доста комплексирано и ти самият/самата!

Ояевидно е че макетата не взимат на сериозно идеята че трябва да влязат в ЕС без да имат проблеми с нас. Те това го смятат куртоазия, на западняците, която ще преодолеят без проблем. Ще влязат и ще продължат да си действат както си искат. Балканска цигания. Вероятно и турците са мислели по подобен начин. Но макетата не си вземат поука.

При нас всеки ден убити хора и никой в затвора, те с глупоси ни занимават.

Абе да не живеем в някаква симулация - името на тоя било Алабаковски... да не би да е печатна грешка и да е Алабалковски, а пък Баламовски му е помагал? Помня преди някакъв "бежанец" се беше представил на полицията като "Аладин бин Саладин". Направо като във вица за поляка-индианец Винету.

В България езикът на омразата е санкциониран само на книга и докато ЦРУ агентът - Шрек е там, ще си стои на книга, защото на Козяк им е нужна антируска истерия, между другото същите анти-българска истерия в западните покрайнини ги устройва идеално.